30 november 2018 om 11:54
iBOOD
Header

Een batterijduur van 25 uur, active noise-cancelling, slechts 250 gram en bedraad hi-resolution audio. Een droomhoofdtelefoon? Jazeker. Duur? Vandaag niet!


De actie

We hebben 10 (tien!) keer de Audio-Technica ATH-ANC700BT (klik hier voor meer informatie over de headphone) klaarliggen voor een spotprijs van € 59,95 (excl. verzendkosten). Dat is nog veel lager dan de toekomstige iBOOD prijs. Deze tien hoofdtelefoons met active noise-cancelling kunnen alleen gescoord worden door de tien users die ons weten te overtuigen dat zij de beste review kunnen schrijven over deze topper van Audio Technica.


Deelname

Je kunt je voor deze actie aanmelden door ons te laten weten waarom jij 1 van de 10 beste reviewers bent voor deze actie.

Laat in je aanmelding zeker weten waarom jij..

 • .. de ideale tester bent van deze hoofdtelefoon;
 • .. geweldige én uitgebreide reviews kunt schrijven;
 • .. jouw review uiterlijk 18 december online kunt krijgen.

 • Indien jij 1 van de gelukkige 10 reviewers bent ontvang je van ons een speciale Secret Deal waar jij dinsdag 4 december de hoofdtelefoon voor € 59,95 (+ verzendkosten) kunt scoren.

  Nog in twijfel of deze hoofdtelefoon wel iets voor jou is? Check dan vooral ook even deze (klik hier) uitgebreide review! Achteraf toch niet helemaal gelukkig met je nieuwste aanwinst? Dan kun je uiteraard gewoon gebruik maken van je retourrecht binnen 14 dagen na ontvangst.


  Tijdlijn

  We hebben een kleine tijdlijn gemaakt voor deze actie:

 • Inschrijven kan tot 3 december 2018 12:00;
 • De winnaars maken we bekend op 3 december 2018 na 12:00;
 • De winnaars ontvangen 4 december een speciale secret deal;
 • De reviews staan online op 18 december 2018 om 12:00.

 • De kleine lettertjes

  Ja, die zijn er zeker, maar gelukkig zijn het er niet zo veel en zijn ze niet zo klein!

 • Indien de uitgebreide review niet online staat op 18 december 2018 om 12:00 ontvang je een extra factuur van € 59.95 voor het alsnog bijbetalen van de ontvangen hoofdtelefoon;
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • 30 november 2018 om 13:21
  carlvanoppens Gebruiker

  Beste iBOOD,

  Buiten het kopen van vele dingen op iBOOD ben ik een fervent muziek liefhebber. Ik speel namelijk zelf veel muziek en ik luister erg veel muziek. 
  Ik bezit op dit moment reeds 5 goede koptelefoons(KRK KNS6400, Bose soundlink around-ear wireless ii, Sony wh-ch700n, Sennheiser hd600 en de Shure srh1540) in een range van 80-500 euro. Daarnaast heb ik ook Shure SE215 in-ears, Genelec studiomonitors en een HIFI installatie (2x focal aria 936 + marantz pm 8006). Als je een eerlijke review wilt dan ben ik dus jullie beste kandidaat! Ik kan alles uitgebreid met elkaar vergelijken en zeker het hebben van de Sony wh-ch700n(deze heb ik gekocht voor mijn vriendin) die ook noise cancelling heeft en in dezelfde prijsklasse zit is een groot pluspunt. De review zou waarschijnlijk ongeveer deze inhoudstabel hebben:

  1. Uit de doos
  2. Algemene eerste reactie
  3. Bouwconstructie
  4. Comfort
  5. Geluidskwaliteit
  6. Noise-cancelling
  7. Vergelijking
  8. Conclusie

  Ik kijk er naar uit om deze review te mogen schrijven.

  Carl 

  Beantwoorden

  30 november 2018 om 15:27
  bufiku Gebruiker

  Hallo iBood,

  Net als Carl ben ook ik een fervent muziekliefhebber, en ook ik kan een goede vergelijking maken met de hoofdtelefoons die ik thuis heb liggen: een B&W P5, een PSB M4U2 noise cancelling, een Focal Spirit, een HifiMan 400i, en een Nura NC. Daarnaast heb ik diverse in-ears: waaronder KEF, HifiMan, Sony en B&O. Genoeg in huis om mee te kunnen vergelijken. Gelukkig hebben jullie meerdere reviews nodig, en ik schrijf graag één van die 10 reviews!

