18 juli 2017 om 14:22
iBOOD
Header

Op een warme zomerdag wil je lekker buiten liggen in plaats van binnenshuis de stofzuiger ter hand te nemen. Omdat wij jou dit gemak gunnen hebben we een toffe actie opgezet!


Wat voor actie is dit dan?

We bieden 4 Blaupunkt Bluebots (klik voor meer informatie) aan voor de unieke lage prijs van € 99,95 (excl. verzendkosten). Aangezien deze Bluebot een adviesprijs heeft van € 399,99, pak je dus een dikke korting. En terwijl deze Bluebot zijn rondjes rijdt, kun jij gewoon op het strand liggen.

Als jij één van de gelukkigen bent die een robotstofzuigers scoort, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je met de laptop in de tuin zit.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze robotstofzuiger, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op erg korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over dit pareltje.

Als je wordt uitgekozen sturen we een link naar je toe, waar jij deze Blaupunkt Bluebot kunt kopen voor € 99,95 (excl. verzendkosten). Vervolgens sturen wij de robotstofzuiger zo snel mogelijk naar je toe!


Kom maar op met die Blaupunkt robotstofzuiger!

That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze stofzuigers bent.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:
20 juli rond 11:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een link naar de Secret Deal;
21 juli 2017: We verzenden de Bluebots, mits deze op tijd door de winnaars zijn besteld;
Vanaf 22 juli 2017: De winnaars hebben de tijd op de Bluebots uitgebreid te testen;
28 juli 2017: Jouw review staat online!

19 juli 2017 om 08:15
Ferdikke Gebruiker

Hé rond ding, wil je ook wel testen.

Geloof nooit dat een robotstofzuiger hier de klus kan klaren.

Hier wachten 60m² parket op je. Zet je dus maar schrap.
Altijd benieuw geweest of zo’n robot ’s nachts kan werken zonder te storen (lawaai)

Daarna schrijf ik een review in de allermooiste proza.

Dus kom maar op!

groeten Allemaal

19 juli 2017 om 08:17
pieterg2 Gebruiker

Beste Blaupunkt Bluebot!

De Bluebot is welkom in mijn huis, waar met hond (haren en zand) en kind (halve zandbak per dag) genoeg uitdaging voor hem/haar is.

Bij ons zal de bluebot ook vast een mooie naam krijgen, want een robotstofzuiger behoort toch echt bij het gezin.

Ik heb al een iRobot die luistert naar de naam Nunu (inderdaad van teletubbies). 

Ik had een Aldi robotstofzuiger, maar die heeft de geest gegeven.

Ik wil deze Bluebot wel aan een vergelijkende test met de iRobot gaan vergelijken.

De beste mag de woonkamer doen, en de mindere wordt verbannen naar de eerste verdieping.

19 juli 2017 om 08:25
pieterg2 Gebruiker

Nog een toevoeging: in het verleden heb ik een iRobot Scooba (dweilrobot) gehad. Die heeft inmiddels de geest gegeven.

Ook het dweilgedeelte zal ik dus goed aan een test onderwerpen.

19 juli 2017 om 08:22
icaruswaxwing Gebruiker

Ik kom thuis en doe de voordeur open. Ik word begroet door mijn Blaupunkt Bluebot, hij kijkt mij verdwaast aan, een druppeltje smeersel parelt als zweet op zijn bovenkant. Langzaam begeef ik mij in de woonkamer en wordt mij bewust van een vreemde ervaring… De kamer is schoon! Nu ben ik de gene die verdwaast is, mijn vrouw heeft ten slotte al jaren de stofzuiger niet meer in handen gehad en zelf kom ik er ook maar mondjesmaat aan toe. Ik kijk om en zie de Bluebot op zijn oplader in de hoek van de kamer. “Heb jij dit gedaan?” vraag ik hem. Ik zie een paar lampjes flikkeren op zijn display, de Bluebot heeft mij duidelijk begrepen. “Je bent een brave stofzuiger…” fluister ik hem zachtjes toe. Zachtjes zoemend accepteert Bluebot mijn compliment met in zijn geheugenchip de erkentenis dat hij weer een mensenleven heeft veranderd….

