20 april 2017 om 11:09
iBOOD
Header

Ben jij toe aan een nieuwe wasmachine? Hou je als echte “innovator” van de nieuwste producten? Of wil je gewoon een wasmachine van topkwaliteit kopen voor een kleine prijs en wil je daarna met je vlotte pen een goede review schrijven over deze wasmachine? Dan ben jij de geschikte persoon voor onze nieuwe reviewactie. Lees snel verder!


Topkwaliteit wasmachine? Welke?

Het gaat hier om de Whirlpool FWG81496WSE NL wasmachine, die nog niet op de markt is verschenen! Wij hebben er echter al 5 geregeld die door onze Community getest mogen worden. Jij kan dus 1 van de eerste Nederlanders/Belgen zijn met deze gloednieuwe wasmachine in huis. Deze machine is energiezuinig (A+++ -30%) en kan 8 kg wasgoed aan. Klik hier en hier en ontdekt alles over jouw nieuwe wasmachine!


Klinkt goed, ennnn reviewactie?

Ja, reviewactie! We hebben 5 van deze toppers klaar staan om uitgebreid te laten testen door onze community, jij dus! Uit alle geïnteresseerden kiezen wij 5 gelukkigen uit die deze kanjer kopen voor € 333,- (huidige verkoopprijs € 499,-). Een korting van € 166,- euro dus!

De gelukkigen krijgen de wasmachine gewoon thuis geleverd zoals ook bij onze normale verkoop van wasmachines. Hiervoor gelden dus deze installatie- en bezorgvoorwaarden. Als je ervoor kiest om jouw oude wasmachine mee te laten nemen door de bezorgers, dan kunnen we deze achteraf niet bij je terugbezorgen. Uiteraard ontvang je ook gewoon 2 jaar garantie op je nieuwe wasmachine.

We vragen de reviewers om de machine gedurende 2 weken uitgebreid te testen en vervolgens een zeer grondige, diepgaande en uitgebreide review te schrijven. Hierover ontvang je later meer informatie.


JA, IK WIL!

Dat dachten wij ook! Laat ons weten wat jouw gezinssamenstelling is én overtuig ons in een reactie onder dit bericht dat jij de ideale persoon bent om deze review te schrijven. Je hebt t/m 23 april, want maandag maken we de winnaars al bekend! De winnaars ontvangen direct na de bekendmaking een link naar een Secret Deal, zodat zij de wasmachine dezelfde week nog in huis kunnen hebben.


Helemaal leuk! Hebben jullie ook nog een tijdschema?

Die hebben we zeker!

20 april – Start aanmelden
23 april – Laatste dag aanmelden
24 april – Winnaars bekend, ontvangen mail met aankooppagina op iBOOD
Vanaf 25 april – Winnaars ontvangen afleverafspraak
Vanaf 26 april – Winnaars ontvangen de wasmachine (zorg ervoor dat je de wasmachine z.s.m. op een werkdag kan laten leveren)
15 mei – Winnaars plaatsen uitgebreide en eerlijke review (meer informatie volgt)

21 april 2017 om 16:26
karelhermans Gebruiker

Ja ik wil, wij zijn met zijn 2′en en doordat we 4 dagen in de week sporten (voetballen, mountainbike, tennissen etc.)
draait de wasmachine wekelijks menig rondje, en is een zuinige wasmachine welkom. 
Daarnaast is de huidige machine inmiddels 12 jaar oud en past deze niet meer bij het interieur ;).

21 april 2017 om 18:52
OVIE Gebruiker

Ik heb al ruim 30 jaar alleen maar Miele wasmachines gehad en hoewel mijn laatste wasmachine eigenlijk nog niet aan vervanging toe is, wil ik wel graag een mooier en zuiniger apparaat. In ons gezin, van inmiddels 4 volwassenen die vaak sporten, draait de wasmaschine wekelijks gauw zo’n 15 x per week. Met deze Whirlpool met energielabel A+ kunnen we dan aardig besparen op stroomkosten en kan het waterverbruik ook drastisch naar beneden.

Die oude Miele kan dan straks tegelijkertijd met mijn oudste zoon de deur uit als hij gaat samenwonen met zijn vriendin ;-)

21 april 2017 om 21:43
BootZ629 Gebruiker

Yes ik zou ook zeker willen testen.

Binnenkort ga ik met mijn vriendin samenwonen. Afgelopen weekend in de Mediamarkt helemaal tureluurs gedraaid over toerentallen geluid niveaus en energie verbruik.

