13 oktober 2016 om 13:29
iBOOD
Header

Heb jij wel eens last van vervelende geuren in jouw kleren? Of wil je gewoon een wasmachine van topkwaliteit kopen voor een klein prijsje en wil je daarna met je vlotte pen een goede review schrijven over deze topkwaliteit wasmachine? Dan ben jij de geschikte persoon voor onze nieuwe reviewactie. Lees snel verder!


Topkwaliteit wasmachine? Welke?

Zekerste weten. Het gaat hier om de Siemens WM14W7G2NL wasmachine met sensoFresh, onderdeel van de bestCollection van Siemens. Inderdaad, een mond vol! Maar gelukkig ook vol mogelijkheden. Door de toevoeging van actieve zuurstof, kan de sensoFresh wasmachine op unieke wijze geuren uit kleding verwijderen. Ideaal voor delicate textielen en kleding die je normaal gesproken naar de stomerij brengt, zoals bijvoorbeeld colbertjes. Alleen met Siemens sensoFresh kun je kleding binnen 30 minuten opfrissen en direct dragen. En met speedPerfect kunnen wasprogramma’s tot 65% sneller worden uitgevoerd, met altijd hetzelfde perfecte schone wasresultaat. Door hier te klikken kan je nog meer lezen over deze wasmachine.

Daarnaast vind je hier meer informatie over sensoFresh en lees je hier alle specificaties van deze wasmachine


Klinkt goed, ennnn reviewactie?

Ja, reviewactie! We hebben 5 van deze toppers, die pas sinds enkele maanden op de markt zijn, klaar staan om uitgebreid te laten testen door onze community, jij dus! Uit alle geïnteresseerden kiezen wij 5 gelukkigen uit die deze kanjer kopen voor €555,- (Adviesprijs €999,-). Een korting van €444 euro dus!

De gelukkigen krijgen de wasmachine gewoon thuis geleverd zoals ook bij onze normale verkoop van wasmachines. Hiervoor gelden dus deze installatie- en bezorgvoorwaarden. Als je er voor kiest om jouw oude wasmachine mee te laten nemen door de bezorgers, dan kunnen we deze achteraf niet bij je terugbezorgen. Ook ontvang je de reguliere 2 jaar garantie op jouw wasmachine.

We vragen de reviewers om de machine gedurende 2 weken uitgebreid te testen en vervolgens een zeer grondige, diepgaande en uitgebreide review te schrijven op Kieskeurig.nl. Hierbij willen we graag een extra focus op de sensoFresh-functionaliteit.


JA, IK WIL!

Dat dachten wij ook! Laat ons weten wat jouw gezinssamenstelling is én overtuig ons in een reactie onder dit bericht dat jij de ideale persoon bent om deze review te schrijven. Je hebt t/m 18 oktober, want daarna maken we de winnaars bekend! Deze winnaars ontvangen dan per mail een link waar je de wasmachine voor €555,- kan kopen.


Helemaal leuk! Hebben jullie ook nog een tijdschema?

Die hebben we zeker!

13 oktober – Start aanmelden
18 oktober – Laatste dag aanmelden
19 oktober – Winnaars bekend, ontvangen mail met aankooppagina op iBOOD
Vanaf 20 oktober – Winnaars ontvangen afleverafspraak
21  oktober - 3 november – Winnaars ontvangen de wasmachine (zorg ervoor dat je de wasmachine z.s.m. op een werkdag kan laten leveren)
9 november – Winnaars plaatsen uitgebreide review op Kieskeurig.nl

15 oktober 2016 om 00:59
frankgeerdink Gebruiker

Beste ibood,

Ik sta op het punt te gaan samenwonen… Dat betekend heel Veel comprisensluiten…. want van veel dingen hebben we alle bij.. tv, meubels, bed, kasten, enz enz…

Maar iets wat niet hebben is een jonge goede wasmachine.. sterker nog …zoveel roest heb ik nog nooit meegemaakt op en in de machine…

Nieuwe is echt noodzakelijk… Als we dezewinnen hebben we eindelijk echt schone en frisse was… Kunnen het verschil heel goed in een review laten zien

 

Groeten en succes iedereen met de actie

18 oktober 2016 om 20:02
moerka Gebruiker

Beste, ik woon samen met mijn vriendin bij nmaat die mij altijd in huis heeft genomen als ik niets kon kraken. Ik ben al van mijn 24 dakloos, 6 jaar dus en gin die maat can mij kon ik altijd terecht als ik weer eens op straat stond. Mijne maat heeft nu ngroot appartement in borgerhout gekocht en omdat ik er al bijna nhalf jaar gratis mag wonen, wou ik hem op deze manier is goe bedanken omdat hij zelf ook graag nwasmachine zou willen. Mijn vriendin is ook al 4 maanden zwanger dus voor die kleine komt dat ook zeker vpad pas. Ik zou jullie echt superdankbaar zijn! Hopelijk

18 oktober 2016 om 20:02
moerka Gebruiker

Merci

15 oktober 2016 om 06:50
snoepidog Gebruiker

Ik hou het kort en krachtig…..

