16 mei 2017 om 11:46
iBOOD
Header

Regelmatig krijgen we de vraag of we een vette deal kunnen regelen voor motorrijders en fietsers. Nou, dat hebben we gedaan! Een onwijs toffe camera voor op je motor, scooter of fiets, met een nog toffere korting. Het enige wat we hiervoor in ruil vragen is een uitgebreide review.


Wat voor camera is dit?

Het gaat hier om de MiVue M560 Rider Cam. De M560 is uitgerust met een geïntegreerde optische sensor van Sony™, die een optimaal beeld en superieure kwaliteit biedt, met name bij schaars licht. Met deze kleine camera neem je al je ritten op in een kraakheldere Full HD-kwaliteit (30 fps), met de nieuwste H.264-technologie voor kleinere bestanden. De M560 is voorzien van een hoogwaardige glazen groothoeklens (F 1,8) die meer licht inlaat, waardoor de beelden helderder worden. Of het nu licht is of donker – het is altijd duidelijk wat er werkelijk op de weg gebeurde. En als klap op de vuurpijl neemt de camera met een hoek van 130° een breder blikveld en een bredere achtergrond op, waardoor het perspectief van je opname direct verbetert.
Deze camera heeft een adviesprijs van € 179,99, maar voor vijf gelukkigen bieden wij hem aan voor € 49,95.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze camera, maar ook dat jij de aangewezen persoon bent om een zeer uitgebreide review te schrijven over dit pareltje.

Als je wordt uitgekozen sturen we een link waar jij deze camera kunt kopen voor € 49,95. Vervolgens sturen we hem naar je toe!


Kom maar op met die camera!

That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van één van deze camera’s bent.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

16 mei – Start aanmelden
22 mei - 16:00 – Bekend maken winnaars en sturen Secret Deal
Vanaf 24 mei – Versturen camera
12 juni – Winnaars plaatsen uitgebreide en eerlijke review (meer informatie volgt)

17 mei 2017 om 22:26
Bleats Gebruiker

Moet ik mezelf bewijzen dat ik veel van dit soort gadgets heb van verschillende merken!? In mijn account zou dat allang zichtbaar moeten zijn, maar goed, in het kort:

Ik rijd nu zo’n 5 jaar motor, en dat zo’n beetje elke dag (voor de fun, maar vooral ook woon-werk verkeer). Voor de motor ben ik in bezit van een tweetal action camera’s die ik gebruik afhankelijk van het weer, namelijk een Sony HDR-AS15 en een GoPro Hero 3 Black Edition. Ook ben ik in bezit van een Rollei 5S welke ik ooit heb gekocht voor een paar tientjes, maar hopelijk is deze camera hier niet mee te vergelijken. Deze camera zou volgens de omschrijving moeten concurreren met de Sony daar hij beschikt over een nieuwere generatie Exmor R sensor en dus degelijk beeld geeft in het donker. De vraag is dan echter of hij dit ook kan en dat kentekenplaten leesbaar blijven. Hierbij is dus ook belangrijk dat als er stabilisatie opzit, dit ook goed wordt uitgevoerd wat voor mij het voordeel is van de Sony. Enige grote nadeel van de Sony is dat hij aanslaat bij wat vochtiger weer, iets wat deze hopelijk niet heeft aangezien er geen losse behuizing nodig is.

Als ik de camera zou mogen testen en mijn vrouw belt dat d’r vliezen gebroken zijn terwijl ik aan het werk ben, dan zal ik laten zien dat je op de Nederlandse snelwegen ook best gas kunt geven…

19 mei 2017 om 21:18
Obijno Gebruiker

Mooie reactie , daar hebben “we” wel iets aan.ik hoop dat je als ervaring deskundige ook mee mag doen!

17 mei 2017 om 22:35
vu-du Gebruiker

Mijn vrouw gaat binnenkort een parachute sprong maken vanuit een luchtballon. De ideale situatie om hem te testen.

Ik ben motorrijder en mijn vrouw zit vaak op de racefiets. Kom maar op met die camera!

Wij zullen hem eens goed testen.

18 mei 2017 om 00:04
Niek1988 Gebruiker

Dus ik moet eerst jullie overtuigen dat ik hem voor 50euro mag kopen en dan moet ik vervolgens nog een review schrijven ook? Toch wel een heel vreemde actie, geef ze dan gratis weg in ruil voor een review.

