5 oktober 2018 om 13:38
iBOOD
Header

Je krijgt van ons een toffe gratis Bluetooth speaker en het enige wat je hiervoor moet doen is een uitgebreide review schrijven. Heb jij hier wel oren naar? Lees dan snel verder!


De speaker

We hebben 10 (tien!) speakers om weg te geven in ruil voor een review. De Bluetooth speaker waar we het over hebben is de Soundcore Flare Black. Aan de onderkant van de speaker zit een ledlicht, dit licht verandert van kleur op de beat, hoe gaaf is dat?! Het licht is ook aan te passen via een knop op de speaker. Daarnaast is hij IPX7 waterproof. Door zijn afmetingen en het gewicht van slechts 569 gram is hij gemakkelijk mee te nemen.

De Soundcore Flare is een gloednieuw product. De tien reviewers zullen deze speaker dus als één van de eerste in Nederland ontvangen. Onder andere Techradar (4,5/5 ster), Trustedreviews (4,5/5 ster) en PCMAG (4,5/5 ster, excellent) gingen je voor en zijn lovend over deze speaker. Wil jij dit snel zelf ervaren? Meld je dan aan en wie weet ontvang jij deze speaker gratis in huis!


Deelname

Je kunt je voor deze actie aanmelden door ons te laten weten waarom jij 1 van de 10 beste reviewers bent voor deze actie.

Laat in je aanmelding zeker weten waarom jij..

 • .. de ideale tester bent van deze speaker;
 • .. geweldige én uitgebreide reviews kunt schrijven;
 • .. jouw review uiterlijk 29 oktober online kunt krijgen.

 • Tijdlijn

  We hebben een kleine tijdlijn gemaakt voor deze actie:

 • Inschrijven kan tot en met 14 oktober 2018;
 • De winnaars maken we bekend op 15 oktober 2018;
 • We versturen de speakers op 16 oktober 2018;
 • De reviews staan online op 29 oktober 2018 om 12:00.

 • De kleine lettertjes

  Ja, die zijn er zeker, maar gelukkig zijn het er niet zo veel en zijn ze niet zo klein!

 • Indien de uitgebreide review niet online staat op 29 oktober 2018 om 12:00 ontvang je een factuur t.w.v. € 99,95 voor het alsnog betalen van de ontvangen speaker;
 • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 • 8 oktober 2018 om 09:15
  Schrammy Gebruiker

  Ik zou me graag aanmelden om de Soundcore Flare uitgebreid te testen. Ik ben reeds in het bezit van een andere portable Bluetooth speaker waar ik deze graag mee zou vergelijken (zelfde prijsklasse) De bass van mijn huidige speaker valt enigszins tegen, ik ben benieuwd hoe de Soundcore hierin scoort. Ik maak vaak gebruik van mijn huidige speaker in de badkamer voor een deuntje tijdens het douchen of badderen. Met de IPX7 rating zou de Soundcore Flare hier ook uitermate geschikt voor moeten zijn; dat moet getest worden natuurlijk!
  Zelf heb ik overal in huis Hue verlichting dus van wat gekleurd licht ben ik ook niet vies. Ik ben naar de geluids- en bouwkwaliteit dus ook benieuwd hoe de led verlichting eruit ziet en in hoeverre deze naar wens aan te passen is.

  Ik hoop dat ik de kans krijg om deze speaker te testen en in ruil daarvoor een complete en uitgebreide review te mogen schrijven!

  Beantwoorden

  8 oktober 2018 om 10:31
  breaker007 Gebruiker

  Dag IBOOD

  Ik wil me heel graag kandidaat stellen om deze toffe Bluetooth speaker te reviewen.

  Ik werk in bijberoep als sales promotor voor verschillende merken en het valt me op dat de kleine portable Bluetooth speakers van JBL en Ultimate Ears echt buitenvliegen. Deze zijn razend populair, dus het lijkt me zeker ook interessant om te zien of deze speaker van Soundcore een waardige concurrent zal zijn. Zelf heb ik thuis de Roberts S1 Bluetooth speaker die ik een tijdje terug door jullie mocht reviewen. Een kwalitatieve vergelijking is dus zeker mogelijk !

