23 november 2017 om 16:02
iBOOD
Header

Compleet draadloze oordopjes, IPX 5 waterbestendig, compatibel met Siri, OK Google, Hi Cortana én Alexa, een handige app, nog nergens te krijgen en alleen nú gratis. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet, bij deze reviewactie van de Zolo Liberty+.


Huh, wat?

We bieden 10 Zolo Liberty+'s aan voor de unieke lage prijs van € 00,00 (incl. verzendkosten), gratis dus! Zolo is het premium audiomerk van Anker. Via Kickstarter haalden zij 2,8 miljoen euro op voor hun Zolo Liberty+, compromisloze in-ears. Deze in-ears hebben een adviesprijs van € 149,99.

Als jij één van de gelukkigen bent die deze oordopjes inclusief power case zullen ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je met de oordopjes in geniet van je muziek.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze in-ears, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op zeer korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze Liberty+, die nog niet op de markt te verkrijgen is. De ideale tester:

 • Heeft de komende 2 weken veel tijd om de in-ears te testen
 • Kan een uitgebreide review schrijven, inclusief afbeeldingen
 • Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de Zolo Liberty+ zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die in-ears!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze Zolo Liberty+ bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  27 november rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  28 november 2017: We verzenden de Zolo Liberty+, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  Vanaf 29 november 2017: De gelukkige reviewers nemen de tijd om de Zolo Liberty+ uitgebreid te testen;
  5 december 2017: Jouw review staat online!

  25 november 2017 om 23:48
  Sjaakey Gebruiker

  Of ik een goede reviewer ben?

  Nou… als ik als testpersoon al niet scoor, dan scoor ik nergens meer in. Tenminste… als het om sporten en activiteiten gaat. Ik ren (door weer en wind), ik fiets en ik cross op mijn motor door de polders en de bossen en meerdere keren per week neem ik diverse posities aan voor de krachttraining in de sportschool. Mijn hele lichaam is daarbij altijd flink in beweging. Muziek daarbij is voor mij een must en niet alleen tijdens de actie, maar ook met de ontspanning erna. Lang heb ik gezocht naar goede earphones. Onlangs wel draadloze gekocht, maar hoe lekker deze ook in mijn oren zitten en hoe zuiver de muziek ook klinkt, toch jammer dat ik bij veel beweging last ondervind van de schuivende nekband. Ik ben erg benieuwd naar de prestaties van dit nog onbekende product.

  Ik ben een muziekliefhebber en daarbij ook een echte gadgetfreak, dus ik zal naast het draagcomfort ook zeker letten op het gebruiksgemak en de kwaliteit van het geluid. Hoe ik jullie het beste kan overtuigen dat ik een van de testers ben, dat kan het beste door mij die kans te gunnen en wees verrast over het leesgemak van de veelzeggende recensie die ik op tijd zal aanleveren.

  Tot snel dan ;)

  25 november 2017 om 23:57
  Sjaakey Gebruiker

  Oh, ook nog handig om te weten… ik gebruik de iPhone 6, ik heb al diverse wired earphones gebruikt naast de nieuwere wireless BT-eaphone en ik heb fotografie als hobby, die ik in deze testperiode ook ook in de zelfontspanfunctie kan toepassen voor een paar leuke impressies..

  Get set… GO!

  25 november 2017 om 23:54
  m_verstraeten Gebruiker

  Als frequent reiziger wil deze ook graag testen. Kijken of mede reizigers in de trein er laat van hebben? Of ze de herrie van vliegtuig motoren kunnen overstemmen? Maar het mooiste lijkt me toch om te kijken of ze ook werken tegen collega’s die je regelmatig lastig vallen!! ????????????

  26 november 2017 om 00:11
  xmtlx Gebruiker

  Met meer dan 1000 originele cds kan ik deze oordopjes goed testen.

  Verdere tekst bewaar ik voor de review ;)

  26 november 2017 om 00:13
  Munith Gebruiker

  Munith als Zolo Liberty+ Reviewer

  Als reviewer heeft Munith meerdere kansen te bieden naar iBOOD toe.

