13 oktober 2016 om 13:29
iBOOD
Header

Heb jij wel eens last van vervelende geuren in jouw kleren? Of wil je gewoon een wasmachine van topkwaliteit kopen voor een klein prijsje en wil je daarna met je vlotte pen een goede review schrijven over deze topkwaliteit wasmachine? Dan ben jij de geschikte persoon voor onze nieuwe reviewactie. Lees snel verder!


Topkwaliteit wasmachine? Welke?

Zekerste weten. Het gaat hier om de Siemens WM14W7G2NL wasmachine met sensoFresh, onderdeel van de bestCollection van Siemens. Inderdaad, een mond vol! Maar gelukkig ook vol mogelijkheden. Door de toevoeging van actieve zuurstof, kan de sensoFresh wasmachine op unieke wijze geuren uit kleding verwijderen. Ideaal voor delicate textielen en kleding die je normaal gesproken naar de stomerij brengt, zoals bijvoorbeeld colbertjes. Alleen met Siemens sensoFresh kun je kleding binnen 30 minuten opfrissen en direct dragen. En met speedPerfect kunnen wasprogramma’s tot 65% sneller worden uitgevoerd, met altijd hetzelfde perfecte schone wasresultaat. Door hier te klikken kan je nog meer lezen over deze wasmachine.

Daarnaast vind je hier meer informatie over sensoFresh en lees je hier alle specificaties van deze wasmachine


Klinkt goed, ennnn reviewactie?

Ja, reviewactie! We hebben 5 van deze toppers, die pas sinds enkele maanden op de markt zijn, klaar staan om uitgebreid te laten testen door onze community, jij dus! Uit alle geïnteresseerden kiezen wij 5 gelukkigen uit die deze kanjer kopen voor €555,- (Adviesprijs €999,-). Een korting van €444 euro dus!

De gelukkigen krijgen de wasmachine gewoon thuis geleverd zoals ook bij onze normale verkoop van wasmachines. Hiervoor gelden dus deze installatie- en bezorgvoorwaarden. Als je er voor kiest om jouw oude wasmachine mee te laten nemen door de bezorgers, dan kunnen we deze achteraf niet bij je terugbezorgen. Ook ontvang je de reguliere 2 jaar garantie op jouw wasmachine.

We vragen de reviewers om de machine gedurende 2 weken uitgebreid te testen en vervolgens een zeer grondige, diepgaande en uitgebreide review te schrijven op Kieskeurig.nl. Hierbij willen we graag een extra focus op de sensoFresh-functionaliteit.


JA, IK WIL!

Dat dachten wij ook! Laat ons weten wat jouw gezinssamenstelling is én overtuig ons in een reactie onder dit bericht dat jij de ideale persoon bent om deze review te schrijven. Je hebt t/m 18 oktober, want daarna maken we de winnaars bekend! Deze winnaars ontvangen dan per mail een link waar je de wasmachine voor €555,- kan kopen.


Helemaal leuk! Hebben jullie ook nog een tijdschema?

Die hebben we zeker!

13 oktober – Start aanmelden
18 oktober – Laatste dag aanmelden
19 oktober – Winnaars bekend, ontvangen mail met aankooppagina op iBOOD
Vanaf 20 oktober – Winnaars ontvangen afleverafspraak
21  oktober - 3 november – Winnaars ontvangen de wasmachine (zorg ervoor dat je de wasmachine z.s.m. op een werkdag kan laten leveren)
9 november – Winnaars plaatsen uitgebreide review op Kieskeurig.nl

14 oktober 2016 om 01:26
Brotherhood Gebruiker

Het lijkt ons wel wat. Met onze huidige machine een Samsung van 3 jaar oud regelmatig was die nog steeds muf ruikt. Met een gezin van twee volwassenen een kleintje van 2 en een tweede die elk moment kan komen gaat hier de machine dagelijks aan.

Met vriendelijke groet,

Lennart

14 oktober 2016 om 09:34
markri Gebruiker

Een wasmachine reiniger misschien een suggestie?