  Ik hoop gauw te kunnen beginnen met het luisteren en vergelijken.

  Jan-Willem

  Beantwoorden

  30 november 2018 om 16:37
  LennartDeGeyter Gebruiker

  Hoi iBood!

  Ik twijfel er niet aan dat ik een uitstekende perfecte reviewer zou zijn voor deze koptelefoon. Ten eerste ben ik natuurlijk een groot muziekliefhebber met een zeer uiteenlopende smaak. Classic rock, indie folk, deep house of schreeuwende techno, ik ben overal voor te vinden en ga graag op zoek naar de subtiele nuances in muziek. Het lijkt me dan ook zeer interessant om te horen hoe deze draadloze telg uit de Audio Technica-familie deze nuances weergeeft.

  Daarnaast heb ik ervaring met verschillende koptelefoons in dezelfde prijsklasse, onder andere van Philips en (ook) Audio Technica, en een uiteenlopende verzameling in andere prijscategorieën. Persoonlijk was ik al aan het overwegen om de nieuwste Sony WH-1000-koptelefoon te kopen. Enkele vrienden-collega’s hebben er zo één, ik kan dan ook gerust voor deze recensie een Sony-koptelefoon lenen om te vergelijken – op basis van geluid en noise cancelling. Deze ATH-ANC700BT lijkt het antwoord van AT te zijn aan Sony en Bose, dus het is vast nuttig om te weten hoe deze AT het doet tegenover de populaire Sony WH-1000-reeks. Je hoort vooral veel goeds over die reeks, maar Audio Technica is natuurlijk een prestigieuze naam, zeker op vlak van geluidskwaliteit.

  Als gadgetfreak ben ik van plan om alle functies hiervan tot in de details te testen. Touch controls, batterijduur, bluetoothverbinding, microfoon voor calls of voice assistant… Ik hou ervan om zulke features te testen en beoordelen op nuttigheid. Draadloze audio vind ik anno 2018 alvast een must, dan wil ik ook graag ontdekken hoe de controls en andere features deze ervaring (hopelijk) verbeteren.

  Ten slotte heb ik genoeg schrijfervaring, zowel voor recensies als artikels in het algemeen. Ik weet als de beste hoe je zo’n recensie best structureert, en waarop te letten bij het recenseren van hardware, en ik kan over het algemeen mijn gedachten en ervaringen vlot op papier zetten. Een uitzonderlijk voorzichtig persoon ben ik niet, dus fragiele plekken haal ik er zeker uit. Als actief persoon en fervent fietser, kan ik ook op vlak van comfort en bouwkwaliteit een welgevormde mening vormen.

  Ik kijk ernaar uit om hopelijk een mooie recensie voor dit hopelijk fantastische product te mogen schrijven!

  Groeten,
  Lennart

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 00:09
  joopdebie Gebruiker

  Ik ben ouder dus de koptelefoon moet goed zijn om mij nog te overtuigen’

  ben benieuwd hoe hij klinkt bij tinnitus

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 09:24
  deesh00 Gebruiker

  Muziek is misschien wel het allerbelangrijkst in mijn leven; Muziek haalt mij uit mijn hoofd en brengt mij naar mijn gevoel.

  Maar om dat te bereiken moet het geluid wel kloppen! Een nummer downloaden van van Youtube is dan ook geen optie omdat ik me dan mateloos irriteer aan de kwaliteit van het geluid.

  Ik heb hier goede apparatuur staan om er voor te zorgen dat het geluid hier altijd “zeer goed” is! Mijn speakers zijn bijvoorbeeld van B&W en van het type 703.

  Ik denk dat ik in staat ben om een koptelefoon te reviewen (mits hij echt goed is, anders ben ik snel klaar) en daar ook een goede review over kan schrijven.

