28 maart 2018 om 16:07
iBOOD
Header

Altijd een bioscoop in je tas? De gloednieuwe Nebula Capsule maakt dit mogelijk. En jij scoort hem bij deze reviewactie voor een fractie van de adviesprijs!


Huh, wat?

We mogen 5 testers blij maken met een Nebula Capsule. Deze reviewers krijgen de Nebula gratis toegestuurd en mogen hem vervolgens drie weken uitgebreid testen. Vervolgens schrijven zij een zeer uitgebreide review. Tot slot krijgen zij de keuze: ze mogen de Nebula Capsule kosteloos retour sturen óf ze mogen hem overkopen voor slechts € 149,95. Dat is een flinke korting ten opzichte van de adviesprijs van € 499,95.

Nebula is een sub-merk van Anker dat zich vooral richt op slimme, draagbare entertainment electronica. Zij hebben onder andere deze Nebula Capsule op de markt gebracht. Deze kan niet enkel beelden tot 100" projecteren, maar heeft ook een 360 graden speaker en draait op Android 7.1.

Als jij één van de gelukkigen bent die deze draagbare bioscoop zal ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven nadat je op jouw nieuwe Nebula Capsule een filmpje hebt gekeken.


Ik wil één van de testers worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze draagbare bioscoop, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze Nebula Capsule, die nog maar recent op de markt te verkrijgen is. De ideale tester:

 • Heeft de komende 3 weken veel tijd om de Capsule te testen
 • Kan een uitgebreide review, inclusief afbeeldingen en filmpjes, schrijven
 • Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de Nebula Capsule zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die bioscoop, ik heb mijn eerste film al uitgekozen!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons laat weten waarom jij de ideale reviewer van deze Nebula Capsule bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  3 april 2018 rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  3 of 6 april 2018: We verzenden de Nebula Capsule, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  24 april 2018: De gelukkige reviewers plaatsen een ongekend uitgebreide review;
  25 april 2018: De winnaars mogen kiezen: De Nebula Capsule voor € 149,95 houden óf hem kosteloos retour sturen indien zij hem niet willen houden.

  3 april 2018 om 09:05
  sjoerdo Gebruiker

  Minibeamers! Op papier altijd een supergave gadget, in de praktijk valt het helaas vaak tegen. Ik ben benieuwd hoe deze projector presteert, want het formaat lijkt ideaal :)

  Bekijk mijn reviews op:

  YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=qsDkwhSdayk&list=PLquLb_-3SpNLS0dH1d9rWcJgeYne3BuvG

  of op mijn website sjoerdo.nl: http://sjoerdo.nl/category/reviews/

  Bekijk deze review als voorbeeld https://sjoerdo.exposure.co/google-glass

  3 april 2018 om 09:18
  pietdepauw Gebruiker

  Yep uiteraard test ik hem ook graag.

  Waarom? Thuis: we zijn ons huis aan het renoveren en onze TV heeft even plaats moeten ruimen. Verder zou ik hem ook heel graag eens meenemen naar onze tennisclub, we tonen graag voetbalmatchen (sorry iBood uit Nederland, maar die rode duivels van ons winnen dat WK wel even!) maar daarvoor moeten we steeds een projector lenen, ophangen, ga zo maar door. Enkele televisies hebben we daar ook al versleten, maar die werden dan weer tot 2x toe gestolen door inbrekers. Een draagbaar alternatief zou hier enorm handig zijn!

  Ik heb al heel wat referentiemateriaal uit het verleden om deze capsule mee te vergelijken: een Sitecom TV Media Player (ja, zelfs bij iBood gekocht!) gekoppeld aan een NAS, een Ouya console als je je die nog herinnert, een chromecast, en natuurlijk die goeie ouwe lineaire tv en DVD’s.

