28 maart 2018 om 16:07
iBOOD
Header

Altijd een bioscoop in je tas? De gloednieuwe Nebula Capsule maakt dit mogelijk. En jij scoort hem bij deze reviewactie voor een fractie van de adviesprijs!


Huh, wat?

We mogen 5 testers blij maken met een Nebula Capsule. Deze reviewers krijgen de Nebula gratis toegestuurd en mogen hem vervolgens drie weken uitgebreid testen. Vervolgens schrijven zij een zeer uitgebreide review. Tot slot krijgen zij de keuze: ze mogen de Nebula Capsule kosteloos retour sturen óf ze mogen hem overkopen voor slechts € 149,95. Dat is een flinke korting ten opzichte van de adviesprijs van € 499,95.

Nebula is een sub-merk van Anker dat zich vooral richt op slimme, draagbare entertainment electronica. Zij hebben onder andere deze Nebula Capsule op de markt gebracht. Deze kan niet enkel beelden tot 100" projecteren, maar heeft ook een 360 graden speaker en draait op Android 7.1.

Als jij één van de gelukkigen bent die deze draagbare bioscoop zal ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven nadat je op jouw nieuwe Nebula Capsule een filmpje hebt gekeken.


Ik wil één van de testers worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze draagbare bioscoop, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze Nebula Capsule, die nog maar recent op de markt te verkrijgen is. De ideale tester:

 • Heeft de komende 3 weken veel tijd om de Capsule te testen
 • Kan een uitgebreide review, inclusief afbeeldingen en filmpjes, schrijven
 • Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de Nebula Capsule zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die bioscoop, ik heb mijn eerste film al uitgekozen!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons laat weten waarom jij de ideale reviewer van deze Nebula Capsule bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  3 april 2018 rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  3 of 6 april 2018: We verzenden de Nebula Capsule, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  24 april 2018: De gelukkige reviewers plaatsen een ongekend uitgebreide review;
  25 april 2018: De winnaars mogen kiezen: De Nebula Capsule voor € 149,95 houden óf hem kosteloos retour sturen indien zij hem niet willen houden.

  30 maart 2018 om 18:03
  SaerensFlorian Gebruiker

  Ik ben beginnend filmjournalist. Door mijn beroep heb ik een enorme nood om films op grotere schermen te kunnen kijken. Er gaat namelijk niets boven een totale bioscoopervaring!

  Ik recenseer voortdurend films. Ik kan daarom kritisch en met oog voor detail schrijven. Tijdens mijn opleiding journalistiek leerde ik ook om camera’s te hanteren en foto’s te maken. Ik kan dus goed overweg met audiovisuele media.

  Ik kijk tot 5 films per week, gaande van popcornentertainment tot cultfilms. Ik zou dit apparaat dus ongelooflijk veel gebruiken!

  Ondanks mijn professionele overtuigingen, lijkt het apparaat me gewoon fantastisch om uit te proberen! Hopelijk krijg ik die kans! :)

  Vriendelijke groeten,

  Florian Saerens

  30 maart 2018 om 18:17
  yettttt Gebruiker

  Sinds ik een paar jaar geleden een video zag van een gelijkaardig product (conceptvideo) was ik zeer benieuwd naar wat dit zou brengen in de toekomst. Die toekomst is hier vandaag.

  Als fervente film en serie kijker ben ik de juiste persoon om Nebula Capsule te testen. Ik kijk met gemak elke dag zeker 4h-6h naar een film of serie. Aangezien ik in het bezit ben van een smartphone, laptop, Playstation, etc.en dit allemaal kan worden aangesloten met de Nebula Capsule kan ik de Nebula Capsule uitgebreid testen.

  Met de vakantie en als student heb ik zeker genoeg tijd om dot uitgebreid te testen en een ui

  30 maart 2018 om 18:20
  yettttt Gebruiker

  Sinds ik een paar jaar geleden een video zag van een gelijkaardig product (conceptvideo) was ik zeer benieuwd naar wat dit zou brengen in de toekomst. Die toekomst is hier vandaag.

