14 augustus 2020 om 15:56
iBOOD
Header

Wij bezorgen jou in-ears met een kristalhelder geluid, jij schenkt ons een uitgebreide review. Dat is de deal.


TWS NB2

That's the name. Dat zijn de in-ears van Edifier met onder andere in-ear detectie, heldere gesprekken in rumoerige omgevingen en een lange accuduur. En ja, ze zijn IP54 waterdicht. De adviesprijs van deze oortjes is € 99,95, maar vandaag geven wij er 10 weg.


Eén review

Vijf wit sets, vijf zwarte sets. Elke set in een mooie case. We sturen ze graag op, gratis. Maar niet voor niks. Wat we hiervoor terug willen? Een uitgebreide review op Tweakers.


Tien winnaars

Je kunt je voor deze actie aanmelden door ons te overtuigen dat jij 1 van de 10 beste reviewers bent voor deze actie. Weet jij ons écht te overtuigen? Dan komt de TWS NB2 jouw kant op.

Laat in je aanmelding zeker weten waarom jij..

 • ... de ideale tester bent van deze in-ears;
 • ... geweldige én uitgebreide reviews kunt schrijven;
 • ... jouw review uiterlijk 14 september online kunt krijgen.

 • Laat je ook direct weten of je liever witte of zwarte in-ears ontvangt?

  Indien jij 1 van de gelukkige 10 reviewers bent, ontvang je van ons de TWS NB2 in-ears, zodat je deze kunt testen. Uiteraard mag je deze draadloze oortjes, na het schrijven van een uitgebreide review, gewoon houden!


  Tijdlijn

  We hebben een kleine tijdlijn gemaakt voor deze actie:

 • Inschrijven kan tot 12:00 op 18 augustus 2020;
 • de winnaars maken we bekend na 12:00 op 18 augustus;
 • de in-ears sturen we op 20 augustus 2020 op naar de reviewers;
 • de reviews staan online om 12:00 op 14 september 2020.

 • De kleine lettertjes

  Ja, die zijn er zeker, maar gelukkig zijn het er niet zo veel en zijn ze niet zo klein!

 • Indien de zeer uitgebreide review niet online staat op 14 september om 12:00 ontvang je een factuur van € 99,95 (adviesprijs) voor het alsnog betalen van de ontvangen TWS NB2;
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • 14 augustus 2020 om 16:33
  Sjong2 Gebruiker

  L.S.,

  Geweldige actie!

  Ik ben ideale reviewer, omdat ik audiomaf ben en dus al meerdere oordoppen/koptelefoons in mijn bezit heb en dus voldoende vergelijkingsmateriaal. Vorig jaar nog de Edifier TWS2 bij jullie nota bene gekocht, maar die zijn helaas nog bij jullie voor reparatie.

  Zoals u ziet, ben ik de Nederlandsche taal machtig en zal niet schromen om er vele woorden aan vuil te maken.

  Als ik de zwarte versie op tijd in mijn bezit krijg, zal het niet lang duren voor ik een uitgebreide review heb geplaatst op Tweakers, “Bright-style”. En dan is het probleem van mijn defecte TWS2’s in één klap opgelost!

  Lekker bijdehand: ik zou uw tekst nog even aanpassen, want in bovenstaande opsomming over tijdlijn staan de tegels van de wedstrijd van vorig jaar nog vermeld i.p.v. de oortjes…

  Met vriendelijke en audiofiele groeten,

  Sjors de Jong

  Beantwoorden

  17 augustus 2020 om 08:18
  Sjong2 Gebruiker

  Dit is een kristalhelder relaas, toch?

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:05
  matthiashaerinck Gebruiker

  Ik stel me graag kandidaat voor deze actie. Ik ben van de oudere stempel (hoofdtelefoon gebruik), maar ben al een hele tijdop zoek naar kwalitatieve earphones om te gebruiken naast mijn sennheiser HD 25. En ik ben nogal kritisch op muziekaal vlak. Aangezien de meeste audioapparaten meestal niet goed worden afgesteld. Soms te veel bass voor het genre dat je wil luisteren, voor anderen is dit soms te weinig. ik hou van neutraal geluid met goede isolatie.