  3 april 2018 om 09:32
  hansvandenboomen Gebruiker

  Al een tijdje op zoek naar een mobiele projector. Ben bijna dagelijks onderweg naar klanten voor het geven van preso’s en demo’s. Bij klanten is het verkrijgen van een vergaderzaal tegenwoordig een drama en een mobiele projector zou hierbij een ideale uitkomst zijn. Alles bij de hand zonder gedonder met zoeken naar kabels en juiste aansluitingen.

  Mijn grootste angst voor het kopen van een projector is het aantal Lumen van de lichtbron om bij daglicht te kunnen projecteren. Dat wil ik wel eens uitgebreid testen in verschillende omgevingen en hiervan verslag doen!

  3 april 2018 om 09:44
  alderiekerink Gebruiker

  Hi Ibood!

  Ook ik zou graag de mogelijkheid krijgen de Anker te testen. Momenteel ben ik ‘in between jobs’, en heb daarom zeeën van tijd om deze beamer te testen. Bovendien vul ik mijn vrije tijd graag in met een netflix-sessie hier en daar, en kan dus veel ervaring opdoen met de Anker. Daarnaast heeft een goeie vriend van mij een full-size full HD beamer staan, waarmee ik (ook met een professioneel scherm) zijn prestatie kan vergelijken. Tenslotte ga ik het weekend van 14/15 april op familieweekend, en kan niet alleen ik, maar 7 paar andere ogen

  3 april 2018 om 09:46
  alderiekerink Gebruiker

  ook de prestaties beoordelen, waardoor we een objectief beeld kunnen schetsen! Hoop dat bovenstaande enig hout snijdt voor jullie!

  Groet,

  Bart

  3 april 2018 om 09:54
  naqata Gebruiker

  Dag Ibood

  Ik zou heel graag tester worden van de nebula capsule, waarom? Wel, ik kan deze zeer uitgebreid testen, zelfs op vlakken waar jullie nog niet over nagedacht hebben.  Ikzelf ben een enorm grote filmkijker. Ik kijk iedere dag minstens één film en zo kan een nebula capsule zeer handig zijn. Ik speel ook in een band (WUK?! – when union kills) en wij zoeken voor bij onze optredens een projector om beelden op de achtergrond te laten afspelen tijdens onze nummers. We hebben namelijk een concert op 21 april 2018 (kan je nakijken op onze facebook pagina) en zouden we de nebula capsule kunnen gebruiken, we zouden hem zelfs zeer graag gebruiken. Ook in de repetities kan dit een handig item zijn om dingen op aan te duiden (lyrics, moeilijke gitaar riffs,…) en zo kunnen wij onze stijl nog verbeteren. Daarom denk ik dat ik, samen met mijn band, de geschikte persoon ben om deze nebula capsule uitgebreid te testen.

  Met vriendelijke groetm
  Nelis Wattijn

  3 april 2018 om 09:58
  terra Gebruiker

  Ik kan hier best een mooie review voor schrijven, eens kijken hoe kids proof dit apparaat is…

  3 april 2018 om 10:05
  kleintje696 Gebruiker

  Beste IBOOD,

   

  Ik zou hier kei goed gebruik van kunnen maken.

  Ik zou hem gebruiken tijdens mijn lessen als zeilinstructeur.

  Daarna zou ik een prachtig verhaal schrijven. Eerlijk hoe de kwaliteit is.

  Na afloop kunnen we de voetbal wedstrijden kijken.

  En als ik thuis ben met me vriendin op de bank een film kijken.

  Ik zou me moeder aan de beweging zetten.

  Mogelijkheden genoeg.

  Ik zit nu niet zelf achter de computer dus het verslag zal stukken beter zijn dan dit.

   

  ik hoor graag,

  mvg Alinda Last

  3 april 2018 om 10:05
  kleintje696 Gebruiker

  Arjan Allon niet Alinda Last

  3 april 2018 om 10:12
  Kvk1995 Gebruiker

  Film series kijken is mijn grootste bezigheid. Veel van mijn vrije tijd kijk ik ze graag. Omdat ik ook veel van huis ben vanwege me werk en toch het bioscoop gevoel wil hebben van grootbeeld kijken lijkt me dit een ideal product om on the road elk hotel kamer om te toveren naar privé bioscoop.