JA, IK WIL!!!!!

15 oktober 2016 om 13:42
snoepidog Gebruiker

Ps:

In mijn enthousiasme vergeten dat “IK”" een gezin is, bestaande uit man, vrouw, zoon van 21, dochter van 18 en regelmatig 2 mee-eters/ slapers die hun kloffie ook tussen onze kleding gooien. Allen zijn hier actieve sporters, dus onfrisse geurtjes tot en met.

En om het gezin compleet te maken nog een speelse chocoladebruine labrador, die het heerlijk vindt door de modder te rollen waardoor er heel wat dekentjes en handdoeken dagelijks extra gewassen moeten worden.

Kortom, het ideale gezin om deze Siemens en zijn sensofresh eens optimaal te testen.

15 oktober 2016 om 08:33
martinhenskes Gebruiker

1 voor mij, 4 voor de rest

15 oktober 2016 om 08:46
rinietwijchen Gebruiker

Ik ben een actieve hardloopster , wat ook goed te ruiken is als ik thuis kom. Het is moeilijk om de zweetgeur tijdens het wassen uit mijn kleren te krijgen. Ik ben dan ook erg benieuwd of dit nieuwe systeem dat wel lukt. Ik zou het daarom heel graag uitproberen.

15 oktober 2016 om 09:08
radem083 Gebruiker

Beste iBOOD,

We zijn een actief gezin met een puberende dochter van 13. Maken op dit moment nog gebruik van een Bauknecht wasmachine en condens droger combinatie van ruim 10 jaar oud die we willen vervangen omdat de werking gebreken begint te vertonen. Toevallig deze week op de IQ700 serie van Siemens uitgekomen welke ik als favoriet op Kieskeurig had aangemerkt. Met deze fantastische aanbieding zouden we direct overtuigd zijn om de hele set maar te vervangen. De voorkeur voor Siemens is ontstaan na de aanschaf van een nieuwe vaatwasser van een klein jaar terug waar we erg tevreden over zijn. Resultaten van de wasbeurten zijn uitstekend en de machine is zeer gebruiksvriendelijk en stil).

Man is fanatiek mountainbiker en komt regelmatig met eenflinke verrassing terug thuis na een modderige bosrit. Aangezien dochter en ik ook nog sporten is dat al een leuke aanvoer voor de wasberg. Omdat mijn man een kantoorbaan heeft draagt hij overdag pakken. We waren dus zelf al op zoek naar een machine met SensoFresh functie die we daardoor zeker kunnen testen. Daarnaast wisselt onze dochter regelmatig haar outfit per dag dus een wasje of 6 per week gaan we zeker halen. We maken dan ook graag gebruik van deze kans om deze machine tet testen en onze ervaringen te delen.

Groeten,

Mirella

15 oktober 2016 om 09:34
stimper78 Gebruiker

Beste IBood,

Wij, een gezin van 4 met een kleuter en een peuter, kunnen als geen ander testen of de kleding goed schoon en fris wordt. De twee kleine hebben zeer veel ervaring met het bevuilen van kleertjes met modder, gras, pastasaus, bloedsporen, verf, viltstiften, lijm, etc. Daarnaast wordt er wel eens een wijnglaasje omgestoot. Kortom, de familie Flodder zou jaloers zijn op ons.  Ik ben benieuwd of de wasmachine tegen ons opgewassen is.

Met vriendelijke groet,

Renske

15 oktober 2016 om 09:35
marcia413 Gebruiker

Ja ik zou dolgraag deze wasmachine met jullie topkorting kopen! Onze huidige wasmachine is nodig aan vervanging toe, hij doet het nog wel, alleen heeft hij nu een extra functie, hij maakt gaatjes in onze kleding! kwa wasmachines hebben we tot nu toe niet echt mazzel gehad, ze gaan maximaal 3/4 jaar mee, ik was elke dag want met een kind in huis heb je elke dag wel vieze was.

15 oktober 2016 om 10:11
Hectisch Gebruiker

Beste Ibood,

Ik wil mij ook graag kwalificeren om mee te doen met deze unieke actie.