  Als fervente film en serie kijker ben ik de juiste persoon om Nebula Capsule te testen. Ik kijk met gemak elke dag zeker 4h-6h naar een film of serie.Ik ben ook een gamer en na eventjes informatie over de Nebula Capsule te zoeken, heb ik gevonden dat dit is aan te sluiten met een spelconsole. Aangezien ik in het bezit ben van een smartphone, laptop, Playstation, etc.en dit allemaal kan worden aangesloten met de Nebula Capsule kan ik de Nebula Capsule uitgebreid testen.

  Met de vakantie en als student heb ik zeker genoeg tijd om dit te testen en een uitgebreide review te schrijven inclusief afbeeldingen en video.

  30 maart 2018 om 18:22
  desmetyentl Gebruiker

  Ik wil graag deze Nebula Capsule testen. Waarom mij kiezen als tester?

  1. Ik heb zelf al een beamer (EPSON EB-S05) maar deze is niet draagbaar wat heel lastig is om deze altijd te installeren. Dus daarom ben ik zeer enthousiast om deze Nebula te testen

  2. Ik gebruik mijn beamer heel vaak, bijv. voor presentaties, films,…

  3. Ik heb vaak een objectieve kijk op de dingen.

  4. Ik heb genoeg tijd en nood aan deze Nebula Capsule

  30 maart 2018 om 18:33
  mriekie Gebruiker

  Dit zou ideaal zijn voor mij als gadgetfreak. Uiteraard geniet ik hier niet in mn eentje van. Bij mij op school zijn de kinderen altijd blij als ze bij gadget juf in de klas mogen. Nieuwe snufjes uitproberen, reviews schrijven, ondertussen een perfecte les kritisch schrijven. Even laten controleren door juf, spelling verbeteren en opsturen maar. Om dan als beloning een filmpje te kijken vinden ze heerlijk. Op ons oude digibord zijn films niet heel leuk om te kijken.. de beamer laat niet heel veel licht meer toe en de zo schijnt fel. Hoe leuk zou het zijn om ze hiermee te verrassen.

  30 maart 2018 om 18:39
  motormuis001 Gebruiker

  Als jullie wat tegenwicht zoeken tegenover al die figuren (op een enkele uitzondering na) die na het zien van een fotootje al beginnen te dwepen met dit ding, dan moet je bij mij zijn. Voor een kritische maar eerlijke beoordeling: motormuis001!

  Als jullie echt behoefte hebben aan een vergelijking, stuur dan maar een paar soortgelijke produkten mee. En vergeet dan niet een Netflix proefabonnement erbij te doen. ;-)

  30 maart 2018 om 18:44
  koniman Gebruiker

  Ik kan me nauwelijks voorstellen dat de kwaliteit van beeld en geluid ook maar enigszins in de buurt komt van wat het promotiefilmpje voorspiegelt. Maar ik heb een witte muur en laat me graag verrassen.

  30 maart 2018 om 18:50
  rensotheone Gebruiker

  Haaaa dat is wat voor mij dat testen….ik ga met vroeg pensioen en ben een heavy duty gebruiker van Netflix.

  Ik zou zeggen …kom op en de Nebula Capsule zal overuren maken.

  30 maart 2018 om 18:52
  fvaltena Gebruiker

  Hi Regelmatig grote drommen mensen thuis die filmes kijken via tv en Netflix. op m’n werk de hele dag sjouwen met mn laptop en sheets en presentatie laten zien in vergaderingen en bij klanten. op vakantie vaak knoeien met dmi naar vga converter om films en tv te  kijken. hele bak met snoeren apparaten mee. terwijl het zo eenvoudig kan met een macbook pro of iPhone. Ik laat me graag verrassen net als de andere mensen die kunnen genieten van een film , tv of presentatie.