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 13:12
  Arthur D Gebruiker

  Beste iBood

  Als student ben ik heel veel onderweg van school naar huis/studentenkamer. Mits ik zoveel onderweg ben, zowel met de fiets als het openbaar vervoer, zou ik de noise-cancelling, batterijduur en draagcomfort perfect op de proef stellen. Daarnaast luister ik heel wat verschillende genres waardoor ik de geluidskwaliteit goed kan omschrijven. Ik heb zelf een Sennheiser hoofdtelefoon waarmee ik deze hoofdtelefoon perfect kan vergelijken. Ook maak ik enorm veel gebruik van voice-assistant en dit werkt niet altijd optimaal via oortjes of hoofdtelefoons, daarom test ik dit graag bij deze hoofdtelefoon. Tot slot vind ik bediening aan de hoofdtelefoon heel belangrijk voor tijdens het fietsen of op de trein.

  Ik hoop op een positief antwoord op 3 december en hoop dan ook om met veel plezier een review te mogen schrijven.

  Arthur

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 13:50
  Bonzaikris Gebruiker

  Aangezien ik leerkracht elektronica ben en ook de les beeld en geluid geef kan ik deze objectief bekijken.

  Tevens in de les bespreken met mijn leerlingen om te zien wat zij ervan vinden. Ze kunnen zo ook de nodige commentaar leveren met hun ervaringen en eerdere ervaringen.

  Er komt dus een review van geluid en van techniek bij :).

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 13:52
  stinoo Gebruiker

  60 euro + verzendkosten + een uitgebreide review schrijven binnen 14 dagen? Audio-Technica moet zich schamen..

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 14:18
  studioteus Gebruiker

  Hi Ibood,

  Ik heb een Philips hoofdtelefoon met NC. Ik gebruik noisecancelling om externe geluiden buiten te houden zodat er meer rust ontstaat.

  De werking van de NC bij mijn huidige hoofdtelefoon vind ik niet heel overtuigend. Ik ben benieuwd of de Audio-Technica ATH-ANC700BT een beter werkend NC heeft.

  Mijn huidige hoofdtelefoon in ‘on ear’ en de Audio-Technica is een ‘over ear’ hoofdtelefoon. Dit zou zo maar een hele verbetering kunnen zijn ten aanzien van de geluidskwaliteit.

   

  Naast het luisteren van muziek maak ik ook muziek. Hiervoor heb ik een aparte studio hoofdtelefoon (met snoer) van het merk Sennheiser. Deze hoofdtelefoon geeft de meest subtiele geluiden weer en is uiterst geschikt te gebruiken bij het afmixen van een track.

  Als ik in aanmerking kom voor deze actie dan ga ik letten op de geluidskwaliteit en de kwaliteit van de NC. Andere peilers zijn; design, gebruiksgemak, verbinding (met smartphone), comfort, accuduur en alles wat met positief en negatief  opvalt. Het belangrijkst wat ik zal meewegen is de gebruikservaring en in mindere mate alle technische aspecten.

  Je wil weten hoe het klinkt in gebruik!

  Het is misschien nog vermeldenswaardig dat ik zowel klassieke als pop-muziek luister. Van Mozart tot Vince Staples. Soul is waar ik met thuis voel.

  Ik ben enthousiast over deze actie en kijk uit om hier aan deel te nemen.

  Gr.

  Teus

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 15:36
  marnix1985 Gebruiker

  Hi Ibood,

  Leuk leuk leuk, hierbij mijn aanmelding om reviewer te worden van de Audio-Technica ATH ANC700BT.

   

  Ideale tester

  Muziek maakt de wereld mooier, het verbindt en maakt mensen vrolijk. Mijn muzieksmaak varieert van Adele tot ZZ-top. Mijn HiFi Set (merk: Rotel), stuurt twee grote luidsprekers (KEF) aan. Kortom, een liefhebber die geluidskwaliteit kan horen en waarderen.

   

  Gebruik

  De Audio-Technica ATH ANC700BT gaat getest worden overdag om Spotify te luisteren in een grote drukke kantoortuin. In huis om ’s avonds de grote speakers te vervangen als mijn vriendin naar bed gaat. In het weekend om te spelen zonder geluid op mijn Casio Keyboard.

