28 maart 2018 om 16:07
iBOOD
Header

Altijd een bioscoop in je tas? De gloednieuwe Nebula Capsule maakt dit mogelijk. En jij scoort hem bij deze reviewactie voor een fractie van de adviesprijs!


Huh, wat?

We mogen 5 testers blij maken met een Nebula Capsule. Deze reviewers krijgen de Nebula gratis toegestuurd en mogen hem vervolgens drie weken uitgebreid testen. Vervolgens schrijven zij een zeer uitgebreide review. Tot slot krijgen zij de keuze: ze mogen de Nebula Capsule kosteloos retour sturen óf ze mogen hem overkopen voor slechts € 149,95. Dat is een flinke korting ten opzichte van de adviesprijs van € 499,95.

Nebula is een sub-merk van Anker dat zich vooral richt op slimme, draagbare entertainment electronica. Zij hebben onder andere deze Nebula Capsule op de markt gebracht. Deze kan niet enkel beelden tot 100" projecteren, maar heeft ook een 360 graden speaker en draait op Android 7.1.

Als jij één van de gelukkigen bent die deze draagbare bioscoop zal ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven nadat je op jouw nieuwe Nebula Capsule een filmpje hebt gekeken.


Ik wil één van de testers worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze draagbare bioscoop, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze Nebula Capsule, die nog maar recent op de markt te verkrijgen is. De ideale tester:

 • Heeft de komende 3 weken veel tijd om de Capsule te testen
 • Kan een uitgebreide review, inclusief afbeeldingen en filmpjes, schrijven
 • Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de Nebula Capsule zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die bioscoop, ik heb mijn eerste film al uitgekozen!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons laat weten waarom jij de ideale reviewer van deze Nebula Capsule bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  3 april 2018 rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  3 of 6 april 2018: We verzenden de Nebula Capsule, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  24 april 2018: De gelukkige reviewers plaatsen een ongekend uitgebreide review;
  25 april 2018: De winnaars mogen kiezen: De Nebula Capsule voor € 149,95 houden óf hem kosteloos retour sturen indien zij hem niet willen houden.

  30 maart 2018 om 16:08
  Chake Gebruiker

  Ik zou graag tester worden aangezien ik momenteel 30 weken zwanger ben en verplicht thuis moet zitten. Dus ja tijd zat ????

  30 maart 2018 om 16:09
  masterpeppi Gebruiker

  Ik wil mij aanmelden om tester te zijn. Op dit moment heb ik genoeg tijd om met een kritische bril open minded te schrijven over het product. Van het aansluiten tot tweaken!

  30 maart 2018 om 16:11
  toonwouters Gebruiker

  Zeer beniuwd naar dit toestel. Altijd een zwak gehad voor projectoren en de compactheid en features spreken mijn enorm aan. Enkel de native resolution kan hoger.

  Ook het feit dat je er apps als netflix gewoon op kan draaien maken dit een topaparaat voor mij.

  Wanneer je zelf even tv wil kijken in je gekaapte living (2 kiddies) zet je gewoon even een netflixje op er langs op de muur, gewoon top.

  Met vriendelijke groeten,

  Toon

  30 maart 2018 om 16:15
  David_Vdb Gebruiker

  - Heeft de komende 3 weken veel tijd om de Capsule te testen

  Check

  - Kan een uitgebreide review, inclusief afbeeldingen en filmpjes, schrijven

  Check

  - Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

  Een kast vol met compacte beamers, inclusief speaker en Android 7.1? Sorry, maar een vergelijkingsreview gaat het moeilijk worden.

  Het zal niet voor niets zijn dat een merk zoals Anker een product via indiegogo lanceert, je kan dit moelijk gaan vergelijken met simpele compacte beamers van de vooral Chinese markt.

  Desalniettemin ziet het er een mooi product uit, ik ben ook zeker fan van Anker en vind dat het duurzame producten zijn. 
  Ik ben wel benieuwd naar de geluidskwaliteit hiervan..

