23 november 2017 om 16:02
iBOOD
Header

Compleet draadloze oordopjes, IPX 5 waterbestendig, compatibel met Siri, OK Google, Hi Cortana én Alexa, een handige app, nog nergens te krijgen en alleen nú gratis. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet, bij deze reviewactie van de Zolo Liberty+.


Huh, wat?

We bieden 10 Zolo Liberty+'s aan voor de unieke lage prijs van € 00,00 (incl. verzendkosten), gratis dus! Zolo is het premium audiomerk van Anker. Via Kickstarter haalden zij 2,8 miljoen euro op voor hun Zolo Liberty+, compromisloze in-ears. Deze in-ears hebben een adviesprijs van € 149,99.

Als jij één van de gelukkigen bent die deze oordopjes inclusief power case zullen ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je met de oordopjes in geniet van je muziek.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze in-ears, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op zeer korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze Liberty+, die nog niet op de markt te verkrijgen is. De ideale tester:

 • Heeft de komende 2 weken veel tijd om de in-ears te testen
 • Kan een uitgebreide review schrijven, inclusief afbeeldingen
 • Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de Zolo Liberty+ zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die in-ears!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze Zolo Liberty+ bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  27 november rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  28 november 2017: We verzenden de Zolo Liberty+, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  Vanaf 29 november 2017: De gelukkige reviewers nemen de tijd om de Zolo Liberty+ uitgebreid te testen;
  5 december 2017: Jouw review staat online!

  24 november 2017 om 22:44
  hansderk Gebruiker

  Topactie! Als reviewer van gadgets op onder andere Tweakers, Bol of Coolblue ben ik erg benieuwd naar de kwaliteit van deze techgadget! Hoe handig zijn ze in gebruik, blijven ze zitten, ook als je op de fiets zit en houden ze dan het suizen van de wind goed tegen, of op kantoortuin, hoe ontspannen kun je lekker zonder afleiding anders dan je spotify playlist je werk doen of natuurlijk als je gaat hardlopen. Is de batterijduur voldoende, hoe snel laden ze op en is de bluetooth connectie lekker stabiel. Maar bovenal klinken ze lekker en vol voor zowel de serieuze podcasts tot heerlijke beats van Armin van Buren! Kortom, ik ben er klaar voor en laat ze maar komen!

  24 november 2017 om 23:34
  RiGHT Gebruiker

  Al enkele jaren mag ik reviews doen voor The Insiders, IntomartGFK  en Store Support. Ik heb dan ook al een uitgebreide ervaring in het realistisch en reeel beoordelen van kwalitatief goede producten; helaas heb ik nog niet eerder audio gerelateerde producten mogen reviewen en dat zou ik heel graag veranderen. Natuurlijk review ik af en toe ook spontaan producten, zoals op Tweakers.net, Bol.com, CentralPoint, etc.

  Ik reis bijna dagelijks zo’n 3 uur met de trein en luister dan altijd met mijn Bose QuietComfort oordopjes naar (heel uiteenlopende stijlen) muziek, maar die oordopjes zijn nog heel ouderwets met een draadje. Onhandig en lastig, regelmatig zitten de draadjes in de knoop of blijf ik ergens achter haken met de draadjes – helemaal bij het sporten! Dus bij het sporten ben ik al afgestapt van het gebruiken van oordopjes. Zo’n product als dit staat daarom al heel lang op mn verlanglijstje. Een product van Anker, uh.. ik bedoel Zolo, zou dan wel gelijk het beste zijn wat ik kan bedenken om dat verlanglijstje 1 item korter te kunnen maken. Heel graag zou ik dit product testen en mijn enthousiasme er over laten weten aan iedereen.

  24 november 2017 om 23:36
  ML85 Gebruiker

  Hallo iBood,

  Mochten jullie nog niet genoeg mensen hebben om te testen dan wil ik dit wel doen voor jullie.

  Met vriendelijke groet,

  Mike

  25 november 2017 om 00:06
  TheLegend27 Gebruiker

  hallo aan wie dit leest,

  Ik ben Jens, een 18 jaar oud en student.

