5 februari 2016 om 13:52
iBOOD

Skullcandy en iBOOD zoeken testers voor deze vette Uproar Wireless headphones en Smoking’ Buds 2 Wireless in-ears!

Voor beide modellen zoeken we 5 testers:

Wanneer je geselecteerd wordt krijg je volgende week al jouw Skullcandy t.w.v. €59,99 thuis. Test deze uitvoerig, en schrijf er een uitgebreide review over op Kieskeurig.nl. Deel vervolgens de link naar jouw review hier in het forum om eigenaar van de Skullcandy te worden!Uproar: http://www.mediamarkt.nl/nl/product/_skullcandy-uproar-bt-zwart-1392902.html
Kieskeurig Smokin Buds: http://www.kieskeurig.nl/koptelefoon/product/2969828-skullcandy-smokin-buds-2-bt-zwart-rood/prijzen

Hoe meedoen?

Post hieronder kort jouw motivatie en modelvoorkeur. Maandag 8 februari maken we de gelukkigen bekend! Uiterlijk 15 februari dient jouw review op Kieskeurig te staan.

UPDATE 12/2 09:49 > De link naar de reviewsectie van Kieskeurig voor de Smoking Buds 2 is aangepast naar de juiste!

UPDATE 12/2 16:19 > Testers van de Uproar BT: Jullie mogen je reviews achterlaten bij MediaMarkt! De link hierboven is aangepast.

5 februari 2016 om 14:10
JosPaalman Gebruiker

Graag zou ik de in-ears wel willen testen. Ben het laatste half jaar redelijk fanatiek aan het hardlopen en dan is een bedraad systeem niet optimaal. Je trekt constant de dopjes uit de oren door de kabels, en dat is natuurlijk niet zo comfortabel. Verder reis ik nog regelmatig met de trein en ook dan heb ik de kabel achter mijn jas/trui langs lopen. Ook dit is niet super praktisch met aandoen/opruimen. Daarnaast zijn er nog een aantal redenen die ik zou kunnen opnoemen, maar voor nu laat ik het hierbij.

5 februari 2016 om 14:11
Bepnic Gebruiker

Gewoon om het verschil te ”proeven”

5 februari 2016 om 14:13
zassie Gebruiker

Smoking Buds zou ik wel graag willen testen. 
Als ballondecorateur sta ik vaak bij lawaaierige compressors waardoor inear oordoppen ideaal zijn: houd het geluid van de compressor buiten, muziek binnen zonder dat het snoeihard hoeft. Helaas zijn normale oordoppen bij het knopen en in elkaar draaien van ballonnen verre van praktisch: dat koord komt altijd ergens klem te zitten. Deze zouden voor mij dus echt een uitkomst zijn. Ik wil ze dan ook dolgraag testen!

 

5 februari 2016 om 14:13
Photonook Gebruiker

Ik zou heel graag in aanmerking komen voor het testen van de Skullcandy Smokin Buds 2 wireless in-ears headset! Ik ben eigenlijk al heel erg lang op zoek naar een wireless headset die ik tijdens het sporten (fitness, running et.) kan gebruiken. Probleem is dat ik vrij kleine oren heb en de meeste sets niet naar behoren blijven zitten. Zou deze set DE oplossing zijn?

5 februari 2016 om 14:15
seeya_40 Gebruiker

Ik zou heel graag de Smoking’ Buds 2 Wireless in-ears willen proberen. Sinds een half jaar ben ik redelijk fanatiek aan het fitnessen (krachttraining) en dan is het ideaal om een draadloos systeem te hebben. Kan ik mijn telefoon gewoon mooi ergens in een hoekje leggen en tijdens het liften mijn eigen muziek luisteren… Daarnaast vind ik het super leuk om mijn mening te geven. Ik zou dus een ideale reviewer zijn.

Kleine opmerking: De links naar Kieskeurig zijn allebei naar de Smoking’ Buds. Die van Uproar dus ook.

5 februari 2016 om 14:18
Admin iBOOD Admin

Scherp, bedankt!

5 februari 2016 om 14:15
kaasjunior Gebruiker

Ik zou graag de in-ears willen testen, omdat ik al veel verschillende merken/soorten gehad heb, maar die dingen altijd uit mijn oren vallen. En heb ik een keer een stel die wel goed in mijn oren blijven zitten, is het geluid bagger.Ik hoop dat deze in-ears dus zowel comfortabel als kwalitatief van hoog niveau zijn en zou dat graag willen testen.