   

  Ibood, kom maar op met de reviewuitnodiging J

  Marnix

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 16:01
  Mathias.dk Gebruiker

  Hey Ibood,

  Als student ben ik elke dag onderweg met veel geluid om me heen ik moet elke dag op de bus een rit van een uur heen en een uur terug maken naar school. Ik hou van muziek ik heb zelf ook Spotify en ik hou ervan om elke dag nieuwe artiesten te leren kennen. Wat ik op dit moment elke dag gebruik zijn compleet draadloze oortjes van Havit dit zijn voor mijn mening een van de beste oortjes die je voor minder dan 80 euro kan kopen. Maar ik mis er twee dingen op dit is Noice Cancelling en de kwaliteit van een ‘over ear’ koptelefoon.

  Wat ik ook gebruik maar dit is iets minder is een koptelefoon (deze gebruik ik om zelf muziek te mixen) deze heeft echter wel Noice Cancelling maar hier is weer het nadeel dat deze niet draadloos is hij heeft wel een ingebouwde batterij voor Noice Cancelling te ondersteunen.

  De werking van  Noice cancelling vind ik persoonlijk op mijn koptelefoon niet helemaal zoals het zou moeten werken. Ik heb gelezen dat Noice cancelling heel goed werkt op de Audio-Technica ATH-ANC700BT dus ik ben zeer benieuwt om dit uit te testen.

  Ik heb al meerdere reviews geschreven voor onder andere de Samsung Galaxy S6, Galaxy S8+ en de OnePlus 6 ook voor een speaker heb ik al een review geschreven: Jbl Charge 3 en voor mijn draadloze oortjes van Havit heb ik ook al een review geschreven.

  Ik heb al meerdere keren iets gekocht op Ibood en ben er altijd al zeer tevreden over geweest.

  Als ik de koptelefoon mag reviewen ga ik zeker letten op de kwaliteit van de bas en de hogere tonen en de kwaliteit van Noice Cancelling want dit is zeer belangrijk voor mij, ook zal ik zeker letten op de kwaliteit van de bluetooth verbinding. Ook op de accu duur zal ik beoordelen nog andere kenmerken die ik zal beoordelen zijn: comfort van de koptelefoon, snelheid van het opladen + snelheid van het verbinden, uitstraling, verpakking, kwaliteit van de koptelefoon en nog veel meerdere kenmerken maar dat kan ik pas zien wanneer ik hem heb kunnen testen.

  Gr.

  Mathias

  Beantwoorden

  1 december 2018 om 16:41
  MrGerros Gebruiker

  Hoi Ibood !

  Waarom ik een geschikt persoon ben om de Audio Technica te reviewen ?

  Ik heb een opleiding audio visuele kunsten en fotografie achter de rug.

  Ben ondertussen 15 jaar werkzaam als verkoper van electronica en computermateriaal, ik leef dus letterlijk de laatste 20 jaar tussen de nieuwste gadgets.

  Ik ben iemand die zich verdiept in producten voor ik ze aanschaf, ik moet overtuigd zijn van de kwaliteit of ik ga niet over tot kopen.  Reviews uitpluizen is dan ook een hobby geworden, wat er mede voor zorgt dat ik weet wat nodig is om een degelijke review te schrijven.

  Muziek en degelijke audioapparatuur hebben altijd al bovenaan men lijstje gestaan, Audio Technica staat bij mij dan ook al langer bekend als een zéér goed prijs kwaliteit merk, door vele bekende youtube tech reviewers al meerdere malen bekroond tot beste bang for the buck headset (ath-M50X).  Vandaar ik dit model dolgraag wil testen en reviewen voor jullie, en vooral om zelf te weten te komen in welk opzicht bij al dan niet beter is dan de alom bekende M50X.

  Dus, indien jullie een degelijke reviewer met ervaring zoeken dan vind ik zeker nog een gaatje om dit voor de einddatum te schrijven voor jullie !

  Grts, Jeroen.

  Beantwoorden

  2 december 2018 om 09:27
  e.lucas Gebruiker

  Uiteraard hou ik enorm van muziek…maar van een speciaak genre, namelijk soundtracks en dan vooral die van Hans Zimmer en Brian Tyler. Ik vind dat je bij dit soort muziek een dusdanig bereik moet hebben van hoge en lage tonen ( liefst super mega bas!) dat ik denk dat ik ook een goede tester zou zijn. De noisecanceling zoe super zijn bij meditatieve muziek dus ook daar…yep

  Need I say more?