 

Stuur die Bluebot maar mijn kant op! Als software tester ben ik er van overtuigd dat ik deze stofzuig robot in korte tijd kan leren kennen en voor jullie een mooie review kan schrijven!

19 juli 2017 om 08:38
vandeneynde.david Gebruiker

Ik was al een poos aan het tijfellen om er een te kopen.

Ja Ja het is dringend tijd dat er eens gedwijld en gestofzuigt word :D

Ik twijfelde nog omdat ik niet helemaal zeker weet of ze al op punt staan (dat er geen enorme verbetering binnen een korte periode staan aan te komen)

En ook vanwege de prijs gezien ze vrij duur zijn en misschien goedkoper worden wanneer ze in grotere oplage gemaakt kunnen worden, concurentie is er alvast op de markt.

Ik ben wel nieuwschierig hoe goed het werkt, dus graag eentje voor mij als dat kan.

Nu nog een toffe naam verzinnen :)

19 juli 2017 om 08:45
lioneleke Gebruiker

Ik ben juist samen gaan wonen met mijn vriendin. Ik heb een hekel aan zelf te stofzuigen. Met dat ik intensief paardrij moet er wel regelmatig zand gekuist worden. dus die stofzuig robot zou ik zeer goed kunenn gebruiken. Mijn huis is groot genoeg om te testen hoeveel vierkante meter de robot op 1 dag of 1 oplaadbeurt kan doen. Mijn beste vriend heeeft ook een stofzuigrobot van een ander merk. dan kunnen we die ook eens vergelijken.

19 juli 2017 om 08:45
Beukenhof6 Gebruiker

Beste i|Bood

Wat een geweldig aanbod, die zou bij ons wel van pas komen. Ik zou hem graag testen omdat wij een leisteenvloer hebben en ook op een boerderij wonen kunnen wij hem zeer goed testen. Met paarden poezen en kippen ligt er wel altijd stof,haren en ander vuil binnen wat onder de schoenen van de kinderen en kleinkinderen blijft zitten. Ik zal met veel plezier deze robot zuiger testen en een uitgebreid review schrijven.

Wij verheugen ons op een postieve reactie uwerzijds,

Groetjes,

Liesbeth v.d. Beuken

19 juli 2017 om 08:47
Scolkiller Gebruiker

Aangezien ik 3 katten heb die altijd er voor kunnen zorgen dat overal katten korrels in mijn hele huis ligt stofzuig ik de hele dag. Wie wil dat nou? Vreselijk… Maaaar met de bluebot gaat dat automatisch zodat ik andere leuke dingen kan doen? Nooit meer druk  hoeven te maken om te stofzuigen. Geen katten korrels meer overal maar een schoon huis. En dat is alleen de kattenkorrels, stof , andere zaken die op de grond liggen worden in een keer weg gewerkt :)

19 juli 2017 om 08:49
woutluites Gebruiker

Beste Ibood, Lieve Bluebot,

Wat zitten we met smart op je te wachten. Wij Phil en Siep kunnen niet wachten tot je er bent. Overdag zijn onze baasjes namelijk werken en vervelen we ons een beetje. En wat is nu leuker dan met jou te spelen. Omdat wij twee Maine coons zijn, verliezen we nogal al wat haren. De hele dag vliegen ze in het rond. En jij bluebot kan dat dan mooi opruimen. Kom alsjeblief bij ons wonen.

Maar even serieus. Wij hebben dus twee Maine Coons. Deze vinden het heerlijk om heel de dag te stoeien. Hierbij vliegen de haren in het rond. Dit is natuurlijk de ultieme test. Maar om het nog mooier te maken, ons huis heeft een parket vloer, een tegelvloer, een kleed en vloerbedekking. En dat is alleen de begane grond. Op de eerste verdieping ligt nog laminaat en natuurlijk de open ruimte van de trap wat een uitdaging vormt. Dus voldoende te testen zou ik zeggen.

Van al dat getest zal ik een uitgebreid rapport schrijven. Waarbij niet alleen gelet wordt op de specificaties en de performance. Maar ook op het gevoel een rol zal spelen. Hiermee bedoel ik het gevoel wat we (mensen en katten) krijgen doordat het huis schoner is, het niet meer zo vaak hoeven te stofzuigen en de twee katten die hun nieuwe speelmaatje erbij hebben.