  30 maart 2018 om 16:19
  dmertens Gebruiker

  OK na de specs te lezen, kan ik me toch echt niet voorstellen dat je hiermee een belevenis krijgt als in hun filmpje, maar goed ik wil het altijd wel eens testen, en zal hier persoonlijk mijn excuses aanbieden als ik fout ben, maar nee niet echt overtuigd nu

  3 april 2018 om 12:46
  Rujar Gebruiker

  Voor een handheld zal het denk ik best een mooi ding zijn! Voor zakkelijk gebruik kan ik mij er ook wel iets bij voorstellen. Maar wat je zegt als je het gaat vergelijken met een bioscoopervaring dan denk ik dat je echt van een koude kermis thuis komt.

  30 maart 2018 om 16:28
  verhulst_filip Gebruiker

  Ok! Dit toestel komt helemaal van pas!

  Daar maken we met plezier een professionele review van!

  Als optieker-aan-huis kunnen we op deze manier onze oogmeting nog beter en professioneler uitvoeren. Onze klanten zullen hun gezichtsveld optimaal kunnen testen…

  Maar ik zal moeten opletten dat ze geen ‘oogje laten vallen’ op zo een hebbeding ;-)

  Naast mijn optiekzaak ben ik ook de trotse papa van een dochtertje van 17 maanden die héél graag naar tekenfilms en YouTube muziek clips kijkt op het grote scherm!

  Aangezien ze bij ons thuis ‘moet’ kijken naar een scherm van 37 inch… dan zal deze projector haar oogjes meer dan ooit doen flikkeren!

  Ik zou dus zeggen: stuur die NEBULA CAPSULE maar op in een mooie doos van iBood… Ze zal met héél ‘oog’ op plezier opengemaakt worden… :-)

   

  Een trouwe iBood-fan!

  #fingerscrossed #iBood #NebulaCapsule #letswinthis #reviewforibood

  30 maart 2018 om 16:36
  verhulst_filip Gebruiker

  Oh ja… nog iets vergeten…

  Deze projector zal zeker gebruikt kunnen worden voor de voetbalwedstrijden van het WK.

  Gezellig met vrienden op het terras! :-)

  30 maart 2018 om 16:31
  delfra19 Gebruiker

  iK WIL DIT WEL EENS UITTESTEN , ZIET ER DE MAX UIT .

  30 maart 2018 om 16:33
  dilinatorke Gebruiker

  Vaak zitten wij met vrienden in de garage, waar we geen televisie hebben. Vaak willen we bijvoorbeeld voetbal of een goede actiefilm zien. Zo via een klein laptopscherm, is dit niet zo gemakkelijk als er 10-15 man zit. Dit zou wel eens de ideale oplossing kunnen zijn. We hebben ook al eens met een grote beamer geprobeerd, maar dit is niet zo makkelijk om te vervoeren.

  Ook bij mijn vriendin zou het eens leuk zijn om gezellig (op een iets groter beeld dan dat van een laptop) een leuke film te zien!

  De komdende 3 weken hebben we vakantie, waardoor we gretig kunnen testen (en een uitgebreide review kunnen schrijven)!

  Wij zijn alvast benieuwd naar de kwaliteit van dit toestel, maar zijn er zeker van dat we deze niet meer gaan willen afgeven!

  30 maart 2018 om 16:33
  toelus Gebruiker

  Al een tijdje op zoek naar een beamer die gemakkelijk mee te nemen en te bedienen is vooral voor zakelijk gebruik. We zullen gaan testen met presentaties, workshops en planningen.

  Na de testperiode zal er uiteraard een goede en duidelijke review worden geschreven. Wanneer het product echt bevalt zal mijn bedrijf het aanschaffen en voor bovenstaande doeleinden gaan gebruiken.

  30 maart 2018 om 16:35
  m3nace Gebruiker

  Ondanks het tijdtekort door drukte met werk weet ik dit te combineren met het testen van de beamer. Deze is namelijk erg handig om door tekort aan vergaderruimtes op het werk te testen door On the job presentaties te geven met bijbehorende films erbij. Tevens is het een mooie optie om in mijn nieuwe woning de beamer te testen in de slaapkamer waar ik nog geen tv heb hangen.

