18 juli 2017 om 14:22
iBOOD
Header

Op een warme zomerdag wil je lekker buiten liggen in plaats van binnenshuis de stofzuiger ter hand te nemen. Omdat wij jou dit gemak gunnen hebben we een toffe actie opgezet!


Wat voor actie is dit dan?

We bieden 4 Blaupunkt Bluebots (klik voor meer informatie) aan voor de unieke lage prijs van € 99,95 (excl. verzendkosten). Aangezien deze Bluebot een adviesprijs heeft van € 399,99, pak je dus een dikke korting. En terwijl deze Bluebot zijn rondjes rijdt, kun jij gewoon op het strand liggen.

Als jij één van de gelukkigen bent die een robotstofzuigers scoort, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je met de laptop in de tuin zit.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze robotstofzuiger, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op erg korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over dit pareltje.

Als je wordt uitgekozen sturen we een link naar je toe, waar jij deze Blaupunkt Bluebot kunt kopen voor € 99,95 (excl. verzendkosten). Vervolgens sturen wij de robotstofzuiger zo snel mogelijk naar je toe!


Kom maar op met die Blaupunkt robotstofzuiger!

That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze stofzuigers bent.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:
20 juli rond 11:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een link naar de Secret Deal;
21 juli 2017: We verzenden de Bluebots, mits deze op tijd door de winnaars zijn besteld;
Vanaf 22 juli 2017: De winnaars hebben de tijd op de Bluebots uitgebreid te testen;
28 juli 2017: Jouw review staat online!

18 juli 2017 om 16:16
GerdLeers Gebruiker

Mooie kans om goedkoop een goede robotstofzuiger te kopen!

Ik heb een hekel aan stofzuigen, maar wil mijn vrij nieuwe huisje toch schoon houden. Overdag werk ik, dus dan kan hij zijn rondjes rijden. Savonds kan ik het resultaat op verschillende ondergronden dan beoordelen en spelen met de instellingen en instelmogelijkheden. En uiteraard schrijf ik deze bevindingen graag op in een review.

2 mei 2018 om 11:07
moniquevandenacker Gebruiker

Waarschijnlijk heeft je robot toch wat toezicht nodig.

De onze durft namelijk wel de keukenmat op, maar er niet meer af. Dan blijft hij daar zijn rondjes op draaien!

Ikzelf zet hem meestal aan als ik sta te koken… dan kan ik hem een zetje geven als hij zich weer eens vergist in de keukenmat.

18 juli 2017 om 16:42
Techpert Gebruiker

Een welkome versterking voor ons! Wegens chronisch tijdsgebrek komen we vaak niet toe aan stofzuigen. Dit pareltje kan ons leven aangenamer maken en we zullen hem met alle liefde behandelen. En Bluebot klinkt zó technisch, dit 3e gezinslid krijgt een eigen naam van ons!

18 juli 2017 om 17:10
SuperTrooper78 Gebruiker

Dit zou ideaal zijn. Met 4 katten en 4 kinderen ligt er altijd genoeg op de grond… wordt meteen de capaciteit van het beestje en het ontwijken van (al dan niet bewegende) obstakels uitgetest ;-)

Daarnaast hebben we op de benedenverdieping zowel tegels, laminaat als vinyl en geen drempels. Kan mooi de effectiviteit op de verschillende oppervlaktes bekeken worden.

Ik werk nu 20 jaar in de ICT en heb een grote affiniteit met alles wat een stekker heeft (of zoals in dit geval: GEEN stekker heeft), dus je mag er op rekenen dat ALLE technische mogelijkheden uitgebreid onderzocht gaan worden. Vervolgens is het geen probleem om het testen en de mogelijkheden van het apparaat als goedlopend verhaal in een review gieten.

18 juli 2017 om 17:14
dvk Gebruiker

Kom maar op inderdaad met deze robotstofzuiger :-)

Ik heb in het verleden een robotstofzuiger aangeschaft via de ibood hunt deze was van neato.

Helaas heb ik deze  net voor het verlopen van de garantie retour gezonden aan ibood vanwege de melding vision blocked en ging voor en achteruit enz. enz.