  Ik zie al onmiddellijk een oerwoud aan reacties verschijnen die allemaal zowat hetzelfde beweren, daarom lijkt het me niet nodig u te lang te vervelen met mijn uitzonderlijke capaciteiten als schrijver omdat ik ooit voor de schoolkrant redacteur was of omdat ik voor bol.com reviews schrijf en vervolgens te doen alsof ik een gerenommeerd Pulitzer winnaar ben (u merkt wellicht een hintje ironie op). Ik denk dat wij elkaar kunnen helpen omdat ik heel graag (en vaak) muziek luister en omdat ik altijd open sta voor nieuwe speeltjes, en langst de andere kant ben ik ervan overtuigd dat ik een allesomvattend doch bondige review te schrijven die aangenaam, of zelfs leuk ;-), is om te lezen en vooral ook bruikbaar is voor de lezer in kwestie.

  Met vriendelijke groet Jens

  25 november 2017 om 00:19
  MikeWes Gebruiker

  Ik wil deze set testen in mijn werkomgeving, een kantoor waar ik luister naar muziek, telefonisch contact heb met de klant en mede collega’s soms luider overkomen zodat ik opmerkingen tijdens het gesprek door de klant. Verder heb ik er een hekel aan dat mijn muziek wordt gedeeld met de mede collega’s. Ik ben heel benieuwd hoe deze set zich verhoud ten opzichte van mijn Sennheiser Momentum in ear en mijn Plantronics Voyager Edge.

  Mocht ik deze set mogen testen, dan zal ik deze zo goed mogelijk testen, zowel muzikaal als op (prive/zakelijke) gesprekken.

  25 november 2017 om 00:45
  jferreal Gebruiker

  Hi iBOOD!!

  Ik ben 31 jaar oud. Ik Luister aan muziek het hele dag. Ik begin ’s ochtends in de gym. Daarna fiets Ik naar werk. Bij mijn bureau luister Ik aan Spotify en Google Music door de laptop met een bluetooth verbinding, en doe Ik een paar beltjes.

  Als Ik terug huis ben ga Ik lopen langs de straat en in de bos.

  Ik reis ook vaak, 2 weken elke maand.

  Ik heb de nieuwe Samsung IconX, de Bose QC35, een Bose bluetooth luidspreker, een Google Home en een Amazon Alexa  plus android en windows tablets en een Note 8 GSM.

  Ik ben gek op techonologye, draadloze systemen en koop en gebruik toestellen met hoge qualiteit.

  Ik denk ik ben ideaal om die oordopjes te testen en vergelijken met alle mijn toestellen, in hel verschillende situaties en plaatsen. Rustig areas zoals mijn bureau en huis, maar ook waar veel lawaai is zoals de vliegtuig. Beide als Ik active sta of rustig zit. 
  Alleen Je, Ik en een paar draadloze Zolo oordopjes in een twee weken full-on avontuur. Denk er over na, IBOOD.
  Met liefde, Julian.

  25 november 2017 om 00:49
  ian01nl Gebruiker

  Hi, beetje laat , maar ik ben er….zat net op Amazon op zoek naar nieuwe koptelefoons…ik hen nu Sensheimer Adidas Over Ears, Marshall Major 2 bluetooth en mijn vertrouwde Skull Candys (onderweg)….Ik werk thuis met Google Home, Amazon Alexa Dot2 a WebOS Lg TV with Bluetooth en mijn iMac. Ik gebruik Spotify, Google Music en Tidal Premium, Netflix en Amazon Prime Video…ik zoek een flexible, comfortable maar vooral goed setje nieuwe earphones dat makkelijk kan samen werken met alle verschillende diensten. ik werk vaak thuis en luister altijd Muziek en/of Audio books en Podcasts. Bij mij is niet de Bass ervaring van ultiem belang maar all round performance and usabilty.

  Is de bediening intuitive? Is de “Build Quality” in orde? Hoe is de koop ervaring? Is dit een product waar ik iedereen gaat lastig vallen om ook een te kopen?

  Ik denk wel: met alle verschillende services en mijn gevarieerd gebruikers profile dat ik de ideale tester bent voor deze earphones, en ik zou ze graag willen vergelijken met mijn huidige collectie.