  30 maart 2018 om 16:36
  calsonez Gebruiker

  Ik heb thuis jaren een full hd beamer van acer gehad, heb nog steeds een zelf gemaakt beamerscherm hangen om verschil van projectie op een gewone muur en op een scherm te testen. Daarnaast ook een home cinema set waarmee ik geluid kan testen en vergelijken.

  Iphone, android telefoon, home server om alle verbindingen te testen en wil er graag eens netflix op aanslingeren ????

  30 maart 2018 om 16:37
  Verschijning Gebruiker

  Sterker nog, de laatste TV hier in huis staat op onze slaapkamer. Beneden hangt er al een 4K 3D shorttrow beamer aan het plafond, zelfs de kids zijn niet anders gewend!

  Dit is de uitkomst voor onze laatste TV  te vervangen, er is vergelijkings materiaal aanwezig en 4 ervaren gebruikers van een beamer!

  Een review schrijven doen we graag, regelmatig schrijven we die voor een reviewsite op diverse websites.

  We horen graag of we kans maken!

   

  Mvg,

  Jean Paul

  30 maart 2018 om 16:39
  breaker007 Gebruiker

  Goedenavond IBOOD!

  WOW Ik ben alvast super enthousiast over dit product door enkel maar het promo filmpje te zien :D.  Waarom ben ik nu de perfecte reviewer hiervoor?

  Films zijn nu eenmaal mijn hobby. Momenteel ben ik dan ook volop bezig aan het maken van een Movie review website :D. Hier alvast een korte sneak preview. http://dordea.cye.be/EINDWERK/Final.html    Er is nog veel werk aan de winkel, maar ik wil hiermee aanhalen dat reviews schrijven voor films, multi-media, etc… echt een van mijn hobby’s is. Zelf heb ik thuis een Samsung beamer die ik perfect kan gebruiken om te dit product mee te vergelijken. Tegenwoordig is beeldkwaliteit steeds scherper en scherper met de UHD, 4K of zelfs Q en O LED televisies. Ik vraag me af in hoeverre beamers gaan kunnen volgen in dit verhaal. Uiteraard is de audiokwaliteit ook van groot belang dus ben ik heel benieuwd naar die 360 graden speaker en in hoeverre de geluidskwaliteit te vergelijken valt met mijn sound surround 5.1 systeem.

  Als frequente bioscoopganger en enthousiaste filmreviewer hoop ik echt dat ik dit interessant product mag reviewen.

  Als dit jullie nog niet voldoende overtuigd heeft, had ik graag een paar reviews laten zien die ik voor jullie in het verleden met veel plezier heb gemaakt en die momenteel op tweakers.net staan.

  https://tweakers.net/productreview/177071/zolo-liberty+-(zwart).html

  https://tweakers.net/productreview/181957/roberts-s1.html

  https://tweakers.net/productreview/160577/roam-headphones-sport-bluetooth-one-ear-(blauw-zwart).html

  Vriendelijke groeten en vrolijk PASEN!

  2 april 2018 om 00:18
  volgensbartjes.nl Gebruiker

  Native Resolution:854*480 Niet bepaald 4k

  3 april 2018 om 09:10
  breaker007 Gebruiker

  Nee inderdaad mijn beamer thuis heeft een gelijkaardige native resolutie, maar toch beamers gaan ook blijven evolueren en het is interessant om te zien of ze een gelijkaardige evolutie aankunnen als de TV’s. ;) Aangezien dit portable is lijkt het me al een indrukwekkende resolutie :D.

  30 maart 2018 om 16:45
  steinv Gebruiker

  Zou ideaal zijn voor mijn vriendin!

  Ze is zelfstandige vroedvrouw en geeft lessen aan nieuwe moeders en zwangeren.

  Bij deze lessen kan ze dan het film en les materiaal eenvoudig projecteren.

  Het voordeel aan dat het niet enkel privé gebruikt wordt, is dat ineens een heleboel meningen worden geformuleerd.

  30 maart 2018 om 16:45
  streulek Gebruiker

  Eigenlijk ben ik al even Tijd bezig om uit te kijken naar iets dergelijk. Alleen vind ik de prijzen tegen vallen.

  Een oplossing ter vervanging van rente op de slaapkamer wegens geen vrije muur om die aan te hangen.

  De ideale oplossing?