  30 maart 2018 om 18:53
  Mar104iBood Gebruiker

  Beste,

  Kom graag voor de test in aanmerking. Maak dagelijks sportvideo-opnames, dit betreft boven en onderwater opnames. De compacte Nebula Capsule kan zo in mijn tas bij de GoPro’s en de videocamera. Compact, simpel en snel te gebruiken. Meteen  de beelden aan een groep sporters tonen, in plaats van samen turen naar een laptopscherm op een balie. Ik zie hem helemaal zitten en ben graag ambassadeur om dit apparaat regionaal bij sporters/trainers te promoten.

  30 maart 2018 om 19:06
  Arne_N Gebruiker

  WOW, mooi product! Althans zo lijkt het op het eerste zicht. Maar heb je dat niet altijd met reclame? De producten veel mooier voorstellen dan dat ze daadwerkelijk ook zijn? 
  Testers die dit product uittesten, en bij uitbreiding eigenlijk elk product uittesten, zijn dan ook nodig. 
  Ikzelf zal altijd naar de reviews kijken als ik een product wil aanschaffen. 
  Hoe overtuig ik iBOOD er nu van dat ik een zeer goede tester zou zijn? 
  Wel, ik bekijk de producten altijd met een kritisch oog. Ben ik er tevreden mee? Oogt dit product mooi? Werkt het zoals de producent belooft? 
  Ik heb geen schrik om (gegronde) kritiek te geven als er mij er iets mij niet aanstaat MAAR ik zal het zeker ook zeggen als ik het product me uitermate bevalt. Ik maak een overweging wat andere klanten willen weten en baseer hier mijn review op. En wees gerust ik overloop elk aspect van het product! Van geluidskwaliteit tot connectie mogelijkheden, ik neem het allemaal onder de loep! 
  -  Ben ik 3 weken beschikbaar? Jazeker, ik ben student en heb genoeg vrije tijd om thuis en op vele andere plaatsen de lens en speaker van dit product te testen! 
  -  Kan ik een uitgebreide review schrijven met foto’s en filmpjes? M’n camera op m’n smartphone laat me niet in de steek en een review schrijven, daar heb ik zeker geen moeite mee! Zoals je eerder al hebt kunnen merken, zal ‘uitgebreid’ verslag brengen voor mij geen enkel probleem zijn! 
  -  Heb ik een kast vol vergelijkingsmateriaal? Jammer genoeg niet, aangezien mijn studentenbudget dit niet toelaat. Wel heb ik enkele draadloze speakers staan, maar een draagbare cinéma, nee dat niet! Ik ben wel een fervente film(pjes)- en seriekijker en kan als geen ander mijn ervaringen hiermee beschrijven. 

  Dus als jullie nog een tester nodig hebben, ben ik graag jullie man!

  30 maart 2018 om 19:07
  thiemodezwart Gebruiker

  Zijn de gebroeders Lumiere dan toch echt te vroeg geboren.??
  Voor u de nieuwste generatie cinematograaf.
  Film kijken begint nu pas echt leuk te worden.

  In de review, die ik graag voor jullie schrijf, alles over de Nebula Capsule. 
  Klopt de prijs / kwaliteitsverhouding, Zitten alle knopjes op de juiste plek en doen ze wat we verwachten?

  Gaat iedereen in huis blij worden van een schitterend apparaat of is dit toch een wat te duur uitgevallen lamp.

  Overleeft deze lamp 60 afleveringen Game of Thrones achter elkaar kijken.. En hoeveel sproetjes heeft Chantal Janzen dan echt?

  Stuur mij de Capsule maar toe en ik laat jullie allemaal weten

  Thiemo de Tester

  30 maart 2018 om 19:22
  henk.deroose Gebruiker

  Hoi, als IT’er ben ik ganse dagen bezig met het zoeken en uittesten van nieuwigheden. Ik heb al verschillende producten van Anker in huis en aangezien dit van dezelfde familie is, lijkt het me zeker een degelijk product. Ik test en review het dan ook graag!

  Je bent op zoek naar de ideale reviewer, wel hier is hij!

  30 maart 2018 om 19:28
  jaspersandra Gebruiker

  Als 22-jarige student die in een ruimte leeft met beperkte mogelijkheden, die veel tijd heeft om een uitgebreide review te schrijven en een grote filmfanaat is zou ik wel eens de ideale tester kunnen zijn!

