28 maart 2018 om 16:07
iBOOD
Header

Altijd een bioscoop in je tas? De gloednieuwe Nebula Capsule maakt dit mogelijk. En jij scoort hem bij deze reviewactie voor een fractie van de adviesprijs!


Huh, wat?

We mogen 5 testers blij maken met een Nebula Capsule. Deze reviewers krijgen de Nebula gratis toegestuurd en mogen hem vervolgens drie weken uitgebreid testen. Vervolgens schrijven zij een zeer uitgebreide review. Tot slot krijgen zij de keuze: ze mogen de Nebula Capsule kosteloos retour sturen óf ze mogen hem overkopen voor slechts € 149,95. Dat is een flinke korting ten opzichte van de adviesprijs van € 499,95.

Nebula is een sub-merk van Anker dat zich vooral richt op slimme, draagbare entertainment electronica. Zij hebben onder andere deze Nebula Capsule op de markt gebracht. Deze kan niet enkel beelden tot 100" projecteren, maar heeft ook een 360 graden speaker en draait op Android 7.1.

Als jij één van de gelukkigen bent die deze draagbare bioscoop zal ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven nadat je op jouw nieuwe Nebula Capsule een filmpje hebt gekeken.


Ik wil één van de testers worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze draagbare bioscoop, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze Nebula Capsule, die nog maar recent op de markt te verkrijgen is. De ideale tester:

 • Heeft de komende 3 weken veel tijd om de Capsule te testen
 • Kan een uitgebreide review, inclusief afbeeldingen en filmpjes, schrijven
 • Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de Nebula Capsule zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die bioscoop, ik heb mijn eerste film al uitgekozen!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons laat weten waarom jij de ideale reviewer van deze Nebula Capsule bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  3 april 2018 rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  3 of 6 april 2018: We verzenden de Nebula Capsule, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  24 april 2018: De gelukkige reviewers plaatsen een ongekend uitgebreide review;
  25 april 2018: De winnaars mogen kiezen: De Nebula Capsule voor € 149,95 houden óf hem kosteloos retour sturen indien zij hem niet willen houden.

  1 april 2018 om 14:50
  ConfiserieJonas Gebruiker

  Ik heb de komende weken wel nog tijd en mijn vrouw is ook nog even in verlof om die te testen, in mijn workshopruimte om de bezoekers filmpjes te laten zien van het productieproces van cacao tot cacaonibs, het vervolg tot chocolade gaan ze ter plaatse kunnen zien. Ook leuk voor in de living in plaats van op de tv of laptop een filmpje op serie te kijken.
  Het is wel ook iets dat interessant kan zijn voor productvoorstellingen bij klanten of proefsessies bij winkels waar mijn producten worden verkocht.

  Ik ben heel benieuwd naar het product en ben benieuwd of het waarmaakt wat het beloofd.

  Fijne Pasen :)

  1 april 2018 om 15:04
  de_gijbels Gebruiker

  Ik zou deze graag op mijn werk uittesten.

  Ik ben het namelijk kotsbeu om dagelijks met beamers te zeulen naar mini vergaderzalen. Om vervolgens terug te komen omdat men ze niet kan aansluiten….

  Daarvoor schrijf ik gerust een lange review na mijn uren!

  Laat maar komen!