  30 maart 2018 om 16:46
  drwho Gebruiker

  ik wil hem vooral testen als mobiele projector voor mijn laptop

  lijkt me ideaal om demo’s mee te geven ter plaatse

  en tijdens de dag kan ik hem testen als continue extra scherm om dashboard data mee te visualiseren…

  30 maart 2018 om 16:50
  Bucky89 Gebruiker

  Ik wil graag de komende weken de gloednieuwe Nebula capsule testen! Al enige tijd ben ik op zoek naar een perfecte slaapkamer bioscoop in een compact apparaat. Ik ga hem thuis in de slaapkamer gebruiken om een ware Netflix bioscoop te maken. Ook bij mijn ouders wil ik deze gaan gebruiken, regelmatig ben ik nog daar op mijn oude slaapkamer waar ik ook geen tv heb. Daarom mijn voorstel om de komende weken een uitgebreide review vanuit de slaapkamer te houden! Bovendien heb ik over een week een vlogworkshop, dus een mooi moment om dit ook goed in werkelijk te brengen voor de ‘Nebula Capsule vanuit de slaapkamer review’!

  30 maart 2018 om 16:59
  Lodemt Gebruiker

  Graag. Ben een filmfreak en zoek zo iets voor mijn verslaving te voldoen…

  30 maart 2018 om 17:00
  The-Source Gebruiker

  Had natuurlijk een beter actie geweest dat de beste (kwalitatief gezien) review hem zou mogen houden zonder aankoop.

  30 maart 2018 om 17:01
  Koosvoos Gebruiker

  Hallo IBOOD,

  Look No further! Tester gevonden met scherpe blik en onafhankelijke kijk op zaken. In dit geval kijk op beelden, alle beelden. Het is belangrijk dat wanneer je dit soort zaken mag testen, je toch echt objectief blijft. Ik kan jullie helpen, omdat jullie hiermee niet alleen. Aar reclame willen maken, maar ook een gedegen rapportage verwachten. Die garantie krijgen jullie als we zaken gaan doen.

  30 maart 2018 om 17:02
  LCleven88 Gebruiker

  Ik zei de gek! Goede test onder de douche, onderweg of op het werk waar nu geen radio oid staat ????

  30 maart 2018 om 17:13
  lilius Gebruiker

  Heeft de komende 3 weken veel tijd om de Capsule te testen

  -   Kijken thuis al sinds het begin van de beamer films en tv op diverse toestellen.
  -   Heb komende weken minstens 6 presentaties te geven, dus.

  Kan een uitgebreide review, inclusief afbeeldingen en filmpjes, schrijven

  -   Krijgt een uitgebreide presentatie, afbeeldingen en filmpjes, text

  Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

  -   +- 50 Tb 

  30 maart 2018 om 17:16
  dopert3 Gebruiker

  Ik ben al een poos op zoek naar zoiets. Ik heb net (teleurgesteld) de beam projector teruggestuurd. Maar heb veel witte muren waar ik graag dit apparaat op zou willen testen. Ook heb ik gewoon tijd de komende 3 weken. Een kast vol vergelijkingsmateriaal heb ik dan weer niet, wel een pocketbeamer (deze vergelijking wint de Nebula gemakkelijk) Maar ook een Philips projector en en een beamer waar ik hem graag naast zou testen. Ook op kantoor (met veel licht) wil ik hem testen en ook onderweg (met MIFI). Kortom veel te testen, nu nog uitgekozen worden.

  30 maart 2018 om 17:29
  bigbjorn1 Gebruiker

  Ik vind het interessant om altijd de nieuwste snufjes uit te testen! Ik zal altijd een eerlijke review geven met mijn visie, maar hou ook rekening met andere mensen, want die hun visie kan helemaal anders zijn tegenover de mijne. Heb 4 weken vakantie dus dat komt heel goed van pas. Zal hem uitgebreid testen want zie graag veel films, series en video’s!

  30 maart 2018 om 17:32
  emeryf Gebruiker

  Hoihoi!