  Als t moet ben ik natuurlijk ook bereid om te boxen, hardlopen, voetballen en rondrijden! (not)…maar ben wel benieuwd naar de Graphene enhancement!, de 1e product ik heb gezien dat gebruik maakt van Graphene….zo  laat t weten iBood en Zolo.

  25 november 2017 om 00:58
  xkoolman Gebruiker

  Mijn zoon (testende tiener) en ik (reizende reviewer) schrijven vaak samen reviews voor Tweakers, Kiesbeter en Autoweek. Daarin bespreken we een product op basis van design, eerste indruk, indruk van anderen, en nadere kennismaking met volop aandacht voor de praktische kant van alledaags gebruik. In ons geval zal dat sterk variëren omdat ik mijn oortjes vooral gebruik voor het luisteren van podcasts  terwijl ik fiets en het voeren van telefoongesprekken terwijl ik reis. Mijn muzieksmaak is breed en ik houd van heldere natuurlijk klinkende speakers. Mijn zoon is van de populaire liedjes waarin diepe bassen juist centraal  staan. Wij eindigen met een bespreking van de vraag voor wie het product het meest geschikt is.

  25 november 2017 om 03:52
  oblatenlaan Gebruiker

  Ik sport enorm veel, waarvan ik waarvan ik voor 80% ga joggen/lopen bij deze sport gebruik ik steeds oortjes voor muziek om op tempo te blijven ????, echter is het niet altijd gemakkelijk om prof oortjes te vinden, ze moeten goed zitten, mogen niet uitvallen tijdens het sporten, moeten zeer goed in klank zijn en toch voor de veikeersveiligheid mogen ze uiteindelijk niet te hard staan, daarom iseen goede geluidskwaliteit zeer belangrijk, het ontvangst moet goed zijn, etc…. Dus ik ben benieuwd dat deze super oortjes zoals beschreven de toppers zullen zijn. Uiteraard zal ik dan ook eerlijk en p recht hieraan aan meewerken. Uiteindelijk kwaliteit moet er zijn, vanuit de afbeelding hun disigne hebben ze alvast voor 100% ????.

  25 november 2017 om 03:53
  KayJay Gebruiker

  Ik zie iedereen weer alles uit de kast trekken om maar die oordopjes te testen. Neem een keer een gok en stuur ze naar iemand die vrij weinig woorden nodig heeft. Kijk naar mijn bestel geschiedenis en jullie zien al dat ik een aantal producten op het gebied van hifi heb besteld.

  25 november 2017 om 05:18
  VlotCD Gebruiker

  Hi Ibood,

   

  ik denk dat ik weer een goede tester zou zijn voor deze Zolo Liberty+ in ear oortjes.

  Ik werk ’s nachts, steeds met oortjes in aangezien ik alleen op een bureau zit.

  Bovendien beluister ik een zeer gevarieerde playlist met verschillende muziekstijlen: tijdens de werkuren gaat dit van Hip-hop, pop & tot techno. Tijdens mijn dagelijks uurtje hardlopen houd ik meer van wat stevigere drum & bass en (heavy) rock maar ik luister evenzeer graag naar pianodeuntjes bij het lezen van een goed boek of om rustig weg te dommelen voor het slapen gaan. Zoals ik zei: een uitgebreid palet aan muziekgenres om te vergelijken.

  Momenteel gebruik ik geen wireless oortjes tijdens het lopen omdat ik uit vorige ervaringen gemerkt heb dat deze toch niet altijd zo comfortabel zijn en goed blijven zitten. De Zolo Liberty+ beweert hier wel degelijk voor gemaakt te zijn, let’s see if they can walk the talk ;-)

  Voor het overige beschik ik ook over verschillende vergelijkende in-ear apparaten zoals beats by dre in ear (wired), ELYXR Vitae (wired) die ik voor jullie getest heb en de one plus 3 earphones. Daarnaast beluister ik ook vaak muziek via mijn Bose Soundlink Color 2 & mijn Philips HTL1190B soundbar.

  Kortom, ik denk dat ik de aangewezen persoon ben om (weer) een review voor jullie te schrijven.

  Ik kijk er naar uit!

