23 september 2013 om 14:58
iBOOD

Wat is het in hemelsnaam?

Hemels is hij zeker, want met dit apparaatje kun je jouw drang naar muziek overal bevredigen en heb je nooit meer kabels nodig. Ontdoe jezelf van de ellende en kabelchaos die normaal nodig is om met je telefoon of andere Portable Bluetooth apparaat muziek af te spelen. Wat je kunt testen is namelijk de Stereoboomm 150, een compacte Bluetoothontvanger met een ingebouwde batterij die je aansluit op je autoradio, speakerset of receiver. Vervolgens kun jij binnen een bereik van 10 meter tot maar liefst 6 uur lang jouw favoriete hits door je receiver of autoradio laten pompen! Dit vanaf je Smartphone of MP3-speler met Bluetooth.

Dat wil iedereen wel natuurlijk! Hoe kom je in het testpanel, en wat zijn de voorwaarden?

Na het testen mag je het product houden! Het enige wat wij van jou verwachten is dat jij uitgebreide tests doet met deze Stereoboomm 150. Probeer hem onder alle omstandigheden, vraag je vrienden of familie om hun mening en probeer al jouw apparaten er op aan te sluiten. Schrijf vervolgens jouw uitgebreide review voor vrijdag 11 oktober op Kieskeurig.nl, post hier de link als bewijs en klaar! De Stereoboomm 150 is van jou!

Maar eerst geselecteerd worden:

Je maakt kans door de twee onderstaande stappen te doorlopen. Vrijdag 27 September worden de gelukkige testers bekendgemaakt op dit forum. Stap 1:Maak een collage van afbeeldingen hoe jij al jouw muziekspelers op dit moment bedraad hebt aangesloten. Wij willen wel zien wat voor kabelchaos jij hebt liggen bij jouw versterker, in de auto etc. Collage maken kan via: http://www.photovisi.com/ (gratis en zonder registratie) Upload je afbeelding en voeg de link toe bij je comment op het forum. (via bv. http://nl.picturepush.com/upa ) Stap 2:Vertel ons in ongeveer 200 woorden waarom wij jou de Stereoboomm 150 zouden moeten laten testen? Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
23 september 2013 om 15:00
Admin Admin Admin

Hallo iBOOD’ers,

Voor de mensen die hun link hier al hadden gepost, gelieve deze opnieuw te posten. De gegevens zijn helaas verloren gegaan.

Bedankt en succes!

Groet,

Team iBOOD

23 september 2013 om 15:08
smileyzip Gebruiker

 

Een heleboel kabels verborgen achter en in een kast maar steeds weer een gedoe .Ik ben wel eens benieuwd wat die stereoboomm 150 te bieden heeft en of dat hij een oplossing kan zijn om onze muziek via de reciever(zie foto) en mijn smartphone op een goede manier te laten klinken.Muziek hoort nu eenmaal goed te klinken.Heel vaak komen we met een stel vrienden en vriendinnen samen om ons voor te bereiden op onze stapavond.En om dan in de stemming te geraken verplaatsen wij de reciever naar de garage.Steeds weer die vervelende kabels loskoppelen en aansluiten neemt wel wat tijd in beslag.Daarom lijkt het ons wel een goed idee om eens kennis te maken met die stereoboomm 150 en hem uitgebreid te testen op al zijn mogelijkheden.Benieuwd of deze het echt wel 6 uren uithoud ook als hij op volle kracht staat en of de audio van goede kwaliteit is.Onder onze vrienden zijn er ook enkele rijdende discobars en ook daar kan deze uitgebreid getest worden.Ben ook nieuwsgierig hoe die werkt op mijn ipod en hoelang die stereoboomm nodig heeft om op te laden.Is het bereik echt wel 10 meter?Ook dat zullen we nagaan indien we de mogelijkheid krijgen om deel te nemen .We willen ook wel weten hoe groot dat ding is en of deze makkelijk mee te nemen is.Bluetooth apparaten voldoende om deze stereoboomm op een kritische manier te gaan beoordelen.

23 september 2013 om 17:49
quidovanhien Gebruiker


Muziek

Van muziek moet je kunnen genieten. Kijk ik naar mijn versterker dan schrikt de kabelchaos mij enorm af.