  Hoe ga ik nu mijn uitgebreide review aanpakken om hem zo interessant mogelijk te maken.

  Zoals bij elke review die ik al gemaakt heb, begin ik met een toffe Unboxing video die ik op youtube plaats.

  Hierna maak ik mooie duidelijke foto’s en begint de pret pas echt met het uitvoerig en grondig uittesten van de speaker!

  1. Uiteraard gaan we eerst kijken naar het DESIGN (Build en Finish). Overtuigt het genoeg, springt het design meteen in de ogen, trekt het de aandacht ?

  Kwaliteit van de materialen ?

  Goedkoop of stijlvol uiterlijk ?

  Goede afwerking enzovoort …

  2. Het GEBRUIKsgemak

  Is de speaker makkelijk in gebruik, kan je hem echt overal mee naartoe nemen?

  Is het meteen duidelijk hoe alles werkt, is er een duidelijke handleiding of applicatie voor de GSM, …

  3. Kwaliteit van het GELUID

  Uitgebreide en kritische kijk naar het geluid van de speaker.

  Testen in binnen als buitensituaties.

  Vergelijking met andere bluetooth speakers, specificaties, gebruik, look, …

  4. VERDICT

  De prijs kwaliteit verhouding en een eerlijke conclusie.

  Hiermee hebben jullie een klein idee van hoe ik het zou willen aanpakken.

  Ik ben persoonlijk een beetje een perfectionist dus je mag 100 % zeker zijn dat de review uitgebreid en to the point zal zijn ;).

  Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen overtuigen.

  Ik wacht alleszins vol spanning af op de uitslag van de winnaars !

  Beantwoorden

  9 oktober 2018 om 13:14
  Rotorama Gebruiker

  De ideale tester is iemand die het product daadwerkelijk op de proef stelt op basis van de onderscheidende eigenschappen en dit eventueel ook nog eens in een unieke setting kan doen om de veelzijdigheid van het product te ondervinden.

  Ik ben een muziekliefhebber die vrijwel altijd muziek heeft aan staan, meestal op mijn Wharfedale speakers in de huiskamer of mijn Onkyo A800 koptelefoon (van iBOOD!) die aan een versterker hangt. Een Bluetooth speaker ontbreekt echter nog in mijn huis en mis soms wat mobiliteit in mijn geluidsbronnen.

  Muziek maakt namelijk ook huishoudelijke taken leuker! Vooral muziek tijdens het koken maakt het allemaal een veel groter plezier om te doen. Mijn bedrade speakersetje in de keuken heeft het helaas begeven, en deze Soundcore Flare Bluetooth speaker zou hier de perfecte vervanging voor zijn!

  Compact, dus hij zal niet in de weg staan bij het snijden en bereiden.

  Makkelijk ergens weg te zetten zodat hij niet omvalt door het gehak en geprak.

  De IPX7 waterproof rating is ook handig, een enthousiaste kooksessie zorgt nog wel eens voor wat gespetter! En de LEDs onder op de speaker maken het natuurlijk helemaal een feest en kunnen voor wat extra inspiratie zorgen!

  De geluidskwaliteit is natuurlijk ook belangrijk en met mijn uitgebreide collectie kan ik deze speaker zeker op de proef stellen. Stevige rock en metal zijn een uitdaging om de wall of sound toch inzichtelijk te houden, klassieke muziek en jazz moeten helder en dynamisch klinken en met elektronische muziek mag er lekker wat (sub)bass in zitten maar mag dit de hoge tonen niet verstoren.

  Over de deadline maak ik me geen zorgen. Ik moet toch elke dag eten dus heb dan altijd tijd om aan het praktische deel van review te werken. Het schrijfwerk is leuk om te doen en een paar duidelijke foto’s maken om het verhaal te illustreren is geen probleem!

  Beantwoorden

  9 oktober 2018 om 17:45
  Kees123456 Gebruiker

  Mijn UE Boom 2 heeft het een tijdje geleden begeven, daarom ben in op zoek naar een waardige vervanger. Deze Anker Soundcore Flare lijkt op het eerste zicht de perfecte kandidaat. Daarom meld ik me graag aan om hem te testen.