5 februari 2016 om 14:21
joene75 Gebruiker

Ik kan heel slecht tegen de in-ear dingen, op mijn werk heb ik dus ook een probleem met handsfree bellen (wel zo handig achter een pc). Ik krijg heel snel last van mijn oren. Ik kan dus niet zonder een on-ear koptelefoon. Die zou ik heel veel gebruiken, muziekfreak hier, zit dagelijks zo’n beetje 2 uur op de fiets en dat is eigenlijk de grootste motivatie: draadloze muziek op de fiets, dat zou pas echt handig zijn.

5 februari 2016 om 14:21
XingWoo Gebruiker

Gewoon omdat het kan en IBOOD altijd te gekke aanbiedingen heeft. P.s. ik heb een Phillips lichtbol nodig en wat d-link wifi extenders

5 februari 2016 om 14:25
Bellykuh7 Gebruiker

Ik zou graag de Uproar willen testen. Omdat het bluetooth is, heb je geen last van de ongemakken van de kabels. Hierdoor moet ik al gauw 4 in-ears per jaar aanschaffen. Voor wat extra comfort en kwaliteit zou ik nu graag over willen op een on/over-ear headphone. Ik heb een AKG y40 headphone, waar ik hem goed mee zou kunnen vergelijken, maar deze is al wat versleten!

5 februari 2016 om 14:29
Nvermind Gebruiker

Mijn eigen TDK inears (ook hier gekocht) zijn onlangs overleden, kabelbreuk, RIP. Graag zou ik een keer een ander merk proberen, dat deze dan draadloos zijn zou mij alleen maar meer gerust stellen! 
Ik zou echt super blij zijn met een nieuw setje oordoppen en zou daarom ook extra mijn best doen om de oordoppen in verschillende situaties te testen, en dan een fatsoenlijke review te schrijven.

5 februari 2016 om 14:30
Nvermind Gebruiker

(mijn voorkeur gaat uit naar de Smoking Buds)

5 februari 2016 om 14:30
guidoh Gebruiker

Ik zou wel de Smoking’ Buds 2 willen testen. Nu heb ik tijdens het hardlopen constant een snoer langs mijn arm springen, heel irritant. Dit lijkt me de ideale oplossing!

5 februari 2016 om 14:37
SkyR Gebruiker

Ik zou graag de Uproar Wireless Headphones willen testen. Mijn oude Jabra bluetooth koptelefoon is na jaren gebruik aan vervanging toe, en met een goede koptelefoon is het beluisteren van het geluid tijdens het editen van filmpjes toch net wat makkelijker. Ben ook benieuwd of het geluid lekker in-sync blijft lopen!

5 februari 2016 om 14:45
McNiver Gebruiker

Ik wil graag de Smoking’ Buds 2 proberen! Heb net een TomTom spark horloge gekocht met muziek optie, en was het internet al aan het afstruinen naar een goede bluetooth in-ear headset. Deze test komt dus op het juiste moment, dan kan ik mooi mijn nieuwe goodies proberen tijdens het realiseren van mijn sportieve doelen in 2016!

5 februari 2016 om 14:46
Zvd Gebruiker

Ik luister veel muziek onderweg en maak daarvoor eigenlijk altijd gebruik van wired in-ears. Dit zorgt regelmatig voor irritatie, wanneer ze weer eens in de knoop zitten of kapot gaan. Een paar weken geleden is mijn in-ear setje overleden toen ik moest rennen om een trein te halen. Eén van de twee oordopjes viel uit mijn oor, het draad raakte in alle haast verstrikt tussen mijn benen waarna ik deze vervolgens, uiteraard per ongeluk, kapot heb getrapt. Genoeg is genoeg! Ik zou heel graag een wireless in-ear set willen proberen om te ervaren of de geluidskwaliteit net zo goed is als bij een wired setje. Eén ding is in ieder geval zeker, het draad ga ik niet missen!

5 februari 2016 om 14:57
roboweasel Gebruiker

Als fervent loper, mtb-er en fitnesser was ik juist op zoek naar een draadloos in-ears toestel want tijdens het sporten hangen de draadjes regelmatig in de weg of blijven die ergens aan hangen…

Nu zou dit natuurlijk ideaal zijn om dergelijk systeem (hier de smokin buds 2) eens te testen en een pluspunt is al dat het van Skullcandy is dus het design zal al zeker goed zitten

5 februari 2016 om 15:29
apoc666 Gebruiker

Op mijn werk is er geen radio.
Daardoor moet ik altijd oordopjes in als ik muziek wil horen.
Maar omdat ik veel met olie werk sneuvelen ze nogal vaak.
De draadjes kunnen daar niet zo goed tegen.
Daarom zou ik graag willen uittesten of deze ook bestand zijn tegen een werkklimaat.