Elke keer als ik muziek wil luisteren vanaf mijn iPhone moet ik een kabel aansluiten. Dan ben ik eerst een tijd zoet om de kabels uit de knoop te halen en dan moet ik maar hopen dat alles in één keer werkt. Kabels liggen over de grond en dat levert ook nog gevaarlijke situaties op. Maar dit probleem heb ik niet alleen met mijn iPhone. Ook bij mijn laptop en computer liggen allemaal kabels van en naar mijn versterker. Wat een chaos al die kabels in mijn kamer! Wat zou het mooi zijn als dit ook draadloos zou kunnen. Maar zou de kwaliteit en het bereik dan wel goed zijn? Dat is de vraag! Dat wil ik dan ook graag testen en daarmee is mijn kabelchaos gelijk opgelost. Top.

 

http://quidovanhien.nl/foto/Stereoboomm150.jpg

23 september 2013 om 18:15
chrismir Gebruiker

http://www.zondagen.be/fotos/stereoboom150.jpg Sinds mijn jeugd is muziek beluisteren een echte passie geworden. Muziek opnemen op cassette’s en daarna afspelen op de walkman zo ging dat vroeger. Probleem was dan altijd die kabels, meermaals zaten deze volledig in de knoei of gaven deze slecht contact. Nu zoveel jaren later is de walkman vervangen door een mp3 speler of smartphone maar deze is ook nog steeds met een kabel verbonden echt comfortabel is dat niet. Wil je het volgende nummer selecteren moet je steeds uit de sofa om op je toestel het volgende nummer te selecteren.  Maar met de komst van bluetooth zou dit wel eens verleden tijd kunnen zijn. Ik heb hier een ipad ipod smartphone allemaal voorzien van bluetooth en de beste muziek. Helaas is mijn goeie oude receiver niet voorzien van een bluetooth ontvanger. Met de stereoboomm 150 zou ik eindelijk al deze apparaten draadloos kunnen aansluiten in de huiskamer op mijn receiver en in alle vrijheid vanuit de sofa mijn favoriete muziek beluisteren. Ik zou dan ook wat graag de stereoboom willen testen met al mijn apparaten.Christophe

23 september 2013 om 18:21
chrismir Gebruiker
23 september 2013 om 20:11
pherdar Gebruiker

Verdorie, net mooi al mijn kabels goed geordend en weggewerkt. Maar ook dan heb ik baat bij zo’n apparaatje hoor!

23 september 2013 om 20:28
bschuit Gebruiker

Ok ,give that thing……  

23 september 2013 om 20:50
dimi1994dimi Gebruiker

Mijn warboel in 2 collages:

http://www1.picturepush.com/photo/a/13718119/img/Anonymous/a9f4485c-3c57-4d30-9323-5c675a2df12bwallpaper.jpg

http://www2.picturepush.com/photo/a/13718130/img/Anonymous/608c9615-6762-42b2-bd26-034724efa589wallpaper.jpg

200 woorden zijn uiteraard niet zo heel veel om mijn hele warboel aan draden te beschrijven en net daarom zal ik het toch wel iets anders moeten aanpakken denk ik?

Tenzij jullie graag willen dat ik beschrijf waarvoor al deze aansluitingen en kabels dienen, maar dat zou ik zelfs niet volledig kunnen… ik soms zelfs niet meer waarvoor alles dient!

Ook heb ik nog een bak vol met nog aan te sluiten dingen en kabels voor de audio beter en compatibel met de pc te maken, maar daarvoor heb ik echt geen zin… zie maar op de collage! Wilt u aansluiten?

Misschien is het aansluiten zelfs niet nodig en kan ik het allemaal oplossen door stereobomm te testen?

Ik denk dat mijn computer, mijn bak vol aan te sluiten kabels en mijn half aangesloten versterker dat wel heel erg leuk zouden vinden!

Laten we dus maar al plaatsmaken voor stereobomm en ik zal de kabels weer in de kast duwen!

Bekijk zeker mijn 2 collages!

 

 

23 september 2013 om 20:54
lhoogenraad Gebruiker

http://www.photovisi.com/download?id=2818a566-a081-416e-a5e2-c81d3857c78f&ready=true” alt=”" />

Tsja, deze puinhoop zit achter in onze kast….

