18 juli 2017 om 14:22
iBOOD
Header

Op een warme zomerdag wil je lekker buiten liggen in plaats van binnenshuis de stofzuiger ter hand te nemen. Omdat wij jou dit gemak gunnen hebben we een toffe actie opgezet!


Wat voor actie is dit dan?

We bieden 4 Blaupunkt Bluebots (klik voor meer informatie) aan voor de unieke lage prijs van € 99,95 (excl. verzendkosten). Aangezien deze Bluebot een adviesprijs heeft van € 399,99, pak je dus een dikke korting. En terwijl deze Bluebot zijn rondjes rijdt, kun jij gewoon op het strand liggen.

Als jij één van de gelukkigen bent die een robotstofzuigers scoort, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je met de laptop in de tuin zit.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze robotstofzuiger, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op erg korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over dit pareltje.

Als je wordt uitgekozen sturen we een link naar je toe, waar jij deze Blaupunkt Bluebot kunt kopen voor € 99,95 (excl. verzendkosten). Vervolgens sturen wij de robotstofzuiger zo snel mogelijk naar je toe!


Kom maar op met die Blaupunkt robotstofzuiger!

That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze stofzuigers bent.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:
20 juli rond 11:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een link naar de Secret Deal;
21 juli 2017: We verzenden de Bluebots, mits deze op tijd door de winnaars zijn besteld;
Vanaf 22 juli 2017: De winnaars hebben de tijd op de Bluebots uitgebreid te testen;
28 juli 2017: Jouw review staat online!

19 juli 2017 om 19:06
fred.89 Gebruiker

Met verwondering lees ik, hoe diep mensen door het stof willen gaan, om een stofzuiger voor 99 euro’tjes te bemachtigen.

19 juli 2017 om 19:49
delot2011 Gebruiker

Ik heb genoeg gezogen in m’n leven en draag het stokje graag over aan de Bluebot van Blaupunkt!

19 juli 2017 om 20:16
neht Gebruiker

Nadat ik recentelijk voor mijn broer een robotstofzuiger gekocht heb via iBood, gaat er geen dag voorbij waarop hij geen filmpje stuurt van wat dat prachtige apparaat allemaal wel niet kan. Een foto van meneer op de bank, terwijl zijn ronde, enigszins luidruchtige vriend zijn, al het harde werk voor zijn rekening neemt. Of een filmpje van meneer met zijn voeten in een zwembadje, terwijl het 7 cm hoge butlertje de hele woonkamer weer aan kant maakt.

En ik? Ik ben het zat. Zo zat! Ik smeek het jullie, laat mij deze nieuwe, verbeterde versie testen en reviewen maar vooral gebruiken om meneer zijn ogen uit te steken! Uiteraard op een vriendelijke manier, maar toch…

19 juli 2017 om 20:32
Shady86 Gebruiker

Met beide een fulltime baan, een vriendin die een ontzettende grote gruwelijke hekel heeft aan stofzuigen en 3 vogels in de woonkamer die sneller zaadjes en veren door de kamer verspreiden dan bij te houden op dagelijkse basis is deze robotzuiger dé ideale oplossing bij uitstek!

Thuiskomen in een huis zonder bende op de vloer, wat een zaligmakende gedachte..

En hoewel ik niet goed ben in dichten en rijmen, schrijf ik bij het winnen van deze wedstrijd een review die iedereen zal doen wegkwijnen ;P

Go Blaupunkt yeeaj!

19 juli 2017 om 21:37
Gmpronk Gebruiker

Laat ik vooropstellen, ik heb een hekel aan ouderwets stofzuigen! Met die reden heb ik ongeveer een jaar geleden, toen ik het ouderlijk huis verliet, een instapmodel robotstofzuiger gekocht en met succes, want ik gebruik hem vrijwel iedere dag! Op dit moment is de tijd rijp voor de volgende stap en ik ben al een tijdje opzoek naar een wat aangekleder/luxer model, die aan al mijn wensen voldoet. Ik help jullie graag door te kijken of de Blaupunkt Bluebot in deze categorie thuis hoort.

Groet,

Guus

19 juli 2017 om 21:41
KoKaUs Gebruiker

Als alleenstaande mama, die na acht jaar (eindelijk!) in een relatie is beland, denk ik dat dit toestel niet zou misstaan bij mijn nieuwe vriend. De enkele keren per maand dat we elkaar zien, help ik wat in zijn huishouden en is dat stofzuigen er soms net te veel aan. Je kan je voorstellen dat een nieuw koppel liever wat anders doet dan het huishouden ????

