16 mei 2017 om 11:46
iBOOD
Header

Regelmatig krijgen we de vraag of we een vette deal kunnen regelen voor motorrijders en fietsers. Nou, dat hebben we gedaan! Een onwijs toffe camera voor op je motor, scooter of fiets, met een nog toffere korting. Het enige wat we hiervoor in ruil vragen is een uitgebreide review.


Wat voor camera is dit?

Het gaat hier om de MiVue M560 Rider Cam. De M560 is uitgerust met een geïntegreerde optische sensor van Sony™, die een optimaal beeld en superieure kwaliteit biedt, met name bij schaars licht. Met deze kleine camera neem je al je ritten op in een kraakheldere Full HD-kwaliteit (30 fps), met de nieuwste H.264-technologie voor kleinere bestanden. De M560 is voorzien van een hoogwaardige glazen groothoeklens (F 1,8) die meer licht inlaat, waardoor de beelden helderder worden. Of het nu licht is of donker – het is altijd duidelijk wat er werkelijk op de weg gebeurde. En als klap op de vuurpijl neemt de camera met een hoek van 130° een breder blikveld en een bredere achtergrond op, waardoor het perspectief van je opname direct verbetert.
Deze camera heeft een adviesprijs van € 179,99, maar voor vijf gelukkigen bieden wij hem aan voor € 49,95.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze camera, maar ook dat jij de aangewezen persoon bent om een zeer uitgebreide review te schrijven over dit pareltje.

Als je wordt uitgekozen sturen we een link waar jij deze camera kunt kopen voor € 49,95. Vervolgens sturen we hem naar je toe!


Kom maar op met die camera!

That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van één van deze camera’s bent.


Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

16 mei – Start aanmelden
22 mei - 16:00 – Bekend maken winnaars en sturen Secret Deal
Vanaf 24 mei – Versturen camera
12 juni – Winnaars plaatsen uitgebreide en eerlijke review (meer informatie volgt)

20 mei 2017 om 10:15
JaapvanBrink Gebruiker

Het geeft mij een mooie gelegenheid deze camera onder verschillende omstandigheden te testen, op de motor, de mountainbike en de racefiets. Maak nu zeer regelmatig opnames met een go pro. Ben heel benieuwd wat het verschil zal zijn met deze camera. Met name in het bos waar het licht toch vaak beperkt is. Ook ben ik benieuwd naar de levensduur van de batterij, hier loop ik momenteel vaak tegenaan dat de opnames stoppen en ik de batterij al na een uur moet wisselen. Wil het graag eens voor een paar uur achtereen uitproberen. Ik zou het erg leuk vinden deze camera te gaan testen.

Vriendelijke groet Jaap v B

20 mei 2017 om 10:54
reuvie12345 Gebruiker

Heel mooi deze camera, maar waarom alleen testen op een fiets of op de motor? Ik wil de camera graag testen op mijn nieuwe zeiljacht. Opnames maken als wij de boot overnemen, wat we doen met het schoonmaken, de inrichting en wat dacht je van de opnames van het gestuntel met de eerste keer de zeilen hijsen? Onze planning is om via de Noordzee terug te varen. De eerste keer op zee is iets waar we opnames van moeten hebben. Al deze beelden willen wij delen op onze website, dus daarom wil ik graag deze cam testen en hier een review over schrijven.

GR

Geert-Jan

20 mei 2017 om 12:59
G1o Gebruiker

Ik ben een fanatieke mountainbiker en racefietser, maar daarnaast ook gek op gadgets. Zo maak ik voor het fietsen gebruik van de Garmin Edge 1000. Helemaal geweldig om je eigen prestaties te monitoren, maar ook je eigen prestaties te vergelijken met anderen en zelfs met leeftijdsgenoten. De bijbehorende app helpt daar enorm bij.

Wat voor mij erg belangrijk is voor de aankoop is testresultaten uit de praktijk.  Met name zoek ik vaak naar wat het gebruikersgemak is. Hoe gedraagt een product zoals deze camera bijvoorbeeld zich op het stuur, op mijn helm of mogelijk zelf gemonteerd op de voorvork. Hoe makkelijk kan ik de camera tijdens het rijden activeren en de-activeren en wat is nu eigenlijk de echter batterijduur.

Daarnaast wil je natuurlijk ook weten met welk gemak je de beelden kunt monteren. Hoe kun je die beelden delen met je vrienden.