Ben sindsdien aan het zoeken en oriënteren wat de beste robot stofzuiger is , onlangs kwam er weer een scherpe aanbieding van neato voorbij maar durfde het toch niet aan.

daarna kwam er een scherpe aanbieding van irobot roomba voorbij maar daar ontbrak de week programmering op dat wat een vereiste is inclusief automatisch opladen.

Wij hebben een konijn in huis die momenteel behoorlijk aan het verharen is waardoor we elke dag de stofzuiger moeten pakken als we uit ons werk komen , het zou het juiste moment zijn om deze blaupunkt dan ook gelijk in het diepe te gooien of deze blaupunkt bluebots dus met de haren van een huisdier overweg kan! :-)

 

Ik hoop van harte dat ik de mensen van ibood overtuigd heb dat ik een juiste kandidaat ben om deze blaupunkt bluebots uitvoerig te kunnen testen. :-)

18 juli 2017 om 17:30
moniquekruiningen Gebruiker

Een expert, in stofzuigers ben ik zo langzamerhand. Maar een expert in robotstofzuigers nog niet.

Met 2 katers, een hond en een kind, word ik als alleenstaande fulltime werkende moeder steeds weer op de proef gesteld. Zand, zand en nog eens zand, en oh ja haren, van alle 4! Op mijn tegelvloer in de bijkeuken en badkamer en op mijn houten vloer in keuken, woonkamer en slaapkamers. Iedere dag moet er wel gezogen worden, ben je klaar, alles weer opgeborgen en daar ligt weer of nog zand en haren.. De stofzuigers die ik de laatste jaren heb versleten zijn vooral zwaar, liggen slecht in de hand en gaan uiteindelijk stuk, omdat er zoveel mee gesleurd wordt. Dus een robotstofzuiger zou voor mij een echte uitkomst kunnen zijn, ware het niet, dat het vaak over een grote aanschaf gaat en ik die zelf nou niet zo 123 durf te maken.. want hij moet wel echt goed zuigen voordat ik dat zou doen. En als hij bevalt, dan zou ik er voor mijn ouders ook een kopen, zodat zij op hun 76e met toch al broze gezondheid, ook niet neer mee rond hoeven te sjouwen.. zij hebben al genoeg gesjouwd in hun leven, denk ik zo.

18 juli 2017 om 18:56
de_marlies Gebruiker

Een robotstofzuiger, dat zou het leven een behoorlijk stukje leuker kunnen maken! Mits hij goed werk levert natuurlijk.

Bij ons thuis wordt de Blaupunkt Bluebot op de proef gesteld op o.a. de volgende punten:

Effectiviteit: Het standaardverhaal. In hoeverre is de Bleubot in staat om kruimels, lange en korte haren, kleine blaadjes enz. op te zuigen van zowel gladde oppervlakken als vloerkleden? Hoeven we straks niet meer op onze knieën over het kleed om de kattenharen 1 voor 1 los te peuteren? En niet meer op onze buik om de tomatensaus onder de keukenkastjes vandaan te dwijlen? Dan is de Bleubot zijn geld alvast driedubbeldwars waard!

Mobiliteit: Oei, ons huis heeft wel een aantal ingewikkelde (lage) drempeltjes en een hoeveelheid stoel- en tafelpoten waar de Bluebot zijn manoeuvres goed op los kan laten. Lukt het om alle plekken te bereiken en om, niet onbelangrijk, niet van de trap te denderen?

Bediening: Twee ingenieurs (waarvan één industrieel ontwerper) zullen het grootste deel van de test uitvoeren en daarmee alle functionaliteiten op de proef stellen. Daarnaast kan (schoon)moeders op de koffie gevraagd worden om ook een – subtiel verwoord – minder technisch aangelegd figuur de bediening te laten testen. Ze heeft de TV-bediening inmiddels onder de knie, dus dan is dit een mooie nieuwe uitdaging!

Fun: Hoewel wij als eigenaren van de Bleubot de zondagochtend straks kunnen gebruiken voor alles wat maar wenselijk is, kan ook de Bleubot zelf voor de nodige entertainment zorgen! Als hij stil genoeg is tenminste….