  Dus stuur ze maar op. ik zal u mijn gedetaileerde mening geven met plezier

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:16
  claudiavd Gebruiker

  Deze zou ik graag willen testen. Heb namelijk pas weer boete gehad van 249,- omdat ik niet handsfree bel en de reden is dat ik nog geen goede oortjes heb gevonden. Elke keer gaan ze weer kapot of zijn ze slechte kwaliteit en dan gebruik je ze ook weer niet. Dus ik zou deze heel graag willen testen en dat het mij veel geld gaat besparen!

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:22
  kwakkwakje Gebruiker

  Beste,

  Dit is nu eens een mega goeie actie in deze Corona tijden.

  Ik ben volgens mij de ideale tester gezien ik ofwel heel veel muziek beluister tijdens het werk, maar ook heel veel gesprekken dien te voeren. Gezien dit nu tijdens Corona thuis gebeurd, samen met een partner die ook thuis werkt, en kids die thuis spelen, is er toch wel lawaai rondom mij. Zou tof zijn mocht ik een systeem hebben waarbij ik iedereen van de gesprekken goed kan horen, en eveneens kan genieten van muziek.

  Reviews schrijven wil ik ook wel zeker op tijd doen… ik vind het altijd fijn om iets te reviewen om zo ook anderen te helpen met iets aan te kopen.

  Zelf lees ik ook heel veel reviews als ik iets wil aankopen.

  Witte of zwarte in ears, op zich maakt mij dit minder uit…. op elke outfit past wel 1 van beide kleuren ????. Als ik dan toch zou mogen kiezen, dan graag wit.

  Ik kijk al uit naar het testen en het schrijven ????.

  Mvg,

  Sofie

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:31
  Briljantsound Gebruiker

  Ik zou deze graag willen testen omdat ik kleine gehoorgang heb en geen een oortjes blijven in mijn oren zitten. Nu hoop ik dat deze inears wel blijven zitten en het perfecte geluid hebben. Ik werk ook in de muziek dus wil weet hoe hoeveel verschil er zit in oortjes en hoe duur op maat gemaakt in ears zijn. Ik zou deze heel graag willen testen en kleur maakt mij niet zo uit als het geluid maar goed is. :)

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:36
  MrGerros Gebruiker

  De ideale tester?  Ik ben al jaren een muziekfanaat, edifier staat bij mij dan ook bekend als een wat goedkoper merk maar wel één dat waanzinnig veel kwaliteit biedt voor het geld.  Op vlak van speakers hebben zij al vaak top modellen op de markt gegooid, ik ben dan ook zeer benieuwd naar deze wireless oortjes, de kans dat dit een schot in de roos is lijkt mij betrekkelijk groot.  Ze vergelijken met andere wireless oortjes is zeker mogelijk, ik heb er al meerdere versleten.

  Geweldige en uitgebreide reviews schrijven?  Ik heb dit enige tijd gedaan voor een bedrijf dat sextoys verkoopt op amazon, zowel zij als ik waren hier zeer tevreden over ;)

  Tegen 14 september ?  Niet tegen morgen dan…?  Mijn oren en vingers jeuken al van ongeduld.  Laat maar komen !

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:37
  MrGerros Gebruiker

  Kleur maakt niet echt uit, dat hoor je toch niet…

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:36
  handyman Gebruiker

  Tgoh IBOOD,

  Doe geen moeite met zoeken naar perfecte reviewers. Je hebt deze momenteel net gevonden…

  Niet omdat ik een vlotte pen heb, ook gewoon omdat ik steeds mijn eerlijke mening zal geven over een product.
  Zowel de plus als de min punten bespreken we graag, want wees nu eerlijk. Elk product heeft ook wel een minpuntje die we niet uit de weg gaan.

  Deze in-ears zien er niet alleen mooi uit, ze moeten ook goed getest worden.
  Daarvoor heb ik de ideale test locatie:
  - Door COVID 19 thuis gezette echtgenote die maar al te graag klusjes kan verzinnen.
  - Door de vakantie thuis gezette kids, liefst een paar! Die maar al te graag alle aandacht opeisen.
  - Een door ons aangekocht pup die maar al te graag gaat wandelen.

  Al deze redenen zijn meer dan voldoende om die in-ears 24/7 te dragen, kwestie van een beetje rust te hebben.
  Moet het nu juist lukken dat ik in de test periode nog eens verlof heb.