  Groeten,

  Lorenz

  25 november 2017 om 06:48
  derhenno Gebruiker

  Beste Ibooders,

  als zelfstandig ondernemer, fervent sportbeoefenaar, (de liefdevolle term) “gadgetfreak”, tweaker en last but zeker not the least: muzikant/audiofiel (vraag Dees maar :P ), staat muziek hier 24/7 centraal. Ik ben derhalve de man die een professionele, uitgebreide review (inclusief afbeeldingen) voor 5 december kan en zal leveren! Vanzelfsprekend zullen alle aspecten van de Zolo Liberty+, van voor naar achter, van links naar rechts en van boven naar beneden, worden belicht. Succes allemaal, er zijn nu nog 9 Zolo Liberty+’s over :-)

  25 november 2017 om 08:31
  Leonch Gebruiker

  Beste ibood,

  Als student aan de universiteit met een reeks van vergelijkingsmateriaal ben ik volgens mij zeer geschikt deze nieuwe oortjes te testen.

  Om te beginnen studeer aan de universiteit Gent, en met de examens en blokperiodes die voor de deur staan is er veel tijd om naar muziek te luisteren en zijn dit de geschikte oortjes.
  Tijdens het studeren wordt je graag niet gestoord door de omgeving of zelfs door de oortjes zelf die niet perfect zouden functioneren (bvb. door een slecht werkende app). De app en geluidsisolatie worden dan grondig getest om te zien of ze al dan niet student-geschikt zijn. Een student is dan ook een belangrijke doelgroep om te overtuigen voor dit product, zij zijn namelijk de toekomst. Indien dit product zo goed is als het beweert, dan zal het product  als onderwerp vallen tussen de studenten. Dat is hoe de reputatie van een merk zich verspreidt tussen ons. Een voorbeeld van een merk dat zich een reputatie heeft gebouwd bij de studenten zijn de Oneplus telefoons. Oneplus spendeerde geen of geringe tijd in marketing (tegenwoordig wel), maar toch is het een “hot topic” onder de studenten. Het is een fantastische prijs-kwaliteit-verhouding waardoor het vaak wordt aangeraden door andere studenten die een goede ervaring hebben met het product. Deze oortjes kan het zelfde overkomen. Als deze oortjes fantastische kwaliteit hebben zal dit merk zeker vallen bij de “Weet iemand een goed merk voor oortjes?” vraag.

  Ten tweede hoop ik dat mijn zin over de examenperiode u niet heeft misleidt. Ja, de examens beginnen in januari en studeer ik al, maar dit betekent niet dat er geen tijd is om een uitgebreide, gestructureerde en kwaliteitsvolle review te schrijven. Met mijn Galaxy S6 kan ik foto’s nemen van een hoogstaande kwaliteit voor de review, en deze review zal zo snel mogelijk online komen nadat ik (bijna) alle elementen van de oortjes uitgebreid heb getest.

  Ten derde wil ik duidelijk maken dat ik geen “audiofiel” ben. Deze oortjes horen dan ook niet bij de “beste oortjes in de wereld”, maar hebben een grote doelgroep, de algemene bevolking, en dus niet de niche van de audiofielen. Als iemand die regelmatig naar muziek luistert, zonder te diepgaand in de muziekwereld te duiken, vind ik mijzelf de geschikte persoon als “representatieve” van de algemene bevolking. De preferenties van geluid voor de algemene bevolking (ook al kan ik hier geen algemene uitspraak over doen) zal zeker wel verschillen van de preferenties van een audiofiel.

  Ten laatste beschik ik ook nog over vergelijkingsmateriaal, anders zou er geen uitgebreide review kunnen worden geschreven. Voor de review heb ik hiervoor kwaliteitsvolle AKG oortjes voor de ultieme test, apple-earbuds en samsung-earbuds voor de vergelijking met een goedkoper product, en natuurlijk iets van Anker om mijn review compleet te maken. De vergelijking van iets in een gelijkaardige prijsklasse in een Beats (EP) koptelefoon. Hiernaast ook nog wat headsets van Kingston en Steelseries.

  Alvast bedankt,

  Mvg. Leon C.