Want dan zal onze kat wellicht het volgende proberen:

of (aangezien de kat nogal een aversie heeft van stofzuigers) kunnen wij de krant lezen met een heerlijk zondag-ochtendmuziekje rondom ons:

DJ Roomba wordt dan natuurlijk wel DJ Bluebot genoemd….

18 juli 2017 om 19:00
de_marlies Gebruiker

Belangrijke toevoeging: de review zal wel door de spellingstest gaan natuurlijk. Dwijlen… haha

18 juli 2017 om 20:43
baphi Gebruiker

Probleem: druk leven, twee jonge kinderen, (te) veel hobby’s, sporten, Netflix-serie-verslaafdheid…

 

Best wel wat legitieme redenen om voor eens en altijd af te zijn van die stoffige woonkamer!!!

Is er een kans dat ons leven nog gaat veranderen  de komende 10 jaar?

 

Druk leven: zeer onwaarschijnlijk :-)

Twee jonge kinderen: die worden ouder en veroorzaken meer troep dan toen ze nog jong waren en misschien hebben we met een robotstofzuiger geen excuus meer om een huisdier te weigeren :-)

(te) veel hobby’s: afscheid nemen van hobby’s om het huis stofvrij te houden?? Zeer onwaarschijnlijk :-)

Sporten: we zouden meer kunnen gaan stofzuigen als alternatief voor sporten maar dan zit je nog steeds binnen… da’s niet oké!

Netflix-verslaafdheid: zolang Netflix jaarlijks een nieuwe House of Cards of Suits blijft toevoegen is ons lot bekend… :-)

 

Lijkt me bij elkaar opgeteld toch een flinke motivatie-lijst om een robotstofzuiger in gebruik te nemen en te reviewen!

18 juli 2017 om 20:45
vosserd Gebruiker

Als pas afgestudeerde studente die binnenkort aan haar eerste job begint, ben ik momenteel volop aan het verkennen hoe dit zogenaamde “adulting” precies in zijn werk gaat. Voor mijn uitzet heb ik reeds half het internet doorgebladerd in de hoop behoorlijke prijs-kwaliteitsinschattingen te kunnen maken voor tal van producten die ik in de nabije toekomst waarschijnlijk meer nodig zal hebben dan een nieuwe handtas. Met evenveel toewijding en gevoel voor detail als toen ik nog mijn examens blokte, ben ik nu dus de specificaties voor huishoudelijke producten aan het doornemen. Het schijnt immers dat een sexy design en een hip kleurtje geen voldoende elementen zijn om dergelijke producten op te beoordelen.. hoewel je stofzuiger toch ook weer niet mag vloeken met je behang, lijkt me toch?

Mocht ik deze Blaupunkt Bluebot in huis kunnen halen, zou mijn review dus geschreven zijn vanuit het standpunt van iemand die voordien nog haar mama erbij kon roepen wanneer de stofzuigerzak vol zat (ahja, want daar durf ik niet aankomen.. ik heb daar onlangs nog een spin mee opgezogen!) en nu wanhopig probeert om zelf haar weg te zoeken in de wondere wereld van de volwassenheid. Gebruiksvriendelijkheid zal dus een must zijn: op een schaal van 1 tot 10.. hoeveel hulplijnen heb ik nodig gehad om het toestel in werking te zetten?

Daarnaast heb ik voor deze robotstofzuiger ook een mooie uitdaging, om het dramatische gehalte wat op te drijven zullen we het een queeste noemen. Met mij zal binnenkort immers ook mijn valkparkietje mee verhuizen. Ooit al eens gezien wat een valkparkiet dagelijks aanricht in je woonkamer? Zaadjes overal verspreid op de grond, want om één of andere reden kunnen vogels niet eten zonder dat ze hun restanten vier meter verder op de grond gooien.. En schudt het diertje zich eventjes uit, dan verschijnt er een stofwolk die de vloer er meteen doet uitzien als een bibliotheekboek dat na 40 jaar weer eens uit het rek wordt gehaald. Dagdagelijks!

Benieuwd of zowel ik als deze stofzuiger erin zullen slagen om onze queeste tot een goed einde te brengen?
In een review zal ik het antwoord kunnen geven.
To be continued.