  1 april 2018 om 15:25
  HMGDerks Gebruiker

  Ja, ik ben zeer zeker enthousiast naar aanleiding van het filmpje en de productbeschrijving. Het lijkt mij een perfecte oplossing voor presentaties in kleine groepen (professioneel) en op vakantie in de camper (ja en komende weken zijn we enkele dagen onderweg) De komende weken zijn goede momenten om de Nebula te testen. Er staan verschillende overlegmomenten gepland en… films kijken is een hobby. Ik heb een eigen beamer die vrijwel altijd in de auto ligt om de Nebula mee te vergelijken.
  Mijn vaardigheden waarom ik als tester in aanmerking wil komen: actief in fotografie en produceren van filmpjes (Hitfilm), films kijken als hobby, professioneel maak ik veel gebruik van presentaties (PowerPoint en werk daarbij vanaf verschillende bronnen en met veel verschillende beamers), ik heb verschillende publicaties geschreven en heb de nodige kennis op het gebied van technologie. Ik wil tevens een avond beleggen met mijn kinderen en mijn vrouw om hun visie op het product mee te nemen in woord en beeld.
  Dus , ja ik wil graag in aanmerking komen om thuis, onderweg en in de camper de Nebula te testen en daar verslag van te doen in woord en beeld.

  1 april 2018 om 15:29
  gewibo1 Gebruiker

  Heb tijd, ben nieuwsgierig en kan ook een review schrijven

  1 april 2018 om 16:41
  Redgemus Gebruiker

  Hallo,

  Ziet er mij een zeer interessant product uit die ik wel graag wil uitproberen. Met de opmars van het aantal pocket beamers de laatste tijd lijkt dit toch wel een stevige concurrent. Ideaal voor thuis,werk of gewoon een pop-up cinema waar je maar wil. Ik denk dat anderen ook wel graag willen weten of dit product het waard is, dus zie ik er zeker niet op tegen om mijn ervaringen en advies te delen.

  1 april 2018 om 16:45
  mountainmen Gebruiker

  Daar ik een zelfstandig trainer en coach ben lijkt dit mij zeker een interessant tool om uit te proberen bij klanten meetings en demonstraties over onze opleidingen en ik ben het gewoon reviews en feedback te schrijven en heb wel interesse om dit handig apparaat een uit te proberen.

  mvg,

  Patrick

  1 april 2018 om 16:59
  keveun Gebruiker

  Ik wil deze Nebula met alle liefde testen.

  Voor mijn werk ben ik dagelijks bezig met projectors/beamers, van pocket beamers tot aan grote zakelijke projectors.
  Ik ken de verschillen in kwaliteit, technieken (DLP/LCD/LED/Laser), functionaliteiten en de toepasbaarheid.

  Ik heb de mogelijkheid tot testen met Windows, Apple en Android devices en kan deze projector goed vergelijken met normale beamers en (Optoma) pocket beamers.

  Tot op heden heeft geen enkele pocketbeamer mij echt weten te overtuigen, zal dit dan de eerste zijn?
  Mochten jullie geïnteresseerd zijn dan hoor ik het wel :)

  1 april 2018 om 18:41
  Last_Emperor Gebruiker

  Graag wil ik mij opgeven als tester van de Nebula capsule. Als ik word gekozen zal ik het product 3 weken lang intensief testen en vergelijken met de producten die ik al in huis heb. Ik ben erg benieuwd of de Nebula bestand is tegen zijn geduchte concurenten als de Optoma en de Epson. Natuurlijk zal ik van de testen en vergelijking met de andere producten een uitgebreide en gedetailleerde review over schrijven.

  1 april 2018 om 18:47
  ShiftGear Gebruiker

  Ik zou graag in aanmerking komen om deze Nebula Capsule te testen. Ik kom overal en nergens met mijn gezin en mijn zoontje van bijna 2 is helemaal gek van bumba, nijntje, bob de bouwer enz.

  Maar ook papa zelf is gek op gadgets. Ik ben werkzaam als ICT’er op een school waar we met beamers en smartboards werken. Deze moeten binnenkort vervangen worden. Het lijkt me tof om in die 3 weken hier ook eens een paar testjes mee te doen op mijn werk! Ik denk dat ik met bovenstaande argumenten een prima review kan schrijven.