  Een review schrijven is dan ook geen probleem aangezien ik hem uitbereid kan testen. Zelf heb ik thuis een beamer staan maar die staat in de slaapkamer en loop je met alle spullen te slepen als je in de woonkamer een film wil kijken.

  Dus doe graag mee met deze win actie.

  3 april 2018 om 10:51
  Jimm28 Gebruiker

  Dag iBood,

  Ik ben misschien een beetje laat, maar zag het toevallig op facebook voorbij komen en voel me direct aangesproken en daarom ga ik het alsnog maar eens proberen om jullie tester te worden!

  Ik schrijf niet vaak hieronder berichten als ik wil “winnen” om een review te plaatsen, alleen als ik me echt aangesproken voel en ook tijd over heb ;). Gelukkig heb ik dat dit keer, want deze draagbare bioscoop zou echt wel eens tussen mijn collectie terecht kunnen komen en ben benieuwd of dit een waardig product is ten opzichte van mijn andere beamers, die overigens niet allemaal draadloos zijn. Via de welbekende China export heb ik vaker wel eens een projector besteld, maar deze doen soms echt niet onder voor een duurdere projector, alleen is de geluidskwaliteit dan dramatisch wat gelukkig dan weer op te lossen is met een speakersetje. Ik ben benieuwd of deze mooie draagbare bioscoop dan ook echt een draagbare bioscoop is met goed geluid en of ik mijn nexflix-en videolandverslaving ook via deze weg kan overdragen aan de mensen om mij heen door dat ding eens een paar weken mee te nemen in mijn dagelijkse leven :).

  Al met al hoop ik dat ik deze toffe gadget eens mag testen en ik ben erg benieuwd wat het resultaat is. Jullie zullen het uitgebreid vinden in mijn review :)

  3 april 2018 om 10:55
  wolverine1 Gebruiker

  H

  Ben gepensioneerde man en heb dus alle tijd om testen,ben zeer sterk geitereeseerd in alle niewe tecnhno die nog komenkbse’n ook vooral bezig met computer en gadgets((-)

  Dus

  Laat eeo”oudere”zijn ervaring ook eens gebruiken en zien of het alleen voor jongeren bedoeld is       Wij zijn nog niet afgsescheven    Verre vandaag

  Groetjes

  Dirk van de walle

  3 april 2018 om 11:07
  jordenvanpraet Gebruiker

  Beste iBood,

  Ik ben super gemotiveerd om hier een mooie revieuw over te schrijven met bijhorend beeldmateriaal. Ikzelf kijk graag series en ben ook iemand die graag gaat kamperen dus dit toestel past perfect bij mijn vaste gebruikstoestellen. Ik ben een zeer nieuwsgierig persoon die alle functies wil uitzoeken als ik een nieuw toestel in handen krijg.

  Bovendien heb ik 2 zoontjes die graag netflixen en you tube filmpjes bekijken. Dus voor hun zal dit toestel hun mogelijkheden zeker nog verruimen en als ze binnenkort wat ouder zijn ga ik de kelder ombouwen tot een men cave (stiekem ook voor mezelf en mijn maten ;-) ).
  Ook heb ik een oude beamer staan en kan daardoor ook gemakkelijk vergelijken qua kwaliteit en gebruiksgemak.

  Conclusie: Ik ben de geknipte persoon om hierover een revieuw te schrijven, dus stuur de Nebula Capsule maar snel op naar mij.

  3 april 2018 om 11:23
  paulbiermans Gebruiker

  Ik ga gewoon heel eerlijk zijn, eigenlijk wil ik helemaal niet testen maar wil ik dat ding gewoon goedkoop kopen. Als ik daar dan voor moet gaan reviewen, fair enough dan doen we dat toch. Hieruit blijkt wel dat ik in ieder geval een eerlijke review kan schrijven. Daarnaast houd ik ook van typen. Kijk maar: lkasjlkjsaldkjaflhboapsjhd. Ik heb mijn ontbijt ook al op. Dus ik zou gelijk kunnen beginnen:).