  Ik heb al wat hoofdtelefoons gehad, maar nog geen in-ears. Tijd om te vergelijken.

  Dus, IBOOD, er is geen enkele reden om deze prachtig zwarte in-ears niet deze kant te laten uitkomen.

  Deze oververhitte kerel zal U eeuwig dankbaar zijn!

  Hopelijk maken jullie mijn dinsdag goed!

  Tot snel
  Andy

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:48
  Gingerbread__Man Gebruiker

  Het zou mij heel tof lijken om deze oortjes te testen en natuurlijk erna te mogen houden. Als student is er niet altijd veel geld over om goede, maar dure oortjes te kopen. Om het sporten en studeren aangenamer te maken, zijn goede oortjes natuurlijk een must! Het zou mij veel geld uitsparen om eens goede oortjes te kunnen bemachtigen! Dus om een arme student uit de nood te helpen, zou ik deze oortjes zeer graag testen. Mijn voorkeur gaat uit naar zwart, maar uiteindelijk gaat de kleur niet veel uitmaken zolang het geluid maar goed is en ze comfortabel zitten.

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:50
  rjkroeze Gebruiker

  Beste iBOOD,

  Ik ben in het bezit van meerdere in- en overear apparaten met en zonder ruisonderdrukking. Verder gebruik in deze met enige regelmaat op verschillende apparaten (iPhone/Garmin horloge ed) Ten slotte heb ik een goed luisterend oor….niet voor gesprekken maar wel voor audio! Punts gewijs een uitgebreide review schrijven is geen probleem. De getallen voor deze prachtige TWS2 NB2 zwarte doppen liegen er niet om met -35dB geluidsonderdrukking, Bluetooth 5.0 en slechts 80ms latency…. ik kan niet wachten

  Groet rj

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:55
  opperste Gebruiker

  Een review? Over draadloze in-ears? Ja dat kan ik zeker, schrijven kan ik sinds de eerste klas v/h lager en mijn mening hou ik meestal niet voor mezelf. En ik zou dan voor de witte gaan, er zijn al genoeg zwarte voorwerpen in mijn leven.

   

  Zo klaar en duidelijk toch?

  Ok ok ik begrijp het wel jullie willen weten ok ik ook een hele tekst kan schrijven natuurlijk, dus zal ik maar wat uitwijden over de omgeving waar ik ze zou testen, overdag IT’er die wel eens snel afgeleid is door omgevingslawaai en daarom al jaren fan van noise canceling koptelefoons, ideaal voor in een landschapskantoor me te focussen, thuis luister ik nog veel muziek tijdens het klussen, grasmaaien, hardlopen, en soms zelfs de afwas. Ik ben al een tijdje op zoek naar de aanvulling op mijn bose qc 35 II die voor sommige zaken gewoon iets te groot en lomp is, en het werk soms net iets te vuil om ze op mijn hoofd te dragen, ook wil ik mijn buren ontzien van mijn uitgebreide muzieksmaak van klassiek tot deathmetal die ik anders door de bouwradio jaag als ik in de tuin aan de slag ben.

  Geluidskwaliteit vind ik belangrijk, maar ergonomie en gebruiksgemak ook. Heeft deze korte inleiding jullie nieuwsgierig gemaakt dan weet je alvast aan wie je een exemplaar mag sturen.

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 17:58
  PieterjanL Gebruiker

  Ik zou me bij deze graag kandidaat stellen om de TWS NB2 uit te proberen en te reviewen. Ik kan ze niet vergelijken met andere in-ears, maar wel met andere hoofdtelefoons. Ik vraag me al langer af of ANC in-ears in de buurt kunnen komen van ANC hoofdtelefoons, en met mij vragen wellicht velen anderen zich dit ook af. Mijn review zou dan ook meer gericht zijn op de verschillen en de gelijkenissen tussen de TWS NB2 in-ears en ANC hoofdtelefoons. Ik kan het daarbij vergelijken met de Edifier W860NB die ik een paar maanden terug heb aangeschaft. Ik moet bekennen dat ik een Edi-fiel ben – ik kocht al meerdere Edifier producten en ben helemaal fan. Voor een review zet ik mijn vooroordelen echter graag aan de kant om het neutraal te houden.