  1 april 2018 om 19:51
  scopedesign Gebruiker

  Ik wil dit toestel zeker uitvoerig testen. Films vormen als het ware mijn passie, bijgevolg heb ik een account op Netflix en andere streamingdiensten. Mobiliteit en draadloze technologie is voor mij ook belangrijk. Daarom denk ik dat dit toestel op mijn lijf geschreven is: waar en wanneer kijken naar wat je wil samen met familie en vrienden…

  1 april 2018 om 20:25
  Jelinb Gebruiker

  Ben een goede reviewer ook op tweakers, daarbij test ik graag de nieuwste gadgets met veel plezier.

  1 april 2018 om 21:46
  ivansander797 Gebruiker

  Zou graag als net afgestudeerde IT student met een passie voor film graag tester willen zijn van deze thuis biscoop oplossing. Al ervaring met beamers en tv van groot formaat met 3d. Graag zou ik een review opstellen met bijbehorende fotos. ( Installatie en resultaat) om een zo objectief mogelijke review op te stellen. Waarbij ik dus ook vergelijk kan trekken naar concurrerende producten.

   

  Mvg Ivan de jong.

  Tweaker / multimedia fanaat.

  1 april 2018 om 21:54
  Jo_Wy Gebruiker

  Hey iBOOD!

  Als burgerlijk ingenieur in de computerwetenschappen kan ik dit product reviewen vanuit een professioneel oogpunt. Daarnaast ben ik een fervent Netflixer en heb ik de komende weken meer dan genoeg tijd en zin om m’n favoriete series op dit apparaat te bingewatchen!

  Dit lijkt me een echte revolutie op het gebied van multimedia en ik ben dan ook bijzonder benieuwd of dit apparaat kan waarmaken wat het beloofd.

  1 april 2018 om 21:57
  Jo_Wy Gebruiker

  * belooft :-)

  1 april 2018 om 22:19
  nachtegael Gebruiker

  Beste Ibood,

  Ook ik had graag het toestel getest en aan een review onderworpen.  Mijn motivatie ligt in het feit dat ik onlangs een gelijkaardig toestel wou aankopen, maar nogal sceptisch was over de beeldkwaliteit die geleverd wordt door dergelijke kleine beamers. . Mijn voorkeur gaat uit naar een groter toestel met wat meer Lumen, maar daar hangt een steviger prijskaartje aan vast.  Het feit dat jullie testers zoeken biedt me de kans om de kwaliteit zelf te ondervinden en deze te delen met anderen. Indien de kwaliteit voldoet biedt het me voor mezelf de kans ook een kans om mijn tijd te ruilen voor een goedkoper aankoopbedrag.

  Indien jullie mij kiezen om het toestel te testen engageer ik mij om (op zijn minst) volgende invalshoeken nader te bekijken:

   

  - Eerste gebruik en unboxing

  -Verpakking, unboxing en inhoud van de doos

  -Ergonomie en kwaliteit van aanvoelen

  – Eerste installatie en set up

  – Gebruiksgemak en beschikbaarheid van de handleiding

  - Beeldkwaliteit:

  – Beeldkwaliteit op verschillende afstanden van het projectiescherm

  – Beeldkwaliteit in verschillende lichtomstandigheden

  – Beeldkwaliteit op verschillende oppervlaktes

  Audiokwaliteit: Toch niet onbelangrijk voor een toestel dat zich aanbiedt als een ‘complete solution’

  Batterij:

  – Levensduur

  – Oplaadtijd

  Compatibiliteit met andere apparaten:

  Externe boxen aansluiten via verschillende technologieën (DLNA, Bluetooth, bekabeld, … )

  – Afstandsbediening en eventuele automatisering

  – Afspelen van zowel (verschillende) Android-devices als iOs en Windows.

  Gebruikservaring met gebruik voor:

  Presentaties op locatie

  – Gebruik als ‘home cinema’

  – Gebruik bij gameconsoles

  Alternatieve gebruiksvormen:

  – Gebruiken als enkel audiospeaker

  – Powerbank?

  – Gebruik als mini-pc (aangezien er Android in zit zal er wel een toestenbord aan te koppelen zijn vermoed ik?).