5 februari 2016 om 15:36
Tuinman Gebruiker

De Uproar!!  Eigenlijk niet zozeer voor mijzelf, maar voor mijn zoon van 14. Hij zit veel thuis (vanwege zijn autisme lukt het hem niet naar school te gaan) en zit daardoor veel achter zijn laptop. Online heeft hij vele contacten, is moderator op diverse minecraftservers en skypet met de halve wereld.  Hij verslijt regelmatig een koptelefoon, omdat hij steeds met de snoeren rommelt en dan is een draadbreuk zo weer ontstaan.  Ik gun hem dus zeker dit model.

5 februari 2016 om 15:40
exclusive187 Gebruiker

Ik ben sinds kort begonnen met hardlopen om mijn conditie op te bouwen. Dat doe ik omdat ik volgend jaar de Mont Blanc wil beklimmen. Mijn uiteindelijk doel is de Mount Everest beklimmen!!

De Smoking buds 2 zou mij goed kunnen helpen om de motivatie erin te houden met mijn favoriete muziek tijdens het hardlopen.

En natuurlijk kan ik het meenemen de bergen op!

5 februari 2016 om 15:59
Swaytje Gebruiker

Ik zou graag de Smokin Buds 2 willen testen. De laatste tijd ben ik veel op een zogenaamde Tacx trainer te vinden (een soort rollerbank voor de racefiets).
Dat ding maakt enorm veel herrie, en in-ear koptelefoon met kabel gebruiken is simpelweg niet praktisch. Een draadloze versie zou ideaal zijn om het geluid enigszins buiten te sluiten en toch te kunnen genieten van muziek en naar het trainingsprogramma te luisteren.

5 februari 2016 om 16:09
capac Gebruiker

Ben zeer benieuwd naar de Smoking Buds 2 (dit is ook mijn voorkeur om te testen) – ik sport dagelijks (hardlopen-duurlopen) – en heb graag muziek om me onderweg (naast het lopen) te entertainen… een goed paar earphones is dus onontbeerlijk… jammer genoeg zijn er al veel de revue gepasseerd…. van philips, naar sony, naar sennheiser, naar oneplus, naar sandisk, naar…enz…

Dus, wat kunnen de Skullcandy’s me bieden – ben zeer benieuwd… en vrij kritisch… pasvorm, geluidskwaliteit, ‘waterdichtheid’, … theoretisch zijn ze misschien de perfecte sport-metgezel – maar wat betekent dit in de praktijk ?  Enkel een live test zal (hopelijk) duidelijkheid brengen!

A la bonheur!

5 februari 2016 om 16:27
Zinned Gebruiker

Ben een gebruiker van in-ears maar nu ik recent een gehoorapparaat heb gekregen is dat lastiger geworden. Steeds wisselen schiet niet op. De on-ears die ik heb zijn te warm en te groot. Ben dus benieuwd hoe de Uproar mijn oren koel laat blijven terwijl de warmte mijn oren instroomt.

5 februari 2016 om 16:31
janger12 Gebruiker

Hallo iBOOD,

Ik zou graag de Uproar willen testen! Ik zit op mijn werk altijd met andere collega’s in 1 kantoor en heb dan meestal zachtjes wat muziek aanstaan via mijn huidige koptelefoon (Sony MDR-V55). Deze heeft echter een erg kort snoertje, waardoor ik weinig bewegingsvrijheid heb achter mijn bureau. Daar kan deze Skullcandy zeker verandering in brengen! Ik ben benieuwd naar de geluidskwaliteit, aangezien ik al vaker van het merk heb gehoord maar nog nooit een product heb kunnen proberen. Ik ben ook erg benieuwd naar de pasvorm: de Sony heeft een goed geluid, maar hij zit niet heel lekker (hij drukt vrij hard op mijn hoofd), dus ook dat zal zeker een reviewaspect worden. Daarnaast heb ik ook goede reviewkwaliteiten, aangezien mijn review die ik destijds voor StereoBoomm schreef nog steeds wordt aangehaald in jullie producttekst als hij weer wordt aangeboden! :)

Groeten,

Jan

5 februari 2016 om 17:10
pejdewit Gebruiker

Ken je dat? Alles gepakt, snel op weg. Netjes eerst jas aan, dan koptelefoon anders zit het snoer in de weg. Rugzak er overheen (denk om dekabels!). Barst! Toch regen, hagel, sneeuw: snel andere jas aan (denk om de kabels!!), hup op de fiets naar de trein. Bedampte coupé, tas af en jas uit en f*ck daar gaan die draden van je koptelefoon weer. Alles geïnstalleerd, krappe, drukke, bomvolle trein: nauwelijks plaats om je rugzak af te vechten zonder je draadjes stuk te trekken. Bijna zelfs geen plaats voor de doppen van je koptelefoon :-(.