23 september 2013 om 20:57
lhoogenraad Gebruiker

Nog een poging :-/

Tsja, deze puinhoop zit achter in onze kast…. Hoog tijd voor een ‘wire free environment’!

23 september 2013 om 21:26
Drummerdude Gebruiker

Met een snoerhoeveelheid waar de lokale koperboer nog van op zou schrikken en een ongeorganiseerdheid waar je menig ouder een hartverzakking mee bezorgd denk ik dat het erg profijtelijk zou zijn voor mij en mijn omgeving dat jullie deze Bluetooth receiver aan mij gunnen, en als bedankje een uitgebreide recensie terug ontvangen.

23 september 2013 om 21:35
Boudewijnnn Gebruiker

https://dl.dropboxusercontent.com/u/2776379/audio%20setup.jpg

Mijn audio setup in de huiskamer hangt aan een aantal losse minijack kabeltjes, er loopt een kabel van mijn htpc naar de versterker aan de andere kant van de kamer d.m.v een lange minijack kabel.

Wanneer ik mijn telefoon wil aansluiten moet ik de verlengkabel losmaken en de minijack kabel in mijn telefoon stoppen.

Dit is erg onhandig en ik moet telkens naar mijn versterker lopen als ik een ander liedje op wil zetten. Ik zou graag de mogelijkheid willen krijgen om de Stereoboomm 150 uit te proberen! Ik denk dat het misschien DE oplossing is voor mijn probleem met alle kabeltjes die nu door de hele huiskamer liggen.

vriendelijke groet,

Boudewijn

 

23 september 2013 om 21:45
jooper36 Gebruiker

<iframe src=”https://skydrive.live.com/embed?cid=C3755FF6AF7F2413&resid=C3755FF6AF7F2413%211629&authkey=AI126CnMGaObBus” width=”320″ height=”320″ frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>

Dat de moderne techniek overal een oplossing voor biedt is leuk bedacht, maar helaas, zo werkt het niet. Twee jaar geleden kreeg ik voor m’n verjaardag een Squeezebox. Ideaal voor Spotify en om al m’n geripte CD’s (OMG, zo’n 2000…) te kunnen streamen. Jammer maar helaas, Spotify blijft maar vastlopen, en streamen lukt gewoon niet.

 

Als tegenprestatie kocht ik voor mijn vriendin een Philips Streamium. Ook zij is enthousiast Spotify-gebruikster, maar wat bleek: het apparaat weet niet eens wat Spotify is… Streamium weer mee naar huis genomen (want dan kan ik uiteindelijk toch MP3’s streamen), maar daar ontstaat dus een probleem. De versterker heeft 1 aux-ingang en daar moeten 4 apparaten op aangesloten worden; Squeezebox, Streamium, tv, dvd-speler en media player. Heeelp!!! Een audioswitch lijkt een oplossing, maar klinkt belabberd… Je wordt er zo moedeloos van dat je uiteindelijk maar weer ouderwets plaatjes gaat draaien.

 

Ondertussen loopt er een labyrinth van draden in m’n stereomeubel. Geen idee welk snoer bij welk apparaat hoort. En daar kan de Stereoboom dus uitkomst bieden: dan kan de Streamium naar m’n liefje, de Squeezebox naar de slaapkamer, de CD-wisselaar die niet meer wisselt op de schroothoop en het draden-mikado in een doos op zolder.

 

En dan kan ik dus heerlijk met mobiel of tablet muziek luisteren. Ben erg benieuwd naar kwaliteit en bereik van de Stereoboom!

23 september 2013 om 21:50
Christiaan_Gombert Gebruiker

<a href=”http://www.flickr.com/photos/59939243@N05/9902689016/” title=”Stereoboom 150 by christiaangombert, on Flickr”><img src=”http://farm8.staticflickr.com/7339/9902689016_298c394a90.jpg” width=”500″ height=”375″ alt=”Stereoboom 150″></a>

http://www.flickr.com/photos/59939243@N05/9902689016/

Een kabelchaos kan ik het niet noemen sinds ik alle kabels gerangschikt heb in een soort van lint door heel mijn kamer. De kabels die van de versterker naar alle speakers lopen (9 stuks) zien er nu netjes uit. Helaas kan ik niet het zelfde zeggen over alle input kabel naar mijn versterker toe… Van de computer, DJ-mixer, tablet en smartphone lopen kabeltjes kris-kras over heel mijn bureau naar de hoek van m’n kamer waar de versterker staat. En dan maar te zwijgen over het telkens ompluggen van de kabels, omdat de versterker maar een beperkt aantal inputs heeft. De Stereoboomm 150 kan hier het verschil maken!