  3 april 2018 om 11:43
  Gumgum115 Gebruiker

  Ik zou graag een van de testers willen zijn.

  Ik zit op kot en heb daar geen tv, ik heb een grote witte muur, drie vrije weken en netflix, Ik kan de capsule ook gebruiken voor presentaties in het klas lokaal.(zeer handig en bruikbaar in mijn geval). Ik heb in het verleden al meerdere dingen uitgetest waarbij ik een goede uitleg heb bij gegeven en alles zonder problemenverlopen is.

  Dank u voor het lezen.

  3 april 2018 om 11:43
  Lovejoy Gebruiker

  Ik wil met name kijken naar de gebruiksmogelijkheden voor projectie op het plafond. Liggend in bed of op de bank is dat de meest comfortabele manier om te kijken waarbij je je hoofd/nek niet in een stand hoeft te houden om naar een muur te kunnen kijken. Ook om bij in slaap te vallen kan het dan gebruikt worden.

  Er zijn diverse aspecten die aandacht verdienen. Op een plafond (of muur) met een beetje een kleurtje anders dan puur wit zou je de kleurweergave willen kunnen aanpassen. Het ding heeft daar zelf geen uitgebreide mogelijkheden voor (normaal/warm/cool begrijp ik) maar daar komt dan het voordeel om de hoek kijken van een apparaat dat op Android draait en waarop je apps kunt installeren uit de Nebula Store of direct van USB. Er zijn diverse apps waarmee je de kleuren van het scherm kunt aanpassen en ik wil onderzoeken of die hierbij te gebruiken zijn.

  Ook apps die sfeerbeelden en geluiden genereren kunnen aardig zijn om bij in slaap te vallen en evt. ook om bij wakker te worden als dat werken wil. Dat moet dus ook uitgetest worden. Fijn muziekje om bij wakker te worden met plezierige beelden erbij. Dan een appje dat je laat zien wat het weer gaat worden, even alvast het laatste nieuws lezen, etc. Is dat een beetje naadloos te implementeren? Allemaal terwijl je nog lekker met je hoofd op het kussen ligt en even rustig goed wakker kunt worden voordat je opstaat. Even wat minder traumatisch dan direct je bed uit springen. Sowieso is kijken naar gebruik van andere apps dan alleen voor video en audio interessant bij een Android apparaat. Kijken welke apps zich in het bijzonder goed lenen voor gebruik met de Nebula Capsule. Daar wil ik ook specifiek aandacht aan besteden in mijn review.

  Stuur maar op iBood. Komt goed. ;)

  3 april 2018 om 11:48
  RoosBlom Gebruiker

  Beste iBOOD,

  Kan mezelf geen andere aangewezen tester aanbevelen dan mezelf…. ;-) Hieronder de top 5 “reasons to believe”;

   

  - #1 Gemak: Strandhuis staat weer vanaf april op het strand, wordt komende week 20+ graden, kids in de avond lkr netflixen voordat ze naar bed gaan via de “NEBULA”

  - #2 Realistisch: Tenminste een apparaat waarvan de kwaliteit het waard is om te testen, heb nu rommel van “BANGGOOD” thuis en geloof me, ik ben erg critisch maar wel realistisch..

  - #3 Mancave: Thuis eindelijk mijn kamer klaar waar ik met de mannen voetbal etc kan kijken, mooie witte muur om tegen aan te beamen is er ook klaar voor!!

  - #4 Buiten en toch tv: Straks met het mooie weer toch nog netflix te beamen op de tuinmuur van de schuur ;-), lekker extra lang buiten genieten haha!!

  - #5 Gunfactor: Jullie gunnen het mij toch ook gewoon! LOL..

   

  Ik kijk ernaar uit iBOOD.

  3 april 2018 om 11:48
  memnom Gebruiker

  Graag test ik de Nebula Capsule.