14 oktober 2016 om 15:48
streverken Gebruiker

Deal! Gezin van 4 doet het al jaren met oma’s toestel maar de laatste weken blijven er Zepperen ingangen, handdoeken ruilen soms wat, toestel verdraagt 5kg en verbruikt veel… Tijd voor iets nieuws? Reken maar van yes! Hier meer de Siemens!

14 oktober 2016 om 19:29
bastian433 Gebruiker

moet je er niet zoveel vloeibare wasmiddel in doen en als je dat wel doet een reiniger gebruiken en 1x per maand die op 90 graden laten wassen.

16 oktober 2016 om 18:13
motormuis001 Gebruiker

@streverken: het gebruik van een spellingchecker zou je kansen verhogen. Maar op z’n best marginaal …

14 oktober 2016 om 02:37
jorisdriessen Gebruiker

Dag iBood,

Ik denk dat ik een keertje de kans moet grijpen voor een nieuwe wasmachine met een aantrekkelijke korting. Ik ben namelijk net student af (lees: goedkeuring voor de verdediging van mijn scriptie), maar woon wel in een pand met 5 buren waarmee ik mijn wasmachine deel. Deze wasmachine heeft al een aantal adressen gekend, waaronder die van een afgekeurde winkel, mijn moeder’s vakantiehuisje, mijn voormalige studentenwoning, een garagebox en mijn huidige anti-kraakwoning. Hoewel het apparaat nog niet helemaal aan zijn einde is, zou een wat modernere variant willen waarin ik de voetbalkleren, beddengoed, het douchegordijn en mijn kleren (en die van mijn buren) wat beter, meer zorgeloos en makkelijker/sneller in kan wassen. Mijn huidige apparaat wil ik dan weer doorgeven aan een ander waar hij gelukkig bij zal verblijven, zodat hij nog eventjes van zijn oude dag kan gaan genieten.

In ieder geval bedankt voor het lezen van mijn inzending. Ik ben benieuwd of de reactie origineel genoeg is (heb al lang getwijfeld om een nieuwe te kopen hoor, maar blijk toch vaak degene te zijn die trucjes prefereert om een apparaat werkende te krijgen boven het vervangen van iets wat al eerder had gekund.

Groetjes van een fan! x

14 oktober 2016 om 04:58
byonah Gebruiker

Beste Ibood,

We wassen al gelukkig 12 jaar elke dag met Siemens en zou nooit meer een ander merk willen. We waren al een geruime tijd aan het het scannen voor een leuke deal en zoals altijd stellen jullie ons nooit teleur. We werken, sporten, leren elke dag erg hard en zou graag de volgende dag weer fris en fruitig voor de dag willen komen. Plus er kan 3 kilo meer gewassen worden dan wat we normaal zou kunnen en een anti Kreuk optie klinkt natuurlijk voor elke huis houden als muziek in de oren. We zetten onze schoen in ieder geval eerder en wie weet komt onze Sint een leuk wit pakketje brengen. We wensen iedereen al vast fijne wasbeurten toe en een gelukkig nieuw wasmachine.

Met vriendelijke groet,

De Hunters

14 oktober 2016 om 07:38
Tazmaniac Gebruiker

Goedemorgen Ibood,

Als nieuw samengesteld gezin staan we constant voor uitdagingen. Waaronder ook de berg was die elke week gedaan moet zijn om mee te geven naar de andere partij.

Onze huidige machine staat op het punt om het te begeven. Deze nieuwe machine zou op het perfecte moment verschijnen.

Vooral de snelheid en de extra grote hoeveelheid was die je erin krijgt spreken ons aan.

Paardrijden, dansen, … De kids vinden altijd wel een manier om op zeer korte tijd een berg was te creëeren.

Alvast bedankt om onze uitleg te lezen en in overweging te nemen.

Tim

14 oktober 2016 om 09:47
sjoerdlosser123 Gebruiker

Waarom heet deze actie 444 euro korting? De werkelijke korting is maar 394 euro???

Is nog steeds een giga goede aanbieding, maar waarom adverteren met onzin?

Ik weet 100% zeker dat de mensen nog net zo geïnteresseerd zijn als je er op zet “394 euro korting”.