23 september 2013 om 21:58
jooper36 Gebruiker

Die ging niet helemaal lekker… Zo dan?

23 september 2013 om 21:59
jooper36 Gebruiker
23 september 2013 om 22:30
joeri91 Gebruiker

http://www2.picturepush.com/photo/a/13719045/640/ibood-stereoboom/collage-kabels.jpg

 

Ik ben zeker een geschikte testpersoon voor de stereoboom, ik ben bijna iedere dag bezig met muziek, ik kan er eindeloos van genieten, tot op een bepaald punt, en dat zijn die vervelende kabels, omdat ik verschillende media-apparaten heb moet ik dus ook vaak met kabels liggen te rommelen. hier wil ik dus ook vanaf. en hiervoor is stereoboom ideaal. ik wil hier graag mijn mening over uiten en met andere delen, twijfel dus niet en laat mij deze uittesten Als beginnende dj zou dit een ideaal snufje voor me zijn en kan ik deze grondig uit testen.

23 september 2013 om 23:09
jerre21 Gebruiker

 

Kennen jullie ook dat frustrerend gevoel wanneer je een kabeltje moet gaan zoeken achter je versterker omdat je net iets te hard aan dat kabeltje hebt getrokken? Dit op dat kleine plaatsje waar je amper met je handen aankan tussen de grote lokken stof door. Wel ik ben één van de zovelen dat telkens zijn avontuur beleefd tussen dat helse hoopje aan kabels.

Hopelijk zijn deze frustraties voorgoed weg met de Stereoboomm 150! Nooit meer op zoek naar de stereojack om je iPod of gsm op aan te sluiten. Geen lange kabel meer doorheen de kamer waar iedereen over kan struikelen. Het lijkt wel een droom!

Of het effectief een droomproduct is valt af te wachten. Daarom had ik graag de kans gekregen om de Stereoboomm 150 eens grondig onder handen te nemen.

Zelf stel ik mij enkele vragen bij dit product: Loopt alles wel vlekkeloos bij de installatie, doet het bakje effectief zijn werk en is de kwaliteit van het geluid even zuiver? Het antwoord op deze vragen wil ik graag met jullie delen indien ik de kans krijg om het toestelletje eens onder de loep te nemen.

23 september 2013 om 23:53
pipo_a Gebruiker

Ik heb al 2 Stereoboom boomboxen gekocht en aan mijn zoons gegeven. Die zijn er dol op. Deze zou ik ook wel willen testen.

8 oktober 2013 om 13:36
chrismir Gebruiker

Zo mijn review staat ook online onder de naam sunnybeam : Dit toestel enkele dagen in mijn bezit en getest met een android smart Phone en een ipad. Wat ik mis bij dit toestel is een usb power adapter. Dus eerst het toestel opgeladen aan de pc. Daarna zonder problemen kunnen verbinden op mijn smartphone. Knop indrukken op het toestel ; op de telefoon laten scannen naar het toestel en klaar. Geluid is perfect. Wat ik wel merk is dat je niet steeds automatisch verbonden wordt. Dus steeds terug op de verbind knop drukken.  Nogmaals bedankt ibood om dit toestel te mogen testen en houden.

24 september 2013 om 11:24
raytje Gebruiker

<a href=’http://postimg.org/image/n2ji482j1/’ target=’_blank’><img src=’http://s22.postimg.org/n2ji482j1/foto.jpg’ border=’0′ alt=”foto” /></a> Hoppaa, daarom dus!

24 september 2013 om 12:19
iboodgmail Gebruiker

 

Hierbij mijn inzending, ik word gek van al die kabels!