  Ik ben een grote muziekliefhebber. Muziek is een belangrijk aspect in mijn leven, het maakt alles leuker. Als ik ’s avonds laat nog moet werken, zet ik een stukje muziek op en het gaat direct veel vlotter.

  In mijn review zal ik een zo objectief mogelijke mening geven en zullen de volgende aspecten uitgebreid besproken worden:
  1. Design
  2. Bouwkwaliteit
  3. Geluidskwaliteit
  4. Batterijduur
  5. Android-app

  Natuurlijk zal er ook beeldmateriaal bijzitten en een vergelijking met andere speakers in dezelfde prijsklasse.

  Beantwoorden

  10 oktober 2018 om 00:55
  delot2011 Gebruiker

  Uiteindelijk is de ideale tester (voor de verkopende partij) iemand die een lovend stukje proza schrijft over het product. Natuurlijk mag een tester eerlijk zijn maar op alleen maar negatieve reviews zit een fabrikant niet te wachten. Een eerlijke review zonder te scherpe kantjes maar wel gedegen en met kennis van zaken. Als dit het soort review is dat gewenst is dan ben ik 1 van de 10 aangewezen personen!

  Als ik bijvoorbeeld de rol van iBood zou moeten omschrijven bij dit soort wedstrijden, zou ik zeker wijzen op de vereisten die nodig zijn voor deelname. Er worden 4 zaken geeist. Waarvan 2 zaken identiek zijn:het review moet 26 oktober online staan. Bij deze bevestig ik dat 2 keer. Maar waar iBood eisen stelt aan deelnemers wat betreft strikte data, zou dit andersom ook moeten gelden. Als er in deelname regels vermeld wordt dat de uitslag van een ‘prijsvraag’ op een bepaalde datum bekend wordt gemaakt, houd je dan ook aan deze regel. Maar natuurlijk zou mijn belangrijkste bevinding zijn, dat het geweldig is dat iBood, geheel kostenloos en zonder al te gekke voorwaarden, producten namens fabrikanten weggeeft aan iBood klanten!

  Beantwoorden

  10 oktober 2018 om 15:35
  AwesomeDennis Gebruiker

  Graag wil ik me aanmelden voor het schrijven van een review voor de Soundcore Flare.

  Als jullie een geweldige review willen, dan krijgen jullie een geweldige review! En als jullie die voor 26 oktober online willen hebben, ook dan krijgen jullie die voor 26 oktober online. Ik ben verzot op gadgets, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ook ben ik fervent muziekliefhebber. Thuis hangt een B&O en een Sonos aan de muur, maar ik ben ooit begonnen met muziek luisteren uit computer boxjes. Met deze eigenschappen en ervaring krijg je mijns inziens een tester die weet waar die over spreekt.

  Uitgebreid schrijven zal ook geen probleem zijn. Ik kan alle eigenschappen behandelen die de speaker bevat, looks, geluidskwaliteit, compatibiliteit, handbaarheid en natuurlijk niet te vergeten de vette lichtjes die mee dansen op het geluid.

  Waarom ik uiterlijk de review voor 26 oktober online kan krijgen? Ik denk dat dat een kwestie van motivatie is. Als een gratis speaker geen motivatie is, dan weet ik niet wat iemand wel aan het werk kan zetten.

  Beantwoorden

  10 oktober 2018 om 19:31
  Meer-awesome-Marieke Gebruiker

  Beste Ibood, 

  Als woordkunstenaar vind ik het heerlijk om met duidelijke en mooie woorden een product te reviewen. 
  Als psycholoog schrijf ik veel en beïnvloed ik iedereen uiteraard met allemaal woordtrucjes. 
  Als muziek fan luister ik graag naar muziek, speakers zijn dan handig. 
  Ik denk dat ik de ingrediënten heb om voor jullie dit neer te zetten. 
  Ik ben jullie vrouw. 