  Zo is hij een gedreven muziekluisteraar, die naar een resem van genres luistert. Da’s echter niet het enige: hij gebruikt ook regelmatig audioapparaten voor andere applicaties zoals GPS en games. Dit biedt de mogelijkheid om de wireless earphones te testen voor verschillende doeleinden.
  Eveneens kan hij meer dan voldoende tijd vrijmaken voor het testen, afwegen en beoordelen van apparatuur in de komende weken door flexibele werkuren en voldoende tijd in het weekend. Munith biedt trouwens de mogelijkheid om te vergelijken met zowel wireless headphones van een ander merk als wired headphones. Deze worden beiden actief gebruikt en kunnen als maatstaven dienen.
  Doordat hij motorrijder is, is het voor Munith eveneens belangrijk om het gemak van het product te beoordelen. Dit kan voor sommigen doorslaggevend zijn, en kan Munith dus een voetje andere potentiële reviewers hebben. Het testen tijdens rijden biedt eveneens een opportuniteit om te beoordelen over hoe de oortjes presteren met achtergrondgeluid.

  Waar Munith echter minder in uitblinkt, is het aanbieden van harde ervaring. Zo kan het aantal recensies dat hij reeds geschreven heeft op twee handen tellen. Dit probeert hij echter goed te maken door een correcte voorbereiding en een consistent, correct taalgebruik.
  Daarnaast kan het aantal producten om met te vergelijken als redelijk beperkt aanzien worden: twee wired headsets en één wireless headset, wat mogelijk onvoldoende is.

  The good

  - Uitgebreid aantal scenario’s/types audio om uit te testen, om zo een breed publiek te bereiken
  - Correct en aangenaam om te lezen taalgebruik
  - Objectieve interviewer
  - Ruim voldoende tijd om te interviewen
  - Achtergrond in IT en wegwijs met elektronica

  The bad

  - Matig aantal producten om met te vergelijken
  - Beperkte ervaring met het schrijven van interviews

  Conclusie

  Munith is een reviewer met potentiëel die minstens overwogen moet worden door menige producent die correcte, objectieve reviewers zoekt.
  Indien de producent zoekt naar iemand om uitgebreid te testen en een review te leveren dat achteraf bruikbaar is, is hij de uitgewezen kandidaat.
  Naar mijn persoonlijke mening is hij alleszins een aanrader!

  26 november 2017 om 00:14
  laurensdeman Gebruiker

  Als echte audio liefhebber luister ik graag de nieuwste en mooiste producten. Ik houd ervan om goed op de hoogte te zijn van de nieuwste snufjes op audio en gadget gebied. Deze ZOLO oordopjes zijn voor mij een uitgelezen kans om mijn kennis van de nieuwste producten weer up te daten. Ik schrijf er dan ook graag een uitgebreid verslag van en plaats deze online zodat andere mensen weer kunnen leren van de kennis die ik heb opgedaan. Ik zie graag een setje tegemoet.

  26 november 2017 om 00:38
  gust97 Gebruiker

  Als student sport en bewegen zou het de ideale manier zijn om op een leuke en handige manier naar mijn favoriete beats te luisteren tijdens het sporten. Nu moet dit helaas gebeuren met onhandige oortjes met kabel tijdens het lopen en fietsen. Het zwemmen gebeurt helaas volledig zonder muziek aangezien mijn gewone oortjes niet in staat zijn te werken in het water. Het zou dus de ideale manier zijn om volledig draadloos te genieten van mijn muziek en dit terwijl ik voluit kan sporten. Zonder tegengehouden te worden door een vervelende kabel van mijn oren tot mijn broekzak. Dankzij het zijn van een hogeschool student heb ik buiten de lessen en het sporten meer dan genoeg tijd om een uitgebreide review te schrijven over deze oortjes. Wat ik dus ook met veel plezier zou doen.

  26 november 2017 om 00:46
  mgmazereeuw Gebruiker

  Muziekliefhebber…CHECK!!

  Audioliefhebber….CHECK!!

  Gadgetliefhebber…CHECK!!

  Alle elementen die nodig zijn om maximaal te kunnen genieten van deze oortjes!

  Ik wil ze dan ook graag testen en vergelijken met bijvoorbeeld Beats Powerbeats 3. Ondanks dat daar maar 1 kabeltje aan zit kan het tijdens sporten niet lekker gaan zitten….