18 juli 2017 om 21:34
li_m_an Gebruiker

Wow! What an amazing opportunity! Yes we would love to buy&try one. In fact we were looking for a while to buy one of these but with our recently born child we had to put many things “on ice” including vacuum cleaning ☺ So this is an perfect opportunity for our all wooden 100m2 floor to get what it deserves and is dying for.

In general we are a bit OCD when it comes to cleaning, but at the same time we love technology and if possible we would like to “live tomorrow” if you know what I mean. And this could bring us a bit closer. We are enthusiastic about new stuff, pragmatic and always after the next great thing out there. When we get a new “toy” we always evaluate after a while whether it was a good buy and we got our money worth or not. And that’s what we also share with friends and family.

Therefore we would love to share our enthusiasm and sometimes also our findings in case there is something we did not quite like or we think could be made better. Just please, grant us the opportunity! Thank you.

18 juli 2017 om 23:13
ChrispijnK Gebruiker

Ik zit al een tijd te kijken naar een robotstofzuiger. Heb destijds een hele goedkope robot “Swiffer” gekocht, en deze moest het van de statische doekjes hebben. Mijn huis zag er fantastisch uit, omdat de stofcavia’s niet meer onder mijn bed vandaan wapperden. Hier en daar lagen dan wat rolletjes stof, maar met een paar minuten rondlopen en verzamelen hiervan zag mijn etage er weer fris uit. Prijs kwaliteit was fantastisch. Hij overtrof mijn verwachtingen en eindelijk werd er ook onder mijn bed schoongemaakt, hier kan ik namelijk alleen bij als ik op mijn buik ga liggen en de stofzuigerstang onder mijn bed uitschuif.

Nu is Swiffie aan zijn einde gekomen en draait een beetje zinloos rondjes op dezelfde plek. Dit is al een tijd aan de gang, en de stofzuiger is toch iets waar ik geen fan van ben. Het geluid werkt ook bij mij op de zenuwen, maar een schone vloer is toch iets waar iedere mens zich fijner bij voelt. Ik weet niet niet hoe andere mensen dit ervaren, maar bij mij is het meestal de avond voordat ik de stofzuiger maar weer eens uit de kast pak, dat ik voordat ik in bed stap, mijn voeten afveeg. “Morgen ga ik stofzuigen” denk ik dan met een zucht.

De Blaupunkt Bluebot klinkt echt heel goed als je de Highlights leest. Ik denk dat iedereen bij het lezen hiervan denkt dat dit het product is wat ze zoeken. Maar maakt hij het ook waar? En dat is voor mij dan toch een reden om eens goed de recensies te lezen omdat €400 toch een hoop geld is voor een Robotstofzuiger die als die niet bevalt in plaats van stof opzuigt, alleen maar bij zijn laadpunt stof staat te vangen. Ik zou graag ook een keer mijn steentje willen bijdragen aan een goede recensie schrijven waar ikzelf in het verleden veelvuldig gebruik van heb gemaakt. En daar hoef je geen goede deal van 75% korting voor te hebben voor te hebben, maar het komt er nooit van. Het is net als stofzuigen denk ik. Je hebt er eigenlijk geen zin in, maar als je klaar bent ben je toch blij dat je het hebt gedaan.

Een punt in de technische specificaties valt mij een beetje tegen. In de tekst staat dat de de Bluebot heel stil is, maar ik vind 60 dB best veel om heel stil te noemen. Het is niet zo hard als een stofzuiger, en iets wat rondrijd en de grond veegt maakt natuurlijk geluid, maar wat is de daadwerkelijke geluids ervaring hiervan. Ik vind de 60dB geen enkel probleem want Swiffie was ook niet geruisloos (en botste overal hard tegenop) maar ik ben heel benieuwd hoe het “heel stil” in het gebruik overkomt.

Verder heb ik een best klein huis, 50m2  met de meubels voor 80m2. Ik ben benieuwd hoe de Bluebot hier zijn weg door vind. Voor Swiffie moest ik elke keer mijn stoelen op tafel zetten en koffietafel op de bank omdat het anders net een slechte percussie band was. Dit is natuurlijk een fractie van het werk tegenover stofzuigen, maar ik zou het graag uittesten.