Hopelijk tot snel.

 

Wout Luites (en Phil en Siep, zie foto’s hieronder)

19 juli 2017 om 08:50
Thissen Gebruiker

Deze Blaupunkt Bluebot is de ideale toevoeging aan ons huishouden.

Dagelijks dient er bij ons te worden gestofzuigd vanwege het feit dat we een kind en een Jack Russel hebben rondhuppelen. Ik zou wel eens willen dan we deze taak kunnen overslaan als we thuis komen na een lange dag op kantoor. We hebben een stenen vloer dus deze robot zal op zijn zuig en dweil eigenschappen flink getest worden.

Verder hou ik van gadgets en hebben behoorlijk wat demotica in huis, deze robot stofzuiger zou een toevoeging zijn in ons dagelijks leven waar we veel plezier van zullen hebben. Een goede review schudden we zo uit de mouw in de tijd die we overhouden omdat de Blaupunkt onze poetswerkzaamheden overneemt J Op verschillende online forums heb ik dit al meermaals gedaan inzake diverse elektronische producten.

We sluiten de Blaupunkt Bluebot graag in onze armen.

Groetjes,

19 juli 2017 om 08:54
Leon01 Gebruiker

Ik kan niet zo’n mooi verhaal schrijven als vele anderen voor mij… wel kan ik kort en bondig punten opschrijven die nodig zijn voor een review!

Ik wil de Bluebot robot stofzuiger heel graag uitproberen. Bij het zoeken naar meer informatie spraken mij vooral de volgende zinnetjes aan:

-’De Bluebot heeft zelfs een sensor om vuil te detecteren! Als ergens meer vuil ligt, gaat de stofzuiger nóg grondiger te werk!’

- ‘Bovendien kunt u met de meegeleverde dweil module uw vloer meteen dweilen! Aan de voorzijde wordt het stof opgezogen en aan de achterzijde de vloer gedweild.’

Dát wil ik zien en ervaren!!! We hebben een zoon met een beperking en ik vind overal druppels, kruimels en andere ondefinieerbare plekken van hem terug. Dit zou een ideale aanvulling zijn op (en misschien wel vervanger zijn van) mijn ‘poetsarsenaal’. En we blijven thuis in de vakantie dus hebben we alle tijd om het uit te proberen.

groetjes!

19 juli 2017 om 08:59
twanvoorthuijsen Gebruiker

Alleenstaande jongen van 21, do I need to say more..?

19 juli 2017 om 09:01
basti.87 Gebruiker

Mijn beste vriend zoek een speelmaatje! Ik heb een boxer thuis waarvan geregeld het bed opblaast.. hij snapt er niets van, maar ruimt zelf dus ook niets op. Thuiskomen en alles zou opgeruimd zijn .. hemels!

Afbeeldingsresultaat voor bed blew up boxer

Daarnaast om echt een goeie review te krijgen.. als deze stofzuiger mijn boxer overleefd – en zijn rotzooi op kan ruimen – dan is dit een topperd. Kortom iBOOD als je een krachtmeting zoekt, uitdagingen met haar en bedresten, haarballen en wat ruig gestoei met mijn beste vriend – kom maar op!