  25 november 2017 om 09:03
  dumonjorne Gebruiker

  Hi,

  Even mezelf reviewen om dit interessante product voor jullie te mogen reviewen. ;-)

  Ik ben een (soms heel erg) gedreven muziekfanaat, heb een deftige HiFi setup, grote/diverse platencollectie… speel zelf ook wel wat gitaar/saxofoon. Kortom, ik heb wel wat met muziek. 
  Om mijn hele setup samen te stellen (en ook continu aan te passen) maak ik zelf ook enorm gebruik van reviews op diverse sites zoals whathifi.com. Ik weet dus wel wat een goede review maakt en welke informatie je uit zo’n review wenst te halen. Ik heb ook een technische achtergrond (werk nu als dev/consultant) maar volgde een op talen gerichte studierichting. De ideale combinatie voor dit werkje dus ;-)
  Integraties testen met siri (heb iPhone 8 en macbook air), ok google (heb galaxy s8) en cortana (heb windows 10 pc en kan waarschijnlijk wel een windows phone gebruiken) mogen geen probleem zijn. Enkel voor de echo heb ik geen test toestel. (misschien een ideetje voor een volgende review)

  Anyway, ik kan blijven schrijven, maar ik hoop dat ik je al lang heb overtuigd.

  25 november 2017 om 09:31
  yoshiwa Gebruiker

  Als techenthousiast uiteraard benieuwd om deze te gaan uittesten, en dat in zo veel mogelijk verschillende omgevingen.

  Elke dag kilometers fietsen door wind en regen zijn alvast ook een goeie om deze doppen te gaan testen. Of op de werf tussen het geweld van de machines.

  En ook rondlopen in huis met wat muziek in de oren zonder dat de nieuwgeboren dochter aan de draadjes kan gaan trekken zou zeker ook een welkome verademing gaan zijn ;)

  Om dannog maar niet te spreken over het koppelen van de oortjes aan mijn domotica systeem via ok google, om zo met de dochter in de armen overal toch het licht te kunnen aansteken:)

  Kortom, een sterk variërende omgeving om aan de slag te gaan!

  25 november 2017 om 09:41
  Daspida Gebruiker

  Ik werk veel in de trein, gebruik dagelijks oordopjes om, in de trein, mijn lessen voor te bereiden. Voor mij is een snelle connectie van belang. Daarnaast loop ik veel hard, op dit moment aan het trainen voor een halve marathon. Ik merk dat veel oordopjes na een half uur echt beginnen te irriteren, daarbij komt dat een kabel gewoon erg irritant is. Ik ben op zoek naar oordopjes die ik zowel voor werk als sport kan gebruiken, goed blijven zitten en qua geluidskwaliteit bekabelde oordopjes kunnen evenaren.

  25 november 2017 om 09:44
  johny_i Gebruiker

  ik doe graag mee

  als semi sporter en audiofiel luisteraar.

  ik ben veel onderweg voor mijn werk en mijn hobby en mijn werk dus gebruik il al een draadloze  koptelefoon maar nog steeds niet tevreden met wat ik heb!

  Zal dit het apparaat het zijn.

  Ik heb genoeg aparatten om het mee te testen verschillenden telefoons tablet ,ipad,iphone etc en ook playstation wii gameboy en nintendo en zo kan ik nog wel even door gaan.

  25 november 2017 om 09:47
  johny_i Gebruiker

  ook heb ik al verschillenden in ear on headset uitgeprobeerd,zoals sony,philips,beats en verschillende kickstarter producten.

  25 november 2017 om 09:50
  filipbaes Gebruiker

  Ik heb reeds enkele draadloze earphones intensief gebruikt zoals de tomtom en de Denon om er een paar te noemen. Daar ik heel veel bezig ben met muziek in DAW zoals Cubase & Ableton heb ik zeer vaak de behoefte om met koptelefoon te luisteren naar het resultaat, want dit geeft toch soms ook andere details die naar voren komen in vergelijking bij het beluisteren van monitors. Aangezien elke sound afzonderlijk uitgekozen moet worden, is detail luisteren zeer belangrijk, maar telt ook de totale sound van de song ook uiteraard. Daarnaast doe ik ook geregeld dj werk met mijn Pioneer DDJ-RR , benieuwd of dit ook zo zijn voordelen heeft zoals in het filmpje. Sporten doe ik ook vaak en ik gebruik steeds mijn wireless earphones van TomTom voor het lopen en fitness. Vandaar denk ik dat ik een geschikte kandidaat ben om de ZOLO Liberty te testen. Ik ben benieuwd :D

  25 november 2017 om 09:56
  Jerry00 Gebruiker

  Ik ben een papa en pleegpapa van 4 kinderen. Onze oudste zoon is er 19 en de 3 pleegkindjes zijn 7,8 en 9

  Het is dus logisch dat ik soms oortjes kan gebruiken.er zal al zeker getest kunnen worden of andere het geluid beïnvloeden…

  Onze oudste zoon kan dan weeral de kwaliteit goed testen. Hij is een metalfan en loopt de hele dag met oortjes in bij alles wat hij doet….