18 mei 2017 om 00:55
Moderator Paul Moderator

Beste Niek,

 

De adviesprijs van deze camera is €179,99 (bron: Mio) en elders wordt ie aangeboden voor €179 in NL en voor €175,90 in DE (bron) waardoor je al een giga-korting van minstens €125 krijgt! Als dat geen hoge beloning is voor een review? 
Uiteraard is gratis nog leuker, maar dat is niet altijd mogelijk.. Doe je toch mee? :)

Vriendelijke groet, Paul

18 mei 2017 om 00:57
ghost-be Gebruiker

Beste,

ik ben al zon 30 jaar motor rijder en beschik als camera bij deze over de garmin virb elite, Nu wil ik deze MiVeu ook wel eens testen en vergelijken met de Garmin, ook kan ik de camera testen wanneer ik voor het werk op patrouille ga, en deze dus kan testen in echte actie situatie

18 mei 2017 om 01:05
delot2011 Gebruiker

Ik wil deze top camera graag testen! Ik maak vaak mooie ritjes op mijn motor en wil graag compilatie video’s maken van de mooiste ritten,

Verder lijkt het me erg tof om vakantie avonturen vast te leggem met deze camera.

Natuurlijk maak ik een mooi review op Youtube of op een ander gewenste medium.

18 mei 2017 om 07:28
jonasvs Gebruiker

Sinds vorige zomer heb ik een motor waarmee ik de mooiste ritjes maak.
Helaas was het budget op om anderen hiervan te laten meegenieten…
Hopelijk lukt het op deze manier wel? :)

18 mei 2017 om 08:00
j.g.s.v.uden Gebruiker

Omdat een plaatje meer zegt dan 1000 woorden:

Als studententeam hebben we deze elektrische auto gebouwd, waarmee we de komende tijd veel op Nederlands bekendste circuit te vinden zijn. Daar gaan we zeer binnenkort een aanval plegen op het ronde-record. Dit zouden we mooi in beeld kunnen brengen met deze camera!

22 mei 2017 om 08:26
j.g.s.v.uden Gebruiker

Afgelopen weekeinde te bewonderen tijdens de jumbo-familiedagen! Leuke demo gereden, maar helaas geen on-board beelden vanaf de auto. Omdat wij alles met studenten en sponsoring doen moeten we altijd op budget letten.

Deze camera lijkt me dus ideaal om de recordpoging op 3 en 4 juni tijdens de pinksterraces vast te leggen! :)

18 mei 2017 om 09:01
Pol1969 Gebruiker

Deze zomer gaan we met een groepje vrienden in Italië de bergpas Stelvio beklimmen. Het lijkt mij super om deze beklimming vast te leggen voor het nageslacht…en voor onszelf

18 mei 2017 om 10:05
mathijsb Gebruiker

Omdat mijn oude vertrouwde GOPRO HD (ja zo oud) aan vervanging toe is en deze nog altijd veel gebruikt wordt! Gebruik deze nog altijd super veel, dit jaar al tijdens het: Golfsurfen, Raften, Canopy tour, Skieën, Mountainbiken en klussen! Fietsen gebeurd nu veel, er moet getraind worden voor “Fiets voor een Huis”, in september gaan we voor het goede de berg!

18 mei 2017 om 11:04
Caritas Gebruiker

Hoi Ik rij dagelijks met de scooter naar mijn werk en doe aan Airsoft. Om dit alles goed vast te leggen zoek ik al tijden een leuke camera voor een nog leukere prijs. ;)

Ik test voor mijn werk ook regelmatig spullen om voor het bedrijf te kijken of het product naar behoren werkt en men tot aankoop kan overgaan. (Vooral laptops en telefoons)

Morgen krijg ik mijn nieuwe replica (SA-B02) voor de Airsoft en natuurlijk wil ik deze uitproberen en als het mogelijk is met de camera er op.

Worden waarschijnlijk mooie filmpjes.

18 mei 2017 om 11:12
wathoman Gebruiker

Ik ben al een tiental jaar professioneel monteur en we hebben hier al met de Gopro 1 tot de Gopro 4 gewerkt. Ik beschik over een grondige technische kennis van camera’s en video formaten. Ik heb ook het nodige videomateriaal en ervaring om een mooie video-review te maken. Bovendien leg ik wekelijks een 200km af op de fiets ideaal om deze camera in alle mogelijke omstandigheden te testen!

18 mei 2017 om 11:17
DoomRider Gebruiker

gewoon omdat het kan

18 mei 2017 om 11:57
gig888 Gebruiker

Kom maar op met die camera!

ik film afgelopen 1,5 jaar regelmatig met mijn huidige actioncam: Shimano CM-1000

dit vooral op mountainbike tochten in binnen- en buitenland alsook op de motor.

ik wil graag de MiVue M560 Rider Cam testen waar ik vooral veel overeenkomsten zie qua specs en gebruiksgemak.

beide camera’s zijn zeer licht en compact wat ik als groot voordeel zie tov bijv. GoPro.