Ik ben al vanaf het prille begin lid van Ibood heb al veel gekocht en blijf dat in de toekomst nog steeds doen.

Nu woon ik inmiddels in België en zouden wij in België ook de kans moeten kunnen maken om mee te doen.

Ik ben nu 38 jaar oud en de wasmachine is nog vanuit mijn studententijd dus nu meer dan 18 jaar oud.

Hij is al heel de wereld over geweest en nu zo langzamerhand wel toe aan vervanging.

Ben enorm milieu bewust en denk dat dit DE kans is om weer een stapje de goede richting op te doen.

 

Met vriendelijke groet,

Floris Hoogendoorn

15 oktober 2016 om 10:57
lboxhoorn Gebruiker

Hoi iBOOD,

Ja, ik wil!!! Wij zijn een gezin van 5 personen, waarvan 3 kinderen met de leeftijd 5, 3 en 1 jaar oud. Momenteel doen we het nog met een weggevertje die ons al vele jaren trouwe dienst heeft bewezen. Echter hebben we het laatste half jaar steeds vaker last van mankementjes, daarom doen wij graag mee. Ook de energiezuinigheid en de vele mogelijkheden qua programma spreken ons zeer aan, we maken daar graag gebruik van en kunnen op basis van onze ervaringen dan een mooi review schrijven.

We zien met belangstelling uit naar jullie reactie!

Levinus Boxhoorn

15 oktober 2016 om 18:43
Jankaa Gebruiker

Dag IBOOD,

Onze kast hangt vol met zakelijke kleding van mijn vriend en mijzelf. Pakken, blazers, rokken en jurken, allemaal zijn ze nu regelmatig op bezoek bij de stomerij. Op zoek naar een nieuwe wasmachine en wasdroger kwamen we al uit op de IQ700 serie van Siemens als opvolger van de oudere Siemens versies die we nu hebben staan. We waren nog bezig om te onderzoeken of de SensorFresh functie een alternatief zou kunnen zijn voor onze bezoekjes aan de stomerij. Graag testen we dit via jullie aanbieding. En uiteraard schrijven we in ruil hiervoor met liefde een grondig, diepgaand en uitgebreid review op Kieskeurig.nl.

Hartelijke groet,

Janka

15 oktober 2016 om 19:33
EdwinPrins Gebruiker

Beste medewerkers van Ibood,

“Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je wasmasjien, Laat maar lekker draaien, steeds meer in die wasmasjien”  dat was een legendarische hit uit 1985 en dat is alweer een mooie tijd geleden net als onze machine uit 2000 die aan vervanging toe is. Diverse onderdelen door de tijd vervangen waaronder de afvoerpomp. Heeft al die jaren aardig wat moeten verstouwen met een gezin met inmiddels twee tieners van 15 en 17 jaar. Deze Siemens zal hoop ik zijn vervanger worden in aankomende tijden, want als de kinderen gaan studeren weet je wel waar ze weekends mee thuis komen. En wat zal onze dochter blij zijn met SensoFresh na 30 minuten fris en weer direct dragen. En met zijn energiezuinigheid t.o.v. onze oude machine verdiend hij zich aardig terug in komende jaren en is natuurlijk goed voor de portemonnee en het milieu.

Ik zou zeggen daag me uit en kom hier met die link!

15 oktober 2016 om 21:53
Blem Gebruiker

Beste iBood,

Volgende week krijg ik de sleutel van mijn eerste eigen hutje. Dit brengt een hoop geklus met zich mee en deze kleding wil ik weer goed schoon krijgen. Dé ideale test en een uitgeleze moment om een goede review te schrijven voor Kieskeurig.nl.

Mocht ik hem winnen zal ik zelfs aanbieden om voor de helpende handjes ook hun was te wassen, tot het moment van schrijven van de review natuurlijk ;-)!

Met vriendelijke groet,

Blem

P.S. de gezinssamenstelling bestaat uit mij alleen.

16 oktober 2016 om 06:33
aquaden Gebruiker

Beste iBood,

Ik woon alleen met een hond. Ik was 1 x per week 2 wasjes, omdat in het weekend het tarief lager is.

Ik heb een dalmatiër en veel last van kleine haartjes. Het probleem met weinig wassen is toch wel dat het rubber geurtjes gaat ontwikkelen. Ik ben toch wel benieuwd of dit met deze nieuwe Siemens niet zo is.

Qua wasjes heb ik een variëteit van vervuiling dat varieerd van stof, blubber, chemicaliën in werkkleding, tot het huis tuin en keuken vuil in handdoeken. Uiteraard ook de bekende hondengeurtjes in beddengoed ( ja, de hond slaapt bij het baasje).