  Groet, 
  Marieke

  Beantwoorden

  10 oktober 2018 om 22:38
  Willy50VLD Gebruiker

  Hi iBood,

  Een Soundcore Flare Black testen, gratis en voor niets en na gebruik eigenaar zijn van de speaker en het enige dat verwacht wordt is een uitgebreid review indienen voor 29-10-2018. Dat is een kat in het bakkie voor mij. Ik ben geen woordkunstenaar, fervent muziekliefhebber, of schrijfster van lovende stukjes proza. Ik heb geen UE Boom 2 die het begeven heeft, ik heb geen Wharfedale speakers, ben geen sales promotor en heb geen Hue verlichting in huis. Ik ben gewoon een geweldig huisvrouw die een geweldig gave deal als deze niet zomaar voorbij kan lopen. Ik test de speaker graag en schrijf daar makkelijk een leuke review over voor 29-10. Ik ben de beste tester die je kan wensen. Ik heb geen 100 speakers thuis waar ik deze speaker mee kan vergelijken. De koper van dit soort speakers zal geen doorgewinterde geluidsliefhebber zijn die het beste geluid erg belangrijk vindt, maar eerder iemand die van lekker kitsch houdt en een feestje niet uit de weg gaat. Lekker feestje met vrienden, drankje erbij, licht gedimd en laat de kleuren maar lekker knallen op de beat.

  Leuk! ik heb er zin in!!

  xxx Wil

   

  Laat in je aanmelding zeker weten waarom jij..

  .. jouw review uiterlijk 29 oktober online kunt krijgen;

  .. de ideale tester bent van deze speaker;

  .. geweldige én uitgebreide reviews kunt schrijven;

  .. jouw review uiterlijk 29 oktober online kunt krijgen.

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 03:31
  Toineh Gebruiker

  Deze speaker geeft zelf de motivatie om hem te beoordelen naar zijn omvang, zijn gemak en zijn kunnen. De speaker die oren verdient.

  Speaker ansicht, aanzien.  Als consument en dus een niet uniek belanghebbende voor het verkrijgen een goed product voor een betere prijs. Met passie voor luisteren en het finetunen met kritiek. Komt mijn review voor 29 oktober online. 10 dagen testen is wel niet wat het lijkt, beoordelen hoeft niet over 1 nacht ijs. het is niet hoe je ziet, maar hoe je het bekijkt.

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 09:53
  mpkreeft Gebruiker

  Gaaf ding voor het oog. Daar ga ik graag gebruik van maken om tot een mooie review te komen.

  De timing van het testen komt voor mij ideaal uit: binnen de testperiode ga ik toevallig dingen doen die perfect zijn om een draagbare speaker te testen. Naast gewone werkdagen op kantoor, waar een muziekje op zijn tijd geen overbodige luxe is, ga ik een weekje op vakantie. Dan komt hetgeen waar een bluetooth draagbare speaker voor gemaakt is op zijn best tot zijn recht.

  Echter, dit geldt natuurlijk alleen als de gebruikerservaring er één is die je wenst bij een dergelijk apparaat. Op dit gebied heb ik al wat jaartjes ervaring met de draagbare producten van JBL en UE. Daardoor weet ik wat in mijn ogen een bluetooth speaker een goed apparaat maakt! Dus gemakkelijk mee te nemen, lange batterijduur en natuurlijk de geluidskwaliteit. Voor mij zijn die drie elementen essentieel voor een bluetooth speaker.

  Bovenstaande maakt dus dat ik én beschik over de capaciteiten om een mooie review aan te leveren, én in de testperiode zowel tijd heb als in zeer diverse situaties kom waar ik de speaker kan gaan testen. Ook nog ruim de tijd tijdens vakantie om een uitgebreide review te schrijven. Daarnaast denk ik dat ik gestructureerd kan schrijven zoals blijkt uit dit stukje. Dat is voor mij zelf altijd een pre bij het lezen van reviews.

  Kortom, wanneer ik mag gaan testen wordt het een verhaal waaruit de lezer goed kan halen wat de voors en tegens van de speaker zijn en zal hij/zij een perfecte leeservaring ervaren.

  Tot zover, kiezen jullie mij: more to come!

  Martin

  Ps. wanneer de wens daar is, zal ik natuurlijk ook hier en daar wat fotootjes aanleveren van de speaker in gebruik in diverse situaties.