  Ook de kleintjes kunnen ze is uitproberen. Hebben we ook onmiddellijk getest of de oortjes van degelijke kwaliteit zijn…

  Wat is er een betere test dan een gezinstest ?

  Dus laat maar komen die oortjes ze zijn in goede handen bij ons allemaal….

  25 november 2017 om 10:25
  Namzaj Gebruiker

  Alle audiofiele, sportbeoefenende, techenhousiaste gadgetsfreeks met kasten vol met hoofdtelefoons (bedraad of draadloos) missen volgens mij waar het uiteindelijk echt om gaat; waarom zou ik EUR 150,00 uitgeven voor een paar dopjes? Wat kan ik er nu echt mee, wanneer werkt het voor mij en wat moet ik ervoor doen om het werkend te krijgen?

  Als ik een review lees, is het best interessant om te lezen wat voor prachtig geluid en bijzondere dynamiek er uit komt, maar wat ik minstens zo belangrijk vind om te lezen is hoe de Zolo Liberty’s in de praktijk werken. En wanneer je ze kan gebruiken (en wannee niet).

  Een selectie van use cases die ik zou willen onderzoeken:

  - Ik heb lastige oren, nog nooit dopjes gevonden die echt blijven zitten. Blijven deze dan wel zitten?

  - Op de fiets als ik mijn dochter naar school breng (of eigenlijk, wanneer ik alleen terug naar huis fiets). En dan bellen met een klant.

  - Kan ik er meerdere devices op aansluiten en hoe werkt het wisselen. Wat gebeurd er bijvoorbeeld als ik in mijn auto stap (verbindt mijn telefoon dan met de radio bv)

  - Er staat een Google Home bij mij in de woonkamer, wat gebeurt er als ik ‘okay google’ zeg. Welk device reageert.

  - Ik rijd elke dag motor (door het hele land). Kan ik ze gebruiken ipv met Sena systeem? Heb ik nog gehoorbescherming nodig? Ben ik verstaanbaar als ik een helm op zet?

  - Had ik al gezegd: Blijven ze zittten. En hoe zitten ze als je ze een hele dag in hebt?

  - Werkt het met Skype op mijn laptop, kan ik makkelijk en snel wisselen van laptop naar telefoon.

  - Wat heb ik nodig om het geluid van de TV te horen, zonder dat de rest van het huis daar last van heeft.

  - En als laatste: Kan ik er mee douchen? (sorry, geen foto’s…)

  25 november 2017 om 10:26
  jvdsanden Gebruiker

  Dat is nogal wiedes dat ik in aanmerking moet komen voor het testen van deze unieke lang verwachte earphones. Ik ben een verfand luisteraar van Spotify en zet deze altijd te hard. Met deze earphones heeft niemand daar last meer van. Die van apple zijn leuk maar zijn veel te duur in aanschaf en ik zou graag een concurrent de mogelijkheid geven op deze markt te komen. Dus laat mij deze earphone kopen voor 0 euro en ik geeft voor 100 euro aan reviews terug.

  25 november 2017 om 10:27
  Lottelicioussss Gebruiker

  Hey!