19 juli 2017 om 09:04
idaanthomas Gebruiker

Om een goede review te schrijven moet je eigenlijk een neutrale mening hebben. Ik zie deze stofzuigers regelmatig pronken onder een felle led-lamp in bijvoorbeeld de MediaMarkt of de weggecijferde EP-tjes in de kleinere dorpjes waar alleen mijn oma de weg nog heen weet te vinden. En telkens zeg ik tegen mijn vrouw; dat lijkt mij nou zo handig hé, zo’n robotstofzuiger, maar die krijgen de vloer toch nooit helemaal schoon?! Nou houd ik wel van een uitdaging en vind ik het een sport om het tegendeel te bewijzen, maar om daar 300-400 euro voor te investeren, vind ik dan net iets te veel gevraagd. Met een gelijkvloers appartement of aan het eind van het jaar in ons nieuwe huis, dat ook drempelloos is, zou dit beestje totaal geen moeite hebben om de meeste vooroordelen te ontkrachten en dus de uitdaging aan te gaan. Wij hebben géén katten, géén kinderen, maar de stof weet onze huiskamer telkens toch weer verdacht snel te vinden. En dan heb ik het nog niets gehad over de haren van mijn vrouw, die door het hele huis te vinden zijn, alsof ze heel de dag haar haren staat uit te borstelen boven elke vierkante meter in ons appartement. Naast dat dat een vreemd gezicht zou zijn, lijkt het me haast onmogelijk, want kaal wordt ze ook niet. Zou dit beestje dit probleem verhelpen? Het lijkt mij haast onmogelijk, maar voor de 99 euro (exclusief de ouderwetse verzendkosten) zou ik de uitdaging om onze woonruimte, stof en vooral haar vrij te krijgen, graag op deze manier aangaan. Zoals ik in het begin aangaf is een neutrale mening belangrijk voor het schrijven van een review. Als ik mijn vooroordelen wegzet tegenover de werkelijke kennis die ik heb op het gebied van stofzuigers en in dit geval van een robotstofzuiger, kan ik jullie verzekeren dat ik een neutrale mening heb. Ik grijp deze kans graag aan om jullie een uiterst eerlijke mening/review te geven en zeg nou eerlijk.. jullie zijn toch ook benieuwd of dit algemene-vrouwenhaar-probleem op te lossen is door een robotstofzuiger? Ik vertel het jullie graag!

19 juli 2017 om 09:25
vloebergs Gebruiker

Another one bites to dust :-)

19 juli 2017 om 09:26
nonexistent Gebruiker

Ik heb de beste omstandigheden en kennis om deze robot te testen:

Allereerst heb ik drie kinderen en een zandbak op het terras. Om de twee weken moet ik bij de Gamma een nieuwe zak speelzand halen omdat ze alles naar binnen lopen.

Bovendien heb ik al drie robots: een Samsung voor boven, en een Neato (waarvan de batterij onlangs is overleden) en een Miele voor beneden. Dus ik kan uit ervaring vergelijken.

Bart

19 juli 2017 om 09:28
tufacs Gebruiker

Simpel; op de dag dat de robot zuiger, ik noem hem Robin (Bassie, moet ik gaan schoonmaken…), binnen komt is mijn vrouw uitgerekend. Kortom ik zou dan weer moeten gaan stofzuigen. Met Robin kan ik de dans ontspringen en me volledig op de kleine storten. Mocht de kleine nu net een paar dagen later komen dan kan mijn vrouw ook nog genieten van een paar dagen niet stofzuigen.

p.s. de review zal uit meer dan een paar zinnen bestaan ;)

19 juli 2017 om 09:37
R.vdBergh Gebruiker

We zetten mannetjes op de maan, karretjes op Mars maar een stofzuiger zonder snoer was tot voor kort verder weg dan Pluto. O, wat heb ik een bloedhekel aan stofzuigen! Meerdere keren per week de worsteling met een stofzuiger die vastloopt op zijn snoer, plekjes zuigen die je zonder yoga-diploma niet bereikt en een ketelherrie of er een helicopter opstijgt. Ik ben zeer benieuwd of zo’n Bluebot mij van deze narigheid verlost!

19 juli 2017 om 09:38
TWhiol Gebruiker

Wij hebben thuis een kat en een hond die beiden hun portie haar verliezen.Onze trap naar boven is zeer stijl en de stofzuiger die we hebben voor beneden is te zwaar om mee naar boven te nemen. Ik had daarom mijn vrouw een robotstofzuiger beloofd. Na lang onderzoek met verschillende prijs-kwaliteit verhoudingen ben ik bij een Roomba uitgekomen. Deze gekocht en werkte super. Echter na een aantal weken begon deze fouten te vertonen, waardoor hij zijn toer niet meer afreed en zelfs een paar keer van de trap is gevallen. Overlegd met verschillende Roomba techniekers, maar niemand kon eraan uit. Uiteindelijk staat deze terug in de kast en wordt deze niet meer gebruikt. Ik ben daarom naarstig op zoek naar vervanging.