Tevens doe ik graag mee aan de review actie. Ik ben al sinds begin dit jaar op zoek naar een Siemens wasmachine (en droger overigens) voor onze nieuwe woning.

Gezin bestaat uit 2,5 persoon (er is er nog 1 onderweg). Vanwege het werk en het sporten moet er dagelijks gewast worden.

14 oktober 2016 om 09:52
Moderator Bas iBOOD Moderator

Hoi Sjoerd,

Omdat op deze pagina staat dat de adviesprijs €999 is en wij hem aanbieden voor €555.

Groeten,
Bas

14 oktober 2016 om 11:24
vjweirnogeenn Gebruiker

Waarom zetten jullie dan zelf in de text:

“Een korting van bijna €400 euro dus!”

Wees dan ook zelf consistent, dan voelen mensen zich al een stuk minder in de maling genomen. ;)

16 oktober 2016 om 10:18
Eddiez Gebruiker

Ja, jij weet hoe je je positief in de kijker moeten spelen! Of je moet een poging ‘reverse psychology’ toepassen natuurlijk. In dat geval is een korting van ‘rond de €400′ onzin noemen een geslaagde poging in ieder geval.

En na deze ondersteunende woorden voor iBOOD stel ik mijzelf natuurlijk graag kandidaat om deze fantastische korting te kunnen benutten en een fenomenale en eerlijke review te geven. ;-)

17 oktober 2016 om 02:07
Moderator Paul Moderator

iBOOD is heel consistent, door altijd te vergelijken ten opzichte van de adviesprijs. Dus ook nu. :)

14 oktober 2016 om 11:12
OZarioh Gebruiker

Ik doe graag mee met deze reviewactie.
Ik ben nu ruim een week opzoek naar een nieuwe wasmachine omdat mijn huidige Indesit het begeven heeft, na ruim 10 jaar trouwe dienst :-(.

Onze was stapelt zich nu op. Met een gezin van 5 loopt dat al snel en aadig op.

Kijkend naar de tijdschema, ben ik de ideale persoon om een duidelijke en uitgebreide review te schrijven. Rond de 3 november, wanneer de wasmachine bezorgd wordt, dan zal mijn was flink op gelopen zijn en zal ik dus direct moeten beginnen met wasbeurten draaien en zal dan verschillende opties en mogelijkheden van deze Siemens uitproberen. Dit zal de review goed doen. Ik zal dan een zeer uitgebreide review plaatsen op Kieskeurig.nl.

Meerdere (soorten) wasbeurten in de twee (test) weken tijd zal mij de mogelijkheid geven om alle mogelijkheden, opties en functies van deze nogal unieke wasmachine grondig uit te proberen en ik zal me zeker extra focussen op de sensoFresh-functionaliteit. De review zal uiteraard zeer grondig, diepgaand en uitgebreide zijn.

Op hoop van zege :-)

14 oktober 2016 om 11:36
Karnebeekleonie Gebruiker

Goedemorgen Ibood,

Eind deze maand (oktober) word onze nieuwe woning opgeleverd, erg spannend allemaal, we hebben toevallig al onze keukenapparaten van Siemens iq700 van studioline, in onze vorige woning ook alles van Siemens, behalve onze wasmachine niet, die was van Miele…van huis uit meegekregen dat dat heel goed was… maar helaas hebben wij heel veel problemen meegehad, voornamelijk dat de was erg stonk. Voor onze nieuwe woning hebben wij ook besloten dat er gelijk een nieuwe wasmachine komt en dat zou dus Siemens worden…Wij hebben 3 kinderen waarvan 2 voetballen, 1 danst en mijn man crosst, dus veel zand en modder

14 oktober 2016 om 11:52
Barcht Gebruiker

Deze actie legt in één keer het probleem met Kieskeurig bloot.

Veruit de meeste reviews zijn geschreven door mensen die het object van de review één tot pakweg 10 dagen in huis hebben, en het is des mensen om hun blijdschap over hun uitstekende keuze voor het betreffende apparaat kritiekloos en onmiddellijk te delen met zoveel mogelijk anderen.

