23 november 2017 om 16:02
iBOOD
Header

Compleet draadloze oordopjes, IPX 5 waterbestendig, compatibel met Siri, OK Google, Hi Cortana én Alexa, een handige app, nog nergens te krijgen en alleen nú gratis. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet, bij deze reviewactie van de Zolo Liberty+.


Huh, wat?

We bieden 10 Zolo Liberty+'s aan voor de unieke lage prijs van € 00,00 (incl. verzendkosten), gratis dus! Zolo is het premium audiomerk van Anker. Via Kickstarter haalden zij 2,8 miljoen euro op voor hun Zolo Liberty+, compromisloze in-ears. Deze in-ears hebben een adviesprijs van € 149,99.

Als jij één van de gelukkigen bent die deze oordopjes inclusief power case zullen ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je met de oordopjes in geniet van je muziek.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze in-ears, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op zeer korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze Liberty+, die nog niet op de markt te verkrijgen is. De ideale tester:

 • Heeft de komende 2 weken veel tijd om de in-ears te testen
 • Kan een uitgebreide review schrijven, inclusief afbeeldingen
 • Heeft een kast vol met vergelijkingsmateriaal

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de Zolo Liberty+ zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die in-ears!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze Zolo Liberty+ bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  27 november rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  28 november 2017: We verzenden de Zolo Liberty+, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  Vanaf 29 november 2017: De gelukkige reviewers nemen de tijd om de Zolo Liberty+ uitgebreid te testen;
  5 december 2017: Jouw review staat online!

  26 november 2017 om 11:39
  Krullie Gebruiker

  Jullie zoeken een muziekliefhebber, die de Zolo Liberty+ op diverse locaties met verschillende muziekspelers uitgebreid aan testen kan onderwerpen? Zoek niet verder! Jullie zoeken iemand die vaardig is met techniek en die regelmatig reist. Iemand die kritisch kan denken en niet bang is om een ongezouten mening te geven. Als student voldoe ik prima aan die eigenschappen. In alle vroegte naar mijn werk? Eerst wakker worden op de met een rustig muziekje op de fiets! Een college valt onverwachts uit? Tijd voor wat harder werk om de frustratie te er uit te gooien! Thuis studeren met achtergrondmuziek zonder mijn huisgenoten te storen? Ook dan biedt de Zolo Liberty+ een uitkomst. Naast woon-werk en woon-studieverkeer, reis ik vrijwel elk weekend een uur of acht met de trein om vrienden en familie te bezoeken. In de trein luister ik niet alleen muziek, maar kijk ik ook regelmatig films en series. Dit lijkt me alweer een uitstekende gelegenheid om te kijken of Zolo kan voldoen aan mijn muzikale verwachtingen.

  Volgens mij kan vrijwel iedereen testen op geluidskwaliteit en draagcomfort, maar hoe test je andere eigenschappen van deze koptelefoon? Bijvoorbeeld doordat de dopjes tussen de colleges door verdwijnen in mijn rugzak vol met boeken. Duurzaamheidstest: check! Op de fiets aangesloten aan mijn mobieltje, in de tussenuren en in de trein aan mijn laptop en thuis aan mijn computer of geluidsinstallatie. De veelzijdigheid testen: check! Uiteraard verwacht ik opmerkingen van studiegenoten over het strakke design van de draadloze doppen. Feedback vanuit mijn omgeving: check!

  Al met al een legio aan mogelijkheden om uitgebreid te testen en te reviewen, maar kiezen jullie mij?

  Ik hoor het wel!

  26 november 2017 om 12:18
  mcpderijk Gebruiker

  Als bezitter van Jabra sports oortjes lijken me deze ideaal om te kijken of ze functioneler zijn dan die tijdens het hardlopen. Dagelijks ben ik onderweg met de trein met oortjes in of op. Ze moeten dus wel enige tijd mee kunnen gaan om me tevreden te stellen.

  Ik ben benieuwd, dus laat maat komen :-)

  26 november 2017 om 12:52
  supermac2 Gebruiker

  Ik heb een aantal plantronics, jabra’s en gewone oortjes gehad. Tot hiertoe nog niet de juiste gevonden. Ook tijdens het motorrijden zouden deze goed vanpas kunnen komen door in de helm ze niet in de weg zullen zitten. Of tijdens het werken waar ik me veel moet verplaatsen en moeilijk een radio/muziek kan opzetten.