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 13:01
  GaborN78 Gebruiker

  Ik ben voor jullie de ideale reviewer. Ik reviewde iedereen al de moeder toen ik nog in de box zat. Desgewenst kan ik jullie de reviews doen toekomen van oa: allerlei soorten luiers, spenen en spuugdoekjes. Na mijn periode in de box, kwamen er serieuzere topics als steppen, drie-wielers en Duplo-dozen. Kortom, genoeg redenen om mij te kiezen denk ik. Voor 29 oktober moet ook zeker lukken, ik ben al vast begonnen..

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 14:25
  IVIod_Gino Gebruiker
  11 oktober 2018 om 14:46
  IVIod_Gino Gebruiker

  De winter periode breekt weer aan.

   

  Een vaak koude, regenachtige, maar ook een leuke periode.

  Om de Oktober maand te eindigen met mijn verjaardag en een review, zou ik er achter willen komen hoe een Soundcore Flare Black het doet op de fiets.

   

  Jawel in een bidonhouder te noemen, dag en nacht want ja waarom niet.

  Op de tafel of in een drankenhouder in een auto is zo standaard.

   

  We weten het allemaal wel, het is een draadloze speaker.

  Maar wat deze speaker uniek maakt is dat die waterdicht is.

   

  Mijn review wordt gebaseerd op het gebruik van de speaker op de fiets.

   

  De volgende onderdelen maak ik bespreekbaar:

  - Gewicht

  - Accuduur

  - Geluid

  - Bediening

  - Applicatie

  - Uiterlijk

  - Concurrentie positie in de markt

   

  Groeten,

  Gino

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 16:28
  marcelvandegraaf Gebruiker

  Ik luister elke dag tijdens het werken muziek dus ik heb alle tijd om de speaker uitvoerig te testen. Daarnaast komt deze speaker ook prima van pas tijdens sporttrainingen. In 2 weken tijd kan ik mijn ervaringen met deze speaker prima verwoorden in een uitgebreide en eerlijke review.

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 16:44
  Sgremmen Gebruiker

  Ik zou die box graag testen! Ik organiseer deze maand ieder weekend een buiten-sportevenement. Kan wel wat geluid gebruiken tijdens het opbouwen en op locaties onderweg.

  In huis luisteren we de muziek nu via de tv, dat is natuurlijk niet de beste kwaliteit dus deze speaker is een prima oplossing daarvoor.

  Ik vind het een uitdaging om de box onder verschillende omstandigheden in verschillende omgevingen te gebruiken en te testen. Leuk om daar een nauwkeurige review over te schrijven.

  Belangrijke punten vind ik:

  - Gemak: koppeling, wisselen tussen nummers, instellingen aanpassen, gewicht, makkelijk te vervoeren
  – Accu: Hoelang gaat hij mee, hoe snel laad hij weer op etc.
  – Geluidskwaliteit: balans, volume, of het de ruimte vult
  – Uiterlijk: hoe voelt hij aan (stevig), materiaalgebruik.

  Kortom, ik zou hem graag testen!

  Groet,
  Sebastiaan

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 16:49
  Den Danny Gebruiker

  Beste iBood,

  bij deze wil ik mij ook kandidaat stellen om de Soundcore Flare uitgebreid te testen.

  Met verschillende genres muziek zal ik mijn oren bemesten.

  Ik zal er niet enkel mee binnen blijven,

  Ook buiten zal ik luisteren en dat beschrijven.

  Verschillende punten zal ik bekijken,

  en met voorgaande reviews vergelijken.

  Daarna zal ik een oordeel vellen,

  dus laat de postbode hem maar bij mij bestellen!

  PS: met 51 ben ik al wat ouder,

  maar goede muziek mag iets “louder”.

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 16:52
  Kerberos84 Gebruiker

  Beste, graag had ik deze speaker willen testen. Ik ben geen audiofiel, laten we daar duidelijk in zijn, maar dat lijkt me ook niet het doelpubliek van deze speaker. In de prijsrange van om en bij de 100€ heb je een klant die net iets meer wil uitgeven aan een speaker dan een gewoon instapmodel, maar ook geen honderden euro’s teveel heeft om een muzikaal orgasme te krijgen. Nee, je doelpubliek wil een degelijke speaker, makkelijk aan te sluiten, die er liefst nog mooi uitziet en dan liefst ook nog wat stevig is.