Had ik maar een setje draadloze in-ears om het leven aanzienlijk te veraangenamen. Doe mij ze een week, en ik laat je alles weten wat er mee te beleven valt (en meer…)!

5 februari 2016 om 17:28
iBla Gebruiker

Ik gebruik nu gewone, bedrade oordopjes en het komt toch regelmatig voor dat ze ergens aan blijven haken. Niet echt handig als je bijna elke dag in een propvolle metro staat! Ook zijn ze erg onhandig tijdens alledaagse activiteiten (zoals koken) omdat de draadjes steeds in de weg staan. Daarnaast zijn ze erg lastig om netjes op te bergen en weer te gebruiken. Je kent het vast wel, je bergt ze netjes op en als je ze weer wilt gebruiken, zitten al die draadjes in de knoop!

De Uproar Wireless headphones heeft helemaal geen draden en lijkt me dus perfect! Ik zou ze heel graag willen testen!

5 februari 2016 om 17:31
MariskaS Gebruiker

Voor onze reis naar Amerika in mei/juni van dit jaar ben ik al een tijdje opzoek naar een fijne hoofdtelefoon, waarmee ik tijdens de vlucht ongestoord naar mijn muziek kan luisteren.

Daarbij is mijn oog ook een aantal keren op de SkullCandy hoofdtelefoons gevallen, maar toch heb ik de knoop nog niet door kunnen hakken.

Graag zou ik de deze mooie hoofdtelefoon testen, dan kan ik ongestoord muziek luisteren en hebben mijn medepassagiers geen last van mij tijdens de 9 uur durende vlucht naar Chicago!

5 februari 2016 om 21:43
ebaikema Gebruiker

Graag zou ik de smokin willen testen tijdens het hardlopen. Goed en makkelijk geluid vind ik belangrijk om mij te motiveren tijdens het hardlopen.

D euproar zou ik graag binnenshuis willen testen. Kan ik lekker muziek luisteren zonder dat mijn vrouw en kinderen er last van hebben.

5 februari 2016 om 22:08
ishootidie Gebruiker

Ik zou graag de Smoking’ Buds 2 Wireless in-ears willen uittesten. De reden hiervoor is dat ik muziek wil luisteren tijdens de seks, maar het draadje de hele tijd  om mijn penis heen draait en ik hierdoor niet de optimale beleving krijg. Ik hoop dat ik met deze in-ears weer kan genieten!

5 februari 2016 om 23:29
Krekwakwou Gebruiker

Als er iemand deze oordopjes goed kan testen is het m’n zoon wel. Ik ken niemand die meer muziek luistert dan hij doet en hij verslindt ze dan ook per strekkende meter!  Ik heb zelf goeie ervaringen met skullcandy dus ik verwacht dat deze langer mee gaan dan de rest.

Dus stuur maar op en ik beloof een goeie review!

5 februari 2016 om 23:30
boesoef Gebruiker

Ik zou graag de smoking buds 2 wireless in-ears willen testen. Ik ben al een tijdje op zoek naar in-ears die langer meegaan. Tegenwoordig gaan degene met draadje(bass buds en beats by dre) erg snel kapot en dit zit hem in het draadje. Het zou logisch zijn als draadloos hiervoor de oplossing is, daarom wil ik ze graag testen zodat ik kan bevestigen dat het inderdaad beter is(als het zo is ofcourse)

6 februari 2016 om 02:36
derhenno Gebruiker

Ik zou graag de Uproar Wireless headphone willen testen. Luister de hele dag (tot in de nacht) naar zowel eigen als andermans muziek. Bewegingsvrijheid hierbij is, gezien mijn setup thuis, zeer welkom. Bovendien ben ik benieuwd hoe deze zich houdt t.o.v. mijn shure headphone. Ik hou me warm aanbevolen ;-)

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.