  26 november 2017 om 13:40
  arnevdw Gebruiker

  Ik koop zeer regelmatig gadgets waarvoor ik eerst uitgebreid onderzoek doe naar het product. Zelf schrijf ik ook op ieder product dat ik koop online een uitgebreide review met alle voor en nadelen ervan, indien mogelijk plaats ik ook altijd foto’s bij de reviews omdat dit ook andere mensen helpt voor hun keuze bij het kopen van een product.

  Voor het product te vergelijken heb ik verschillende koptelefoons liggen die draadloos zijn, maar ook enkele die niet draadloos zijn. Voor de vergelijking heb ik ook enkele oortjes liggen die gelijkaardig zijn aan dit product. Ik heb zelf enkele weken geleden op kickstarter nog draadloze oortjes gekocht die in dezelfde lijn liggen als deze, dus dit zou een perfecte vergelijking kunnen worden als ik ze alle 2 heb ontvangen.

  Ik ben ook een fanatieke muziek luisteraar. Ik ben nog student en op school tijdens labo lessen zit ik meestal met oortjes in, momenteel zijn dit gewone standaard oortjes van Apple, maar deze mogen wel eens vervangen worden door draadloze uit het genre van Zolo, dit is ook een reden waarom ik enkele weken geleden oortjes heb gekocht via Kickstarter die ook volledig draadloos waren en opgeladen kunnen worden door de meegeleverde opberg doos.

  26 november 2017 om 13:52
  Timpecal Gebruiker

  De verandering naar draadloze earphones is niet bij iedereen even goed meegevallen. Dit was zeker te zien bij de lancering van de iPhones zonder 3.5mm jack, waarbij men werd verplicht om over te schakelen. Dat heeft er wel voor gezorgd dat de competitie op de bluetooth/wireless earphones veel steviger geworden is en de kwaliteit op korte tijd enorm is verbeterd. Het is aan de producenten van deze opengebarsten markt om consumenten te overtuigen dat wireless meer voordelen (geen knopen meer, goed voor het sporten) met zich meebrengt dan nadelen (opladen, snel kwijt). Ik heb de overgang gemaakt naar draadloos en heb sindsdien 3 paar verschillende bluetooth earphones gebruikt, genoeg om een goede onderbouwde review te kunnen maken van dit nieuw product. Als de Zolo Liberty+ het product is dat ze adverteren, zou het wel eens dé nieuwe standaard kunnen worden. Ik help jullie dit graag uitpluizen door mijn persoonlijke, stevig onderbouwde review van het product te geven!

  26 november 2017 om 14:59
  L.o.J Gebruiker

  Met de Zolo Liberty+ betreedt Anker nieuw grondgebied. Maar kunnen ze tegen de concurrentie van Apple en Bragi op?

  De AirPods en the Dash heb als vergelijkmateriaal ter beschikking. Dus kom maar op met die in-ears ;)

  26 november 2017 om 15:29
  Davy282 Gebruiker

  Werken, lopen en fietsen. Allen gebeurd met muziek. Dus uitgebreider kunnen ze niet getest worden!

  26 november 2017 om 15:53
  YBTD Gebruiker

  Als echt muziekliefhebber is muziek bij alles wat ik doe onmisbaar. Als ik naar de fitness ga heb ik muziek nodig in mijn oren, onderweg met de fiets of auto is muziek nodig. Wandelen in het bos doe ik het liefst met een deuntje op de achtergrond. Vooral het geen gedoe meer met kabeltjes spreekt mij wel aan.

  Ik test al geruime producten en heb al wel wat ervaring in het schrijven van reviews van verschillende soorten producten.

  26 november 2017 om 16:26
  JLL88 Gebruiker

  Ja! Heb meerdere telefoons tot mijn beschikking (iPhone, S7 én de nieuwe Razer phone) en vooral verschillende oortjes – de vergelijking daarmee lijkt me vooral interessant. High end 3.5mm JBLs, de Razer Hammerhead Bluetooth oortjes, en de true wireless AirPods.

  Schrijf vaker reviews voor Tweakers; heb de komende weken ook tijd (regen, kou en een snel reisje heen en weer naar Spanje). Kom maar op!

  26 november 2017 om 16:36
  benazzouz123 Gebruiker

  Als sport- en gadget-fanaat zou ik het ontzettend interessant vinden om de Liberty+ te reviewen. Momenteel gebruik ik de Samsung Gear IconX om te gaan sporten en de Apple AirPods voor dagelijks gebruik. Lijkt mij alsnog handig om de Liberty+ te vergelijken met de Apple AirPods en de Samsung Gear IconX.