Deze zuinige machine komt in ons energie zuinige appartement met zelf een A plus extra vergeleken met ons energie label.

Deze voldoet aan alle eisen (van mijn vriendin, daar heb ik vrij weinig over te zeggen) :)

Deze mooie machine zal goed gebruikt gaan worden door ons.

21 april 2017 om 23:31
Ellenpalmers Gebruiker

Binnen 2 maanden trekken wij in ons eerste stulpje en alleen gaan wonen betekent natuurlijk zelf de was doen! We waren net te laat dinsdag voor de deal, dus we willen er deze keer heel graah bij zijn!

Als onderwaterhockeyer heb ik veel handdoeken op een week die de was in moeten en met een vriend die ook nog veel sport lijkt deze whirpool ons ideaal. Perfect om de machine uit te testen.  Er is al een plekje in het appartement, nu nog deze whirpool!

22 april 2017 om 15:50
kevindg Gebruiker

Deze actie komt voor mij precies op het juiste moment. Vorige week is namelijk mijn wasmachine verloren gegaan waardoor ik nu een paar keer per week met de wasmand richting mijn ouders (lees: moeder) ga. Niet echt ideaal zoals je waarschijnlijk wel begrijpt.

Ik ben een alleenstaande man van 28 en woon op mezelf in een energiezuinig huis. Een energiezuinige wasmachine zou hier dus goed bij passen. Deze nieuwe Whirlpool lijkt mij super gaaf. Mede door de extra grote wastrommel en omdat er goede wasprogramma’s opzitten.

JA, IK WIL!

22 april 2017 om 16:59
Razor58 Gebruiker

JA IK WIL!

Dit zou perfect zijn voor mij, ik heb namelijk nog geen was machine dus dit zou een super begin zijn.

ook ik doe de was nog bij me moeder dus die zou dubbel blij zijn :-)

22 april 2017 om 22:53
fienpt Gebruiker

Hallo,

Ik wil dit zeker voor jullie testen!

Binnenkort gaan mijn vriend en ik alleen wonen en wij zijn nog op zoek naar een wasmachine. Mijn vriend voetbalt en ik ga vaak joggen, waardoor degelijk materiaal een must is. We draaien toch e en aantal wasjes per week. Wij hopen te kunnen oordelen of Whirpool aan onze, weinige, eisen voldoet.

Bedankt!

23 april 2017 om 00:23
roelwillems Gebruiker

Hoi !

Deze wil graag testen en voor dagelijks gebruikt .naar 20 jaren moet er nu een zuinige komen in verbruik van water en stroom.

23 april 2017 om 01:55
Ahja Gebruiker

Beste

Al een hele tijd overweeg ik een nieuwe wasmachine aan te schaffen, dus dit zou een ideaal moment zijn.

Zelf heb ik een wasmachine van meer dan 20 jaar oud, dus zeker niet energievriendelijk.  Maar waarom een nieuwe kopen als we er nog eentje hebben die werkt? Dus een uitgelezen kans om nu wel over te stappen.  Wij zijn een gezin van 5 personen, waarvan twee intensief sporten tot 4 à 5 keer per week. Werkkleding die gewassen moeten worden…

Dus ja, graag wil ik deze machine testen.

23 april 2017 om 08:49
AMARW Gebruiker

Ja, deze gelegenheid kwam op het juiste moment, ik zou graag deze machine speciaal whirlpool merk willen hebben. Ik heb veel apparatuur van whirlpool in mijn huidige huis, nu ga ik naar mijn nieuwe huis, dus raad iedereen altijd aan om whirlpool apparatuur, het beste blijvende merk te hebben.
Ja, ik wil deze geweldige apparatuur hebben.

23 april 2017 om 09:03
Nacjab Gebruiker

We waren van de week net te laat voor de wasmachine aangezien de huidige machine op instorten staat zijn we op zoek

Dus wij willen graag deze machine testen en kopen uiteraard

23 april 2017 om 09:26
psangwan Gebruiker

We moved to new place and looking for a washing machine and really need to buy washing machine early next week. In past used Bosch, Samsung, Whirlpool washing machines

We are looking for washing programs at least Wool, synthetic, sport  and quick wash , and this washing machine has all of these modes plus more.

I will be happy to buy this washing machine and test and provide detailed review.