  Als ik de mogelijkheid krijg om de speaker te testen zal ik deze dan ook testen met een variatie van muziekstijlen, zowel klassiek, rock, pop als kindermuziek zal de revue passeren, met zelfs, om de bassen te testen, wat “Kamping Kitsch”-stijl. Dit alles komende van iPhone, Android 7, Android 8 als van Windows 10. De stevigheid zal getest worden door de speaker door zowel mijzelf, als mijn vrouw en 2 kleine kinderen te laten gebruiken. Ondanks dat er over smaak niet kan getwist worden, zal ik een rondvraag in het gezin als mijn werk laten rondgaan, om te kijken of de speaker gesmaakt kan worden.

  Kan ik geweldige reviews schrijven? Misschien, want daar mogen jullie over beslissen. Ik weet wel dat ik kritisch (maar fair) ben, en redelijk rad van tong. Én ik haat dt-fouten.

  Dus weet je, laat die speaker maar komen. Neem eens een risico en laat die speaker kritisch beoordelen door iemand die het product zal gebruiken zoals het bedoeld is, voor een gezin, met normale verwachtingen (neen, ik verwacht geen engelengezang met muzieknoten bestaande uit fluwelen veren geplukt uit een gouden gans), in een normale situatie (ik leef niet onderwater of doe geen extreme sporten). Als tegenprestatie krijg je van mij een eerlijke beoordeling, mooi op tijd bij jullie ingediend…

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 16:54
  Axel8s Gebruiker

  Mijn zoon zit in het eerste middelbaar, als hij dit toestel mag testen krijg je 2 reviews voor de prijs van 1. Eentje van hem over hoe dit toestel hem tot hipster (is dit nog hip) van de klas gemaakt heeft en eentje van mij als vader die onwaarschijnlijk gaat klagen over het te hoge volume en de lange batterij duur????

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 17:03
  bartjuhbb Gebruiker

  Ik zou een goede reviewer zijn, heb veel vergelijkingsmateriaal en luister vanaf opstaan tot slapen gaan naar muziek. Nu nog muziek om te testen onderweg!

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 17:13
  Jarivv Gebruiker

  Beste iBood!

  Ik zie heer veel Posts met uitgebreide voorbeelden van welke aspecten ze allemaal opnemen in hun review, mij lijkt het vanzelfsprekend om dingen als geluidskwaliteit, gebruiksgemak etc. te behandelen maar ik zou in m’n review vooral focussen op concrete voorbeelden en ervaringen, goed of slecht, die ik mee maak met deze speaker. Dat leest makkelijker en geeft naar mijn mening meer info dan puntjes of sterretjes per onderwerp.

  Als hobby DJ en producer ben ik dagelijks met muziek bezig en ik zoek dan ook al even een passende bluetooth speaker die ik overal kan meenemen. Het is altijd handig om je eigen tunes op zo veel mogelijk verschillende audioapparaten te kunnen beoordelen en een bluetooth speaker ontbreekt momenteel nog bij mij, ik zou er dus veel plezier aan hebben én een relevante review over kunnen schrijven!

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 17:47
  SabineERK Gebruiker

  Hi IBood!

  Wat een toffe actie!

  Ik ding uiteraard graag mee naar 1 van de 10 Soundcore Flare Black. Waarom ik de ideale tester ben? Ik luister de hele dag muziek, van een rustig achtergrond muziekje tijdens het (thuis) werken tot de wat hardere deuntjes in het weekend. Test ik gelijk even of het geluid op beide momenten net zo zuiver is. En ook de lichtjes zullen een extra dimensie geven aan mijn muziek denk ik zo. Daarnaast sleep ik muziek heel de dag mee, van de badkamer (mooi, waterproof!) tot de keuken. Even testen of hij echt zo licht is!

  Een uitgebreide review gaat wel lukken. De review zal informatie bevatten over het gebruiksgemak, het koppelen met mijn telefoon, het afspelen vanaf Spotify & Youtube, het gewicht, of het disco gevoel bereikt wordt met de lampjes en hoe lang hij mee gaat. In 13 dagen moet ik dat vast allemaal wel kunnen bepalen.