  Voor het schrijven van een review ga ik gestructureerd te werk. Zowel het geluid, de belkwaliteit, de batterijduur, de noise-cancelling, het draagcomfort, maar ook zaken zoals bluetooth, bediening en opladen worden getest en besproken. Ik studeer deze maand af en heb nog geen werk. Ik heb dus – nogal letterlijk – alle tijd om de TWS NB2 uitvoerig te testen en mijn bevindingen in een vlotte tekst te gieten. Het zou voor mij een dubbele gunst zijn: dan doe ik ook eens iets nuttig. Als jullie me de zwarte Edifier in-ears opsturen, dan schrijf ik met veel plezier een uitgebreide review. Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groeten,

  Pieterjan

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 18:38
  Hitspot Gebruiker

  Hoi IBOOD!

  Het is eens iets anders, een wedstrijd waarbij je niet als een gek moet zitten wachten op die dikke deal van een doos tijdens een Hunt. Een hunt waarbij je met zes verschillende wekkers en 37 liter koffie moet blijven zitten omdat je ze toch net niet wil missen.. Maar goed, genoeg over mijn persoonlijke hoogtepunten van het jaar.

  Ik zou graag de zwarte oortjes reviewen, omdat het een extra uitdaging zal zijn om ze ’s nachts te vinden ;-).

  Ik ben (uiteraard) de ideale tester voor deze in-ears omdat ik genoeg heb gehad om altijd die knopen uit de draadjes te halen van gewone oortjes en omdat ik het hart nogal op de tong heb. Als het niet goed is zal ik het ook schrijven (sorry!). Maar ook omdat ik het belang van deze reviews niet onderschat. Ik baseer mijn aankopen zelf er ook op, dus een goed samenhangend en duidelijk verhaal over een product kan ik wel appreciëren. Daarnaast zou mijn echtgenote ook tevreden zijn denk ik omdat ze ze kan insteken als ik weer aan een salvo “flauwe” moppen begin!

  Ik schrijf reviews over zowat alles (althans in mijn hoofd): een restaurantbezoek, een nieuw aangekochte tandenborstel, het onkruid van de buurman als ik voorbij fiets… kortom, alles!

  Alvast bedankt voor de kans IBOOD!

  Groetjes,

  Hitspot.

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 18:38
  dkemps Gebruiker

  Als trouwe iBood klant stel ik me graag kandidaat als tester, ik zal zeker een goede review schrijven na het uitgebreid testen, want momenteel gebruik ik mijn huidige oortjes voor zowel mijn smartphone als mijn laptop, ik kan dus alvast over beide platforms iets schrijven.

  Wat testen we: uiteraard de batterijduur allereerst, het gebruiksgemak tussen de platforms, de ergonomie van de oortjes, handigheid om ze op te laden…

  De kleur speelt geen rol, ik zie ze zelf toch niet zitten in mijn oren ;)

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 18:42
  Aureliea Gebruiker

  Mijn naam is Aurelie, copywriter van beroep dus dat schrijven vormt alvast geen probleem ????. Momenteel gebruik ik bluetooth oortjes die niet draadloos zijn, niet zo handig dus! Deze zouden bij mij van pas komen om te gaan lopen maar ook tijdens mijn beroep als freelancer. Ik zou ze ook kunnen aanraden op mijn sociale media!

  Daarnaast ben ik in mijn omgeving ook gekend als early adopter. Fancy gsm, laptop, en een activity tracker. Hippe oortjes horen hier bij, niet?

  Wat kleur betreft kies ik zwart maar eigenlijk maakt dat niet echt uit.

  Ik hoor graag van jullie!

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 19:05
  MathieuM08 Gebruiker

  Wat hoor ik hier nu?

  Geen gekraak, maar een kristalheldere stem die zegt dat ik mij moet kandidaat stellen om deze in-ears te testen.