  Ik wil draadloos gaan en dit zou een prachtig begin zijn!

  26 november 2017 om 01:22
  vuurvreter63 Gebruiker

  Er zijn eigenlijk maar 2 dingen die ik wil weten en testen.

  Namelijk hoe is het geluid?

  En hoe is de pasvorm, blijft het zitten tijdens mijn bezigheden.

  Ja ik ben de ideale tester.

  26 november 2017 om 01:46
  Eddy114 Gebruiker

  hey,
  Ik ben maar een gewone burger, nothing too fancy, wel een beetje een gadjetfreak met een menig.

  Is de geluidskwaliteit goed, zowel in de stille passages van klassieke muziek als de goede beats van tomorrowland?
  Hoe zit het eigenlijk met de ergonomie van ZOLO? Hoe is de verbinding?zowel van mijn Iphone als mijn samsung S8? Kan ZOLO verbonden worden met mijn smartwatch?
  Is de microfoon helder? Wat met de batterij? hoe lang gaat hij mee? Hoe snel is hij opgeladen? 
  Laat het mij maar weten want mijn huidige wireless in-ears hebben wel nog een draad tussen de in-ears.
  Draagcomfort en geluidsqualiteit evenals het onderdrukken van nevengeluiden en ruis.

  Succes en ben echt benieuwd naar de specs.

  Als je zelf niet de tijd hebt om een review te maken geef je maar een seintje dan zal ik je wel helpen.

  26 november 2017 om 01:48
  Eddy114 Gebruiker

  menig = mening

  26 november 2017 om 01:49
  Lindaw925 Gebruiker

  Oordopjes zonder draad ertussen, lijkt voor mij de perfecte uitkomst! Aantal jaar geleden aangeschaft van Philips maar dit was niks. Toen was de technologie nog niet zoals hij nu is. Hierdoor ben ik weer terug gestapt op mijn Apple oordopjes met draad, maar dit is toch onhandig! Tijdens het sporten zoals hardlopen en fitnessen zijn draadloze dopjes de perfecte uitkomst.

  Als de connectie & het geluid goed bevalt kan ik de oordopjes hier goed promoten, maar ook vooral mijn sportmaatjes, vrienden & familie waarvan er ook een flink aantal opzoek zijn naar draadloze oordopjes.

  26 november 2017 om 02:33
  Misschienwel Gebruiker

  Muziek luisteren en video’s bekijken doe ik vrijwel non-stop. Zelf maak ik ook muziek dus heb ik de technische termen onder de knie en kan ik ook testen uitvoeren voor geluidsvertraging of frequentiebereik. Hiernaast heb ik al onderzocht hoe je het beste geluid uit een smartphone kan halen en heb ik uitgebreide kennis over de verschillen tussen bedraad en draadloos geluid (codecs, DAC etc.).

  Reviews schrijven doe ik niet zo vaak, maar ik ben ervan overtuigd dat mijn interesse in YouTube tech reviews goed van pas komt. Mooie foto’s nemen om mijn review aan te vullen zal zeker lukken met mijn Panasonic G7, macro lens en statief.

  Ik heb drie producten thuis liggen waar ik het mee kan vergelijken: bluetooth oortjes van VAVA, Audio Technica M50’s en een 5.1 systeem met externe DAC. De Audio Technica M50’s zijn “monitor headphones” die gemaakt zijn om geen bepaalde frequentie groep te accentueren zoals lage-, midden- of hoge tonen. Voornamelijk handig voor vergelijkingen. Naast geluidskwaliteit is ook ergonomie, vormgeving, autonomie en gebruik van belang. Als product ontwerper weet ik waar ik op moet letten en heb ik vaker zulke testen uitgevoerd.

  Tot nu toe ben ik nog niet overtuigd om helemaal over te stappen naar draadloos. Kunnen de Zolo Liberty+’s mijn gedachten veranderen? Dat zou ik graag voor jullie beantwoorden.

   

  In kort: ik heb de benodigde ervaring, vergelijkbare producten, een professionele camera en een toetsenbord.