  Als vrouw zijnde is plannen geen probleem, dus voor de 29e staat de review er op!

   

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 17:49
  tonv24 Gebruiker

  Omdat ik zeker niet(of juist wel) tot de doelgroep bedoel en vooral jaren 70 muziek zal luisteren met gebruik van de led in het donker.

  Ook ben ik net omdat ik bijna 61 ben een dag minder gaan werken dus tijd zat om te testen.

  En bovenal het lijkt me leuk om ook eens mee te doen.

  Groet Ton

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 18:44
  Maxthon Gebruiker

  Heey iBood!

  Wie wil hier niet aan meedoen! Ziet er een vette speaker uit die ik graag van een degelijke review wil voorzien. Ik wil dan ook graag deze uittesten en uitvoerig mijn bevindingen delen: van het koppelen met bluetooth tot de kwaliteit bij het afspelen tot de batterijduur op maximaal volume!

  Naar mijn mening ben ik de ideale kandidaat om de Soundcore Flare Black uit te testen: ik luister dolgraag naar muziek tijdens het studeren, heb een vriend die dj is en me ook zijn mening zal delen, studeer informatica en heb dus wel wat achtergrondkennis.

  Groeten

  Jari

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 19:04
  lescek Gebruiker

  Wat een leuk product. Zeker voor de al lage prijs.

  Graag wil ik mij voor deze actie aanmelden.

  Anker heeft al veel betaalbare, innovatieve en kwalitatieve producten op de markt gebracht.

  Het lijkt mij erg gaaf om de Soundcore Flare Black te reviewen. De komende weken heb ik genoeg tijd om te testen.

  Dit zal ik uitgebreid, secuur en vanaf een neutraal standpunt doen.

  Waar ik ga letten/testen op de verpakking, geluidskwaliteit / geluidsniveau, bouwkwaliteit, accuduur, als ik het aandurf de IPX7 rating :) & nog meer zaken.

   

  IBOOD kies mij!

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 19:07
  jansenbas Gebruiker

  .. de ideale tester bent van deze speaker;
  Met ons gezin met 4 kinderen zijn er genoeg muziek smaken in huis! Dus wij kunnen de speaker uitgebreid testen!
  .. geweldige én uitgebreide reviews kunt schrijven;
  Mijn beroep is software ontwikkelaar en testen is natuurlijk een belangrijk onderdeel. We zullen bekijken  wat deze speaker volgens de fabrikant zou moeten kunnen en dat uitgebreid testen. Een verslag daarvan maken is uiteraard geen probleem
  .. jouw review uiterlijk 29 oktober online kunt krijgen
  10 dagen moet uiteraard meer dan genoeg zijn om de review online te krijgen.
  Het lijkt me super tof om deze speaker te testen!

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 20:05
  derhenno Gebruiker

  Ibood, you’ve done it again! Uiteraard, vanzelfsprekend, natuurlijk wil ik de Soundcore Flare Black reviewen. Waarom? Omdat ik 24/7 muziek luister/maak via verscheidene speakers/opstellingen, technisch onderlegd ben en (ook niet onbelangrijk) de tijd heb om een leuke maar ook gedetailleerde, accurate en uitgebreide review te schrijven. Wat julie kunnen verwachten? Zie deze recente review van mijn hand: https://nl.hardware.info/productervaring/6409/lg-32gk850g-b-productervaring-door-derhenno Als dit niet voldoet aan de ibood-standaard dan weet ik het ook niet meer ;-)

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 20:06
  derhenno Gebruiker
  11 oktober 2018 om 20:10
  Skeptix Gebruiker

  Hoi! Wat een kans zeg, erg tof.

  Waarom ik een speaker zou willen ontvangen? Daar heb ik toch wel een aantal goede redenen voor!