  Komende weken heb genoeg tijd om hem grondig te testen en te reviewen.

  Filmavondjes met vrienden staan inmiddels op het programma en het gewone tv kijken natuurlijk. zeer benieuw naar de beeldkwaliteit.

  daarnaast gedurende de werkdagen kan ik de audio kwaliteit testen met streaming music

  waarbij mijn collega’s ook hum mening kunnen geven.

  3 april 2018 om 12:00
  Susantigoon Gebruiker

  HOPPA! Daar issie dan!

  Even getwijfeld, o.a. vanwege die resolutie.

   

  Stuur toch maar op (als het eventjes lukt met die mevrouw erbij) en ik trek de handel wel uit elkaar:

  OK is OK en is het ‘hosanna’, prima, overduidelijk. Maar ook niet jeremiëren als ik ‘m totaal niks vind en compleet de grond in schrijf. Maar goed, jullie kennen me…

  Referentiekader: video Philips N1502 (1976) etc.etc. tot op heden Philips PPX4935 en Apeman CX3.

  -

  3 april 2018 om 12:13
  Henkofzo Gebruiker

  Ik wil hem ook wel testen, we hebben thuis een beamer, daarmee kan ik een vergelijking maken. het klinkt als een erg mooi product.

  3 april 2018 om 12:16
  AdLvW Gebruiker

  Ik wil.me graag testen. Vergelijkingsmateriaal genoeg. Ik ga morgen optimaal gebruiken! Laat maar komen.

  3 april 2018 om 12:43
  DeltaBlast Gebruiker

  Als jullie hem opsturen, zal ik een goede review afleveren. Ik heb een prima camera voor een goede videoreview, zat tijd en genoeg materiaal om te projecteren. Waarom ik een betere keus ben dan de rest? ik ben bekend met DLP, heb een andere DLP projector (maar dan een die recht op je netvlies projecteert, namelijk de Avegant Glyph), en kan dus daadwerkelijk wat zinnigs zeggen over de onderliggende technologie.

  Jullie weten me te vinden!

  3 april 2018 om 13:41
  PieterJimmySmith Gebruiker

  Heyooooo iBood!Wat een gave actie zag ik op Facebook voorbijkomen. Het testen van een Nebula Capsule lijkt me fantastisch en als student spreek ik een grote doelgroep aan, die door andere reviewers waarschijnlijk niet goed wordt bereikt. Daarnaast woon ik met veel andere studenten, waardoor we een brede mening kunnen vormen over het product.Laat ik eerst de 3 punten even behandelen- Heeft de komende 3 weken veel tijd om de Capsule te testenJa! Want de tentamentijd in Groningen is net weer voorbij, dus ik heb de komende tijd niets te doen.. (nouja, de Nebula testen dan!)- Kan een uitgebreide review, inclusief afbeeldingen en filmpjes, schrijvenNaast mijn studie Technische Bedrijfskunde werk ik als Student Brand Manager bij Red Bull. Dit houdt in dat ik ambassadeur ben van Red Bull onder de Groningse student. Hiervoor moet ik veel content creëren die de studenten aanspreekt en daardoor ben ik getraind in het schrijven van promotiemateriaal (al weet ik natuurlijk nog niet zeker of ik de Nebula Capsule wil promoten..) en heb ik ervaring in het maken van foto en video content.- Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaalAls student heb ik helaas niet het budget voor de nieuwste (vergelijkbare) apparatuur, maar ik heb wel verschillende voorwerpen die samen de functionaliteit bieden van de Capsule.- op mijn werk heb ik wel de beschikking tot een normale beamer;- ik heb via iBood een Anker powerbank gekocht;- thuis hebben we een grote pit (TV) staan;- voor in de zomer heb ik een portable speaker en mijn vrienden ook, daardoor heb ik wat dat betreft veel vergelijkingsmateriaal.Nouja.. ik ben in ieder geval zeer enthousiast en hoop de Capsule te mogen testen.Als jullie nog verdere informatie nodig hebben hoor ik het graag!Groeten namens mij en mijn huis uit het verre Groningen!