  Greetz, Essie

  Beantwoorden

  2 december 2018 om 12:43
  kianvl Gebruiker

  Hey iBOOD

  Ik stel me heel graag kandidaat voor een review van de Audio-Technica ATH-ANC700BT te schrijven. Als marketing student heb ik wel kaas gegeten van uitgebreide en gedetailleerde reviews schrijven. In mijn vrije tijd livestream ik games en andere content, dit m.b.v. een professionele streaming setup. Een Blue Snowball en een Logitech FHD-webcam ontbreken dus niet om de review ook in een hoogwaardig videoformaat te verwerken. Daarbovenop zal de bij jullie gekochte GoPro voor mooie beeldkwaliteit zorgen wanneer ik ga reflecteren over de details en functionaliteiten van de hoofdtelefoon. De Panasonic GH4 met LUMIX G Vario Lens, 7-14mm en Atmos Showgun recorder zijn de kers op de taart om de kwaliteit van de review op een professionele manier te vervolledigen.

  Aanvullend op de video zal ik een bijzonder uitgebreide review schrijven dat de functionaliteiten, geluidskwaliteit, Bluetooth codecs, audio sample rates en de bits per sample bespreekt na het uitproberen ervan.

  Maar waarom ben ik voor jullie de ideale kandidaat wat betreft het bespreken van Bluetooth hoofdtelefoons? Ik ben namelijk al thuis in draadloze hoofdtelefoons sinds de Logitech ClearChat PC Wireless. Een toenmalig entry model van draadloze headsets. Ik heb ook een draadloze Logitech G933 Artemis Spectrum en een draadloze Astro A50 die ik momenteel afwisselend gebruik bij het dagdagelijkse gamen en streamen.

  Los van mijn gaming hobby ben ik ook een echte audiophile. Met een uitgebreid assortiment aan FLAC-bestanden voor superieure audiokwaliteit en meerdere hoogkwalitatieve DAC’s (zoals de FiiO X5III en de RME ADI-2) zal ik de ATH-ANC700BT zijn volle potentieel kunnen benutten.

  Ook ben ik fiere eigenaar van de Audio Technica ATH-m50 (oude versie) en enkele Meze headhones. Om het lijstje af te werken maak ik frequent gebruik van de Sennheiser HD 800S en een draadloze Custom Bose QuietComfort 35 II hoofdtelefoon. Meestal ga ik met deze dure hardware niet echt de straat op en laat ik ze liever paraat in de studio. Wanneer ik op verplaatsing ben naar school moet ik toch wel dagelijks een twee uur reizen heen en terug. Een Avantree AptX Low Latency Bluetooth headphone helpt me om deze taak op een goedkope en comfortabele manier te volbrengen, echter mis ik wel de actieve noise cancelation technologie die aan boord is bij de higher end hoofdtelefoons zoals de Bose QuietComfort 35’s.

  Gezien de ATH-ANC700BT ook over deze technologie beschikt, kan ik niet wachten om deze te vervangen met de Avantree en te gebruiken als een dagdagelijkse hoofdtelefoon wanneer ik op verplaatsing ben. Uiteraard zal de Audio Technica in full glory uitbundig getest worden in de studio om de review compleet te maken in zowel video- als tekstformaat.

  Ik kan alvast niet wachten om mijn collectie verder uit te breiden. Geven jullie mij de kans?

  Bedankt

  Kian

  Beantwoorden

  2 december 2018 om 22:39
  Mr_Mic Gebruiker

  Ik werk zelf in de film industrie en ik ben geïnteresseerd in de technische kanten van zowel beeld als geluid. Na een tijdje zoeken heb ik deze koptelefoon nog niet zolang geleden voor mijn vriendin gekocht. Ze is er erg blij mee. Ik heb hem zelf nu een paar dagen gebruikt en ik ben van plan er ook 1 voor mezelf te kopen. Dus ik zou met plezier een review voor de ATH-ANC700BT van audio-technica schrijven!