Waarom ik in het testpanel zou willen?
Het komt regelmatig voor dat er vrienden over de vloer komen, en die hebben allemaal hunt eigen spotify playlistjes op hun telefoon staan. Ik zal iedereen die langskomt om zijn/haar mening vragen hoe de stereoboom 150 bluetooth streamer bevalt. Daarbij lettend op de volgende onderdelen: snelheid / gemakkelijkheid van verbinden / geluidskwaliteit / of men zelf zo’n apparaat zou willen hebben / tot hoever het bereik is / of het gemakkelijk met elk type telefoon / computer is te connecten / design van het appraaat / etcetera. Ik heb zelf de stereoboom minispeaker al gekocht, leuk voor in de keuken btw!

Ik maak ook uitgebreide foto’s hoe het apparaat eruit ziet. Ik hoop dat ik bij het testpanel kom! alvast bedankt ibood!

24 september 2013 om 14:00
tijlhillewaere Gebruiker

Amai ibood…. Hopelijk kijk je hier met een kritisch oog naar.
Zoveel ‘fake’ en photoshop.
Zielig hoe mensen met deze kans om gaan.

24 september 2013 om 14:28
viicky Gebruiker

He ibood!

Ik geloof dat m’n vriend hier heel blij mee zou zijn! Door de vele apparaten die bij elkaar staan hebben we soms te weinig ruimte, en moeten er dus stekkers uitgetrokken worden (Ondanks we al 2 stekkerdozen ernaast hebben liggen!). Wat dus af en toe leid tot heerlijke huisruzietjes ;-). Wie heeft het belangrijkste apparaat? De PS3 of de muziekinstallatie?? Probeer dat maar eens aan te gaan als net de GTA5 uit is gekomen @#!

Bekijk deze link maar …

 

24 september 2013 om 16:24
AllstarDC Gebruiker

 

Uiteraard zou ook ik graag de Stereoboom uit willen testen,

De foto’s tonen een deel van de kabel chaos rondom de versterker..

De bekabeling staat strak achter de apparatuur waardoor ik

helaas  geen foto achter de versterker kan maken om de overige bedrading

te tonen.

Ik kan dus zeer zeker een goede oplossing gebruiken, en denk dat ik een goede tester zou zijn ;)

 

25 september 2013 om 13:13
Dynamic Gebruiker

[IMG]http://i42.tinypic.com/2uonb77.jpg[/IMG]

Ook ik zou graag de stereoboomm willen testen ! Heb vorig jaar een music streamer van een ander merk gekocht maar die heb ik na 2 dagen terug gestuurd, kwaliteit van de muziek was voor mij ver beneden de maat. Sindsdien beetje huiverig om het nog eens te gokken met een ander merk, maar dit is natuurlijk een leuke manier om erachter te komen of de stereoboomm wel aan mijn verwachtingen kan voldoen :)

25 september 2013 om 13:17
Dynamic Gebruiker

 

Nu met foto….

 

 

25 september 2013 om 16:15
rj1991 Gebruiker

Een paar weken geleden ben ik overgestapt van een 5.1 setje met ingebouwde versterker naar een losse speakerset en losse versterker. Dat betekende een betere geluidskwaliteit, maar onverwachts ook een grote kabelchaos. Het geluid moet van zowel de televisie, als de xbox, als de mediaplayer naar de versterker. Al die kabels in mijn knusse studentenkamer was wel een achteruitgang. Om de kabels nog enigszins weg te werken heb ik een gat gemaakt in mijn tv-meubeltje. Met al die extra kabels heb ik alles nu wel aan de praat, maar het werkt niet ideaal. Zo kan ik bijvoorbeeld nog steeds niet draadloos geluid af spelen vanuit mijn laptop of mijn smartphone. Ik heb op het punt gestaan om de Logitech Wireless Music Adapter (Kieskeurig link) te kopen, maar uiteindelijk toch van de koop afgezien omdat ik niet overtuigd was van de gebruiksgemak en de stabiliteit. Nu was ik eigenlijk op zoek naar een alternatief via WiFi (Airplay), maar ik zag deze actie van iBood op mijn Twitter timeline verschijnen. Het lijkt me erg leuk om dit apparaatje te testen via mijn Acer mediaplayer/notebook, Macbook en Android smartphone. Ik ben vooral benieuwd naar of de accuduur niet te beperkt is en of bluetooth stabiel genoeg is om constant muziek af te spelen.