  Ik heb ook een uitgebreid arsenaal aan toestellen waarmee ik de Liberty+ kan testen. Hierbij reis ik ook nog veel waardoor ik dus graag oortjes gebruik die zowel het geluid van buiten af zo goed mogelijk dempen ( vooral op het vliegtuig) en die lang meegaan zodat ik mij geen zorgen moet maken om de batterijduur van mijn oortjes.

  Ik kijk er alvast naar uit!

  26 november 2017 om 19:02
  ra(MONSTER) Gebruiker

  Wat is er aan de hand?
  Sinterklaas lijkt bij IBOOD te zijn aanbeland.
  De Zolo Liberty+ zit deze keer in de test.
  Om in aanmerking te komen moet je je waarschijnlijk onderscheiden van de rest.
  Vijf maal per week zit ik tenminste gedurende 3 uur per dag in de trein,
  genoeg tijd dus om een tester voor IBOOD te zijn.
  Hierbij is de omgeving soms luidt.
  Het testen van de Zolo Liberty+ met achtergrondgeluid kom ik dan ook zeker niet onderuit.
  Normaal heb ik een Sennheiser Momentum 2.0 Wireless over mijn oor,
  er is dus ook niets mis met mijn gehoor.
  Ook sportklim is met grote regelmaat,
  het is dan ook een goede test of dit met de Zolo Liberty+ nog altijd goed gaat.
  Op het mogen testen van de Zolo Liberty+ blijf ik nog een dagje hopen,
  zodat ik daarna anderen kan adviseren of ze hem wel of niet moeten kopen.

  26 november 2017 om 20:33
  Xandar Gebruiker

  Ik ben zelf op zoek naar goede oortjes voor tijdens het fietsen. Ik heb in het verleden al gebruik gemaakt van Bose, Yearbuds, Jabra, Jaybird, Philips. Ik heb ook een review geschreven voor oortjes van het Merk ROAM. Ik ben zelf nogal een moeilijk persoon. Tot op heden nog geen goede draadloze oortjes gevonden. Ik blijf dan maar bij mijn Bose bedrade sport in-ear oortjes. Deze heb ik al een paar jaar, maar nog niets gevonden dat het draagcomfort en geluidskwaliteit benaderd. Ik rijd met een speed-pedelec dus heb ik graag dat het suizen van de wind langs mijn hoofd gedempt wordt maar dat omgevingsgeluiden hoorbaar blijven, nogal essentieel voor veilig fietsen in het verkeer. Verder wil ik ook dat de muziek goed klinkt en dat er geen irritatie is in mijn oren, iets waar ik nogal snel last van het. Ik wil deze oortjes dus graag evalueren en aftoetsen aan de nogal hoge eisen die ik stel.

  26 november 2017 om 22:12
  Eikholt Gebruiker

  Ik bewaar mijn letters voor mijn review. ????

  Dagelijks heb ik tijdens het fietsen van en naar het werk Bluetooth oortjes in van de Ali express.  Ik ben benieuwd deze zo speciaal maakt en beloon dat natuurlijk met een mooie review.

  26 november 2017 om 22:26
  wesleydevries Gebruiker

  Beste IBOOD,

  Mijn naam is Wesley de Vries maar naast frequent Facebook “ik wil een box-poster” kennen jullie mij misschien ook onder de naam “Frozen” op Tweakers.net. Vorig jaar ben ik tweede geworden op de Tweakers Awards als userreviewer van het jaar. Echter is dat allemaal nutteloos als je niet weet hoe je in-ears moet reviewen. Gelukkig heb ik hier meerdere setjes in-ears en koptelefoons liggen, waarvan sommige zelfs gekocht tijdens de hunt. Ik beschik over de volgende geluidsproducerende elementen:
  * Speaker: Edifier R1700BT  (van IBOOD)
  * In ear: AKG K376 (van IBOOD)
  * In ear: Samsung S7 in ears
  * In ear: Beyerdynamic DTX 101 iE
  * In ear: Sony MDR-EX110LP
  * In ear: SMS Audio Biosport in-ears (van IBOOD)

  * Koptelefoon: Kingston HyperX Cloud headset met drivers van Beyerdynamic
  * Koptelefoon: Sony MDR-1R

  Ofwel ik beschik over een flink arsenaal aan geluidsproducerend spul, hierdoor ben ik redelijk in staat om een objectievere weergave van de geluidsproductie te geven. Echter moet je wel weten dat iedereen een ander geluid lekker vindt klinken, de één houdt van een v-shaped soundstage terwijl de ander van een meer natuurlijkere stage houdt. We zullen vast wel meemaken hoe deze in ears zich zullen gaan gedragen en hoe warm de toon ervan is.