  Ik zal een korte omschrijving geven hoe ik de ATH-ANC700BT tot nu toe heb ervaren. Met de matzwarte kleur en het subtiele audio-technica logo, ziet de ATH-ANC700BT er strak uit. De meegeleverde accessoires zijn beperkt tot een hoes, een micro USB-oplaadkabel en een 3,5 mm koptelefoon-aansluiting als je geen Bluetooth wilt of nodig hebt.

  Door het lichte maar toch sterke plastic is de ATH-ANC700BT comfortable om voor langere tijd op te hebben. Zelfs na 2 uur skaten had ik geen last van het gewicht van de koptelefoon.

  Ze klinken geweldig, met een nominale frequentierespons tussen 5 en 40.000 hertz. De Audio van Itunes en van Spotify was helder en duidelijk, met een pittige basgitaar zonder enig teken van vervorming of verdrinking van hoge tonen en middeltonen.

  Al met al zeker waard voor je geld en dat zelfs zonder de korting van iBOOD.

  Gr. Micha

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 00:17
  e-spacer Gebruiker

  Ik geloof dat iedere reviewer in staat zal zijn om  ervaringen over de ATH-ANC700BT op papier kan zetten.

  Ik zal me voornamelijk richten op het gebruiksgemak en draagcomfort van de AT. Zonder een hele opsomming te maken van mijn headphone arsenaal zijn er naar mijn mening maar een paar modellen die daar in slagen. Uiteraard ben ik ook benieuwd of dit model zijn hi res-audio claim waar kan maken als ik mijn flac/alac bestanden ga beluisteren.

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 07:30
  christi1 Gebruiker

  In alle opzichten, the bomb. Meer valt er niet te zeggen.

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 08:41
  meeuw2000 Gebruiker

  Hallo Ibood,

  Top deal van Ibood en Audio Technica.

  Mijn huidige ATH-m50x is aan vervanging toe. Dit is de beste koptelefoon die ik ooit in bezit heb gehad. Nu is geluidervaring iets persoonlijiks. Meeste punten voor geluid, ANC, gebruikersgemak, gebruikte materialen. Zaken als een reisbag zijn bijzaak en worden wel vermeld.

  Groet Andre

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 10:15
  luciano2001 Gebruiker

  Hoi Ibood,

  Allereerst wil ik zeggen dat ik van mijn kinderen houd…;)

  Als jonge vader van twee kids, een van bijna 3 en een van 6 maanden, moet ik een hoop van mijn vrije tijd inzetten voor hun verzorging. Op zich geen probleem, maar niet meer gamen en piano spelen (vanwege lawaai) gaat me te ver! Hier biedt een koptelefoon een prima oplossing om alsnog m’n favoriete hobby’s te kunnen beoefenen.

  Destijds heb ik (via Ibood) een mooie deal gehad met een Jabra koptelefoon, echter laat deze slijtagesporen zien en heeft deze ook geen actieve noise cancelling. Vandaar dat ik op zoek ben naar een vervanger.

  Tweede reden is dat ik (niet geheel bij toeval) binnenkort jarig ben en al aan mn sociale kringen had gevraagd voor geld om daar een koptelefoon voor aan te kunnen schaffen. Ik ben dus op alle fronten voorbereid :)

  Voor 18 december een mooie review achterlaten is geen probleem. Gezien ik de koptelefoon zou gebruiken voor gamen, youtube kijken, muziek luisteren en piano spelen. Een uitgebreide usecase dus :)

  Groeten en graag tot horens!

  Luuk

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 11:07
  michieltjedebieltje Gebruiker

  Ik ben “de ideale tester”, vergelijkingsmateriaal genoeg, mijn huis ligt namelijk vol met “oortjes” variërend van gratis tot ca. €100, in- on- en over ear modellen en een enkele zelfs met active noise cancelling (en bijbehorende irritante fluittoon) . Echt tevreden ben ik er helaas meestal niet mee. Mijn “oortjes” worden dan ook geleidelijk steeds duurder. Hoewel … recent enkele zeer betaalbare Bluetooth setjes uit China laten komen en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van het geluid, zeker in relatie tot de prijs. De betere koptelefoons met active noise cancelling beluister ik regelmatig in de winkel, geniet ervan en loop gezien het prijskaartje dan toch weer zonder naar buiten. Ooit eens een koptelefoon van meer dan €1000 beluisterd, onvoorstelbaar mooi!