Blije verhalen lezen is leuk, maar zinvolle informatie bevatten die verhalen maar heel zelden.

15 oktober 2016 om 08:07
mariusjr Gebruiker

@Barcht

Kieskeurig benaderd reviewers achteraf opnieuw met de vraag of ze nog steeds ze denken over het product en of ze het review nog willen updaten.

Als mensen daar geen gebruik van maken zou je kunnen aannemen dat ze er nog steeds zo over denken, lijkt mij.

16 oktober 2016 om 18:19
motormuis001 Gebruiker

@mariusjr: Jaja, alsof het zo makkelijk is om toe te geven dat je een miskoop hebt gedaan, en je oorspronkelijke lyrische verhaal ingrijpend moet wijzigen …

17 oktober 2016 om 02:19
Moderator Paul Moderator

Het lijkt me eerder andersom.
Iemand die in eerste instantie niet tevreden is, zal niet zo gauw de review aanpassen wanneer hij/zij op langere termijn positiever is geraakt over een product.
Terwijl iemand die na een positieve eerste indruk op een later moment negatief raakt over een product veel eerder geneigd zal zijn om dat kenbaar te maken.
De frustratie overheerst de “angst” van het moeten toegeven dat je een inschattingsfout. Er staat immers bij de review hoe lang (of kort) het apparaat in bezit is. 

14 oktober 2016 om 12:47
Jan Klomp Gebruiker

Beste Ibood

Ik hou het simpel onze wasmachine is 20 jaar oud en broodnodig aan vervanging toe. Daarom willen wij heel graag gebruik maken van deze leuke actie.

14 oktober 2016 om 14:52
stelectr Gebruiker

Beste iBOOD,

Mijn eerste en huidige Siemens SIWAMAT 5100 van meer dan 20 jaar oud werkt nog steeds prima.

Ik ben een alleenstaande met een tot twee wasjes per twee weken.

Dus ik ben zeer benieuwd naar een nieuwe generatie wasautomaten om problemen te voorkomen die ik zeker in de nabije toekomt zal gaan krijgen aangezien de leeftijd van mijn huidige automaat. :-)

Verder ben ik sowieso Siemens voorstander in de keuken met een Koelkast, Combioven en Vaatwasser, waar ik ook al jaren ongestoord plezier van heb,

Met vr. Groet,

MarcelS

14 oktober 2016 om 14:56
AcesHigh Gebruiker

We zijn een gezin van 5; Dagelijks een volle wasmachine, te vol eigenlijk. Mijn vrouw propt ‘m tot de nok vol, en dat is niet best voor een schone was. Met deze wasmachine, waar 9kg in kan, kan dat geen probleem meer zijn. We zijn eigenlijk toe aan een nieuwe, de was ruikt erg muf en heb zelfs het idee dat de kids huiduitslag hebben doordat de was niet goed schoon is… :( Dus please please please gun me deze wasmachine tegen een zacht prijsje.

14 oktober 2016 om 15:10
StijnDerveaux Gebruiker

Beste

We zijn een gezin van 8 personen dus er is heel wat was te verwerken. 
Meerdere keren per dag moet deze opstaan voor elke dag schone was te voorzien.
Dan zijn er nog een heel aantal gezinsleden dat sporten, wat ook nog voor extra was zorgt. 
Dus ik denk dat ons gezin ideaal zou zijn voor het wasmachine te testen zeker omdat onze wasmachine op het moment wat aan het begeven is en niet altijd werkt.

Ik hoop dan ook dat we deze in gebruik kunnen nemen en uiteraard grondig kunnen testen.

Mvg

Stijn

14 oktober 2016 om 15:23
Adnanzzz Gebruiker

Beste Ibood,

binnenkort trouw ik en ik en mijn toekomstige echtgenote zijn op zoek naar een nieuwe wasmachine. We zijn uiteraard bereid om onze ervaringen met deze wasmaschine uitgebreid met de Ibood community te delen.