  – Gebruik als wekker?

   

  Ik documenteer elke stap en neem foto’s waar nodig.

  Ik heb een ruime ervaring in gebruik van een breed gamma aan ’slimme’ devices, kan uit de voeten met ICT-toepassing en netwerken en ben kritisch ingesteld. Mijn motivatie om deel te nemen is het inschatten van de kwaliteit voor mezelf (en de eventuele goedkopere aankoop voor mezelf). Als ik dat toch doe kan ik andere gebruikers mijn ervaring aanbieden zodat ook zij een eerlijke evaluatie van het product krijgen.

  1 april 2018 om 22:31
  Apunkalipse Gebruiker

  Tech geek = check!

  Met een voorliefde voor technologie en gadgets zit het testgedeelte wel snor.

  Zowel films streamen, gamen als presentaties geven voor het werk passen perfect in het plaatje van een mobiele beamer.

  Ik het tijdperk van de mobiele werksfeer, alsook de compacte toestellen kan het gebruik van compacte beamer niet uitblijven. Wat voor mij steeds belangrijk blijft is het behoud van de framerate en de beeldkwaliteit.

  Persoonlijk ben ik vooral benieuwd naar het gemak in gebruik en de wijze van energieverbruik.

  Qua reviews schrijven kan het niet mislopen. Als blogger schrijf ik op geregelde basis teksten over allerhande topics.

  Benieuwd naar de performance van de Nebula in elk geval!

  1 april 2018 om 23:46
  Pvdvenis Gebruiker

  Ik deel vaak mijn ervaringen op het forum. Koop geregeld bij Ibood en kan deze goed testen bij zowel werk als privé doeleinden. Zou hem graag serieus onder handen nemen! I’m your man Ibood!

  2 april 2018 om 00:08
  jongep86 Gebruiker

  Hi,

  ik vind het leuk om deze dingen te testen en heb tijd om een review te schrijven, te maken, te foto-en, te video-en en ga zo maar door :-)

  Maarten

  2 april 2018 om 00:19
  volgensbartjes.nl Gebruiker

  Native Resolution:854*480

  Serieus? ????

  2 april 2018 om 00:54
  beysenn Gebruiker

  Tijd om te testen is geen probleem, en dan kan mijn man meteen testen of je deze in een KNX domotica systeem kan integreren!

  2 april 2018 om 01:00
  jeroenski74 Gebruiker

  Ik heb zelf een portable laser beamer de c200, altijd scherp beeld met het dubbel aantal ANSI lumen. Denk dus niet dat deze hieraan zal kunnen tippen. Android 7.1 en het goeie geluid zou nog wel een mooie toevoeging kunnen zijn. Zou ze graag naast elkaar willen zien draaien en goed de aansluiting op m’n laptop willen testen

  2 april 2018 om 01:04
  Bloesem75 Gebruiker

  Lijkt mij geweldig om de Nebula capsule te testen. Ik heb zeker voldoende tijd de komende weken om te testen nu ik in een herstelperiode zit. 
  Zou ook erg fijn vermaak in deze periode voor mij zijn en kan ik mooi op alle details letten en alle functies uitproberen. Ik krijg ook regelmatig vrienden op visite die mee kunnen helpen hun oordeel te vellen. 
  Daarnaast ben ik het gewend om met grote regelmaat apparatuur te testen via een testpanel waar ik lid van ben, daar moet ik ook uitgebreide reviews voor schrijven, creatieve filmpjes maken en foto’s plaatsen. Kortom ik weet wat mij te wachten staat.
  Ik zal heel eerlijk zijn, een beamer heb ik niet in huis, maar verder ben ik wel voorzien van de modernste gadgets, goede Smart-TV, Blue-Ray speler etc.. Een vriend van mij heeft wel een beamer en laat het nu zo handig zijn dat dit apparaatje portable is, dus kan ik hem mooi bij hem thuis in de vergelijking wedstrijd gooien met zijn beamer. Dit wordt een feestje!
  Dus beste mensen van Ibood en Nebula; I am all yours! ;-)