  30 maart 2018 om 19:30
  picabelco2 Gebruiker

  Yep: tijd, 3 beamers heb ik al en ik wil deze testen via 2 leuke ideeen.

  30 maart 2018 om 19:50
  derhenno Gebruiker

  Heb in de loop der jaren de nodige beamers (vaste/portable) in huis gehad en nog steeds. Daar ik van huis uit werk ook tijd genoeg om te testen en uitgebreid te reviewen. Just let me know and i’m on it like you wouldn’t believe ;-)

  30 maart 2018 om 19:57
  exec Gebruiker

  Ik ben de ideale reviewer want ik kan deze goed gebruiken om overal in huis een film te kunnen kijken terwijl ik mijn dochter in slaap wieg.

  30 maart 2018 om 20:02
  jorno Gebruiker

  Met een vriendin die de komende weken steeds in het buitenland zit, een uitpuilende mediacollectie die broodnodig eens moet minderen, een witte blanco muur in het salon en een aankomende (30ste!!) verjaardag met veel bezoek over de vloer, lijkt me dit een uitermate mooie gelegenheid om dit product te testen.

  need I say more :)

  30 maart 2018 om 21:34
  peebee Gebruiker

  De tas die ik elke dag bij me heb bevat:

  Laptop, iPad,iPhone,Android tablet, Android telefoon, Windows iPhone (nog steeds), eigen router, niet machine, schaar, pennen, (kleur) stiften, lijm, opladers, een enorme berg aan oplaad kabels, Hdmi kabel, vga kabel, displayport kabel, display hub, laptopstandaard, digitale pen voor de iPad, eigen toetsenbord, eigen muis (Microsoft natural set) , analoge notitieblokken, Bluetooth headset, Bluetooth speaker, Microsoft wireless display kabel…..

  Aan mijn riem hangt een SOG multitool, in mijn zak zit een zaklamp. Ongelimiteerde data abonnement om overal Netflix, amazon en tv te kijken.

  En dat is dan alleen nog datgene dat ik mee sleep…

  Kortom, ik.heb er een hekel aan als ik ergens moet werken en iets niet heb. Een draagbare beamer is nog het enige dat ontbreekt omdat de kwaliteit van de beschikbare modellen te laag is (of formaat te groot)….Ik laat me.dus graag overtuigen. Zowel zakelijk als. prive :)

  30 maart 2018 om 21:42
  impilou Gebruiker

  Een geweldig product als je het filmpje kijk maar is dat ook zo ,ik ben benieuwd of zo’n kein beamerboxje groot kan zijn in zijn mogelijkheden

   

  M.v.gr Chris Scheepe

  30 maart 2018 om 21:48
  tijlhillewaere Gebruiker

  Tijd heb ik voorlopig zat dus check!

  Momenteel bezit ik een full hd mini led beamer van ome Allie, 4k oled tv en full hd tv dus voldoende materiaal om mee te vergelijken.

  Verder schrijf ik ook met grote regelmaat reviews voor onder andere insiders en in het verleden ook al eens voor ibood.

  Ik kan niet wachten om hier o.a. Netflix op te kijken!

  30 maart 2018 om 22:13
  mennobergman Gebruiker

  Hier een realistische marketeer die altijd op zoek is naar een reden om niet te sporten. Win/win, toch?

  30 maart 2018 om 22:54
  YoeriHaszing Gebruiker

  Ik zou deze wel willen testen, handig voor op de slaapkamer ipv die kleine tv die er nu staat. Op scouting films kijken of wanneer we weekendjes weggaan. Ook geschikt voor op het werk als je Ff snel iets wilt laten zien op groot scherm aan cliënten en/of collega’s. Hopelijk werkt die op verschillende ondergronden om op te projecteren en met een flink geluid zodat je niet met een Bluetooth speaker hoeft te slepen.