  Als 22-jarige student Journalistiek zijnde weet ik erg goed met tekst om te gaan. Mijn leven op dit moment bestaat vrijwel alleen maar uit foutloos teksten schrijven met een goede opbouw. Ik hou van schrijven, dat is al te zien aan mijn humoristische blog die ik al een tijd bijhou. Ook ben ik er heilig van overtuigd dat mijn ervaring met het schrijven van recenserende verhalen voor deze opleiding mij erg goed zal helpen een prachtige review in elkaar te flansen. In het welverdiende weekje herfstvakantie over twee weken heb ik dag in dag uit tijd om de review te perfectioneren. 29 oktober als deadline? Pff! Ik ben wel erger gewend ;)

  Over een week ga ik verhuizen. Daar hoort uiteraard een housewarming bij! Hét perfecte moment om de kwaliteit van het geluid te testen op hoog volume en te kijken hoe lang de batterij het precies uithoudt. Waar er in de vroege avonduren drukke en luide dancemuziek uit de speaker zal klinken, zal na vertrek van de meeste feestgangers enkel rustige jazz te horen zijn. Dit zowel binnen als op mijn prachtige balkonnetje.

  In mijn favorietenlijst staan nummers wisselend van het genre rock tot alternative, indie, funk, pop, jazz, lounge, punk en dubstep. Met mijn brede muzieksmaak hebben deze jeugdige oortjes flink wat te testen, maar dat doen ze met plezier! En als ik ergens een mening over kan formuleren is het wel bas. Je kent de jeugd van tegenwoordig, wij leven praktisch voor bas in muziek.

  Natuurlijk wil het oog ook wat, dus ik ben erg benieuwd wat mijn ervaring zal zijn met het van kleur veranderende ledlicht aan de onderkant. Ik zie het voor me als een waar lichtspektakel!

  Misschien is muziek wel meer dan alleen audio. We zullen zien…

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 20:33
  Jelinb Gebruiker

  Ik ben de juiste persoon om deze speaker uitgebreid te testen en een review te schrijven. Dit omdat ik echt een grote liefhebber ben van muziek waardoor ik al flink wat ervaring het met verschillende geluidsystemen, boxen en headsets. Ik kan dit bij de review heel goed gebruiken om te vergelijken.

  Ik kan daarbij hele mooie reviews schrijven omdat ik dit vaker doe met producten die ik koop, zodat ik andere een juist beeld kan geven van de voordelen en nadelen van het product.

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 20:50
  Gerritb57 Gebruiker

  OK ! Dit lijkt me een opportuniteit : mijn mening geven en er dan ook nog voor worden beloond …

  Er zijn meerdere redenen waarom ik wel best kans maak om die Soundcore Flare Black te winnen.

  Professioneel heb ik vroeger veel dergelijke “beoordelingen” mogen en moeten schrijven. Onderlegd. Gebaseerd op concrete cijfers en gegevens, en volgens bepaalde vooraf bepaalde criteria. Wat echter niet uitsluit dat de persoonlijke ervaring eerlijk wordt verwoord.

  Gedurende de testperiode zal ik in het buitenland zijn.
  Dit geeft aan IBood de bijkomende uitdaging de speaker naar Frankrijk te verzenden. Hoe lang duurt het vooraleer een bestelling daar toekomt ? Niet via de gewone weg dus. Klopt de administratie ? Kan die volgen ?
  Het testen zelf gebeurt dan ook in een andere omgeving. Gezien de aard van de vakantie zullen de eigenschappen van de Soundcore Flare Black afdoend worden getest: weerbestendigheid, geluidskwaliteit, gebruiksgemak, …

  En uiteraard zal ik zeker niet nalaten om de commentaren van (jaloerse ?) anderen te vermelden. Maar enkel al quote !

  Laat die Soundcore Flare Black maar komen … naar het adres dat ik later opgeef   ;-)

  Beantwoorden

  11 oktober 2018 om 21:59
  underwolver Gebruiker

  Beste Ibood

  Graag wil ik mij opgeven als kandidaat om deze draagbare speaker te gaan testen.
  Waarom ik de ideale tester zou zijn? Wel, het is in de eerste plaats een artikel die mij aanspreekt en om eerlijk te zijn ben ik ook wel benieuwd naar hoe deze speaker presteert ten opzichte van de huidige speaker die ik nu heb. Verschillende soorten muziek passeren hier de revue en dit zowel binnen als buitenshuis. Ik wil er alvast wel mijn tijd insteken om er een eerlijke en uitgebreide review over te geven.

  mvg, Koen

  Beantwoorden

  Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

  Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.