  26 november 2017 om 03:20
  gillyboy Gebruiker

  Als Telecommunicatie Engineer is dit een product waar ik heel erg naar uitkijk om eventueel te kunnen testen met name het technische aspect; het bluetooth-profiel en het spectrum van de geluidsproductie.

  Ik luister dagelijks minstens 3u per dag naar muziek tijdens het pendelen en zou deze dus op met die inval een goede review kunnen schrijven met betrekking tot ergonomie,batterijduur,gebruiksvriendelijkheid,..

  Ook tijdens het fietsen en lopen ga ik deze aan een test kunnen onderwerpen daar ik 4 keer per week sport, ik kan dan analyseren hoe goed ze blijven zitten en of ze bestand zijn tegen het zweet. 
  Ook een unboxing video zal niet ontbreken.

  Verder ga ik ook kunnen vergelijken met chinese oortjes van aliexpress, Bose earphones en jaybird sportoortjes.

  In december heb ik ook nog 2 weken verlof gepland dus aan tijd zal er zeker geen gebrek zijn en ik zou het een uitdaging vinden mocht ik deze kunnen testen.

  Veel succes allemaal!

  26 november 2017 om 03:34
  beaufort Gebruiker

  Tja, de zoveelste actie om gratis iets te kunnen testen. Vorige keren na in mijn ogen leuke posts helaas naast het net gevist.

  Meld me bij deze aan als tester van deze draadloze oordopjes.

  Heb aangezien ik in between jobs ben veel tijd om de doppen te testen en zal ze aan verschillende gebruikersscenario’s onderwerpen (spotify, sport, oefenen voor de band etc..).

  Wat ik ervan vind ga ik dan uiteraard uitgebreid beschrijven…

  Zie ze graag in mijn brievenbus verschijnen ;-)

  26 november 2017 om 04:05
  007Nightfire Gebruiker

  Heb de tijd, een lege agenda, een goed stel oren en zie er enorm naar uit om de Zolo Liberty+ te mogen reviewen!

  [img]https://ibb.co/jfJxHm[/img]

  26 november 2017 om 04:06
  007Nightfire Gebruiker

  Nou, dat afbeeldingen invoegen ging al lekker. Promise dat het bij de review beter gaat ;)

  26 november 2017 om 06:21
  claes.martens Gebruiker

  Graag had ik deze willen testen en dan vooral op de blangrijke dingen van dit soort producten namelijk, de pasvorm, de geluidskwaliteit en de connectiviteit natuurlijk wat bij draadloos wel heel belangrijk is.

  26 november 2017 om 08:02
  brutusl Gebruiker

  Heeft de komende 2 weken veel tijd om de in-ears te testen

  Hoezo 2 weken?

  Ontvangst is 29 november en review staat 5 december online.

  26 november 2017 om 08:02
  slatre Gebruiker

  Waarom mij kiezen? Wel heel eenvoudig.

  1) Ik zal ze uren gebruiken

  - Ik luister continu naar muziek en heb dan ook een resem aan toestellen hiervoor: van high end speakers tot budget sport headphones (zie verder) 
  - Daarnaast bel ik makkelijk 3-4 uren per dag, waarvan vaak op de fiets. Ik ben nog steeds op zoek naar de juiste headset hiervoor die niet te veel wind noise geeft. 
  - Typisch heb ik makkelijk 5 uren per dag oortjes in

  2) Ik test ze in alle omstandigheden

  - Ik ga dagelijks met de fiets + trein naar het werk. Al meteen twee omstandigheden waar ik ze in kan testen. 
  - Daarnaast rijd ik minstens 80 km / week met mijn koersfiets, waardoor ik ook heel benieuwd ben naar hun performance in die setting. 
  - Af en toe rijd ik ook met een high speed pedelec. Fietsen aan 45 km / uur. Zullen ze blijven goed klinken?

  3) Ik heb een resem aan alternatieven liggen
  - Ik begin naderhand een kleine verzameling aan headphones aan te leggen. Een kleine greep uit mijn collectie: simpele Apple oortjes, bedrade sport hoofdtelefoon, wireless BeatsX by Dr Dre, AfterShokz Titanium bone conducting headphones en een grote active noise hoofdtelefoon (Parrot Zik 3.0). Aan referenties dus geen gebrek. 