 

Ontzettend bedankt voor deze kans om mee te mogen doen. Ik vind dit een erg leuke actie.

 

Met vriendelijke groet,

Chrispijn

18 juli 2017 om 23:20
robertvanhoof Gebruiker

De Blaupunkt Bluebot heeft met zijn highlights verbazingwekkende overeenkomsten met de auteur van deze review.

- Rijdt dagelijks met plezier terug naar zijn thuisbasis

- Houdt van een schoon huis

- Houdt nare luchtjes tegen

- Schoonmaken is ook dweilen (met de kraan open)

- Gek op onze harige poes en onze 10 jarige zoon die alles laat rondslingeren ;-)

 

24-7 ben ik jarig. Dit zou een geweldig verjaardagskado zijn en meteen een mooie test om de Blaupunkt te gebruiken en te reviewen na mijn feestje!

18 juli 2017 om 23:45
urrel Gebruiker

Ben een IRobot gebruiker en ben onder de indruk van mijn kleine krachtige vrind, maar zou naast mijn kleine vrind ook een kleine vriendin willen gebruiken op de bovenverdieping.  Blaupunkt Bluebot –  zij klopt, zij veegt en zij zuigt. Ben van mening dat een goede recentie alleen maar geschreven kan worden door het gebruik van deze nieuwe vriendin (stofzuidger). Stofbzuigen doe je niet voor je lol, maar je wilt je huis schoon. Lezend wat de sterke Blaupunkt Bluebot kan, lijkt het mij een genot om zelf te ondervinden wat de Bluebot kan en wat uiteindelijk het eindresultaat is. Kom maar op met de Bluebot – I am ready. ik wacht in spanning af. Kom maar op met die Bluebot!!!!!!!

19 juli 2017 om 00:10
Hectisch Gebruiker

Wat een mooie kans om deze stofzuiger te testen.

Wat heb ik te bieden. 4 slaapkamers met laminaat 1 woonkamer met aansluitend een keuken met plavuizen. Een garage rommelig en vuil.

De kans om hem te vergelijken met een dyson en een inpandige stofzuiger.

Lid van Ibood vanaf het eerste uur. Heb ooit een robotstofzuiger gehad deze is versleten en deed zijn werk niet goed. Dus een uitgelezen kans om hem te testen en te vergelijken.

Heb geen huisdieren en maak normaal zelf schoon en zuig ook. Ben alleenstaande man en ideaal in het beoordelen van de stofzuiger.

Ga niet op vakantie en ben thuis als de robot geleverd wordt.

Zal zeker oo het aanbod ingaan en wil hem ook heel graag in Belgie gaan testen.

Ik zou graag de kans krijgen om deze te testen.

Met vriendelijke groet,

Floris

19 juli 2017 om 00:13
KayJay Gebruiker

Ik zou deze stofzuiger wel willen testen, maar dan puur omdat ik nooit wat gewonnen heb…

19 juli 2017 om 00:15
HyraxGJ Gebruiker

Kijk! Een actie waar ik heel graag aan deel wil nemen.

Ik als (nog) student die op zichzelf woont met een vriendin en een kleine meid heeft het natuurlijk zeer druk. Dit is helaas ook terug te zien aan de (soms wat uit de hand gelopen) rommel. Nu denk je, dat ligt natuurlijk niet op de grond? Nee dat klopt! Maar onder die rommel, ligt een laag stof wat zelfs voor de meest heftige stofzuiger onbegonnen werk is. Dit is natuurlijk de ultieme uitdaging voor de Blaupunkt Bluebot.

Doordat ik als student weinig thuis ben door een bijbaantje, stage, studeren, school, een kleine baby en vriendinlief heeft het ook zeer druk met haar nieuwe uitdaging/baan. Hierdoor is er haast geen tijd meer over om alles spik en span te houden.  De vloer laat ook echt over zich heen lopen en durft geen eens meer te melden dat het tijd is voor een schoonmaakbeurt. Deze robot zou zijn allergrootste vriend worden en wél luisteren naar wat de vloer te zeggen heeft. Het moment dat paps, mams en de kleine liggen te slapen zal dit mechanische wonder zijn kunsten tonen. Met al zijn borsteltjes zal hij de vloer kietelen en masseren om al het stof delicaat te verwijderen.