Ook bij mij thuis zou deze robotstofzuiger niet misstaan, ik werk voltijds, heb twee katten rondlopen en een zoon die wat allergisch kan reageren op stof. De test zou onmiddellijk kunnen uitwijzen of deze stofzuiger voldoende krachtig is om hiermee komaf te maken en of de filters voldoende goed werken.

Bij deze stel ik me met plezier kandidaat als testpersoon! ????

19 juli 2017 om 21:59
cyp Gebruiker

Onze hond verlies veel haren. En na een wandeling, vaak met zwemmen, blijft er veel zand in de vacht. Je begrijpt het wel. We moeten iedere dag stofzuigen. En dat over meerdere verdiepingen. De stofzuigerzak raakt vuil vol. Als een robot dat voor ons zou kunnen oplossen?! Geweldig. Ik wil dat wel uitproberen.

19 juli 2017 om 23:24
Belenar Gebruiker

Wij beschikken de komende weken over een huis dat veel binnen- en buiten gelopen wordt omdat we aan het verhuizen zijn. Vuile ondergronden bij de vleet dus. Verder bestaat onze leefruimte uit 3 verschillende vloersoorten: tegels, kurk en tapijt, zodat de robot zich op alle terrein kan bewijzen. Onze 3 kinderen zullen dan weer zorgen voor de nodige obstakels in de vorm van speelgoed. Zo weten we meteen ook hoe de robot daarmee om kan. Wij zouden veel tijd kunnen besparen de komende maand door deze robot. Het schrijven van een uitgebreide review lijkt me dan ook een gepaste tegenprestatie. Dat lijkt me veel leuker dan stofzuigen na een dagje sjouwen.

19 juli 2017 om 23:40
Kalebaz Gebruiker

Mijn man (de eigenaar van dit account) wil geen robot stofzuiger… Dus trek ik de stoute schoenen aan en probeer het gewoon!

Met een kindje van 6 maanden (moeders extreme haaruitval ivm hormonen :P), twee katten, een konijn en ook nog beide een drukke baan zien wij soms de plukken haar van de katten wel vliegen… En uiteraard zou het dan lekker zijn als we de review kunnen schrijven in een schoon huisje. Daarnaast ook wel heel benieuwd hoe onze katten erop reageren en hoe het gaat met speelgoed dat op de grond ligt..

Er zijn al zoveel aanmeldingen dus de kans is erg klein maar… niet geschoten is altijd mis! Ik hoop dat jullie leuke reviews krijgen :-)

Groetjes Yvonne

20 juli 2017 om 00:16
pjbeelen Gebruiker

Hallo ibood,

Deze actie moet ik gewoon hebben.

als we nu kuisen slaagt onze hond erin het na minder dan een uur al terug vuil te krijgen. Hoe handig zou het niet zijn om de bluebot gewoon nog eens een toer te laten doen?

Je hoort het al deze robot gaat hier meer dan dagelijks gebruikt worden. Een review achteraf zal dus zeker een grondige worden. Op een week tijd zal hij dus zeer grondig getest worden en hopelijk goed bevonden worden zodat we er nog lang plezier van hebben.

Onzen Jack kan al niet wachten om een nieuwe vriend te krijgen(hij heeft zich al op zijn paasbest gekleed).

Bluebot ik verwacht je binnen enkele dagen!

Groeten,

PJ

20 juli 2017 om 00:17
CARRe1976 Gebruiker

hey,

ik ben een robotstofzuigerfreak….heb er nu 1 voor boven en 1 voor beneden en mijn garage is een kerkhof van robotstofzuigers die ik al heb versleten…..

dus er nog een paar extra testen…..show me the robotstofzuigers…….hahaha

20 juli 2017 om 00:22
fusuy-90 Gebruiker

Tegenwoordig wordt er heel grondig nagedacht voordat er een aankoop plaatsvindt. Tot het moment van aankopen wordt er gebruik gemaakt van de o zo bekende zoekmachine. Hieruit komt een berg aan data naar voren. Videos, how to’s, forums reviews en nog veel meer. Vaak mist een review een “personal touch”. Als ik zelf een review bekijk wil ik (uiteraard grondig en gedetaileerd) dat ik mijzelf er in terug kan vinden. Op het moment dat de lezer zichzelf terug kan vinden in het verhaal wordt het al een stuk makkelijker om te lezen. Door de grondigheid zal er geen enkel vraag onbeantwoord blijven. d.m.v. mijn visie op hoe een review er uit moet zien gecombineerd met mijn expertise in het dagelijks leven, kan hieruit een goed leesbaar en informatief review uit voortkomen.