Zij die binnenkort st… euhm trouwen… groeten u :)

14 oktober 2016 om 15:24
jimmy page Gebruiker

hallo,

wij zijn thuis met drie (2volwassenen +1 koter).  onze machine liet het een drietal maanden geleden afweten en sindsdien gebruiken we een 20-jaar oud toestel dat nog als reserve stond bij mijn ouders (het toestel is origineel van een overleden grootouder).  dat toestel doet zijn werk maar is natuurlijk technologie van minstens 20 jaar geleden: verbruikt hopen water en energie, en de was komt er nog orkaan-nat uit. wat jullie aanbieden spreekt ons dan ook zeeeeeer aan.

het zou mooi zijn een leuk mailtje van jullie in de mailbox zien toekomen.

groeten,

mark

14 oktober 2016 om 15:32
moizy Gebruiker

Met een kleine die ieder moment geboren kan worden verwachten we binnenkort een hoop was, voor mij persoonlijk ben ik heel benieuwd of ik inderdaad mijn jasjes goed kan wassen ipv naar de stomerij. Met mountainbiken verwacht ik als het weer omslaat ook voor een hoop extra was te zorgen. We kunnen de wasmachine dus uitstekend testen komende tijd.

14 oktober 2016 om 15:49
djveldman Gebruiker

Net zoals velen voor mij schreven is er bij ons ook heel snel een kleine op komst. De wasmachine staat op zolder, houten vloer, boven zijn slaapkamer. De huidige wasmachine blijft, ondanks nodige aanpassingen aan de ondergrond (beton gestort, multiplex plaat) het huis aan het trillen maken. Ik heb de hoop dat een nieuwe wasmachine hier uitkomst kan bieden. Wellicht deze Siemens, die ik dus graag zou testen!

14 oktober 2016 om 16:05
bbemelmans Gebruiker

Beste iBOOD,

Ik las er bijna overheen in de nieuwsbrief vanmorgen, maar ik zit al enige tijd te wachten op een goede wasmachine deal op iBOOD. Tot vandaag! Onze huidige wasmachine staat op het punt van begeven en deze wil ik graag vervangen voor de geboorte van ons eerste kindje in november. De hoeveelheid was zal drastisch omhoog schieten (begrijp ik van iedereen) dus de 9kg trommelinhoud komt wel vol.

Ben benieuwd naar de sensofresh functionaliteit. Voor mijn gevoel wassen we nu namelijk zeer veel kleding “omdat het gedragen is” i.p.v. “omdat het vies” is. Als ik de kans krijg deze te proberen, zal ik vooral deze functie eens uitgebreid testen!

Bas

14 oktober 2016 om 16:20
Roy Looijkens Gebruiker

Beste iBOOD,

Ik woon samen met mijn vriendin en 12 jaar oude INDESIT wasmachine heel gelukkig samen. Nu is deze Siemens exact dezelfde wasmachine die bij mijn vriendin op haar werk (kinderdagverblijf) wordt gebruikt. Ik denk daarom ook dat wij de geschikte personen zijn om een zeer grondige, diepgaande en uitgebreide review te schrijven met extra focus op de sensoFresh-functionaliteit.

14 oktober 2016 om 16:40
dropje20 Gebruiker

Hoi, ibood wij zijn 1 gezin met 2 kinderen 1 van 2 jaar en de ander 5 jaar dus veel was,

onze samsung is nu 10 jaar oud en we zoeken een nieuwe,

we wassen elke dag hier in huis dus ik hoop dat je ons uit kiest voor deze mooie kans…

14 oktober 2016 om 17:26
MarjoleinBlok Gebruiker

Na jaren Mieke gebruikt te hebben zijn wij inmiddels toch een beetje afgeknapt, minder schoon minder lang mee gaan etc etc in de keuken zijn wij inmiddels overgestapt op Siemens tot nu toe tevreden de volgende wasmachine zou sowieso al een Siemens worden alleen met zon aanbod misschien sneller als dat we dachten testen moet lukken de wasmachine draait hier dagelijks wat wil je met een gezin met drie puber meiden

14 oktober 2016 om 18:08
ReLexEd Gebruiker

Klinkt goed!