Als Legionella Preventie Adviseur schrijf ik veel risico inventarisaties en beheerplannen waarin ik tegen over mijn klanten eerlijk en onafhankelijk ben. Als jullie mij kiezen om deze nieuwe Siemens wasmachine te testen dan zal ik dan ook een eerlijke review schrijven. Waarbij bij tevredenheid het toestel zal worden aangeprezen en bij ontevredenheid een negatief oordeel zal worden gegeven. Waarbij ik vooral op de geurtjes zal letten. Nu is is de termijn van 2 weken wel kort, wasmachines gaan na een paar weken niet zo zeer geurtjes afgeven. Uiteraard zijn de sensoFresch en de speedPerfect goed te testen. Verder ben ik benieuwd naar het geluid van de iQdrive motor van de machine en het energieverbruik/waterverbruik. Uiteraard is de energieverbruik en het waterverbruik in de specificaties een gemiddelde aanname maar ik zal het bij houden per wasbeurt en wasfunctie.

 

Met vriendelijke groet,

Dennis

16 oktober 2016 om 12:40
Saturnuske Gebruiker

Ja!  Wij willen heel erg graag!

Als gezin van vijf, met drie dochters die een leeftijd bereiken dat hun kleren belangrijk worden, zijn wij jullie ideale testers.

Bergen was, voldoende machines per week…

Delicate kleren, die vaak niet in de machine mogen, maar in een druk gezin te weinig tijd om je daaraan te houden, met beschadigde kleren tot gevolg…

Veel sportkledij, hobbykledij,… die een grondiger aanpak van geurtjes kunnen gebruiken (zo benieuwd naar de sensoFresh!)

Neem daarbij een oude, weliswaar trouwe, maar intussen hoogbejaarde wasmachine, die al speciale aandacht vereist bij het sluiten van de deur en niet genoeg mee is met z’n tijd voor onze hoge verwachtingen omtrent delicate kleren…

Dus natuurlijk zouden wij deze Siemens graag voor jullie testen aan een haalbare prijs!

16 oktober 2016 om 13:56
kraats74 Gebruiker

Beste Ibood-mensen,

Het lijkt me ontzettend leuk om geselecteerd te worden voor deze kortingsactie en een review te schrijven. Onze wasmachine is aan vervanging toe, dus ik was me al aan het oriënteren op een nieuwe. Deze Siemens heeft zeker de functies die ik graag bij een wasmachine wil zien, en ik ben dan ook benieuwd hoe dat zou werken met onze bergen was.

Mijn man en ik hebben 4 gezellige, sportieve kinderen van 16, 14, 11 en 9 jaar die nogal eens wat vies maken. Ik zal jullie de details van de vlekken (en geurtjes ;-) besparen, maar reken er maar op dat de wasmachine hier dagelijks (meerdere keren) gebruikt gaat worden!

Ik kijk uit naar de 19e en hoop een mail te ontvangen dat ik hem mag gaan aanschaffen en proberen.

Hartelijke groeten van de wasvrouw.

16 oktober 2016 om 20:04
rehaver@hotmail.com Gebruiker

Hallo Ibood colleagues,

Hebben jullie dat nu ook, elke dag met spanning door de aanbiedingen van Ibood bladeren? Met regelmaat stuiten wij op een aanbieding die goed past binnen ons gezin.En komt weer die blauwe doos onze woonkamer in. Met 2 kinderen mogen we niet klagen over de hoeveelheid was. ’s avonds de wasmand leeg, betekent soms in de morgen weer volle lading. We hoeven dit gelukkig niet meer op de ouderwetse manier te doen:)

Onze Siemens wasmachine, vaatwasser en droger heeft ons tot op heden al meer dan 15 jaren trouwe dienst bewezen. Een nieuwe lager en een nieuw handvaatje zorgt ervoor dat we weer schone was in de kast hebben. De droger maakt dat we snel de kasten kunnen vullen en de vaatwasser is onze trouwe kameraad om het aanrecht weer dagelijks vrij te houden!

Regelmatig wassen we onze machine schoon met soda, zouden we dit niet doen, dan houden we de deur van de machine graag gesloten. Wat een meur. Een nieuwe machine zo ons goed uitkomen en gezien de resultaten uit het verleden, beloofd dit zeker iets voor de toekomst……

Mocht de machine aan een andere gelukkige eigenaar worden toegekend, dan wensen we jullie net zo veel wasplezier toe als wij met de onze hebben mogen beleven.