Met andere woorden, mijn review zal die componenten die ik zelf als klant zoek dan ook zeker bevatten.

20 mei 2017 om 13:00
jesso1 Gebruiker

Dagelijks rijd ik naar mijn werk diep zeeland in, krinkel de kronkel over de mooie binnenwegen.

Daar kom je als motor rijder soms de meest gekke dingen tegen, zowel op de snelweg als op de binnenwegen.

Het lijkt me erg leuk om dat met de  MiVue M560 Rider Cam vast te mogen leggen.

Zowel op de motor als op de helm hoop ik er mooie beelden mee te kunnen schieten

Make me a happy rider.

20 mei 2017 om 14:26
cneervoort Gebruiker

Ik fanatiek motor rijder en wil al een tijd een camera aanschaffen om zo alle ritten op te nemen ik rijd door weer en wind. Ik rijd dagelijks naar mijn werk dat is zo’n 70km per dag

Hierdoor zal ik dus onder alle weersomstandigheden de camera kunnen testen.

En mijn rijkunsten kunnen laten zien haha.

Maar nog belangrijk is te kunnen laten zien hoe sommige andere verkeersdeelnemers rijden.

Kortom laat die camera maar komen en hij zal zeker tot zijn recht komen.

20 mei 2017 om 16:49
Jairdebest Gebruiker

Ik zie weinig reacties van mensen die dagelijks gewoon de fiets pakken. Graag zou ik de MiVue M560 Rider Cam willen reviewen! Ben zelf enorm bedreven met elektronica en heb een groot hart voor camera’s. Bij mij sprongen twee factoren uit de introductie van het product naar voren: F1.8 groothoeklens én de 2 megapixel SONY IMX322 sensor. Deze twee factoren zie je vaak in beveiligingscamera’s vanwege de lichtsterke kwaliteiten. Zelf ben ik ook in het bezit van een Yi 4k, welke naast GoPro dé populairste actioncamera is als vergelijkingsmateriaal evenals diverse telefoons met vergelijkbare camerasensoren. Stond al te watertanden bij het zien van deze technisch interne specificaties, de vorm van het apparaat én de prijs. Zou enorm veel plezier belezen aan het schrijven van een review voor het product.

Daarnaast weet ik hoe een diepgaand en makkelijk te begrijpen review geschreven wordt!

Kortom: Kies mij en je zult geen spijt ervaren!

21 mei 2017 om 00:20
dutchzeus Gebruiker

omdat een video meer zegt dan 1000 sollicitaties.
https://youtu.be/e8Jp9Awh3Rg

Edited by: Paul fixed

21 mei 2017 om 00:44
dutchzeus Gebruiker

en ik hem graag op de mooiste plekjes van NL zelf wil testen met mijn eigen motor, als hele trouwe en jarenlange iboodklant…

https://drive.google.com/open?id=0B2WA8BZFvD7DSG1zZTVBdWZicmM

Edited by: Paul
bericht aangepast; een verwijzing naar een afbeelding kan niet als afbeelding gepost worden

21 mei 2017 om 00:59
dutchzeus Gebruiker

https://youtu.be/ARAHdzwKpeE

Edited by: Paul fixed post

21 mei 2017 om 07:22
pickup-driver Gebruiker

Als een iets “oudere” motorrijder wil ik laten zien dat wij ook mee willen en kunnen doen met de nieuwste gadgets en dit willen en Ibood laten zien

Ik zal een eerlijk verslag doen aan Ibood en kan mij verheugen om mijn ritten aan anderen te laten zien die gemaakt zijn met  MiVue M560 Rider Cam.

Dus laat maar komen de Cam……………….. ;-)

Groetjes,

Harry

21 mei 2017 om 08:12
stijndombrecht Gebruiker

Wij hebben een bedrijf die pop-up karting tracks bouwt in de hele Benelux! De camera zou worden gemonteerd op heftruck om promotiefilmpjes te maken, op de karts tijdens de wedstrijd of op 1 van onze supersnelle competitie karts tijdens een wedstrijd of demonstratie!

Veel verschillende situaties waar de camera tot op het uiterste zal moeten gaan dus!

21 mei 2017 om 08:49
Yahyas Gebruiker

Ik heb vele gadgets maar nog geen actioncam. Heb enorm veel ervaring als fotograaf en maak regelmatig videoreviews.

Ik ben enorm kritisch en zou deze camera graag eens aan de tand willen voelen op mijn dagelijkse ritten op mijn gave limited edition Brompton vouwfiets.