Als alleenstaande komt wassen bij mij regelmatig ‘op het weekend’ aan, en als dan op vrijdag de wasmand uitpuilt, maar er toch een avondje uit op de rol staat……

Ben dus heel nieuwsgierig wat het SensoFresh op dat vlak voor mij zou kunnen betekenen…

Een ook het SpeedPerfect klinkt erg goed….  Mag ik? :-)

14 oktober 2016 om 18:17
Michgelsen Gebruiker

Ja,  wij doen graag mee. Met een gezin waar de wasmachine veel uren draait. Geen poespas, wij gaan hem veel gebruiken en factbase een review geven!  Kom dus maar op.

14 oktober 2016 om 18:47
CooMa2007 Gebruiker

Ik meld me hier voor graag aan. Mijn vrouw is vandaag jarig en dit zou een mooi extra verjaardagscadeau zijn. We zijn een gezin met 3 tieners; 1 volleybalster,1 basketter en 1 paardrijder. Combineer dat met een actieve hond en dat brengt het aantal beurten voor de wasmachine op een tiental per week. Ideaal om zelfs op korte tijd uitgebreid te kunnen testen. Onze huidige Siemens wasmachine begint na 14 jaar trouwe maar drukke dienst toch wat kuren te krijgen… deze zou dus ook prima van pas komen.

14 oktober 2016 om 19:49
elbeannie Gebruiker

Ik durf te stellen dat ik samen met mijn wederhelft in het bezit ben van de oudste maar nog steeds actieve wasmachine onder de bovenstaande en toekomstige reacties.
Dit juweeltje (Miele Novotronic W905) werd gekocht door mijn schoonfamilie in 1990. 1990 de tijd dat Duitsland weer één staat werd, je weet wel 1990 toen Mandela vrijgelaten werd, maar ook het jaar dat Nintendo Super Mario Bros 3 uitbracht. 
Ik gun ibood dit stukje culturele erfgoed en ik zou deze kans niet laten liggen! Tot 21 oktober.

14 oktober 2016 om 20:16
wiskerke Gebruiker

De tijd van vuurkorven en houtkachels is weer aangebroken, heel gezellig, maar een nadeel ervan is dat je kleding gaat stinken, en na een dag dragen de was in moet. Dit druist in tegen de waarden binnen ons gezin om milieuvriendelijk te zijn. De sensofresh functie zou dan ook zeer welkom zijn bij ons, geurende kleding in de wasmachine en na dertig minuutjes kun je het weer aan. Maar is dat milieuvriendelijker en werkt dit daadwerkelijk zo? Wij testen dat graag voor jullie en zullen onze bevindingen maar wat graag delen via kieskeurig.nl

14 oktober 2016 om 20:52
wally1 Gebruiker

Beste Ibood

Wij zijn een jong gezin van vier. Onze twee kindertjes zijn 8 maanden en 3 jaar. Verder sport ik drie keer per week en mijn vrouw één keer. Kortom het aantal wasmachines dat wij per week moeten draaien is al lang niet meer op één hand te tellen. Verder werken wij nu al jaren met ons indesit wasmachine, maar dat heeft duidelijk zijn beste tijd gehad. We moeten bijna de deur ‘dichtrammen’ alvorens het wasmachine in werking wil treden…  We denken ook al even dat hij het gaat begeven en niet meer de desgewenste programma’s gaat uitvoeren. Vandaar onze heel grote interesse voor jullie wasmachine…

We zijn ook zeer benieuwd naar de vele nieuwe functies (die wij op ons huidige machine niet hebben!!!). Zo staan we ook te popelen om nieuwe sensoFresh-functionaliteit te testen en hierover te reviewen. Zeker na de vele uurtjes sport(en zweten dat we daar doen…), kunnen we achteraf een grondig oordeel vellen.

Heel benieuwd…

Alvast bedankt voor de leuke winactie…

Een trouwe ibooder!

Marijke – Wouter – To – Loek

14 oktober 2016 om 21:21
wally1 Gebruiker

Oei, deze affiche hangt nog op onze indesit…

Gezien de hoeveelheid wasgoed hier, wonen hier vast mensen die iik nog nooit ontmoet heb!