Jullie zouden mijn vrouw (en ook een beetje mij) zeer gelukkig maken ;-).

19 juli 2017 om 09:38
kijkduin Gebruiker

Hallo,

Ik heb twee jaar geleden een Neato hier gekocht en deze is helaas niet meer te gebruiken ( had nog wel nieuwe batterijen á € 55,= gekocht…:>( maar helaas is opsturen naar de States geen optie.

Inmiddels heb ik een Krexx van € 99,= “rondsnuffelen” en dat ding is…… nou ja nét z’n € 99,= waard!

Het lijkt me daarom zinvol om deze robot stofzuiger van Blaupunkt te proberen aangezien ik een hoop vergelijkingsmateriaal heb!>)

Ik ben ook reuze benieuwd naar de prestatie van het apparaat, temeer omdat deze ( ok…. voorproefje review) aan beide zijden roterende borstel heeft en dit ivm de hondenharen die er bij ons rondslingeren er nuttig is! (kan zijn… eigenlijk..)

Bij dezen dus mijn aanmelding als tester van de Blaupunkt Bleubot!

Groet,

Eric

19 juli 2017 om 09:40
bdj Gebruiker

Ik heb nu al een jaar of 6 Roomba’s als stofzuigers. Op dit moment een 875 die alweer 2 jaartjes zijn werk doet. Onze kat is een van grootste leveranciers van troep om op  te zuigen en in de spleetjes van de grenen vloer blijft ook genoeg hangen. Kortom een hoop ervaring om deze nieuwe bluebot te vergelijken met een gevestigde naam in industrie iRobot.

Overigens is de prijs van 399 een goede prijs ten opzichte van een Roomba die algauw 600 kost.

19 juli 2017 om 09:53
DUSHIWORLD Gebruiker

Met drie koters in huis ben ik een ideale tester voor de stofzuiger, aangezien ik elke dag moet stofzuigen.
Ik heb een Dyson sofzuiger die het prima doet, maar als deze zijn werk goed doet kan de Dyson de deur uit :).

MvG,

Wings

19 juli 2017 om 09:56
theRikkie1991 Gebruiker

Beste,

Ik ben al een tijdje opzoek naar een degelijke robotstofzuiger.

Het testen van deze robotstofzuiger kan een uitgelezen kans zijn om een moeilijk te overtuigen persoon op vlak van robotstofzuigers toch over de streep te trekken. Voor mij moet de robotstofzuiger dienen als aanvulling van het normale kuiswerk. Hieruit volgt dus, hoe meer de robotstofzuiger zelf kan doen, hoe minder ik nog moet doen. Dit zal dan ook de insteek zijn van mijn review en uiteindelijke conclusie. Omdat ik denk dat de meesten deze functie ook in een robotstofzuiger zoeken.

Verder ben ik benieuwd naar de prestaties in hoeken, rondom vloerkleden en in de buurt van stoelen en andere losstaande meubelstukken.

Mijn woonst bedraagt +-100m2 met een gemengde vloer van tegel en parket.

Ik ben erg nieuwsgierig naar deze stofzuiger, hopelijk ben ik bij de gelukkigen om de test te kunnen uitvoeren. Mocht het anders zijn dan wens ik alle anderen er veel plezier mee!

Vriendelijk groeten!

19 juli 2017 om 10:04
bbgkite Gebruiker

Bij ons krijgt hij een endurance test review met een labrador in huis zal hij hard aan de slag moeten. Lukt hem dat, dan is het een echte topper!

Dus laat maar komen met die nieuwe hulp!