25 september 2013 om 16:17
rj1991 Gebruiker

Gehele collage: http://goo.gl/Qok9Kb

 

26 september 2013 om 13:33
benboven Gebruiker

Waarom zou Ibood de Stereoboomm 150 door mij laten testen ?

Van kleins af aan ben ik in de ban van geluid / muziek.

Dat heb ik van mijn vader die een fervent muziekliefhebber was en nog steeds is.

Voor hem was het belangrijk om een goede muziekinstallatie te hebben met zuivere klanken.

Daardoor kan ik nu zelf niet luisteren naar een slechte installatie met onzuivere klanken, zelfs licht geruis op de achtergrond kan ik echt niet hebben.

Ik zou de Stereoboomm 150 uitgebreid testen op klankzuiverheid, gebruiksgemak, installatie (meerdere toestellen), batterijduur (opladen/gebruik), etc ..

Het handige van het toestel lijkt mij dat je met elk apparaat met Bluetooth-functie gewoon uit je luie zetel muziek kan afspelen zonder ervoor te moeten rechtstaan.

Ik begrijp niet goed waarom Ibood een collage wilt van mijn audiobekabeling vermits dit niets veranderd met de Stereoboomm 150.

Maar wat maakt het uit!? Hieronder mijn collage:

Uw hopelijk toekomstige Testpanelmember,

 

Ben Boven

26 september 2013 om 18:28
Luc_- Gebruiker

Beste iBOOD,

Bij deze ook mijn inzending, ik zou de Stereoboomm graag willen testen omdat ik een erg groot deel van mijn dag aan muziek spendeer. Dit moet natuurlijk allemaal zo moeiteloos gaan als mogelijk is, en ik ben ervan overtuigd dat de Bluetooth receiver hier zeker een handje mee kan helpen. Ik heb sinds een weekje ervaring met de Stereoboomm 500 bluetooth speaker, en ik stond helemaal versteld van de simpliciteit hiervan. Het enige wat mij een beetje ontbreekt is goede geluidskwaliteit, wat ik wel kan behalen met mijn vaste speakers. En met de Bluetooth receiver heb ik dus het beste van beide werelden!

 

Bij deze ook een foto-albumpje met de huidige situatie bij mij thuis: http://imgur.com/a/uzIy0

27 september 2013 om 10:53
thilith Gebruiker

Beste Ibood,

Ik weet niet of het al te laat is om me nog aan te melden, maar dit klinkt precies als het item waar wij naar op zoek zijn. De man des huizes heeft een hele mooie geluidsinstallatie gekocht omdat hij zijn muziek graag in een goede kwaliteit hoort, maar sinds we met de tablet en smartphones steeds vaker muziek luisteren met bijvoorbeeld spotify hebben we nog geen fijne manier gevonden om het geluid fatsoenlijk via zijn versterker te laten lopen, zonder nog meer snoeren aan te leggen of steeds het tv kastje te moeten verschuiven als we iets op de versterker aan willen sluiten..

Nu ben ik voor zijn verjaardag op zoek naar iets waarmee hij de muziek vanaf de tablets en smartphones toch in een fatsoenlijke kwaliteit kan beluisteren en dit klinkt precies als datgene:D

foto kabelchaos achter het tv kastje:

[URL=http://nl.picturepush.com/public/13728970][IMG]http://www2.picturepush.com/photo/a/13728970/640/Picture-Box/6cc68e32-c6f4-43f0-b47a-902f0fb03ba8wallpaper.jpg[/IMG][/URL]

27 september 2013 om 10:54
thilith Gebruiker

10 oktober 2013 om 19:18
dimi1994dimi Gebruiker

Bedankt voor het leuke product!

Hier is de link naar mijn review!

http://www.kieskeurig.nl/fm_transmitter/stereoboomm/150/reviews/1568483/dimitribryssinck/5298115?t=1381425399

Succes met de verkoop van het product!

27 september 2013 om 11:54
raytje Gebruiker

En iBood, wie mag er gaan testen?  groetjes Raymond ! :-)

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.