Hartelijke groeten,

Richard

16 oktober 2016 om 20:55
RobBack63 Gebruiker

Beste iBood,

Ik kan een heel lang verhaal schrijven, maar met een gezin van vier produceer je flink wat was. Een wasmachine met een dergelijke capaciteit komt dan goed uit. Wij zouden deze dan ook graag testen en hier een review over schrijven voor Kieskeurig.nl.

Met vriendelijke groet,

RobBack63

17 oktober 2016 om 00:28
Xardasteo Gebruiker

Beste Ibood,

Op dit moment hebben we een zanussi wasmachine van 6kg die 7 jaar oud is en de schokdempers van stuk aan het gaan zijn. De was komt er geregeld muf uit en uitkoken is slechts een tijdelijke oploasing.

Daar komt bij dat we in maart ons eerste kindje verwachten en dua actief op zoek zijn naar een nieuwe wasmachine. Deze zou meer als voldoen moet ik toegeven en gezien ik geregeld kleding naar de stomerij moet brengen is het stukje over het opfrissen een enorme toevoeging wat betreft een kostenbesparende oploaaing!

Ik hoop dat ik uitgekozen word en mn vrouw hier ook mee mag verblijden.

Mvg,

Edwin Richter

17 oktober 2016 om 22:19
Jangor Gebruiker

Beste iBood,

Dat lijkt mij een bijzonder mooie actie. Wij (gezin van 5, kinderen 10,13 en 15 jaar) wassen veel. Ik liefst met producten van de natuurwinkel maar mijn echtgenote liefst met geparfumeerde wasmiddelen. Met deze machine is misschien een antwoord gevonden op mijn probleem dat met ongeparfumeerde wasmiddelen de was niet lekker fris ruikend uit de wasmachine komt. Ik zou dat met deze Siemens heel graag uit willen testen!

Wat ik ook bijzonder waardeer is dat de wasmachine delicate kleding kan opfrissen. Wij doen nu nog wel eens delicate kleding in de wasmachine maar dat is met deze machine dus geen enkel probleem! Dat zou ik ook graag in de praktijk willen toetsen.

Graag kom ik in aanmerking voor deze actie, ik zal ook met veel plezier een review schrijven over mijn ervaringen met zo een super wasmachine!

met vriendelijke groet,
Jan.

18 oktober 2016 om 21:37
fdocters Gebruiker

Hallo IBOOD,

Bij deze meld ik me graag aan voor deze actie.

Ik ben al een tijdje op zoek naar een vervanger van mijn huidige Miele Novotronic W 3616.

Nooit problemen mee gehad in de 15 jaar dat deze dienst reeds dienst doet in de tochtige/vochtige garage.

Dat belooft veel goeds voor deze Miele. Maat dat zal blijken na de review waarbij we zeker naar het gebruiks-gemak zullen kijken.

 

Prettige avond,

Fred Docters.

18 oktober 2016 om 23:53
milanmohrs Gebruiker

Ik heb toevalig net met een nieuwe Siemens Warmtepomdroger van 9 kilo gekocht. En ondanks dat we maar met zijn 2en samen wonen heeft mijn oude 6kg er moeite mee om de was bij te houden, aangezien ik werk als monteur en we allebei bijna dagelijks sporten. Waaronder mountainbiken, dus genoeg zand en viezigheid te wassen. Deze Siemens zou dus erg mooi staan bij mijn nieuwe warmtepomp droger van Siemens, aangezien de capaciteit toevallig precies overeenkomt :-)

19 oktober 2016 om 14:13
wally1 Gebruiker

Zijn er al winnaars? En waar vinden we deze? Groetjes

19 oktober 2016 om 14:33
Moderator Bas iBOOD Moderator

Bedankt voor jullie massale inzendingen! We hebben alle motivaties gelezen en de volgende 5 inzenders mogen we belonen met deze mooie deal:

OZarioh

Roy Looijkens

Saturnuske

Wally1

Radem083

Alle vijf gefeliciteerd! Jullie ontvangen vandaag nog een mail met meer informatie.

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd

19 oktober 2016 om 20:36
wally1 Gebruiker

Joepie! Dat is nu nog is goed welgekomen nieuws…! Dank u IBOOD!!! :)

21 oktober 2016 om 18:43
Hectisch Gebruiker

Als iemand hem niet wil, zou ik graag de mogelijkheid krijgen om de wasmachine te testen…

21 oktober 2016 om 06:17
solliee Gebruiker

Oops ik ben telaat nu moet ik.met de hand wassen helaas

Of toch niet… miss krijg ik toch nog een linkje van de sint of piet wat een verdriet

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.