18 juli 2017 om 14:22
iBOOD
Header

Op een warme zomerdag wil je lekker buiten liggen in plaats van binnenshuis de stofzuiger ter hand te nemen. Omdat wij jou dit gemak gunnen hebben we een toffe actie opgezet!


Wat voor actie is dit dan?

We bieden 4 Blaupunkt Bluebots (klik voor meer informatie) aan voor de unieke lage prijs van € 99,95 (excl. verzendkosten). Aangezien deze Bluebot een adviesprijs heeft van € 399,99, pak je dus een dikke korting. En terwijl deze Bluebot zijn rondjes rijdt, kun jij gewoon op het strand liggen.

Als jij één van de gelukkigen bent die een robotstofzuigers scoort, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je met de laptop in de tuin zit.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze robotstofzuiger, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op erg korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over dit pareltje.

Als je wordt uitgekozen sturen we een link naar je toe, waar jij deze Blaupunkt Bluebot kunt kopen voor € 99,95 (excl. verzendkosten). Vervolgens sturen wij de robotstofzuiger zo snel mogelijk naar je toe!


Kom maar op met die Blaupunkt robotstofzuiger!

That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze stofzuigers bent.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:
20 juli rond 11:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een link naar de Secret Deal;
21 juli 2017: We verzenden de Bluebots, mits deze op tijd door de winnaars zijn besteld;
Vanaf 22 juli 2017: De winnaars hebben de tijd op de Bluebots uitgebreid te testen;
28 juli 2017: Jouw review staat online!

20 juli 2017 om 10:56
Rhaymondo Gebruiker

Jaaaa nog 5 minuten.

Mag ik please zo een robotstofzuiger. Ik heb 2 katten. En ook ik wil een stofvrij huis.

Misschien kan ik bij m’n review nog een leuk filmpje maken zoals onderstaande:

https://www.youtube.com/watch?v=ewdbilSWjaM

Thanks Alvast!

Angelo

20 juli 2017 om 11:10
deadcos Gebruiker

Hey Ibood,

Ik ben ervaren reviewer op Amazon en probeer altijd korte en boeiende comments achter te laten, waarmee andere mensen een echt idee kunnen hebben over het product dat ze zouden willen kopen ! Het is voor mij echter van belang altijd Objectief te blijven ! Kleuren & smaken kunnen niet worden besproken, alleen maar de feiten ! :)

20 juli 2017 om 11:13
Festerdog Gebruiker

Hi, als huisvader wil ik graag het huishouden gemakkelijker organiseren en op een prettige manier…… meer tijd over voor de kids en mijn liefste vrouwtje  :-)

20 juli 2017 om 11:15
beaufort Gebruiker

Biedie biedie,

Mijn naam is R2d2. Velen van jullie kennen mij wel als de held uit de Star-wars films.

Wat jullie niet weten is dat Luuk Skywalker mij ook gebruikt voor al zijn schoonmaakklusjes.

Zo zie ik er dan uit.

Door alle avonturen komen we op de meest vreemde plekken en ben daarbij al de meest uiteenlopende schoonmaak situaties tegen gekomen. Zelfs stoffen die jullie op aarde niet kennen.

Intergalactische schoonmaak expertise noem ik dat. Oh ja we moeten daarbij ook Chewbacca niet vergeten, wat kan hij een boel haren verliezen. Daar heb ik me regelmatig op verslikt. Gelukkig kan ik mijzelf ook weer repareren. Anders had ik menig avontuur gemist.

Heel graag zou ik de Bluebot willen hebben. Naast dat ik de Bluebot uitgebreid kan testen en zijn prestaties kan vergelijken met mijn ervaringen, ben ik het schoonmaken zelf wel zat. Ik wil ook wel eens lekker op vakantie en van al het ronddraaien door de ruimtes van ons ruimteschip word ik ook wel erg duizelig. Misschien kunnen onze circuitboards ook nog op andere levels connecten en heb ik er tevens  een leuk botmaatje bij.

Biedie biedie,

R2D2

20 juli 2017 om 11:24
Moderator Bas iBOOD Moderator

Hoi allen,

Bedankt voor jullie grappige, originele, serieuze en uitgebreide inzendingen! We hebben ze allemaal gelezen en mogen de volgende 4 inzenders gelukkig maken:

de_marlies

rstolk

pflammertsma

JOAY

We gaan per mail contact opnemen met de winnaars!

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd


Houd dit forum in de gaten, want er komen regelmatig leuke win- en reviewacties voorbij!

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.