  4) Als techneut heb ik vanalles om mee te connecteren zoals een iPhone, iPad (Pro) en … Alexa! Daarnaast kan ik de smart control feature ook testen op een reeks van domotica toepassingen: slimme lichten, alarmsysteem, thermostaat, enz.

  5) Professioneel ben ik bezig met Artificiele Intelligentie. Ik weet dus goed wat dit zou moeten doen en wat het niet kan doen. Ik denk dat ik ideaal geplaatst ben om te weten of dit een goed product is of niet.

   

  En uiteraard heb ik tijd om de review te schrijven.

  26 november 2017 om 08:27
  omardekker Gebruiker

  Poehee iBood,

  Dacht toch echt dat een review kort, bondig en pakkend moest zijn?

  Daar gaat hierboven af en toe wat mis!

  Dus doe mij een setje om te testen. Ik sluit er alles op aan, en laat dan gelijk even weten of ze het geluid van mijn vrouw overstemmen ;-0

  Ik zal er o.a. Mee gaan bergbeklimmen blootstellen aan -15 graden i.c.m. Met de iPhone X om te kijken of ze nog reageren!

  En je krijgt een goudeerlijke review er voor terug! Ook namens mijn vrouw!!!

  26 november 2017 om 08:40
  RDilux Gebruiker

  Als postbode luister ik heel was muziek af dus draadloze waterdichte in-ears? Count me in!

  26 november 2017 om 08:52
  niwde Gebruiker

  Ik heb zowel “The Dash” en “The Headphone” van Bragi die claimen marktleider te zijn. Er is altijd wel iets dat beter kan aan zo’n product dus zou ik graag vergelijken met deze nieuwkomer :)

  26 november 2017 om 09:11
  Fremske Gebruiker

  Beste iBood, ik zou graag de Liberty+ uitvoerig willen testen. Met name in combinatie met mijn sporthorloge de Polar M600 die ik 4x in de week gebruik tijdens mijn workouts (hardlopen, fietsen en crossfit).

  Daarbij beschik ik over twee vergelijkbare producten, de Teufel Airy en de xiaomi mi sport bluetooth earbuds. Graag zou ik willen testen hoe de Liberty+ zich hier staande tegenhoud op zowel accu duur, geluidskwaliteit als compatibiliteit.

  Ik heb daarbij de mogelijkheid om zowel te testen op iOS als Android voor het complete plaatje.

  Graag zie ik uw reactie tegemoet.

  Groet,

  Fremske

  26 november 2017 om 09:12
  vatellis Gebruiker

  Wil je een eerlijke recensie laat mij dan dit product volledig tot op het bot testen. Want geeft toe , ik als scheidsrechter moet altijd het allerbeste van mij zelf geven elke week op nieuw . En dit verwacht ook van dit product . 4 op 5 High Intentie trainen , en in het weekend wedstrijden leiden . Ik verwacht dat dit product altijd , elke dag aan de verwachting voldoet . Yes we can !!!

  26 november 2017 om 09:30
  gvg Gebruiker

  Ik heb gewoon een heel slecht gehoor en wil graag eens horen wat voor verbetering ik krijg, samen met mijn nieuwe “X” smartphone!.

  26 november 2017 om 09:43
  Killerangel Gebruiker

  Beste iBood,

  Graag test ik de Liberty+ plus op gebruiksgemak, het gehoor maar zeker ook de security. Naast het beoordelen van de (geluids) kwaliteit, zal ik het apparaat ook onderwerpen aan onderzoek naar de security kant van dit apparaat, want dat is vaak onderbelicht.

  Functionaliteit, gehoor, bedieningsgemak kan bijna iedereen onderzoeken, maar als jullie een onderzoek willen naar de kwetsbaarheden van dit apparaat, moet je mij hebben!