  Zouden die even goed uitkomen…

  Ik zit nu al een aantal maanden opgesloten thuis voor mijn werk. Maximaal thuiswerk heet dit dan. Geen probleem zeggen de meeste. Je kan vergaderingen voeren via Teams en andere online vergaderprogramma’s. Je kan zelf je scherm delen en elkaars computer overnemen. Maar wat als je elkaar niet verstaat? Vroeger dacht ik dat het op mijn bureau in het kantoor rumoerig kon zijn, maar thuis is het nog erger. Mijn vriendin heeft wel vakantie ( zij is leerkracht)… Stofzuigen, tv, de dampkap, haar metekindje die op bezoek komt… Ze kunnen allemaal zeer storende geluiden produceren. “Heldere gesprekken in rumoerige omgevingen” klinkt dan als “muziek” in mijn oren.

  Natuurlijk heb ik nog hoofdtelefoons en allerlei oortjes. Over-ears, on-ears, in-ears, bedraad, wireless, … Ik heb ze allemaal. In alle eerlijkheid moet ik toegeven dat mijn bluetooth oortjes al een paar jaar oud zijn. Ik had liever een hoofdtelefoon op mijn kop. Tot de laatste week dus. De warmte rond mijn oren werd ondraaglijk. Zelfs Heavy Metal kreeg op die manier een “warme klank”. Ik verlang dus weer naar een paar goede in-ears waarbij zowel muziek als gesprekken met mijn collega’s geweldig moeten klinken.

  Wat lees ik nog!!

  Ze zijn waterdicht! Ideaal. Ik gebruikte hiervoor vooral in-ears om te sporten. Lees: Mij afbeulen op de roeitrainer of een rondje gaan lopen in de prachtige natuur rond mijn poldergemeente. Mijn nadeel is dat ik mij onmiddellijk te pletter zweet. De beleving op de roeitrainer lijkt dan misschien realistischer, maar voor de in-ears is het eerder een nadeel. Mijn eerste paar in-ears zijn dan ook gesneuveld door waterschade of een overdosis zout.

  Wat eveneens belangrijk is, is dat ze goed blijven zitten. Niks vervelender als je tijdens het lopen voelt, dat je het contact met je oortje verliest. Aan out-ears heb je niks.

  Reviewen probeer ik op een enthousiaste eerlijke manier te doen. Ik vergelijk de specs met mijn vorige ervaringen en geef voorbeelden. Ik neem er mijn tijd voor, zoals ik nu even mijn tijd heb genomen om deze tekst hier te schrijven. Mijn verlof is op, dus voor 14 september kan je me enkel op mijn bureau, thuis of ergens zwetend tussen de polders tegenkomen. Ik zou ze zeker een volle week willen testen (accuduur) dus mijn review kan je ten vroegste eind augustus verwachten, maar ruim voor 14 september.

  Ik heb even gegoogeld voor de kleuren. De witte zijn mooi, maar ik ben fan van de zwarte. Als jullie ook fan zijn van mijn kandidatuur, mogen jullie me een setje zwarte TWS NB2 in-ears opsturen.

  Met kristalheldere groeten,

  Mathieu

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 19:13
  Tsooj87 Gebruiker

  Hoi iBOOD!

  Ik zou het super vinden om deze mooie in-ears te mogen testen! Als echte podiumtijger heb ik wel wat ervaring met de kwaliteit van in-ears en graag vergelijk ik ze met de Shure SE215 die ik momenteel gebruik.

  Helaas heb ik al geruime tijd niet meer met mijn saxofoon op het podium mogen staan en ik hoop dat het geluid van deze in-ears mij zodanig wegblaast dat ik dit gemis even mag vergeten. Dat ze waterdicht zijn komt nog eens extra goed uit. Dan kan ik in ieder geval uitproberen hoe ze tijdens het hardlopen bevallen.

  Ik vind de zwarte het vetste maar de witte wil ik met net zoveel plezier uitproberen natuurlijk!

  Groeten,
  Joost

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 19:39
  vertigoal Gebruiker

  Ik denk wel dat ik een review kan schrijven want dat heb ik nog nooit gedaan. Op tijd gaat ook zeker lukken, want 14 september staat al in mijn agenda. Net als alle andere dagen trouwens, het is een prima agenda.

  Verder wil ik mijn in-ears graag zwart, net als mijn koffie.

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 19:59
  dejosh Gebruiker

  Tof initiatief. Ik ga hier niet te veel woorden aan vuil maken. Stuur me ze op en ik schrijf een mooie review voor jullie!