Nadat de Blaupunkt Bluebot zijn kunsten heeft geshowd (ik zal dus echt een camera met nachtvisie moeten installeren) zal ik en mijn vriendin (en als de kleine lacht met haar grootste lach) een prachtige maar kritische review schrijven waar de consument écht wat aan zal hebben. Dit om natuurlijk een eventuele (ik acht de kans zéér klein met dit product) miskoop of teleurstelling te voorkomen.

Ik/wij ben/zijn benieuwd! Kom maar op!

19 juli 2017 om 00:17
basnauts Gebruiker

Een robot stofzuiger. Gaat dat wel werken bij ons thuis. Woning tussen de bomen, 2 honden die in en uit het huis lopen. Dagelijks stofzuigen we nu, en het is nodig ook! Niet dat er mega veel troep ligt op de vloer maar ja je wil het wel netjes houden. Ik als engineer van een Research en Development afdeling ben erg benieuwd of een dergelijke stofzuiger kan functioneren in de zware omstandigheden bij ons thuis. Ik laat me graag verrassen.

19 juli 2017 om 00:21
basnauts Gebruiker

Nog een korte aanvulling, de testperiode lijkt mij wat aan de korte kant. Het is genoeg tijd om een first impression uitgebreide review te schrijven echter om een dergelijk product echt te kunnen beoordelen, duurzaamheid, accuduur, slijtage etc etc is er meer tijd nodig. Dus ik schrijf graag de aanvullende review ook na langduriger gebruik

19 juli 2017 om 00:37
derhenno Gebruiker

Ben begin dit jaar begonnen met het plegen van uitputtend onderzoek (letterlijk en figuurlijk) naar DE robotstofzuiger/dweilrobot. Ik heb ontelbare video’s gezien en reviews gelezen. Op grond van dit alomvattend onderzoek ben ik inmiddels geruime tijd in het bezit van de Xiaomi Mi Vacuum, op dit moment nog steeds de robotstofzuiger met de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Sterker nog, ik ben zo gefascineerd geraakt door de mogelijkheden van robotstofzuigers/dweilrobots dat ik op diverse fora (samen met andere enthousiastelingen) mensen die zich ook in deze wondere wereld willen wagen, veelvuldig van advies (kan) voorzie(n). Let wel, ik heb het niet puur over een vergelijking van de een met de ander daar de Blaupunkt Bluebot unieke eigenschappen bezit (het dweilen, de opzetstukken en de sterkere motor). Op grond van het voorgaande zal ik de Blaupunkt Bluebot op waarde schatten. Oh ja: ik heb de tijd ;-).

19 juli 2017 om 00:38
Thumbkin Gebruiker

Mijn nieuwbouwwoning werd vorige week opgeleverd dus deze machine zou meer dan welkom zijn om de nieuwe woning optimaal netjes te houden. Wegens de vele afwerkingswerken die nog nodig zijn zou dit apparaat alvast veel tijd uitbesparen om daar aan te besteden. Ikzelf heb nog geen ervaring met robotstofzuigers dus dit zou het ideale moment zijn om een eerste kennismaking te hebben met dit soort product.

Aangezien er door de klusjes hier en der regelmatig stof te vinden zal zijn zal deze machine dan ook ten volle getest worden om zijn volle potentieel optimaal te kunnen benutten.

Hopelijk mag ik deze aanwinst dan ook snel verwelkomen in mijn nieuwe woonst om het leven wat aangenamer te maken!

19 juli 2017 om 00:49
RonaldR Gebruiker

We zijn net verhuisd en nu komt onze oma bij ons inwonen. Wij hebben 2 hondjes en zij heeft er 1: deze verliezen behoorlijk wat haar en doen door hun enthousiasme behoorlijk wat stof opwaaien! Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede robotstofzuiger die naast zuigen ook de vloer kan aandweilen. Deze lijkt mij zeer geschikt maar zal hij de zware test om dagelijks meermalen dienst te doen doorstaan? Lees binnenkort mijn review met het verdict!