  3 april 2018 om 13:42
  PieterJimmySmith Gebruiker

  De enters gaan hier niet helemaal lekker, hopelijk is het nog wel leesbaar..!

  3 april 2018 om 13:46
  LaurenzG Gebruiker

  Die Nebula ziet er best een handig ding uit.

  Vloggen, copywriting, traditionele marketing, you name it. Ik ben van alle markten thuis. (Vergeef me deze slechte mop.) 
  Jullie mogen me gerust contacteren en met veel plezier belicht ik dit product in detail, stel ik het tentoon, en breng ik het in the spotlight.

  De woordspelingen moeten jullie erbij nemen, helaas!

  Veel plezier!
  Laurenz

  3 april 2018 om 14:54
  kdp86 Gebruiker

  ik zou vooral tester willen zijn omdat ikzelf een filmfreak ben die vrij kritisch is wanneer het op beeldmateriaal aankomt. Ook heb ik meegedaan met de tests voor Barco in Kinepolis Kortrijk en heb mijn input gegeven over hun nieuwste projectoren (laser). Ikzelf heb reeds een projector thuis, heb een 50 inch TV, 24 inch computerscherm,… heb ervaring met laptop schermen en speel regelmatig ook nog eens games. Ik kan dus testen op basis van mijn ervaringen en mijn kritische capaciteiten. Snelheid, refreshrates, helderheid, warmte van het beeld, kleuren, ruis,… etc. Dit zijn allemaal zaken waar ik standaard naar kijk bij de aankoop van één van mijn nieuwe schermen. Ik wil deze projector testen bij het kijken van een film, gamen en zou eventueel zelfs presentaties hiermee willen geven. Kortom continu gebruiken bij iedere opportuniteit die ik krijg, zowel op privévlak als op professioneel vlak. Ik geef hierna mijn ongezouten mening, zo objectief mogelijk als ik kan in de hoop dat de toekomstige gebruikers genoeg weten bij het lezen van mijn review.

  3 april 2018 om 15:00
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Bijna 250 inschrijvingen en maar 5 Nebula’s te verdelen, jullie hebben het ons onwijs lastig gemaakt!

  We hebben jullie inzendingen met veel plezier gelezen en kunnen het nu met jullie delen, dit zijn de vijf reviewers van de Nebula:

  jorisdriessen
  lescek
  slotb007
  nachtegael
  sjoerdo

  We nemen per mail contact met jullie op.

  Niet gewonnen? Niet getreurd! Want je vindt hier snel weer leuke win/reviewacties. Stay tuned!

  3 april 2018 om 15:13
  breaker007 Gebruiker

  :( Jammer  voor mij , maar proficiat aan de winnaars! Beste IBOOD, zal deze ook eens te koop komen te staan op de website voor een spotprijsje ;) ? Ben namelijk al even op zoek naar zo een mobiele home cinema :D.

  4 april 2018 om 10:17
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Ik kan je enkel aanraden om onze website in de gaten te houden, breaker007 ;-)

  3 april 2018 om 15:13
  lescek Gebruiker

  Geweldig! Hartstikke bedankt voor deze kans.

  3 april 2018 om 22:08
  nachtegael Gebruiker

  Super! Kan niet wachten er mee aan de slag te gaan. Maar euh…ik kreeg wel nog geen mailtje. Ging er ergens iets mis of had ibood mijn adres al (dankzij mijn vele bestellingen ;-)  )?

  Indien er iemand van de minder gelukkige deelnemers een specifieke set-up wil testen: shoot! Ik zal die test dan -indien mogelijk – mee opnemen in de review .

  3 april 2018 om 22:47
  Moderator Paul Moderator

  Als je nog geen email hebt ontvangen (kijk ook even je spamfilter na) dan zal dat bericht morgen wel volgen.

  4 april 2018 om 10:17
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Deze mail zal inderdaad later vandaag verzonden worden :-)

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.