Qua specs liggen ze behoorlijk dicht bij elkaar, echter zie ik met name voor motorritjes een groot voordeel wat betreft de waterdichte laadmogelijkheid als groot voordeel tov andere camera’s waaronder de shimano.

grt, Michel

18 mei 2017 om 14:02
Boekel1975 Gebruiker

Waarom is mijn vraag verwijderd?

18 mei 2017 om 14:25
schakeldick Gebruiker

Wij gaan binnenkort een cruise maken en dan deze camera bij je te hebben, lijkt mij geweldig om mooie plaatjes te schieten.

Dus kom maar op met deze camera.

Groetjes,

Dick

18 mei 2017 om 18:31
obelixer Gebruiker

Waarom op een motor of fiets!? Zullen we deze eens onder echte extreme omstandigheden testen en op een race drone plaatsen!? Ik hoop dat daarbij de 30fps niet een bottleneck zal zijn. Maar daar kunnen we maar op 1 manier achter komen…..

18 mei 2017 om 19:26
dondiego Gebruiker

Prima timing dit, eind deze maand, de 26e, gaan we een weekje mountainbiken in Oostenrijk in de bergen. Meerdere afdalingen en sprongetjes staan ons daar zonder twijfel te wachten, die camera zou toelaten om het allemaal prachtig in beeld te brengen en te bewaren om te delen. 
Dirk

18 mei 2017 om 20:46
naltun Gebruiker

Hoe kan ik jullie overtuigen dat ik een prima revieuwer ben?

Ik krijg allerlei creatieve ideeën om uit te gaan voeren om deze camera te testen…

Van een drone vluchten tot strandvakantie binnenkort, maar ook m’n hond die een tuigje om gaat krijgen met camera er op.  Kijk nu al uit naar hilarische beelden…

Daarnaast rij ik motor dus zal zeker mooie beelden opleveren, maar dat argument heb ik al vaker voorbij zien komen. Trouwens jammer dat het wintersport seizoen er op zit anders had ik daar ook leuke dingen mee kunnen doen…

Verder ben ik benieuwd naar de gebruiksvriendelijkheid van dit apparaat en zal hier een eerlijke mening over geven.

Uiteraard hoop ik dat ik 1 van de gelukkigen mag zijn die deze camera mag uittesten en een uitgebreide revieuw komt dan zeker jullie kant op

Nuri

19 mei 2017 om 00:00
Lord_Sony Gebruiker

Dagelijks rij ik met een actioncam op de fiets om men woon werk verkeer in alle omstandigheden op te nemen.
In het weekend heb ik de contour + op men motor helm zitten.
Net kocht ik de innovv c3 om te gebruiken als fiets dashcam.

Ik heb net de zoektocht naar de ideale actioncam gedaan dus ik denk wel dat ik ondertussen genoeg reviews achter de kiezen heb om me er zelf aan te wagen met deze MiVue.

19 mei 2017 om 00:18
vingenca Gebruiker

Al sinds enkele jaren gebruik ik de iSaw extreme op mijn moto. Zowel voor woon-werk verkeer, plezier ritten als op het circuit levert het mooie beelden. De kwaliteit van het beeldmateriaal is echter ondergeschikt aan dat van recente modellen, maar of het kwaliteitsverschil het daaraan gekoppelde prijsverschil waard is is iets dat ik graag in kaart zou brengen met deze test.

19 mei 2017 om 00:19
robin_vb Gebruiker

ik ben een student en gebruik mijn motor dagelijks naar het school. mijn motor is een Custom zelfgemaakte caferacer.

Ik ben steeds op de baan en ga ook geregeld naar meatingen. hiermee rijden we met hele groepen alle mogelijke wegen af. ik denk dat ik het ideale testpersoon ben voor dit toestel. ik begeef me iedere week op zowel autostrade als zandwegen. ik kan hierbij mooie testbeelden bezorgen en de werking in regen en wind testen. ook kan ik de stabiliteit goed testen door het stadsverkeer ( kasseien ) en hobbelige zandwegen.

ik ben een student en wil hierbij gebruik maken en deze geweldige kans op een betaalbare oplossingen voor een prima actioncamte bemachtigen en hier veel plezier aan te beleven.

19 mei 2017 om 00:37
Pvdvenis Gebruiker

Veel reacties zijn van mensen die al een camera bezitten… voor mij zou het de eerste zijn. Ik zou hem gebruiken voor zowel onroad als offroad fietsen. Mooie zomerse shots van de Limburgse bossen, stukjes Maas en wie weet een mooie timelapse bij een ondergaande zon bij de Maas? Ik heb ideeen genoeg! O, als hij er voor 3 juli is kan hij ook mee de lucht in! Kijken hoe stabiel hij is onder extreme omstandigheden!