  Mijn motto is dan ook: TRY HARDER 1337…

  26 november 2017 om 09:46
  jerom474 Gebruiker

  Dit is wat ik al tijden zoek, want de draadjes van mijn oortjes zitten altijd, maar dan ook altijd vreselijk in de weg. Ik zit nl. de hele dag op kantoor met oortjes in (geluid via speakers mag niet) wetenschappelijke reviews voor de universiteit te schrijven. Kortom de ideale combinatie van weten hoe je iets verantwoord onderzoekt, het dan ook goed op kunnen schrijven en veel (en graag) muziek luisteren.
  Ik heb allerlei merken geprobeerd (Samsung, Philips, Sony, AKG, Apple) maar uiteindelijk is er altijd wel iets dat gaat irriteren als je ze langer in hebt. Dus….ik ben benieuwd of deze in-ears mij kunnen overtuigen.

  Ooit heb ik ook de fotovakschool doorlopen, dus die fotoreportage zit wel snor.

  26 november 2017 om 10:15
  DVL Gebruiker

  Misschien eens een andere inval: als support medewerker heb ik een (wired) heaset van een bekend merk (Pl*********). Heel goede kwaliteit, licht en comfortabel.

  Ik ga op het werk niet onder de douche, en denk ook niet dat in het vervolg te doen :-) .

  Maar ik wil die headset wel eens gebruiken met onze standard PC software : Skype for Business en Jabber, en eerder ontspannend via Spotify op de smartphone.

  Eén keer een review geschreven voor Wileyfox.

  26 november 2017 om 10:31
  macses Gebruiker

  Heb momenteel reeds enkele Bluetooth headsets waaronder plantronics en de AirPods van Apple. Ik fiets elke dag naar Mn werk met momenteel de AirPods in Mn oren. Tijdens het lopen gebruik ik ook steeds de oortjes van plantronics. Zou dus graag deze willen testen en vergelijken!!

  26 november 2017 om 10:40
  Dolf.Limmen Gebruiker

  Mijn JBL bluetooth headset gebruik ik dagelijks, van muziek luisteren op de fiets tot videoconferencing met collega’s. Hiervoor ook vaak gebruik gemaakt van bedrade systemen. Tot op heden alleen nog steeds geen goede in-ear oplossing gevonden. Mocht ik deze review mogen doen, dan zal ik alles op alles zetten om te kijken of de Liberty+ een volwaardige vervanging is. Tevens zal ik gelijk testen of sporten makkelijk is (het hardlopen zelf zal wel weer tegenvallen, maar hopelijk het comfort van de Liberty+ niet ????)…

  26 november 2017 om 10:56
  StanDrawly Gebruiker

  Waarom ben ik de juiste persoon?

  Komende 2 weken ben ik volledig beschikbaar om de oortjes te testen aangezien ik vrij ben. In deze 2 weken zal ik, zoals gewoonlijk 4 keer per week sporten en bijna elke dag een aardig stukje fietsen. Dit zal dus een goede aanvulling zijn voor de dynamische kant van het verhaal. Aan de andere kant van het spectrum is het thuis gebruik. Hiervoor zal ik de oortjes kunnen testen tijdens muziek luisteren, films kijken en eventueel gamen.

  Ook de oortjes vergelijken met andere producten is geen enkel probleem. Ik ben in het bezit van koptelefoons, oortjes en speakers. Hiernaast zal het testen op verschillende platforms ook met gemak gaan. Telefoons, laptops, desktops en eventueel een tv (via een bleutooth adapter).

  Als laatste eis vragen jullie om een review inclusief afbeeldingen. Ik heb zelf een goede dslr die ik aardig onder de knie heb als fotograaf. Ik kan jullie dus niet aleen voorzien van een kwaliteit review maar ook de afbeeldingen zullen in de smaak vallen.

  Oftewel. Ik voldoe aan de drie eisen en heb zin en tijd om hiermee aan de slagroom tr gaan

  26 november 2017 om 10:57
  StanDrawly Gebruiker

  Te gaan*

  26 november 2017 om 10:59
  sjtienuh Gebruiker

  Het zou mooi zijn om deze te testen heb nu een grote hoofdtelefoon voor bij het sporten omdat oortjes nooit blijven zitten. Dus zou graag willen weten of deze wel blijven zitten, verder hou ik van mooie klanken van de muziek, veel oordopjes zijn voorzien van teveel bas waardoor andere tonen vervagen. Op dit gebied zou ik hem dan eveneens willen reviewen.

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.