  Ik werk al 14 jaar in de IT-wereld en wordt thuis en daarbuiten een gadgetfreak genoemd. Ik draag deze titel met veel eer. Zo heb ik iBood de laatste jaren al geplunderd, of het nu hunt was of niet ;)

  Op het werk hebben we verschillende beamers van diverse kwaliteit dus vergelijken is best mogelijk. Zelf beschik ik over een Casio beamer van redelijk goede kwaliteit. Momenteel zit ik nog thuis tot eind april wegens een medische ingreep, die me niet verhinderd van TV of films te zien ;)  Je begrijpt dat ik me zo als een goede kandidaat zie. Reviews schrijven heb ik ook al verschillende keren gedaan, zowel voor iBood als voor andere sites. Van in de klas af krijg ik te horen dat ik “vlot van pen” was.

  2 kinderen met een lange paasvakantie voor de deur zal ik ook kunnen entertainen met de Nebula Capsule. Kritische blikken genoeg voor de review van dit toch wel leuke (volgende?) gadget ten huize?

  Ik hoop op een positief antwoord!

  Emery

  30 maart 2018 om 17:37
  silent_alarm Gebruiker

  Handig ding! Om op een snelle manier dingen te projecteren bij klanten, films te kijken met vrienden of een groter overzicht te hebben, zoek ik al een tijdje een soortgelijk toestel. Al heel veel vergeleken en (in de winkel) uitgetest maar tot nu toe niets dat voldoet aan de verwachtingen.

  Zal deze “Capsule” mij wel kunnen overtuigen?  Een uitgebreide review heb ik er zeker voor over.

  30 maart 2018 om 17:41
  fb Gebruiker

  Ik ben wel benieuwd hoeveel beter dit is dan de chinese troep. Met name de airplay functie.

  En reviews schrijven heb ik al vaak genoeg gedaan ;)

  30 maart 2018 om 17:48
  newbe Gebruiker

  Ja hoor, stop maar met zoeken, hier is 1 van uw 5 top testers.

  De witte muren van mijn woning smachten naar een krachtmeting met dit ogenschijnlijk schitterend apparaatje.
  Mocht dit kleine apparaatje er in slagen om de grootse verwachtingen qua beeld te overtreffen, wacht ook zeker een ultieme geluidstest.
  En dan het gebruikersgemak…handleiding? hoezo dan???

  Kortom.. 
  Kunnen de jaarkaarten van Pathé gaan de vuilnisbak in? 
  Gaat de oude beamer naar de kringloop?
  Is Nederland toe aan video kijken 3.0??

  Kom maar op met die Nebula Capsule.. top of flop.. ik laat het jullie weten

  31 maart 2018 om 22:49
  baale Gebruiker

  Ik geef mij op als tester!

  Waarom, daarom.

  Maar ik weet wat prijs/kwaliteit verhouding betekend.

  30 maart 2018 om 17:50
  mrdummy Gebruiker

  Ik wil het graag testen en kijken wat ik ermee kan doen als mobiele projector. Lekker bij vriend op bezoek en film kijken. Maar ook op werk samen kijken naar groot beeld.
  Als vergelijking materiaal heb ik thuis paar beamers staan, dus ik kan beelden vergelijken en of het zinvol is. Ik heb ook genoeg films, zowel op DVD, BluRay als internet, en diverse media spelers, ook draagbare.

  Ik ga van uit dat het gemak heeft van van snel neerzetten, samen kijken en weer snel opruimen. Ik heb een mobiele beamerscherm in huis om snel op te zetten.

  Connectiviteit van beamer zal ook bekeken worden hoe het werkt met diverse apparatuur, van smartphone tot laptop.
  Ik ben op hoogte van diverse beamers, waaronder kleine draagbare beamers. En natuurlijk ben ik heel technisch en let op kleine dingen…

  Kom maar op met deze beamer, dan zal ik eens goed van alle kanten bekijken en aan de tand voelen!
  En hieruit een mooi review van maken.

  30 maart 2018 om 17:58
  dintelduiker Gebruiker

  Komende weken ga ik diverse prospects langs en zo kan ik testen hoe hij functioneert tijdens multimedia presentaties en in s’avonds in de hotelkamer een filmpje kijken. Kan ik mooi vergelijken met onze grote beamer en onze 2 kleine beamertjes. Kom maar op, ik ben er klaar voor ????????

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.