20 juli 2017 om 00:42
kvmalder Gebruiker

Wij hebben 300m² commerciële ruimte dagelijks te stofzuigen, dus bij ons zal dit toestel alvast op de proef gesteld worden.

Heb reeds 2 robotstofzuigers aangeschaft (Neato and Samsung), en bij beiden was ik onder de indruk van de zuigkracht van zo een klein toestel.

Benieuwd wat dat met deze geeft.

20 juli 2017 om 06:06
dawolff Gebruiker

Dat mijn vrouw niet meeer hoeft te stofzuigen zou geweldig zijn, dan kan ze wat tijd aan de familie:-)

20 juli 2017 om 08:09
eldeejee Gebruiker

In minder dan een week (levertijd)  tijd een uitgebreide review schrijven over een product met een dagelijkse gebruikscyclus? Dat zal een betrouwbaar verhaal opleveren iBOOD. Ik schrijf vaak reviews over huishoudrobots en doorgaans heb ik 2 a 3 weken nodig om alle nukken te leren kennen. En nee, ik betaal niet om te reviewen. Dat is echt onzin.

20 juli 2017 om 08:20
JOAY Gebruiker

Hoi mensen van iBood,

Inderdaad een toffe actie.

Op een warme zomerdag wil ik wel lekker buiten liggen in plaats van binnenshuis de stofzuiger ter hand te nemen. Ja, dat is precies een uitspraak die van mij had kunnen zijn!

Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede robotstofzuiger. Een review schrijven is voor mij geen enkel probleem. Mochten jullie mij uitkiezen als één van de gelukkigen dan beloof ik een uitgebreide review voor jullie op te stellen.

Ik ben goed in testen omdat ik:
- technisch ingenieur ben en bij uitstek in staat ben om technische apparatuur te beoordelen
- dagelijks reviews opstel over werk van collega’s
- dagelijks technische ontwerpen maak die beschrijven wat producten precies moeten doen en waarom en in welke omstandigheden

Ik ben de aangewezen persoon omdat ik:
- een aartsluiaard ben, het is daarom voor mij bijna noodzakelijk om te beschikken over een goede robotstofzuiger
- dol ben op gadgets en nieuwigheden
- graag in de tuin zit in de zon of onder een mooie parasol
- de komende week juist de gelegenheid heb de tests uit te voeren en een mooie review te schrijven

Ik waardeer deze actie, ook wanneer jullie in alle wijsheid besluiten toch voor andere kandidaten te kiezen …

In elk geval bedankt,

John

20 juli 2017 om 08:21
holdemblow Gebruiker

Wel het is nu 20 juli met nog 3 uur te gaan. Waarschijnlijk is het al nutteloos om nog te reageren, maar probeer het toch maar. Ik denk dat ik de ideale test situatie ben voor dit product.

1) Grote vloer

2) Een hond, ras: Ik verlies al mijn haren help ze even zoek hond.

3) Een kind

4) Een kind op komst (en ondanks dat dit een goede bezem/wisser is heb ik toch liever dat een robot het doet).

5) Ik. (ben lui)

Afijn ik kan nu wel al mijn energie gaan stoppen in een verhaal om jullie te overtuigen.. maar doe dat liever in de daadwerkelijke review.

Ik spreek jullie met 3 uurtjes.

Cheers!

20 juli 2017 om 08:23
roel.sommen Gebruiker

Waarom ik de Blaupunkt Bluebot robotstofzuiger graag zou ontvangen.

Ik woon boven een Café en moet dit ook onderhouden. Ik en mijn vriendin werken allebei full time, en hebben bijgevolg dus weinig slaap en weinig tijd voor zowel het café als ons appartement deftig te onderhouden. Bijgevolg schiet de stofzuigbeurt in de avond er soms over. Met een kat in ons appartement ligt er soms wel wat haar bij zijn krabpaal en dergelijke. Ik kan de Robotstofzuiger zowel in het huishoudelijke inzetten in mijn appartement voor fijn stof en wat haren maar ook in het café voor het iets grovere werk (hierbij denk ik aan nootjes, chips dat op de grond valt).