Ik kijk er naar uit!

19 mei 2017 om 00:39
Pvdvenis Gebruiker

Ik zie dat de review er al eerder moet zij , maar kan natuurlijk altijd een update toevoegen van de vlucht…

19 mei 2017 om 08:31
smoske123 Gebruiker

Hoi,

Ik ben reeds geruime tijd op zoek naar de geschikte camera om m’n Vespa GTS motorfiets te vergezellen naar de meest ludieke plekjes rond Antwerpen. Momenteel is Antwerpen één grote bouwwerf (werken op de Leien/Noorderlijn/tramtunnels) en kom je dus de meest ludieke situaties tegen (maar ook niet altijd even veilig, helaas). Het is vaak aanschuiven, wat trouwens nog wel enkele jaren zal duren. Hoedanook, tijdens m’n woon-werk verplaatsing kom ik ook wel leuke/mooie en indrukwekkende plekken tegen, gigantisch bouwwerken (MAS/Diamanten Havenhuis, bouw nieuwe ZNA (ziekenhuis Noord Antwerpen) en de Leien zelf natuurlijk. Allemaal plekken waar je helaas niet zomaar je auto voor aan de kant kan/mag zetten.  De oplossing is dit natuurlijk vastleggen met een geschikte action-cam, die me door weer en wind de meest ludieke plekjes/situaties laat vastleggen.

Door weer en wind, niet ver van huis kan je gerust heel mooie dingen vastleggen, als je die action-cam maar mee hebt…

Alvast bedankt ook mijn review te lezen.

groetjes.

19 mei 2017 om 09:13
BlueSp1r1t Gebruiker

Hoi,

Ik ben al een tijdje om mij heen aan het kijken naar een camera ( GoPro, Nikkei etc ) voor het vastleggen van motor ritjes.

Ik rij ook op het circuit dus hoe mooi zou het zijn als ik hem daar kan testen. Ook doe ik aan mountainbike dus ik kan hem op diverse fronten testen.

Het lijkt mij supergaaf om dit te testen.

Ben super benieuwd!!

19 mei 2017 om 10:19
cdeback Gebruiker

Hoi,

Ik had een Lenco SportCam maar die is er jammer genoeg niet meer. Wij rijden namelijk enduro en mijn cam heeft een oplopende discussie gehad met een laaghangende tak …. Het resultaat kan je al raden … het zou dus heel leuk zijn mocht ik onze avonturen opnieuw kunnen vastleggen. Onlangs hebben we nog een 3-daagse enduro rit gedaan in Normandïe en daar heb ik hem echt wel gemist :(

19 mei 2017 om 11:40
ab1976 Gebruiker

Voor op de mountainbike en mogelijk kan ik hem monteren op de Drone die ik bezit

Zou deze wel graag willen testen

19 mei 2017 om 12:13
eerstediesel Gebruiker

Ik rij heel veel fietstochten en zou deze graag vastleggen met deze mooie toffe camera ook om iedereen jaloers te maken natuurlijk! :)

19 mei 2017 om 13:24
ehardeman Gebruiker

Dat wordt leuk! Ben een actieve mountainbiker en geef les aan andere bikers. Dus ik film m’n eigen avonturen en zet de acties van anderen op beeld. En het mooie is dat je anderen filmt en gelijk aanwijzingen en tips kan geven. Dus kunnen ze zichzelf terugzien met de trainerstips erbij! Dus waarom zetten we die review ook niet gelijk op beeld; zien is geloven toch? de tekst-review is dan een kleine moeite. Ik ben er klaar voor :)

19 mei 2017 om 21:06
Obijno Gebruiker

Heel mooi een camara op de motor, en ik test hem graag voor een review, als senior 65+ onder al deze reactie’s stel ik voor deze gewone rijder, zoals ik zelf op een BMW K-1100 (met vroeger ervaringen op vele snelle bollidi’s) een camera te laten testen, ik zal graag de ervaringen met u delen.

Met groet, graag uw reactie.

20 mei 2017 om 06:56
boerswp Gebruiker

Ben een een actieve fietser, fiets ongeveer 1100 km (elfhonderd) per maand. Veel voor mijn werk maar ook op de mountainbike.
Zou zo,n camera wel willen op een van mijn 5 fietsen, vooral als ik met mountainbike aan het fietsen ben.
In elk geval zou ik hem uitproberen op al mijn 5 fietsen en beelden delen met collega,s hoe ik bepaalde route,s fiets.
Dus kom maar op met die camera.

Groet, Wim b

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.