21 mei 2017 om 09:12
LEVANI Gebruiker

Deze camera ziet er prachtig uit en ook handig voor te gebruiken op een motor , ik heb nog niet veel ervaring maar ben wel op zoek naar een prachtige camera . Als ik zoiets moest hebben kan ik veel opnames doen van de rit en delen op de website van de motorrijders .

21 mei 2017 om 09:19
AllArtPro Gebruiker

Wat ware ze gaaf hè die eerste actioncams?! Voor het eerst werd het mogelijk om ook als amateur jouw gaafste acties te delen met ‘het thuisfront’. Delen vanuit jouw perspectief in tegenstelling tot het ‘kijkers’ perspectief. Die gave sprong op het snowboard, die snelle bocht met de motor of dat smalle paadje langs de afgrond op de mountainbike, ineens werd het mogelijk om een ‘niet beoefenaar’ de spanning van het moment te laten beleven. Die sprong was pas echt hoog als je zelf naar beneden kijkt, die bocht is pas echt scherp als je er zelf in hangt en die afgrond pas dichtbij als je je voorwiel er bijna in ziet glijden. Wat hebben de action camera’s ons veel gebracht als het gaat over het overbrengen van onze sportemotie op anderen.

Zo is het bij ons thuis ook begonnen. Niet het praten over mountainbiken heeft iedereen in huis enthousiast gemaakt maar het laten zien (en eigenlijk ervaren) van de snelheid, spanning en de prachtige landschappen en natuur heeft ons hele gezin bevangen.

Maar het had ook zijn keerzijde. De eerste modellen waren weinig gebruikers vriendelijk. Een verkeerde stand van de camera leverde vaak een dag aan onbruikbare beelden op. Of die keren dat we dachten de camera aangezet te hebben en helaas bleek dat het toch niet zo was. Accu’s die door hun perfecte gevoel voor timing altijd net sterven vlak voor dat ene mooie moment. En zo verstoorde (in ieder geval bij ons) ook menig action camera de groepsdynamiek juist op de in potentie leukste momenten.

Voor ons is er een nieuwe fase aangebroken. De activiteiten met vriendengroepen vervagen naar de achtergrond en worden ingeruild tegen gezins momenten. Sinds kort heeft bij ons in huis iedereen een mountainbike (de kleine meid van 5, de jongen van 7, en mama en papa van respectievelijk 34 en 33). En binnenkort gaat de kleine meid van 5 voor het eerst mee naar de track op Lage Vuursche.

Acties filmen is inmiddels wel standaard. Als ik deze action cam mag testen dan ben ik vooral benieuwd of het met deze camera lukt om naast de acties vooral ook het plezier over te brengen. Is deze camera zo gebruiksvriendelijk en kwalitatief goed dat onze kinderen hem als waardevolle aanvulling gaan zien op de gezinsactiviteit? En gaan de opa’s en oma’s de positieve energie ervaren en herbeleven door naar de opnames te kijken? Wij staan open voor een extra gezinslid ????

21 mei 2017 om 13:34
minah Gebruiker

Hey, wil zeker jullie actiecamera eens grondig testen. Rij dagelijks met de fiets in alle weersomstandigheden en eens het weer behoorlijk is trek ik in het weekend er op uit om te gaan airsoften. En snelle actie in een bos blijkt voor sommige actiecamera’s dus wel degelijk een probleem.  De omstandigheden van filmen kunnen tijdens airsoften snel veranderen. Van pikdonker naar volle stralende zon. Ook dit zijn interessante omstandigheden om te testen of de camera hier snel en goed mee om kan. Dus laat maar weten of er 1tje kan uit testen.

Groetjes, Gunther

21 mei 2017 om 14:16
dr.koen Gebruiker

Ons dochtertje van 8 lijkt nu ook eindelijk het mountainbike virus te hebben gekregen. Het zou natuurlijk gaaf zijn om dat vast te leggen op film, net als de oefenmomenten van ons andere dochtertje van 3 op een gewone fiets (gefilmd met helmmount) en haar avonturen in de speeltuin. Ook zijn wij fanatiek snorkelaars (met af en toe een duik), waardoor er toch best wel wat eisen aan een camera moeten zitten. Denk aan duidelijke filmbeelden kunnen geven onder diverse uiteenlopende licht- en vochtomstandigheden.