De autonomie zal dus uitgebreid getest worden, eerst beneden in het café laten rond crossen, daarna boven.

Waarom ik een goede review zou schrijven. Ik zit zelf in de automatisatie van machines/elektriciteit. Werk voor een bedrijf dat autogeleide voertuigen maakt voor in serre’s. Ik ben dus erg benieuw naar de technologie die Blauwpunkt gebruikt om de robotstofzuiger toch overal te laten stofzuigen zonder schade te brengen aan meubels en dergelijke. Tevens kan ik ook goed inschatten hoe dit toestel gedimensioneerd zal zijn (batterij, is die zwaar genoeg, autonomie, hoeveel oppervlakte doe je met een volle batterij). Daarbij komt dat ik een kritisch persoon ben. Ik heb een kritische kijk op materialen en hou van goed materiaal,  maar bekijk alles in verhouding met wat je ervoor betaald hebt. Aangezien Blaupunkt toch wel een gekend merk is, ben ik zeer benieuw naar de kwaliteit die ze voor de prijs van 399.99€ op de markt brengen.

 

Ik hoop dat ik deze mag testen en ben benieuwd naar jullie keuze.

20 juli 2017 om 08:30
Reginald52 Gebruiker

Beste botje,

Wat zou ik graag jou geluid hier in huis horen, terwijl ik lekker languit in de zetel n siësta hou, zo kan mijn ruggeske tot rust komen en is mijn huisje fris en proper als ik mijn oogjes open. Dus botje haast je naar mijn huisje ik zal je met open armen ontvangen

Reginald52

20 juli 2017 om 08:55
PegasuZ1979 Gebruiker

Hoi!

Al een tijdje zijn wij op zoek naar een adoptie-robotstofzuiger. Ons gezinnetje wil Bluebot graag adopteren en we beloven dat hij zich bij ons nooit zal vervelen!

Allereerst is er onze trouwe metgezel Johnny het dwergkonijn! Hij woont overdag in zijn buitenverblijf, maar slaapt ’s nachts flink in z’n binnenkooitje gevuld met houtschilfers. Slapen? Nou, niet altijd. Hij durft ’s nachts wel eens een feestje bouwen en dan vliegen de houtschilfers in het rond! Een eerste challenge voor de Blaupunkt robot!

De volgende uitdaging bestaat uit de ‘puzzel-speelmat‘ van ons zoontje. Ten opzicht van onze eikenhouten vloer is het niveauverschil toch wel +-1cm! U kent ze heus wel, de puzzelstukken met de letters van het alfabet! Zal de Bluebot deze hindernis met glans kunnen nemen? We kunnen hem in elk geval al bijstaan door de mat speelgoedvrij te maken, maar de klus klaren, dat moet ie zelf doen! Een propere speelmat voor onze kleine spruit? Kan de Blaupunkt het waar maken?

Maar last but not least!! Kan de Blaupunkt-robot het huzarenstukje in het reinigen van onze woning aan? Deze uitdaging bestaat uit de haren van onze keeshond Bruno. In de rui-periode gooit onze keeshond zijn haren er heel vlotjes uit in ruil voor nieuwe. Soms zijn de rui-haren meer dan 10cm lang! Zal de Blaupunkt deze lekker opzuigen? Of gaat hij eraan te onder? Zal hij het overleven? Uiteraard geven we ‘Blaupie‘ (zo, die heeft alvast een leuke naam) de nodige zorg net zoals Dyson (zijn niet gerobotiseerde collega) en zullen we hem vertroetelen door zijn wieltjes en zuigmond frequent te reinigen. Maar, kan hij deze klus klaren? Dat moet getest worden!!

Durft Bluebot Blaupie deze klussen bij ons komen klaren en ons zo meer tijd geven om samen met ons zoontje en onze huisdieren meer tijd door te brengen?

Ja?! Dat kan hij?! Dan beloven hem de beste zorg in ons gezinnetje!! En iBood, jullie zien: serieus wat ’stof’ tot reviewen hier!!

Tot gauw BlueBot Blaupie?