  Ik kan “geweldige én uitgebreide reviews schrijven” maar daar heb ik wel de juiste motivatie voor nodig. Een dreigende extra factuur van € 59,95 is de juiste motivatie!

  Ik kan “mijn review uiterlijk 18 december online krijgen” maar dan moet iBOOD mij natuurlijk wel uitkiezen als reviewer! En de koptelefoon op tijd versturen ;-)

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 11:14
  sebtje10 Gebruiker

  Jow iBOOD!

  Laat ons eerlijk zijn, ik ga hier niet een heel bericht opscheppen over hoe geweldig geschikt ik ben om deze review te schrijven. Over hoe fantastisch veel ervaring ik heb met andere hoofdtelefoons. Genoeg mensen gingen mij voor. Neen, ik ben eerder de “Average Joe” tussen al deze mensen. De gewone huis-, tuin- en keukenluisteraar. Maar dat is niet minder waard, integendeel.

  Ik geloof immers dat tussen de reviews minstens eentje moet staan van een gemiddeld gebruiker. Een muziekliefhebber ja, maar eentje die zich ook gaat focussen op het gemak en de gebruikservaring. Iemand die niet alle specificaties aframmelt. Iemand die geen vergelijkingen maakt met hoofdtelefoons waar nog nooit iemand van gehoord heeft. Eerder iemand die de vragen stelt die er toe doen: Past die gemakkelijk in je tas? Hapert de Bluetooth soms? Valt de kwaliteit via de kabel voor een normaal persoon te onderscheiden? Doet de noise-cancelling echt wat moet?

  De komende weken spendeer ik elke dag veertien uur lang in de bibliotheek, omdat de examenperiode eraan begint te komen. Het moment bij uitstek om de batterij en het draagcomfort tot het uiterste te testen. ’s Avonds laat kan ik dan telkens nog een halfuurtje lang mijn bevindingen neerschrijven, om zo, na twee weken, een betrouwbare recensie te kunnen afleveren.

  En het zal er een zijn die er toe doet, een die niet diagonaal wordt doorgelezen, maar de volledige aandacht geniet van de potentieel toekomstige eigenaar. Mits die persoon even “average” is als ik.

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 11:33
  Gijzerik Gebruiker

  Mogge iBOOD,

  Bij deze meld ik mij graag aan om jullie koptelefoon te reviewen. Een van mijn dagelijkse bezigheden is spotify doorspitten op zoek naar die beste nummertjes om mijn vele afspeellijsten aan te vullen (vooral EDM). Op deze manier komen er vele verschillende genres voorbij die uiteraard met de beste apparatuur beluisterd moeten worden voor het beste resultaat. Help mij en mijn vrienden die geregeld naar mijn afspeellijsten luisteren deze nog uitgebreider en verfijnder te maken.

  Alvast hartelijk dank,

  Gijs

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 11:33
  ryan_105 Gebruiker

  Allemaal leuk en aardig die zelf benoemde experts maar de gemiddelde consument is geen audiofiel, details over hoge en lage tonen zeggen hun vrij weinig. Zij willen ook geen ellenlange beschrijvingen lezen maar een hele duidelijke review waarin je snel de pluspunten en minpunten kunt lezen.

  Zelf ben ik al 2 jaar op zoek naar een betaalbare hoofdtelefoon met active noise canceling die lekker zit en handig in gebruik is. Deze heb ik tot nu toe niet gevonden waardoor ik maar gekozen heb voor een goedkopere zonder ANC maar deze heeft natuurlijk ook zijn gebreken. Ik zal dan natuurlijk testen of deze Audio-Technica deze gebreken niet heeft.

  Mijn review zal vooral gaan over de draagcomfort, het gebruik en de ANC.  Vooral het gebruik zal ik veel aandacht aan schenken, hierbij kan je denken aan dingen waar je in de eerste instantie niet aan denkt, bijvoorbeeld kan je de hoofdtelefoon draadloos gebruiken terwijl je deze tegelijk aan het opladen bent? En allemaal van deze kleine eigenaardigheden.

  Op het eerste gezicht lijkt dit de ideale hoofdtelefoon voor mij! Zo te zien en te lezen heeft het alle punten die ik belangrijk vind. Ik kan niet wachten om dit te kunnen bevestigen.