19 juli 2017 om 10:13
tomsongurbo Gebruiker

Bluebot vs gezin

Ik ben vader van de gezin met drie kinderen van vier, zes en acht jaar oud. Dit betekent dat je altijd kan blijven stofzuigen en dweilen. Ik ben zeer benieuwd of de stofzuigfunctie en de dweilfunctionaliteit ervoor kunnen zorgen dat onze benedenverdieping elke nacht weer spik en span worden gemaakt. Dit zal ervoor zorgen dat we meer tijd kunnen besteden aan de leuke dingen van het leven :-)

Ik ben benieuwd of de Bluebot de uitdaging durft aan te nemen…

19 juli 2017 om 10:16
Batwheelman Gebruiker

Mmm … Robotstofzuiger en dweil in één? Deze wil ik toch eens flink aan de tand voelen! Het testpubliek zit alvast klaar! Hond,2 katten en 4 kids. Leven én vuil genoeg hier in huis. Alle dagen wordt hier met stofzuiger en dweil rondgelopen om het huis toch proper te houden. Het doet de schoonmaak voor U! Tijd over voor leuke dingen! Fantastisch! Bluebot je bent welkom! Je kan je hier volledig uitleven! Tot binnenkort!

Robotstofzuiger & Dweil in één
Robotstofzuiger & Dweil in één

19 juli 2017 om 10:17
louisw Gebruiker

Ook ik zou best deze robotstofzuiger grondig willen testen en natuurlijk daarna een degelijke en vooral ook eerlijke review schrijven.

Waarom? Ik ben gadgetfanaat, kan niet zelf stofzuigen ( lichamelijke beperking – rolstoeler ) en woon samen met 2 harige Perzen ( katten ). De katten verliezen nogal wat haar en strooien kattengrit daar rond waar het niet hoort te liggen met hun lange plumeaustaart. Ik ga dan met een swiffer rond om het ergste een beetje aan de kant te vegen waarna eens per week iemand mij komt helpen door de boel te stofzuigen met mijn goede ouwe Philips stofzuiger gekocht in 1994! Hoog tijd dus voor een nieuwe stofzuiger en mede daarom zou de Blaupunkt Bluebot zeer welkom zijn.

19 juli 2017 om 10:25
tommylemmens Gebruiker

Waarom wel?

- 2 kinderen

- groot huis met veel uitdagingen voor een robot zoals niveauverschillen en moeilijke hoeken en kanten

- ik schrijf graag duidelijk maar beknopte reviews (less is more)

Waarom niet?

- geen huisdieren – spinnen, vliegen en andere insecten niet meegerekend – maar de kinderen lopen genoeg binnen, buiten en maken overal kampen met lakens, kussens etc om genoeg stof te verspreiden

19 juli 2017 om 10:28
wesseltjes Gebruiker

Heerlijk…..

Dit komt precies op het goede moment.

Ik ben onlangs werkloos geworden, dus heeel veel tijd om bijvoorbeeld een uitgebreide review te schrijven en….

ook een gezonde hekel aan stofzuigen, dus kom maar op met die Bluebot :)

Groet,

Annet

19 juli 2017 om 10:33
patrickvossel Gebruiker

Al jaren ben ik bezig met het automatiseren van mijn huis. Meerdere Domotica producten zijn zo reeds via Ibood besteld.

Inmiddels heb ik elke kamer in het huis voorzien van een aantal zelfgemaakte sensoren die samen werken met een domotica besturingssysteem.

In dat perspectief ben ik al aardig op weg. Op 1 ding na, iedere keer het vuil en stof dat zich weer op de grond opstapelt, maar niet automatisch opgeruimd wordt.

Met deze robotstofzuiger zal ik dit probleem niet langer hebben.

 

Kies mij voor deze kans en ik zal er voor zorgen dat deze robot een grondige field-test zal krijgen, elke mogelijkheid uitgeprobeerd word en er een toffe review geschreven zal worden

19 juli 2017 om 10:34
El Saviour Gebruiker

Ik ben drastisch opzoek naar een Robot stofzuiger en zit me suf te lezen in alle specs en reviews.

We hebben een nieuw huis gekocht met een gietvloer die veelste veel m2 heeft en te veel tijd kost om zelf te stofzuigen, al vind men vriendin dat niet, maar zit toch liever op het strand met een koud biertje.

De vloer moet ook 1x per week gedwijld worden, vind maar eens een robotstofzuiger die dat allebij doet en betaalbaar is.

Ik zou deze stofzuiger graag goed testen en men vriendin ervan overtuigen dat dit de oplossing is voor al onze stofzuig perikelen en zo onze relatie redden.
Oh ja en dat gesprek schrijf ik op in de review!

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.