18 maart 2013 om 16:58
iBOOD

Dat wil iedereen wel natuurlijk! Hoe kom je in het testpanel, en wat zijn de voorwaarden?

Na het testen mag je het product houden! Het enige wat wij van jou verwachten is dat jij uitgebreide tests doet met deze Stereoboomm.

Probeer hem onder alle omstandigheden, vraag je vrienden of familie om hun mening en probeer al jouw apparaten er op aan te sluiten.
Vul vervolgens jouw uitgebreide review voor 29 maart in op Kieskeurig.nl, post hier de link als bewijs en klaar! De Stereoboomm 500 is van jou!

Maar eerst geselecteerd worden:

Je maakt kans door de twee onderstaande stappen te doorlopen. Dinsdagochtend worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.

Stap 1: Maak een collage van afbeeldingen van al jouw Bluetooth en Audiojack apparaten én locaties waar jij de Stereoboom 500 wilt gaan testen. Collage maken kan via: http://www.photovisi.com/ (gratis en zonder registratie) Upload je afbeelding en voeg de link toe bij je comment op het forum. (via bv. http://nl.picturepush.com/upa )

Stap 2: Vertel ons in ongeveer 200 woorden waarom wij jou de Stereoboomm 500 zouden moeten laten testen?Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

18 maart 2013 om 18:55
sl.pet Gebruiker

Omdat ik niet wist of het uitmaakt dat hij hier staat of in ‘extra’ , hier nogmaals)

http://www4.picturepush.com/photo/a/12448852/640/12448852.jpg

Wat ik heel belangrijk vind is kwaliteit en degelijkheid. Zelf zit ik in de evenementen branche waarbij ook veel audio bij komt kijken. Ik heb door de tijd heen een kritische blik gecreëerd als het gaat om audio. Ik ben daarom heel erg nieuwsgierig wat de Stereoboomm 500 in zich heeft. Hoe klinkt het hoog en het laag, en hoelang gaat de speaker mee in de verschillende omstandigheden? Nummer met een bass vragen namelijk meer stroom. Ik heb diverse bleutooth apparaten om hem te testen (iPad, Tablet, HTC).
Zelf heb ik ook nog een andere portable speaker en ik zou de Stereoboomm 500 er graag mee vergelijken. Ook heb ik klasgenoten die in het bezit zijn van een bluetooth speaker. Ik zal ook hun mening gebruiken .
Zoals ik al vertelde zit ik in de evenementen branche. Ik zal dan ook mijn collega’s laten mee luisteren. Maar ook mijn familie, van wie hun mening iets minder kritisch is.
Zelf vind ik het prettig een review te lezen als ik een product wil gaan kopen. Dit vind ik een uitgelezen kans om ook eens wat terug te doen als het gaat om reviews.
Ik zal de specificaties naast mijn beoordeling leggen en kijken in hoe verre het product overeen komt met wat men zegt.
Kort om, ik kan niet wachten met het testen van dit product.

Gr.

Sander

18 maart 2013 om 23:09
rentopia Gebruiker

Als het woord ‘audiofiel’ vernoemd wordt, dan voel ik me telkens weer aangesproken. Een dag zonder muziek is wel heel zeldzaam geworden voor mij… En als je het mij vraagt, mag iets dat je vaak gebruikt best eens wat meer kosten. Zo ben ik me de laatste jaren vooral beginnen ’specialiseren’ in hoofdtelefoons. Maar ook luidsprekers ontbreken natuurlijk niet in de uitrusting. Het streven naar de beste geluidskwaliteit is als een hobby geworden. Uiteraard traint dit je gehoor en onderscheid je na een tijd de slechte van de goede opname’s/speakers/hoofdtelefoons/… als geen ander. Bij het uitproberen van deze Stereoboomm 500 Testpanel ga ik deze ervaring dan ook zoveel mogelijk aanspreken om een mooie review neer te kunnen pennen. Ik twijfel er niet aan dat dit een probleem zal vormen!

Ik zal altijd bereid zijn om een nieuwe uitdaging aan te nemen en dat is in het geval van deze actie niet anders. Ik kijk er al naar uit om de Stereoboomm 500 Testpanel uitgebreid te testen en te vergelijken met de andere audioapparaten die ik in bezit heb: zowel op vlak van geluidskwaliteit, bouwkwaliteit, draagbaarheid, gebruiksgemak, enzovoort… Mijn (uitgebreide) bevindingen delen met andere mensen doe ik bovendien met plezier!

Mijn collage:

http://nl.picturepush.com/public/12451729

2 april 2013 om 12:50
pf.Art Gebruiker

Het is een klein maar superhandig apparaatje, hier kun je men review bekijken:

http://www.kieskeurig.nl/wireless_speaker/stereoboomm/wireless_stereo_speaker/reviews/1185178/pfart/5200393

Bedankt iBood & Joseph

 

26 juni 2013 om 21:14
wesleydevries Gebruiker

Toch altijd leuk die acties :)

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.