  30 maart 2018 om 22:54
  etammer Gebruiker

  Beste iBOOD,

  Dit kwam voorbij en sprak mij meteen aan! Ik zeg stuur hem maar op en ik test deze iedere dag. Ben een filmliefhebber door en door. Ook ben ik qua multimedia een GEEK. Als ik ook maar iets nieuws binnen krijg, dan test ik dit meteen en lees de handleiding zodanig door dat ik het optimale uit de artikelen haal. Dus als jullie een goede/ideale kandidaat zoeken, ben ik wel de aangewezen persoon en stel ik jullie niet teleur.

  Met vriendelijke groet

  31 maart 2018 om 00:08
  mcsharq Gebruiker

  Prima doe mij een sodacan :) heb de komende weken vakantie en ben bezig met een nieuwe a/v project.
  Kan daar goed een beamer in gebruiker om te testen.
  Diverse omstandigheden van films tot part of video content.
  Kan er naast een video ook een podcast over maken, wat jullie maar willen.

  31 maart 2018 om 00:12
  ivanderkleijn Gebruiker

  Zoek niet verder!

  Ik ben namelijk de ideale tester voor de Nebula:

  - Geef veel (mobiele) presentaties op mijn werk

  - Heb kleine kinderen die verzot zijn op Netflix en die eigenlijk overal thuis willen zitten kijken (liefst niet achter de TV…)

  - Heb een to-the-point maar toch humoristische manier van schrijven (uitermate geschikt voor reviews), en ik werk graag met multimedia.

  - kan de vergelijking maken met diverse andere high-end multimedia toepassingen (smart-TV’s, (pico)beamers, Amazon Echo)

  - Heb een niet zo technische vrouw, zodat we ook het gebruikersgemak kunnen testen (laat het haar niet horen…)

   

  Kortom: mij moet je hebben..

  31 maart 2018 om 00:17
  erhanf22 Gebruiker

  Ik ben wel benieuwd naar dit apparaatje, vooral omdat ik in de loop van de tijd meerdere compacte beamers heb gehad, en geen van allen heeft weten te overtuigen. De resolutie van deze ziet er ook niet heel erg hoog uit, dus ik ben benieuwd. Er wordt heel wat media geconsumeerd, van spelletjes tot films, van series tot docu ’s. Idealiter zou ik vaak liggens willen kijken met de projectie op het plafond. Dat is hoe ik hem zou testen dus. Ik horizontaal, dingetje verticaal.

  31 maart 2018 om 00:22
  jv-automation Gebruiker

  Ik heb hier momenteel een tv staan van 120cm, een short-trow projector en een ultra short trow projector. Voldoende vergelijkingsmateriaal dus.

  Ik ben zeer benieuwd wat er uit zo’n kleine projector komt. Ik geef vaak presentaties en erger me rot aan de zwakke lichtopbrengst bij dit soort van kleine toestellen.

  Ik hoop eindelijk eens een toestel te vinden dat aan mijn verwachtingen voldoet.

  Volgende week vertrek ik op vakantie met de familie, kunnen we s avond onze gopro filmpjes projecteren en het toestel uitgebreid testen en te streamen vanop verschillende toestellen.

  Professioneel ben software tester en weet dus wel wat van testprocedures opstellen.

  Ik wil gerust mijn skills voor jullie ter beschikking stellen om dit toestel tot het uiterste te testen.

  31 maart 2018 om 00:35
  TMac194 Gebruiker

  Ik ben een student en ik heb momenteel paasvakantie! Ik kijk er naar uit om dit uniek apparaat te testen! Ook nu met de UEFA Champions League voor de deur is het de uitgelezen kans om met de leiding van de scouts jullie toestel uit testen!

  Alvast bedankt!

  Ik hoop dat jullie mij de kans geven om dit te testen.

  31 maart 2018 om 08:00
  djrock Gebruiker

  Gaaf ding en doe graag mee.

  Ben zelf gek op audio en video gadgets, schrijf regelmatig artikelen en reviews en ben in de mogelijkheid in verschillende situaties de Nebula Capsule te testen (zakelijk en prive).

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.