  Pick me, pick me, pick me!

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 20:04
  dejosh Gebruiker

  … graag piet-zwart aub!

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 21:23
  RutgerD92 Gebruiker

  I see a little in-ear headphone

  Scaramouche, Scaramouche, will I test the Edifier?

  In-ear detection, long battery life

  Gallileo, Gallileo

  Gallileo Figaro, magnifico

  I’m just a poor boy, I don’t have headphones

  He’s just a poor boy from a poor family

  Spare him his life from this monstrosity

  Easy come easy go, will you let me test?

  Bismillah! Yes, we will let you test (let him test)

  Bismillah! We will let you test (let him test)

  Bismillah! We will let you test (let me test)

  Will let you test (let me test)

  Oh, mama mia, mama mia

  Mama mia, let me test

  iBOOD has a headphone put aside for me

  For me

  For me

  Freddie Mercury / Rutger Demuynck

  Lyrics © Sony/ATV Music Publishing LLC

  Zoals je kunt zien heb ik al samen gewerkt met Freddy. Hij vroeg mij toen hij een writer’s block had omdat hij wist dat ik een vlotte pen heb.  Ook mijn muzikale kant hebben jullie bij deze al kunnen ontdekken.

  Mocht je nog niet overtuigd zijn dat ik de ideale tester en reviewer ben, mag je gerust contact met me opnemen, of contacteer Freddy. Dat is volgens mij de beste referentie dat ik kan opgeven.

  Hopend op een positieve respons.

  Rutger D

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 21:58
  Smanus Gebruiker

  Toevallig ben ik onlangs zelf op zoek geweest naar wat reviews voor oortjes, maar wat was dat een zoektocht!

  Met deze ervaring weet ik dan ook precies wat ik graag had willen lezen om mijn keuzes gemakkelijk te kunnen maken. Ik ben namelijk een grootgebruiker van headphones. Op de bank, in de trein, tijdens sport, op de fiets, op ieder moment wil ik goed geluid. Jullie kunnen er dan ook vanuitgaan dat ik deze in-ear headphones in alle verschillende omstandigheden én met mijn brede scala aan muziek voorkeuren tegen het licht ga houden. Ik let op comfort, geluidskwaliteit (bass én helderheid), accuduur, uiterlijk (het oog wil ook wat) en natuurlijk nog veel meer…

  Dus zoek niet verder, en laat mij iets schrijven over deze headphones. Daar heeft nog nooit iemand spijt van gekregen. Ik neem er graag wat dagen voor vrij om de reviews in alle omstandigheden voor 14 september af te ronden!

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 21:59
  Ziccy Gebruiker

  Hallo iBood!

  Wat een mooi initiatief en voor mij ook op de perfecte timing.

  Waarom ben ik de ideale tester?

  Net als heel veel anderen werk ik nu al geruime tijd thuis. Dit verloopt allemaal prima, aangezien mijn werk zich hier ook voor leent. Maar ongeveer 80% van mijn werkdag zit ik in calls. Deze calls doe ik nu met een setje earpods die bij mijn telefoon zaten. Maar voorlopig zitten we nog wel even thuis, dus ben ik mij aan het oriënteren op een setje draadloze earpods.

  Belangrijk voor mij is vooral dat ze goed functioneren tijdens het bellen. En bellen doe ik momenteel op allerlei verschillende manier. Niet alleen via de telefoon maar ook via mijn laptop en dan met Zoom, Slack, Teams en Skype. Ik kan de set dus testen op al deze apps.

  Daarnaast is batterijduur erg belangrijk voor mij. Ook hier lijkt de set uitermate geschikt voor en test ik dit graag in de praktijk. Ik werk lange dagen waarvan 80% bestaat uit calls, dus perfect om de batterijduur goed te testen.

  Waarom kan ik geweldige én uitgebreide reviews schrijven?

  Eigenlijk is het antwoord hierop heel simpel. Ik heb namelijk jarenlang reviews voor films geschreven voor verschillende Nederlandse website.
  Nu zijn films niet te vergelijken met een product, maar ik heb wel jarenlange ervaring in het schrijven van reviews.
  Daarnaast durf ik wel te zeggen dat ik mij graag oriënteer op nieuwe producten en hierbij lees ik veel reviews en deel ik ook altijd mijn ervaringen op Kieskeurig, Tweakers, enz.