20 juli 2017 om 09:13
PeterVanSteen Gebruiker

Op de valreep wil ik graag aanspraak maken op deze robotstofzuiger.  Als alleenstaande, hardwerkende man met véél te weinig tijd knijp ik regelmatig een oogje dicht als ik wat stof op de grond zie liggen.  Dat is niet zo handig natuurlijk.  Deze robotstofzuiger is wellicht dé uitkomst, maar dat moet ie wel bewijzen natuurlijk.  Ik voel hem graag aan de tand, obstakels genoeg hier om de uitwijkmogelijkheden grondig te testen, stof ook…  de kat zal er niet blij mee zijn, maar die steekt hier dan ook geen poot uit?

20 juli 2017 om 09:24
chanelle254 Gebruiker

Beste ,

ik zou graag deze robotstofzuiger testen ,wij gaan beide gaan werken ,maar als we thuiskomen ,moeten we eerst wat stofzuigen ,

want met een paar poezen in huis ,is dat wel nodig , dus die zou heel goed van pas komen bij ons

Mvg Sandra

20 juli 2017 om 09:35
mahhburgers Gebruiker

Hallo

Wij zijn afgelopen week verhuist na weken van verbouwen. We zijn dagelijks aan het stofzuigen om het bouwstof weg te krijgen en hebben 2 katten die in huis zitten. Ook hebben we 4 kleine kinderen van 2 tot 8 jaar oud welke de nodige rommel maken. Helaas is 399,- ver boven ons budget maar 99,- zou super zijn. Mijn vrouw en ik zouden het dan ook geweldig vinden om deze te mogen testen en zullen een uitgebreide review plaatsen en deze natuurlijk delen met foto’s (en toeters en bellen) op socialmedia waar we actief zijn.

Groet

Marco en Yvette

20 juli 2017 om 09:43
mphilipp Gebruiker

Altijd al benieuwd geweest wat een robotstofzuiger voor mij kan betekenen. Licht sceptisch over hoe ie met het kleine drempeltje om zou gaan naar mijn toilet en badkamer, maar dat zijn maar kleine ruimtes uiteraard. Verder is alles gelijkvloers in mijn 100m2 appartement, dus op zich ideaal voor zo’n apparaat. En ik heb marmoleum op de vloer, geen tapijten/kleden oid. Maar wél in het centrum van de stad en als in de zomer mijn schuifpui de hele dag open staat, veel stof/pollen e.d.

Kortom: voor €100 wil ik zo’n apparaat wel eens uitproberen en uitgebreid aan de tand voelen. Kom maar op!

20 juli 2017 om 09:54
Yuri1984 Gebruiker

Waarom ik de BLAUPUNKT BLUEBOTS zou moeten en mogen testen? Easy! Ik probeer jaar en dag een IBOOD BOX te bemachtigen tijdens de HUNT! Dit is me nog nooit gelukt helaas :( Daarom doe ik er alles aan om deze te pakken te kunnen krijgen. En laat ik nou net aan het stofzuigen zijn als er een Hunt gaande is en de IBOOD BOX op het scherm komt….Dan helpt de BLUEBOTS met stofzuigen terwijl ik me volledig kan focussen op de HUNT.

Daarnaast heb ik recent afscheid moeten nemen van mijn Homeboy George…George is niet meer. Er kwam een kink in de kabel en tot overmaat van ramp was George nog allergisch voor stof ook….Een niesende George, dat wil je toch niet. Dit alles tot een vieze, stoffige woonkamer tot gevolg….

 

En wat betreft die uitgebreide review: Die gaat er zeer zeker komen :-)

20 juli 2017 om 10:01
fducaju Gebruiker

Hebbedingetje Blaupunkt Bluebot : Graag had ik je uitgetest omdat ik er al langer aan denk om een robotstofzuiger te kopen. Dit is mij ingegeven omdat ik full-time werk en een hondje in huis heb. ’s Avonds heb ik niet altijd de zin om te stofzuigen na de dagtaak op het werk . Niet alleen ben ik er soms te moe voor maar heb ik ook last van mijn rug. Mijn hondje maakt het er ook niet makkelijker op. Mijn lieve beestje verliest veel haren en daardoor zijn ook niet alle stofzuigers bruikbaar. Dit wil ik nu eens uittesten met de Blaupunkt Bluebot.