Daarnaast hebben we eind juni ook nog een vrijgezellenfeest georganiseerd in de ardennen, met raften, mountainbiken, karten (spa-franchorchamps) en natuurlijk afsluitend flink op stap. Bij de eerste 3 activiteiten kunnen we zelf de opnames maken, en bij de laatste zou het erg leuk zijn als de vrijgezel gedurende de avond de camera op zijn kop heeft.

Helaas is mijn gopro hero 3 (silver) overleden,waardoor dit toch helaas niet meer gaat.  Een nieuwe camera zou dus perfect uitkomen en dit zou dan natuurlijk de rest van de wereld mogen weten!

21 mei 2017 om 14:49
marcvburk Gebruiker

Ik ben een fietser en heb al een paar camera’s gehad maar ben nog steeds op zoek naar de perfecte camera om mooie actie filmpjes te maken. Daarom zou ik deze wel willen testen om te kijken of dit iets voor mij is

Marc

22 mei 2017 om 07:56
C.munten@icloud.com Gebruiker

Op dit moment ben ik in het bezit van een Go Pro e3 en wil ook wel eens wat anders proberen.

Naast filmpjes van de kids gebruik ik de camera ook voor sportieve doeleinden zoals mountainbike en hardlopen.

Deze zomer gaat de reis naar Frankrijk en ik zou daar graag de nieuwe camera eens willen proberen en testen.

Overigens maak ik altijd een mooie montage die ik dan weer deel op mijn sociale kanalen

Groeten

Chris

22 mei 2017 om 08:32
stedjakusuma Gebruiker

Het is er misschien niet voor ontworpen (Beetje lang). Maar ik zou graag de camera op een FPV(first person view) Quadcopter willen bevestigen voor freestyle and race opnames. Momenteel wordt heel veel GoProHero4 Session gebruikt door FPV racers.

22 mei 2017 om 10:39
shizzle Gebruiker

Afgelopen zomer een grote motor roadtrip door Spanje en Frankrijk gemaakt, helaas toen geen camera meegenomen en daar achteraf wel spijt van. Vooral in de Pyreneeën had het mooie plaatjes opgeleverd! Daarom heb ik besloten voor de komende roadtrip een camera aan te schaffen. Ik heb al vaker een goPro geleend en mee geëxperimenteerd maar daar was ik nog niet echt van onder de indruk. Dus graag zou ik deze MiVue M560 Rider Cam uittesten! Ik heb al langer ervaring met kleine camera’s zo heb ik meegewerkt in een film bedrijfje waar we verschillende camera’s onder een drone gebruikten voor het maken van promotie filmpjes.

22 mei 2017 om 10:41
jaxoezy Gebruiker

Ik ben heel benieuwd naar de beelden van deze camera.

Zelf heb ik veel ervaring in de fotografie, en was ik in het bezit van de gopro hero 4 & de poleroid cube.

Ik heb genoeg mogelijkheden om deze camera uit te testen, tijdens het mountainbike  zijn de moeilijke licht invalshhoeken en de stabiliteit van de camera uitstekend te testen door de drukke omgeving in de bossen en het oneffen terrein waar je overheen fietst. Ik kom van een bmx achtergrond dus een tabletop hier en daar springen is ook geen probleem. Verder heb pas een Kreidler (oldtimer) opgeknapt, hier is het geluid (widnruis) op hogere snelheden en de prestaties bij schemering perfect mee te testen. Door de waterdichtheid van de camera kan ik hem ook nog eens meenemen tijdens wakeboarden, hier word de degelijkheid en stabiliteit van de camera goed getest.

En met dit alles komt de gebruiksvriendelijkheid van de camera natuurlijk meteen naar boven, in zowel de montage en setup als het gemak van gebruik in verschillende scenarios. Dit kan ik ook vergelijken met mijn eerdere ervaringen met actioncams.

Dus als jullie zoeken naar een eerlijk, volledig in-dept reveiw van deze camera, ben ik de aangewezen persoon door mijn eerder ervaringen en breedde inzetbaarheid van deze action cam.

Met vriendelijke groet,

Joey

22 mei 2017 om 16:00
Moderator Bas iBOOD Moderator

Bedankt voor de leuke, diverse en enthousiaste inzendingen. De volgende 5 users mogen we gelukkig maken met een speciale deal voor deze camera:

j.g.s.v.uden

gig888

robin_vb

ehardeman

jaxoezy

 

We nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.

 

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.