19 juli 2017 om 00:50
lunatick Gebruiker

Ook hier interesse om deze nieuwe robotstofzuiger uit te testen. Vooral om deze de strijd aan te doen gaan met het Neato Signature XV Pro-model dat hier nu al enkele jaren staat. De ene zweert bij het mapping systeem van Neato Robotics, de andere geeft de voorkeur aan de kris-kras werkwijze van dit type stofzuigers. Wel ik zou zeggen: Blaupunkt: show me what you’ve got!

Voor de volledigheid: hier doet de robot elke dag z’n ronde op de benedenverdieping (één kat + één kind = veel rommel). De Neato doet goed z’n best, maar begint wat van z’n pluimen te verliezen door gebrekkige schoonmaak in de hoeken én een povere batterij. Daarom ben ik érg benieuwd hoe deze twee robots het tegen elkaar zouden doen. Moge de beste winnen!

19 juli 2017 om 00:52
knuflook Gebruiker

Als deze Robot de eerste werkweek bij ons overleeft, dan redt hij het overal.

Daar zal ik graag over schrijven. Ook beloof ik om foto’s te maken van de eerste aanblik van de honden bij dit vreemde ding.  De tegelvloer heeft brede voegen, dat was helaas ooit mode. Hebben de ontwerpers van Blaupunkt rekening gehouden met de grillen van de geschiedenis? Verder plan ik een wedstrijd lange hondenharen verwijderen uit kortpolig tapijt tussen de Robot en de Rubber Borstel.

Kortom, het worden spannende dagen. Lees mijn verslag!

19 juli 2017 om 00:52
Caliente8718 Gebruiker

Hallo iBood,

Als jullie een rechtvaardige review willen over dit product, zijn jullie bij mij aan het juiste adres. Ik heb al gewerkt met heel wat stofzuigers, en ik weet wel wat over de voor- en nadelen van een aantal courante modellen.

We hebben net een ervaring achter de rug met een robotstofzuiger en ik moet zeggen dat ik wat teleurgesteld ben. Waarschijnlijk hebben we niet voldoende geïnvesteerd (het ging om een model van 49 euro), maar het leek ons wel een goede manier om een idee te krijgen van hoe een dergelijk ding werkt. Nu ik dat weet, zou ik wel eens willen weten of een duurder model mij van mening zal kunnen veranderen en mij over de streep zal kunnen trekken.

Ik weet wel dat mijn vrouw in de zevende hemel terecht zal komen als ik haar kan vertellen dat jullie ons uitgekozen hebben.

Ik hoop het alvast!

19 juli 2017 om 01:05
luzero Gebruiker

Ik ben de ultieme gadgetfan en kan niet wachten te mogen spelen met de BlueBot. Net verhuisd zal de BlueBot niet miststaan in mijn nieuwe gelijkvloerse appartement. De PU Gietvloer is besmettelijk voor vuiltjes en ideaal om de BleuBot te laten excelleren. Verlies geen tijd en stuur de BlueBot direct mijn kant op!

19 juli 2017 om 01:43
Mister13 Gebruiker

100 euro betalen en dan ook nog een review schrijven. Wie wil dat nu niet?

19 juli 2017 om 17:15
Moderator Paul Moderator

Maar liefst 300 euro besparen met een review schrijven. Wie wil dat nu niet? :)

19 juli 2017 om 01:56
PowerBall Gebruiker

Vorige week de Roomba ontvangen. Die mag de benedenverdieping schoonhouden. Maar dat ding kan niet de trap af, laat staan op. En dus is een tweede voor de bovenverdieping meer dan welkom.
Dat gaat een prachtige vergelijking opleveren. Een Roomba die de begane grond (met vloerbedekking) voor z’n rekening neemt en de Blaupunkt die zich uitleeft op de bovenverdieping met laminaat.
Dat wordt niet alleen een review, maar meteen een objectief vergelijkend warenonderzoek.