16 oktober 2016 om 20:38
wally1 Gebruiker

En je gelooft het nooit, maar vandaag heeft ons wasmaschine het dus definitief begeven…

GEVOLG:

Wie waste vandaag mijn voetbalgerief?

En wie het zwemgerief van mijn dochter To?

En we hadden de lakens van het bed nog liggen?

En nog wat donkere en gekleurde was?

OPLOSSING VOOR VANDAAG:

Twee machines gedaan bij mijn mama!

En dan nog drie machines bij mijn schoonmama!

 

Super vriendelijk van de mama’s, maar allesbehalve ideaal…

GEWENSTE OPLOSSING:

De reddende engels van iBOOD die voor ons kiezen….

 

AH ja btw: de review zal nog veel uitgebreider zijn!!! :)

14 oktober 2016 om 21:11
Flipswix Gebruiker

Beste medewerker van iBOOD die het lot van ons, wasmachinezoekenden, bepaalt,

Op 19 oktober 2016 is eindelijk de dag gekomen dat ik mijn eerste woning ga betreden. Vrijwel al mijn apparatuur moet ik nog aanschaffen, waaronder een goede wasmachine. Ik zal liegen als ik zeg dat ik een groot gezin heb en een huisman ben die niks anders doet dan wasjes draaien. Nee, ik ben iemand die recent is afgestudeerd en kort zijn eerste echte baan heeft. Overdag ben ik nauwelijks thuis en dus zullen wasjes s’avonds moeten plaatsvinden. De relatief stille werking vergeleken andere wasmachines en het feit dat ik kan kiezen wanneer de was begint, is voor mij een ware uitkomst. Daarnaast is de energiezuinigheid erg fijn. Ik ben misschien met maar 1 persoon, maar ik ben een grootverbuiker van kleding. Een lage energierekening is dus mooi meegenomen. Ik zou de wasmachine graag aan de tand voelen en ben ook erg benieuwd of de antikreuk en overhemdenfunctie daadwerkelijk een meerwaarde hebben ten opzichte van de wasmachine in mijn ouderlijk huis.

Groeten,

Philip

14 oktober 2016 om 22:21
paul303 Gebruiker

Beste medewerkers van Ibood,

Wow wat een mooie wasmachine is dit! Onlangs hebben wij een huis laten ontwerpen in de binnenstad van Delft en een speciale waskamer laten ontwerpen door de architect. Het hele huis staat vol met siemens producten, behalve de wasmachine…. Vorig jaar hadden we een Siemens Iq800 droger gekocht waar we zeer tevreden over zijn. De wasmachine aanschaf wilde we nog even uitstellen maar met deze opportunity zou onze kamer helemaal af zijn. Het huis is volgens de laatste milieunormen gemaakt en bijna energie neutraal, dan kan onze 12 oude wasmachine eigenlijk niet meer.

Met een gezin van 2 jongens van 6 en 9 die dagelijks op het voetbalveld staan en mijn vrouw en ik die vaak hardlopen, draait onze was machine overuren. Als IT professional in pak heb ik ook regelmatig delicate was die ik naar de stomerij moet brengen en ben erg benieuwd naar deze sensofresh functionaliteit. Jammer dat deze wasmachine nog geen domotica functionaliteit heeft want dat zou helemaal ultiem zijn, maar goed er moet altijd wat te wensen blijven he!

Groeten,

Paul

14 oktober 2016 om 22:51
Gmpronk Gebruiker

Ben alleen, net een half jaartje op mezelf en moet het nu doen met een hele oude tweedehands

15 oktober 2016 om 00:02
klaasvds Gebruiker

Geachte Ibood vrienden,

prima machine. Vergeet zeker niet de transportbouten te verwijderen voor gebruik!

Mvg

16 oktober 2016 om 21:00
motormuis001 Gebruiker

Als vermoedelijke ervaringsdeskundige wil je ons vast wel vertellen welke schade er ontstaat als je die wél vergeet.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.