  2 april 2018 om 02:00
  meer Gebruiker

  Ik wil hem wel eens testen in diverse omgevingen, nml op de zaak, bij klanten, thuis, op het strand eigenlijk overal waar je “even” cool wil kijken

  2 april 2018 om 06:12
  danhvuong Gebruiker

  Beste Ibood,

  Graag zou ik in aanmerking willen komen om deze nebula te testen. In het verleden heb ik veel beamers gebruikt in de woonkamer en op het werk.

  De kwaliteit van de projectie begon mij staats meer te irriteren naarmate de led en oled televiesies kwamen. En natuurlijk de lampen vervangen na zoveel branduren.

  Ik heb verschillende projectoren getest dlp , led , laser etc

  Sommige werken erg goed met haarscherp beeld, maar een pocket beamer heb ik tot heden nog geen goede kunnen vinden waarvan ik de wow factor hoog is.

  Nu las ik over de “Nebula” en heeft het toch mijn aandacht getrokken!!

  Ik lees graag en praat graag over nieuwe gadgets en techniek.

  Dus stuur hem maar op!!!

  2 april 2018 om 08:10
  honnie Gebruiker

  Op dit moment zit ik precies tussen twee banen in. Ik heb dus 4 weken de tijd om deze mooie nebula capsule te testen. Daarna kan ik de presentaties voor mijn nieuwe job goed voorbereiden en testen. Ik heb er zin in.

  2 april 2018 om 08:20
  anandjagram Gebruiker

  Beste iBood,

  Ik wil de Nebula Capsule graag testen. Ik ben ICT adviseur en geef veel presentaties. Hiervoor maak ik nu gebruik van een compacte HD beamer met een stroom kabel. Hier sluit ik mijn iPad op aan, zodat ik via mijn iPhone mijn Apple watch kan gebruiken als presenter (afstandsbediening). Voor het geluid maak ik gebruik van mijn JBL Go Bluetooth speaker. Ik ben benieuwd of de Nebula Capsule mij kan bevrijden van de stroomkabel en tevens genoeg licht en voldoende scherp beeld oplevert om een presentatie te kunnen geven.

  Ik zal de Nebula niet alleen testen. Mijn dochter van 7 en mijn zoon van 1,5 zijn natuurlijk ook reuze benieuwd hoe hun favoriete tekenfims er uit zien op de muur van hun kamer.

  2 april 2018 om 08:38
  Tomboo Gebruiker

  Ervaring met schrijven van uitgebreide reviews, bijv. op Tweakers. Heeft veel tijd over de komende weken en kan de IMDB top 250 van begin tot eind opnoemen. Ik heb een aantal leuke en gevarieerde ideeen om hem op zoveel mogelijk aspecten te testen.

  2 april 2018 om 08:43
  svachter Gebruiker

  Dag iBOOD,

  Met een gezin van 4 (kinderen 8j en 10j) test en review ik graag de Nubula Capsule. Ikzelf werk als pedagoog met docenten om hen te ondersteunen in hun onderwijstaken.

  Ik kan hierbij volgende toepassingen testen en documenteren:

  - (Teken-) films en reeksen bekijken bij ons thuis op een grote witte muur, in een ruimte met grote ramen, overdag en als het donker is. Ik ben benieuwd of de kinderen er zelfstandig mee aan de slag kunnen. Ik zou ook eens willen bekijken of we het kunnen toepassen in ons vakantiehuisje. Ik test of de apps op het ingebouwde Android besturingssysteem via WiFi vlot werken, ik denk daarbij voor wat betreft films natuurlijk meteen aan Netflix, maar ook aan VLC player (of alternatief indien nodig). Zo kan ik hopelijk makkelijk films afspelen vanop een usb-stick, of beter nog, een harde schijf die ik aansluit op de usb-poort van de Nebula.