19 juli 2017 om 06:14
vaevictis Gebruiker

Als reviewer van producten op meerdere sites zoals Tweakers en gadget lover heb ik ervaring met het testen van producten. Een uitgebreide en leuk leesbare review schrijven zal dus geen probleem zijn. Daarnaast heb ik ervaring met verschillende types robot stofzuigers, van Roomba tot onbekende chinese merken en heb dus voldoende vergelijkings materiaal. Dingen waar ik op let zijn o.a. accuduur, schoonmaak capaciteiten op moeilijke ondergronden, geluidsproductie, de intelligentie van het apparaat, en de vervangbaarheid/verkrijgbaarheid van onderdelen

En natuurlijk niet te vergeten de wife acceptance factor. Zie uit naar een review van dit apparaat.

19 juli 2017 om 06:50
GlenPoelmans Gebruiker

Hallo Ibood,

Leuke actie.

Bij deze beloof ik deze uitdaging voor de volle 100% aan te gaan.

Pas alleen gaan wonen en sinds kort een Dyson aangeschaft op Ibood.

Maar ik zou liegen als ik zeg dat zo een robotstofzuiger nog nooit in me was opgekomen.

Ik zal mijn uiterste best doen deze Bleubot zo goed mogelijk in een leuke vlotte review neer te typen.

Hier ga ik het bij laten ;)

Groeten Glen

19 juli 2017 om 06:52
ErwinHeukels Gebruiker

Ben er vlak voor mijn vakantie achter gekomen dat ik eigenlijk al 41 jaar zwaar allergisch ben voor huisstofmijt, dus we hebben al veel discussie thuis wat nu dan eigenlijk de optimale zuigfrequntie is (sowieso een beetje dubieus discussie onderwerp in het gemiddeld huwelijk ;-)

Nu heb ik mijn vrouw al eens een robotzuiger kado gedaan paar jaar geleden, maar die is dezelfde dag nog retour afzender gegaan. Eerst probeerde die droid zich over het snoer van de kerstboomverlichting heen te werken, maar raakte hopeloos verstrikt en had de boom bijna omvergetrokken. Het tweede obstakel bleek onze barkrukken die op 1 ronde voet staan en klein beetje glooiend oplopen. Over dubieus gesproken: de robotzuiger probeerde die voet te beklimmen en gleed iedere keer weer terug, maar bleeft het hopeloos proberen. Zo hadden we nog wel een paar uitdagingen zoals de schuine poten van een Barcelona design chair en wat andere robotellende, dus het is de droid eigenlijk niet 1x gelukt onze woonkamer volledig zonder onze hulp af te werken.

We zijn dus uitermate benieuwd of de nieuwe generatie zuigdroids genoeg heeft bijgeleerd om onze 150m2 benedenverdieping en 150m2 bovenverdieping dagelijks te ontdoen van huisstofmijt zodat mijn vrouw en ik beiden weer meer tijd en energie over hebben voor belangrijker zaken in het leven!

19 juli 2017 om 07:38
Donchaot Gebruiker

Binnenkort krijg ik een aantal cavia’s te logeren van mijn ex (dit kan ik mijn dochter niet weigeren). Een stofzuiger gaat dus heel wat hooi en zaagsel voor zijn wielen krijgen. Sowieso gaat mijn dochter dikke pret met dit ding hebben. Ik heb namelijk een Roomba gehad waarbij ze het leuk vond om hem op te sluiten of om hem anderszins te dwingen te doen wat zij wilde. Verder zijn er bij mij nog genoeg afstapjes, verwarmingen en kabels waarin hij zich kan verbijten. Kom maar op dus!

19 juli 2017 om 07:44
adakors Gebruiker

Beste Blaupunkt Bluebot!

Kom in mijn armen zodat ik je zachtjes op de grond kan zetten en de instellingen goed zal zetten zodat ik, terwijl jij mijn huiskamer zuigt, heerlijk op mijn balkon kan zitten. Moby, mijn Maine Coone kater, die veel haren verliest zal er op toezien dat het allemaal goed verloopt. Na afloop leg ik jou zachtjes aan  het stroomdet zodat je weer nieuwe energie in je op kunt nemen, terwijl ik mijn bevindingen over jou opschrijf! Na 60 jaar stof gezogen te hebben draag ik deze taak graag aan jou over!

Je bent zeer welkom in Haarlem, mijn huis is groot genoeg.

 

Tot gauw!

Groetjes Ada

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.