  Ik ben Lotte en word op 3 december 21! :D Ik ga mezelf niet de lucht in prijzen dat ik de beste tester/reviewer ben. Ik ben een normaal meisje dat graag wat muziek luistert. Ook niet alleen ik zou de oortjes gebruiken. Mijn vriend kijkt in bed graag serie’s en ik word er zot van als ik wil slapen. Hij zou deze oortjes ook goed kunnen gebruiken! ( dan heb ik tenminste nachtrust!????) ik ga er niet op hopen en laat het op me afkomen! ☺️

  25 november 2017 om 10:54
  CatyaL Gebruiker

  Als Personal Trainers zijn mijn vriendin en ik nog steeds op zoek naar de ideale koptelefoon / oortjes voor tijdens het trainen. We hebben nu een overears bluetooth koptelefoon en een aftershokz koptelefoon maar deze zijn nog steeds niet de perfecte koptelefoon omdat die bij bepaalde oefeningen niet goed blijven zitten. Omdat we soms ook bij regenachtig weer buiten gaan trainen, zijn we op zoek naar een koptelefoon of oortjes die écht waterdicht zijn. Als jullíe dus willen dat deze in-ears in alle omstandigheden grondig getest worden, laat ons zeker iets weten!

  25 november 2017 om 11:14
  visser275 Gebruiker

  Wil deze wel testen

  25 november 2017 om 11:32
  Merzzz Gebruiker

  Audiofiele hardloper met ruime commerciële ervaring biedt zich aan!

  25 november 2017 om 11:39
  A3Jansen Gebruiker

  hallo Ibood,

  ik ben bereid de oortjes te testen voor de site, ik ben momenteel aan het trainen voor 1/4 triatlon en kan deze oortjes  testen op de onderdelen, ,fietsen,lopen ook in de regen ,

  zwemmen zal niet gaan met ipx 5 maar toch test mogelijkheid genoeg

  de perfecte test lijkt mij, tevens zijn mijn ervaringen met zelf High End luidsprekers bouwen en een diploma Fotovakschool de ideale combinatie om een zeer goed test resultaat te maken.

  25 november 2017 om 12:08
  Binnenmars Gebruiker

  Dat komt nou eens mooi uit, komend weekend van 1 tm 4 sta ik op de piste in Sölden. Lekker muziekje op in het vliegtuig en de bus  en kijken of die dingetjes werken onder de helm. Anker kende ik niet tot ik onlangs een paar USB-laders via iBOOD heb gekocht en dat dat is echte top spul. Op de foto’s zien ze er nogal crap uit, ik hoop dat ik het tegendeel kan bewijzen. Ik heb al tig oortjes versleten door de jaren, vanaf walkman tot nu, altijd gaat het touwtje stuk. Ik heb laatst de Vava draadloze oortje besteld om kennis te maken met draadloos, dit zijn instappertjes, niet echt slecht maar wel met een touwtje door m’n nek. Zolo overtuig me van de kwaliteit. Eisen: muziek klinkt zoals het gespeeld is, bas is bas, als ik meer wil (niet) gebruik ik wel een equalizer. Oortjes moeten lekker zitten, het lijk allemaal hetzelfde toch zijn er grote verschillen, batterij moet lang mee gaan en laden moet niet lang duren. Zweet bestendig en niet uitvallen. Ik hoop dat die dikke doos op de foto’s een oplader is en dat je die niet mee hoeft te slepen, dan val ik gelijk af.

  25 november 2017 om 12:14
  raaverokje Gebruiker

  Ik ga regelmatig met de fiets naar mijn werk. Dat is 25 km fietsen en ik kan optimaal genieten van mijn muziek. Helaas zijn er maar weinig oortjes bestand tegen het windgeruis. Inmiddels zijn er ook al hee veel versleten en of afgedankt vanwege inferieure kwaliteit. ALs ICT-er ben ik erg bedreven in het maken van bestanden waarin afbeeldingen en/of filmpjes  geïntegreerd zijn. Ik beschik over voldoende tijd om verslag te doen van de resultaten.

  25 november 2017 om 12:22
  peterz67 Gebruiker

  Ik heb al hele lappen tekst gezien van mensen die vinden dat ze de ideale tester zijn.

  Om die reden houd ik het graag kort:

  - Ik kan de draadloze in-ears goed vergelijken met een mooi stel luidsprekers, verschillende bedrade en draadloze koptelefoons en (uiteraard) bedraadde oortjes.

  - Aangezien ik de vrijheid heb om ook tijdens het werk naar mijn eigen muziek te luisteren heb ik ruim voldoende luistertijd om een goede indruk te krijgen.

  - Natuurlijk volgt daar een mooie review uit.

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.