Hopelijk zie ik jouw gauw tegemoet Bluebot!

Franky

20 juli 2017 om 10:01
pietpukje Gebruiker

Hier ook het probleem met 3 kids, 1 poes, 1 langharige hamster en vissen (dan denk je natuurlijk: die maken geen troep, de vissen niet. Maar het het visvoer ligt vaker naast de kom dan erin). En natuurlijk net als bij iedereen de nodige obstakels in huis, van tafelpoten , stoelpoten, drempels, tapijten, tegels, hout en speelgoed.

Je kan natuurlijk wel een review schrijven met alle mogelijkheden (lees technische begrippen), maar de gewone man/vrouw moet ook de gebruiksaanwijzing kunnen begrijpen, aangezien die soms ook abracadabra is. Dus die review moet in gewone taal zonder technische begrippen, dat staat wel interessant maar als je niet weet wat ze betekenen dan heb je er ook niets aan.

Ook ben ik benieuwd of hij buiten de binnenplaats (natuurlijk als het niet regent) die betegeld is ook schoon kan houden, er liggen nu minuscule stukjes waterballonnen, kleine blaadjes en pluizen van planten. Die natuurlijk ook weer mee naar binnen gelopen worden.

Dus genoeg uitdagingen voor de robot.

20 juli 2017 om 10:31
mafleur Gebruiker

Twee moeie (beetje gedoe met de gezondheid, niet zo interessant) armen kunnen JOU vast wel aan het laadstation leggen en daarna toezien hoe dat zware werk ineens niet meer zo zwaar is.

Wat heb ik te bieden? Een lekkere vlakke vloer met kabeltjes, stoel -en kastpoten om jouw parcours uitdagend te maken, zo nu en dan verplaatsen we ook het een en ander zodat het  je nooit verveelt! Daarbij wonen er nog een man en poes in dit huis, de garantie dat er genoeg stof en (ook grijze!)haren liggen om jou dagelijks te voeden! Ikzelf wil daar natuurlijk ook nog wel een bijdrage aan doen ;-) Ik beloof je dat ik je kritisch ga bekijken maar als de vonk eenmaal is overgeslagen geef ik je een zalig station om elke keer te relaxen en bij te tanken

Wat verwachten we van jou?

Dat je:

scherpe ogen hebt en alle stof en haren ziet en opzuigt

óók in de hoekjes en rondom de meubels je uiterste best doet

ervan houdt om evt ’s nachts te werken en dus bijna geruisloos je werk doet

de mat niet als slaapplek kiest maar deze ook even laat weten dat t gebeurd is met zijn verzameldrang!

kortom dat mijn huis spik en span wordt (en dat is een uitdaging;-))

Ik weet zeker dat we bij elkaar passen! Nu jij nog! Van harte welkom!

20 juli 2017 om 10:32
keizerc Gebruiker

Wat een prachtig aanbod en op het juiste moment.

Ik ben nu 66 jaar en heb 46 jaar gewerkt. (niet veel zin en tijd meer om te gaan stofzuigen) en zeker niet zoveel zin meer om met de hand te gaan zuigen. Wij hebben en uitstekende vloer voor deze robotzuiger en kan de robotzuiger goed testen en heel goed beoordelen. Dus kom maar op met deze robotzuiger!

Thanks

Hans.

20 juli 2017 om 10:37
ArjanW1 Gebruiker

Waarom ik de perfecte persoon ben om de robot te testen? Mijn appartement voldoet aan de perfecte condities:

- Oud huis met veel kieren -> kan de robot de grote toevoer van stof aan?

- 3 verdiepingen -> hoe verplaatsbaar is de robot?

- Gehorig -> hebben de buren die overdag thuis zijn (70% is werkloos) er last van?

- Verschillende vloertypes -> hoe werkt de robot op beton, vloerbedekking en kleden?

- Samenwonend met mijn vriendin -> helpt het de discussies over het schoonmaken van het huis (dit vinden beide een rotklus) te verminderen?

Door mijn ervaringen puntsgewijs te beschrijven kunnen potentiele klanten een goed beeld krijgen van de kwaliteit van deze stofzuiger.

Daarnaast kan ik ook de vergelijking maken tussen een normale stofzuiger en de robot. In hoeverre verrijkt en ontzorgt de robot mij in mijn dagelijkse leven.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.