  Waarom lukt het mij om mijn review uiterlijk 14 september online te krijgen?

  Eigenlijk is deze vraag enigszins overbodig. Dit is een unieke kans om een mooi product te testen / gebruiken en dat helemaal gratis. Ik zou wel dom zijn op de review niet tijdelijk aan te leveren. Ook ben ik vanuit mijn werk gewend om met deadlines te werken en die worden ook door een goede planning netjes gehaald.

  Zoals jullie hebben kunnen lezen, ben ik de persoon die jullie zoeken om deze mooie set te testen.
  Mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte set, deze zou ik het liefste testen.

  Hopend op een positieve reactie.

  Ruud

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 22:13
  remonhollebeek Gebruiker

  Kom maar op als echte audiofiel kan ik natuurlijk een prima review schrijven en maken voor dit product. Inmiddels heb ik al meerdere producten geprobeerd en een mening over gehad. Van goedkoop tot duur en van in-ear tot traditioneel. Met en zonder NC. Ik gebruik deze zowel om van mooie muziek te genieten maar ook in al mijn online meetings en onderweg op mijn telefoon. Toevallig zijn mijn huidige in-ears gesneuveld dus op zoek naar wat anders terwijl ik nu mijn Sony WH – 1000XM3 gebruik. In-ears zijn soms net wat handiger zeker met het warme weer.

  Ook bijna jarig dus behalve dat het een gave actie is ook een leuk cadeautje ????

  Kleur maakt me niet uit zowel zwart als wit is prima gaat om de kwaliteit. Hoewel uiterlijk natuurlijk wel ook telt.

  Beantwoorden

  14 augustus 2020 om 22:17
  diep Gebruiker

  Dat klinkt als muziek in mijn oren, maar dan moet ik het eerst goed kunnen horen!

  Ik luister veel en gevarieerde muziek van klassiek gitaar tot heavy metal. Belangrijk is dat ik het goed hoor en mensen om mij heen geen last hebben. Dat oortjes ( vreemde naam!) goed en stevig in de oren moeten zitten en daarbij comfortabel aanvoelen en zitten lijkt me zonder twijfel. Ik houd van een goede balans tussen de hoge en lage tonen en dat is vaak ver te zoeken. Fijn ook als de oortjes een goede tijd meegaan en niet te lang op de lader moeten. Ik ben kritisch, misschien iets te kritisch maar ik ben van mening dat “oordopjes” die 100 Euro kosten ook wel goed mogen presteren.

  Dus als je iemand zoekt die werkelijk de toon kan zetten, dan stuur maar een setje zwarte op.

  Succes en groet – Jan

  Beantwoorden

  15 augustus 2020 om 00:57
  elsbethvanzeeburg Gebruiker

  Tja schrijven zit me in het bloed en een systematische review, daar draai ik m’n hand niet voor om. Gelukkig zal dit geen wetenschappelijk artikel worden, maar een onderbouwd verhaal zeker wel. Kort en bondig, to the point, maar ik zal de referenties naar andere wetenschappelijke artikelen achterwege laten ;)

  Graag zou ik de oortjes testen, tijdens het schrijven is goede muziek met prettig zittende oortjes zeer welkom. Als de dan ook nog goed blijven zitten bij een sportsesie ter ontspanning erna kunnen ze de test wel doorstaan!

  Mvg,

  EvZ

  Beantwoorden

  15 augustus 2020 om 01:00
  elsbethvanzeeburg Gebruiker

  *tikfouten zijn natuurlijk niet toegestaan maar aanpassen van het bericht lukt niet. ‘Als ze goed dan ook nog goed blijven zitten’ hoort er uiteraard te staan. De witte oortjes dan hè? ;)

  Beantwoorden

  15 augustus 2020 om 01:55
  ibood777 Gebruiker

  Nog nooit zo mooie deal tegen gekomen. goed bezig IBOOD!!!!!!NR 1. heel graag om te testen tijdens sporten. Liever witte oortjes, zwarte ook????????????????????????