  Bij deze in ears is de geluidsproductie niet het enige, het speciale aspect ervan is dat ze draadloos werken. Ik ben wel benieuwd hoelang ze meegaan op een acculading en hoelang het duurt om ze weer op te laden. Is het een vervanger voor oortjes met een draad en kunnen we massaal afstappen van de 3,5mm jack of niet? Als jullie willen plaats ik deze review ook op Tweakers.net!

  26 november 2017 om 22:52
  divanci Gebruiker

  Heb ik nu toch wel niet juist twee weken vakantie…. ideaal dus om deze Zolo Liberty+ eens uitgebreid te testen.  Eens in mijn bezit kan ik ze meteen vergelijken met andere hoofdtelefoons zoals de Bose QC 25, Libratone Q Adapt, Apple AirPods, enz… ja, je kan wel zeggen dat ik een ‘verzamelaar’ ben van hoofdtelefoons. Mijn gevarieerde en uitgebreide muziekcollectie staat te popelen van ongeduld om door deze Liberty+ te klinken. Mijn fietsbanden zijn juist opgepompt en deze Liberty+ is een extra reden om nog eens een keer een lange fietstocht te maken. Terwijl mijn wandelschoenen staan te popelen van ongeduld om een mooie herfstwandeling te maken tezamen met de Liberty+.  Bij deze zou ik dus zeggen.. kom maar op met deze in-ears ! Oh ja, heb ik al gezegd dat ik sta te wachten aan mijn brievenbus?

  26 november 2017 om 22:55
  Sababber Gebruiker

  Prachtig iBood, hoe mooi is het als je een review kan maken als gebruiker voor andere gebruikers. Ik zou dit met liefde en plezier willen doen, daarnaast voel ik me zeker aangesproken als geschikt testpersoon. Gezien ik zojuist mijn gloednieuwe iPhone 7 in gebruik heb genomen, heb ik afscheid moeten nemen van mijn super fijne Fisher oortjes. Die mij tijdens mijn trainingen in weer en wind hebben ondersteunt, letterlijk en figuurlijk, gezien ik dagelijks te maken heb met het trainen van paarden waarbij ik graag gebruik maak van zogenaamde “hufterproof” artikelen. Uiteraard heb ik hier al meerdere concurrenten van ZOLO bij zien én vooral horen falen. Naast dat ik de oortjes dus test op degelijkheid en gebruiksgemak kan ik de oortjes ook prima testen op geluidskwaliteit en de vermindering van het geluid van buitenaf, gezien ik naast het paardenvirus ook voorzien ben van het sportschoolvirus, waardoor de door mij meegebrachte oortjes moeten op concurreren tegen de veel te harde muziek in de sportschool. Ik ben hoog sensitief, waardoor ik bijzonder veel op details let en me lastig kan concentreren doordat ik meer prikkels opvang dan menig ander persoon, wat in dit geval zeer gunstig is. Door mijn opleiding tot docent word ik dagelijks geconfronteerd met het kundig geven van feedback en goed beoordelen, daarnaast heb ik meerdere onderzoeken uitgevoerd waarbij rapportage zeer belangrijk is. Mijn schrijfstijl staat bekend als “Poëtisch”, makkelijk te lezen en omvattend. Ik hoop dat ik een van jullie testpersonen mag worden. Met vriendelijke groet, Sabine

  27 november 2017 om 00:30
  whr63 Gebruiker

  Het lijkt me erg leuk om deze draadloze oordopjes te testen. Dit omdat ik een erg goed gehoor heb en graag elke dag naar muziek luister. Ik luister heel veel verschillende soorten muziek, dus dat zorgt voor een betrouwbare review. Daarnaast heb ik uitstekende schrijfvaardigheden en dat komt goed van pas bij het schrijven van een review.

  27 november 2017 om 09:37
  ken.serrien Gebruiker

  Als professionele muzikant ben ik dagelijks met geluid bezig.

  Kwalitatieve headsets zijn voor mij een absolute must.

  Naast kwaliteit zijn ook gebruiksvriendelijkheid en design belangrijk.

  Ik heb bedrade on-ears en in-ears van Bose, een sterke kwaliteitsvergelijking gegarandeerd.

  Om daar bovenop de draadloze functie te kunnen testen heb ik de Air dopjes van Crazybaby en Apple airpods.