  - Naast films zal ik proberen of (via mirroring) games kunnen getoond worden, op die manier kan de jongste makkelijker meekijken met de oudste terwijl die Fortnite aan het spelen is op de iPad :-)

  - Ik neem het ook graag mee naar mijn werk binnen een universitaire lesomgeving. Vaak kom ik in lesruimtes waar de beamers niet optimaal werken. Ik neem nu al een beamer mee om problemen te vermijden. Ik wil testen of een draagbare beamer een “rugvriendelijker” oplossing kan zijn om zo mijn presentatie zelf te beamen op het scherm, of op een beschikbare muur. Ik vergelijk wat dat betreft een iOS, Android, Windows, en Mac toestel (ja, ik ben gemotiveerd om dat goed op te lossen :-)).

  - Zowel thuis als op het werk test ik tot slot ook de aanwezige hdmi-poort, om te kijken hoe goed het gaat om een spelconsole of laptop aan te sluiten. In mijn ervaring is een kabel vaak stabieler dan een draadloze oplossing.

  Hopelijk volstaat deze aanmelding om dit veelbelovend ding te mogen testen.

  Vele groeten!

  2 april 2018 om 09:19
  yar2002 Gebruiker

  Voor een leuke vrolijke en inhoudelijke review over de nieuwe Nebula Capsule zit je bij mij goed. Dus bij deze heb je de tweede test kandidaat gevonden, nog maar 3 te gaan!

  Waarom zouden jullie mij selecteren?

  Omdat ik gek ben op de nieuwste gadgets, deze graag uit wil testen en over het product een review ga schrijven die de lezer kan overtuigen het product in huis te halen. Bij deze Nebula Capsule zal er dan ook een mooie review tevoorschijn komen waar je niet om heen kan als zijnde lezer. Je gaat bij de eerste regels als je leest al bijna automatisch naar de knop van bestellen omdat je het product wil hebben. Zo overtuigend zal ik het product beschrijven dat je het gewoon moet hebben omdat het handig is om mee te nemen, te delen met je vrienden en ga zo maar door.

  Ik sta klaar om de Nebula Capsule te testen en daarover een review te schrijven.

  Wanneer krijg ik bericht van jullie?

  Met vriendelijke groet,

  Ray

  2 april 2018 om 09:28
  DonRobbie84 Gebruiker

  Beste,

  Ik heb naar weinig draadloze speakers waarover ik ben te spreken. Ben dus heel benieuwd en wil graag testen hoe de ervaring van bovenstaand product is.

  Verder zijn “normale” beamers een last om steeds mee te slepen. Alleen de draagbare zijn van dusdanige kwaliteit dat ik daar niet vrolijk van wordt.

  Zowel bij een presentatie op mijn werk als bijvoorbeeld een filmpje via Netflix leveren mij niet het gewenste beeld op.

  Ik heb dus voldoende mogelijk heden om bovenstaand product te testen voor verschillende doeleinde.

  Ook voor mijn dochter die tijdens ons weekje weg met de caravan in de voortent kan genieten van een filmpje geprojecteerd op de caravan.

   

  Mvg

  Robert

  2 april 2018 om 10:01
  Richarddekker65 Gebruiker

  Beste iBood,

  Ik zou de Nebula capsule wel willen testen in mijn werkomgeving, als alternatief voor de normale beamers, smartboards en dure smart displays.

  Laatstgenoemde functionaliteiten zijn op het werk alleen beschikbaar in grote vergaderruimten, die vaak ook nog eens over bezet zijn.

  Voor kleine overlegvormen die vaak op de werkkamer plaatsvinden, zijn geen presentatie mogelijkheden aanwezig en dan kan de Nebula een goede invulling zijn.

  Ik zou de Nebula grondig willen testen om te kijken of deze aan de wensen voldoet.

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.