  Beantwoorden

  15 augustus 2020 om 07:26
  kelly scoliers Gebruiker

  Waarom ik een goeie reviewer ben? Omdat ik zeer kritisch ben, niet te beroerd om men eigen mening te geven. Maar ook kan toegeven wanneer iets gewoon goed is. Prijs kwaliteit vergelijkingen zijn me niet onbekend alsook oortjes niet. Ik verslind er elk jaar 3 paar!

  Beantwoorden

  15 augustus 2020 om 08:33
  Angel000 Gebruiker

  Hey,

  ik zoek al een tijdje goede in-ears oortjes, door mijn kleine oren zitten de meeste niet goed en dat houd mij wat tegen om de duurdere te proberen. Tot nu toe gebruik ik mijn bose quite comfort II om naar muziek of radio te luisteren terwijl ik wandel maar als de zon schijnt zijn die wat warm.

  Ik zou ze ook graag testen tijdens online meetings zodat je niet vast zit aan je laptop een een kans bewegen tijdens een lange meeting

  De kleur maakt niet zo veel uit, mag zowel zwart of wit zijn

  Beantwoorden

  15 augustus 2020 om 09:44
  RemiW Gebruiker

  Beste

  Mijn naam is Rémi W. en ben ondertussen al 15 jaar actief in de muziekwereld. Hierdoor ben ik in het bezit van een heel scala aan oortjes en hoofdtelefoons. Ook fietsen is een grote hobby. Hiervoor kocht ik onlangs nog nieuwe oortjes, want de combinatie oortjes en helm waren nog niet optimaal. Ik lees ook dat fietsen met deze oortjes in de regen geen  problemen mogen geven (vanwege de waterdichtheid). Ik ben heel nieuwsgierig om dit uit te proberen. Mijn luisterapparatuur is heel uitgebreid, gaande van bedrade oortjes en hoofdtelefoons tot draadloze hoofdtelefoons. Elk hebben ze hun eigen functie en kwaliteit. Ook tijdens mijn vakantiejob zou ik deze uitvoerig kunnen testen. Tot op heden heb ik nog niet de kans gehad om draadloze oortjes uit te proberen, maar daar kan nu misschien verandering in komen. Het lijkt me ideaal deze te testen voor zowel het fietsen als het muziek spelen. Deze zouden misschien wel mijn nieuwe favoriet kunnen worden om live mee te kunnen drummen (als dat ooit terug mogelijk is). Zoals je kan lezen zijn er genoeg mogelijkheden voor mijn review.

  De reden waarom deze review zeker op tijd online zal staan? Ik heb nog vakantie tot eind september en momenteel is er hier niet zoveel meer te beleven. Deze oortjes lijken mij dus een leuke opportuniteit om mij eens goed op los te laten gaan. De Nederlandse taal mag geen enkel probleem geven. Mijn absolute voorkeur gaat naar zwarte oortjes aangezien deze veel minder opvallen en dat vind ik wel belangrijk bij het drummen.

  Alvast bedankt voor de moeite om dit te lezen.

  Met vriendelijke groeten

  Rémi W.

  Beantwoorden

  15 augustus 2020 om 09:45
  wilsum3 Gebruiker

  Beste moderator,

  Tja, wat kan ik nu nog schrijven om je te overtuigen. Eigenlijk is alles al genoemd. Laat ik nu gewoon een redelijk standaard gebuiker zijn die graag een keer een setje oortjes zonder draad wil gaan gebruiken. Die er al meerdere bedraade sets doorheen heeft gejaagd en wel toe is aan een goede vernieuwing, zeker tijdens het sporten, fietsen (woon/werkverkeer) en motorrijden.

  Zoals je mogelijk zelf ook weet is het fijn om je af en toe gewoon even af te zonderen en je eigen ding te doen/beluisteren zonder dat de omgeving (vriendin) er last van heeft. Nu concentreer ik mij beter met een stevig of opera-achtig muziekje maar dat word niet altijd gewaardeerd.

  Al met al een redelijk pakket waardoor ik denk dat het testen en schrijven van een uitgebreide en onderbouwde review mij zeker voor 14 september moet lukken. Mijn voorkeur gaat uit naar het zwarte exemplaar maar met een wit set maak je mij ook zeer blij.

  Dank voor deze kans en succes met het maken van de keuze!

  Groet,

  William

  Beantwoorden

  Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

  Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.