  27 november 2017 om 11:45
  Reejon Gebruiker

  Ibood,

  <insert nodeloos geslijm>

  Conclusie: Als een absoluut amateur sporter die regelmatig loopschoenen aantrekt en het gevecht met de kabels tijdens het lopen beu is en in het bezit is van meerdere sets draadloze alternatieven, als administratief bediende die zijn bureau moet delen met collega’s die een andere (en vooral slechtere) muzieksmaak hebben dan mezelf, als pluspapa van 2 prille tieners die zelf ook nog graag eens aan het gamen gaat maar zijn living moet delen, denk ik dat ik een uitstekende tester ben voor deze oortjes. Reviews schrijven zou ook geen probleem moeten zijn voor een administratief medewerker die dagelijks teksten moet neerpennen.

  Groeten,

  Maarten

  27 november 2017 om 12:59
  Toni2000 Gebruiker

  Ik ben 17 jaar en luister veel naar muziek, ik sport veel en reis elke dag 2 uur naar school. Ookbeheer ik een eigen website waar ik dagelijks artikelen plaats over technische producten. (www.techadventure.nl).  Zelf heb ik de Beats X en Jaybird X2/3, dit zijn high-end Bluetooth oortjes en hiermee kan ik de Zolo oortjes perfect vergelijken. Het zou mij erg leuk lijken om deze nieuwe oortjes te testen en mijn mening over te geven.

  27 november 2017 om 15:01
  mario12345 Gebruiker

  Nou vooruit, ik hou het even kort, ben een heavy user van bluetooth headphones en earbuds, koop er elke maand, ook bij iBood, wel wat van, ik ben iig zeer benieuwd naar de gebruiksaanwijzing van deze buds, want bij de andere pods is het pairen ‘onderling’ al geen sinecure en om dan vervolgens te pairen met het geluidsbronapparaat is dan helemaal een crime, ook de reden waarom ze vaak teruggestuurd worden weet ik, jammer dat de accuduur relatief kort is, maar ben wel reuze benieuwd naar geluidskwaliteit, want daarover had ik al veel gehoord.

  Wel, de tijd dringt, ik sluit maar af, ziet maar eens of uw mijn expertise in uw onderzoek wilt gebruiken.

  gr.

  27 november 2017 om 15:13
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Bedankt voor jullie massale inzendingen. Helaas hebben we slechts 10 setjes om weg te geven, in ruil voor een review. De volgende 10 users ontvangen de Zolo Liberty+ zo snel mogelijk thuis.

  Floris237
  JopSinkeldam
  LennartDeGeyter
  breaker007
  RiGHT
  ian01nl
  Leonch
  wesleydevries
  stinoo
  Esumontere

  Niet gewonnen? Houd onze website in de gaten voor toffe deals en/of meer reviewacties! :-)

  27 november 2017 om 16:28
  Esumontere Gebruiker

  Superleuk! Ik heb er veel zin in!

  27 november 2017 om 20:53
  Evers72 Gebruiker

  Ben al een tijd te zoeken naar een paar goede blauwe tand oortjes.
  Het vrouwtje wordt langzamerhand gek van het gebral uit mijn gare laptop speakertjes.
  Dus als je een relatie wil redden of een paar feestdagen laat mij ze dan testen ;-)

  27 november 2017 om 20:54
  Evers72 Gebruiker

  iets met een vrouwlijklichaams deel en te laat ;-)

  27 november 2017 om 21:52
  Lieps Gebruiker

  Beste Ibood,

  Doordat ik vaak naar muziek luister van de telefoon, laptop en tablet (gemiddeld 5 keer per dag) en dat altijd doe via bekabelde in ears, verslijt ik er best veel in de afgelopen jaren.
  Ik heb dan ook al vaak nieuwe gekocht en zo ook de betere eruit gevist (kennis krijg je vaak alleen maar door het ook echt te ervaren, mijn motto).
  Ik gebruik muziek en de in ears tijdens verschillende bezigheden, zodat er daar ook gekeken wordt naar waar het wel en niet goed voor is.
  Zo gebruik ik ze bij sporten, werk, vrije tijd, video’s maken, muziek comprimeren en anderen dingen laten beluisteren. 
  Daarom ben ik volgens mij juist de geschikte persoon om deze in ears te reviewen in een korte tijd.

  28 november 2017 om 15:29
  frorider Gebruiker

  Jemig, te laat ….

  30 november 2017 om 11:58
  Esumontere Gebruiker

  Helaas blijkt PostNL waardeloos, want mijn pakketje ligt al 2 dagen op hun sorteercentrum en is nog steeds niet onderweg (andere pakketjes die vandaag bezorgd worden wel). Zo blijft er weinig review-tijd over.

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.