  Over 2 weken ga ik een weekendje naar Parijs met de auto, dit is een ideale manier om te testen welke geluiden de ANC precies tegenhoudt. Ik ben tot en met kerst vrij en heb dus alle tijd om een goede en duidelijke review te schrijven.

  Met vriendelijke groet,

  Ryan

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 13:36
  Ties333 Gebruiker

  Beste iBood,

  Vanwege mijn ADHD adviseerde mijn studiebegeleider een noise canceling hoofdtelefoon aan te schaffen. Na al weken elke tech- en audiowinkel in mijn omgeving bezocht te hebben, op zoek naar een goede noise canceling hoofdtelefoon, kwam ik per toeval terecht op dit forum. Met, naar mijn idee, een super interessante hoofdtelefoon die ik graag voor jullie zou willen reviewen

  Ik ben ontzettend benieuwd hoe de noise canceling mij kan helpen tijdens het studeren in mijn gehorige studentenhuis, maar ook hoe goed het werkt tijdens het reizen.

  Naast de noise canceling ben ik natuurlijk ook erg benieuwd naar het geluid. Ik ben een ontzettende fan van muziek met een hoge geluidskwaliteit en heb een erg diverse smaak als het gaat om muziek. Een ontzettend grote fan van Hip-Hop, die net zoveel kan genieten van klassieke muziek en alles luistert van Rock tot Techno.

  Als laatste kijk ik er ontzettend naar uit om de hoofdtelefoon te koppelen aan mijn muziek instrumenten en LP-speler. Ik ben een enthousiaste muzikant die gitaar, piano en ukelele speelt en het ook nog leuk vind om erbij te zingen. Ik ben benieuwd hoe de hoofdtelefoon deze uitdagingen zal gaan voltooien.

  Naast deze (voor mij) belangrijke punten zal ik ook nog het design, de gebruiksvriendelijkheid en het draagcomfort bespreken. Als laatste zal ik nog een vergelijking maken met wat hoofdtelefoons, die ik de afgelopen tijd veel heb beluisterd.

  Het klinkt me als muziek in de oren om deze hoofdtelefoon voor jullie te mogen reviewen!

  Groeten,

  Ties

  Beantwoorden

  3 december 2018 om 16:31
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Bedankt voor jullie inschrijvingen! De volgende 10 users zullen van ons een Secret Deal ontvangen om deze hoofdtelefoon te scoren:

  carlvanoppens
  LennartDeGeyter
  studioteus
  Mathias.dk
  kianvl
  Ties333
  ryan_105
  sebtje10
  luciano2001
  Mr_Mic

  Houd je mailbox in de gaten!

  Beantwoorden

  4 december 2018 om 00:32
  kianvl Gebruiker

  Thanks guys,

  Vroeg kerstmis cadeautje aan mezelf met de hulp van iBOOD. Lekker bezig zo jongens!

  Laat maar komen die Secret Deal. Wij zorgen alvast voor juicy reviews! :)

  Beantwoorden

  4 december 2018 om 08:11
  sebtje10 Gebruiker

  Kan het zijn dat ik geen e-mail heb ontvangen?

  Beantwoorden

  4 december 2018 om 16:09
  kianvl Gebruiker

  Het duurt waarschijnlijk even, ik heb ook nog geen mail ontvangen.

  Beantwoorden

  4 december 2018 om 16:26
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Dat klopt helemaal, je ontvangt de mail vanmiddag nog :-)

  Beantwoorden

  4 december 2018 om 09:41
  MrGerros Gebruiker

  Spijtig, ik dacht dat je op de vragen diende te antwoorden ?

  Wel succes gewenst aan de uitgekozen jongens, ben benieuwd voor jullie bevindingen.

  Beantwoorden

  8 januari 2019 om 16:57
  motormuis001 Gebruiker

  Jammer dat ik dit niet eerder gezien heb. Want dan had ik jullie misschien wel de gelegenheid gegeven om ook een kritisch verslag te ontvangen. Mijn schrijftalent mag algemeen bekend verondersteld worden. Aan al dat geslijm, dat er nu waarschijnlijk op jullie bureau beland is, heeft niemand wat.

  Beantwoorden

  Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

  Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.