23 april 2017 om 10:44
kitanatje Gebruiker

JA, IK(WIJ) WIL(LEN)…

Wij zijn een gezinnetje met 2 kids. 1tje van 10 en 1tje van 6 jaar die elke dag bergen was meebrengen. Soms vraag ik me af of ik vroeger ook zo was. Vermits we nu

nog met een oude(5kg) wasmachine werken zou een grotere zeker welkom zijn en deze aanbieding komt dus ideaal. Hopelijk kunnen we deze uitvoerig voor jullie testen :-)

23 april 2017 om 10:45
wesseltjes Gebruiker

Hoi, leuke uitdaging. Ons gezin bestaat ui t 2 personen, waarvan 1 binnenkort werkeloos :(

Maaarrrr, dan wel weer veel tijd om te testen en een uitgebreide review te schrijven :)

23 april 2017 om 12:04
homeenliving Gebruiker

Gisteren hoorde ik van mijn tante dat haar wasmachine kapot was gegaan. Zou super zijn als ik deze wasmachine voor haar kan kopen. Uiteraard zorg ik via haar voor een uitgebreide review!!

23 april 2017 om 13:06
ElsEnChris Gebruiker

5 jaar geleden toen we gingen samenwonen, hadden wij een oude Miele novotronic W970 wasmachine van een kennis overgenomen. Ondanks dat het verouderd is en de geluidsniveau inmiddels aan de behoorlijke kant ligt, doet het wat die moet doen. Nu een baby opkomst is, zijn we kritischer geworden en hopen om de nieuwe mijlpaal te kunnen vieren met deze nieuwe generatie wasmachine. Uiteraard zorgen wij voor een review met kritische blikken;).

23 april 2017 om 15:55
Gerwin001 Gebruiker

Dit klinkt heel interessant. Aangezien ik samen ga wonen met mijn vriendin en wij onze hele inboedel moeten kopen wat flink in de euro s loopt is een cheap wasmachine altijd welkom!! En aangezien ik met mijn voetbalkleding en mijn vriendin met haar paardenkleding we de nodige was uurtjes zullen draaien zullen wij zeer zeker een goede review kunnen plaatsen!!

23 april 2017 om 16:21
Nvink Gebruiker

Hallo Ibood,

Sinds kort wonen mijn vriendin en ik samen, nu moet er nog een wasmachine aangeschaft worden.

Dus als jullie deze aan mij verkopen schrijf ik voor jullie een prachtige review.

Hebben we een deal?

Mvg Niels

23 april 2017 om 16:53
michaelhomefield Gebruiker

Hi IBood,

Met 4 kids die allemaal nog jong zijn en gek op buiten spelen, hebben we genoeg tijd om de machine goed te testen! Dus die review die zal zeker inhoudelijk zijn!

Dus bij deze, onze aanmelding ;-)

Michael

23 april 2017 om 17:53
koekroeck Gebruiker

Hallo ibood,

Mijn mama zit nu al weken te zagen dat het tijd wordt, dat ik mijn was zelf moet doen. Ik zou haar geen gelukkiger cadeau kunnen “geven” door mezelf een wasmachine te kopen. En als groene stadsmus is het echt wel het type wasmachine waar ik opzoek naar ben.

Ik kijk al uit om ze te testen en te beoordelen!

23 april 2017 om 18:01
redrobboy Gebruiker

Ik en mijn vriendin verhuizen binnekort. Zou zeker goed van pas komen zo’n wasmachine. Aangezien we er nog geen hebben.

23 april 2017 om 21:58
wesn83 Gebruiker

Wij hebben juist een huis gekocht dus dienen we alle toestellen meubels aan te kopen. Deze wasmachine heeft goede specificaties en uiteraard willen we dit dan ook uittesten en onze beoordeling hierover meedelen. Deze wasmachine zal veel gebruikt worden zodat we direct weten wat dit toestel allemaal kan. :)

Hopend op een bevestiging van jullie. toch al bedankt.

23 april 2017 om 22:14
Wagila Gebruiker

Hoi Ibood,

Aangezien mijn vriend altijd knoeit met eten en vieze remsporen achterlaat in zijn ondergoed, zouden wij deze wasmachine uitgebreid kunnen testen/beoordelen of die gemaakt is voor dit soort zware klussen.

Wij hopen dat jullie ons uit de smerige was kunnen helpen! Een nette/schone review komt daar dan ook voor terug!

Met vriendelijke groet, een radeloze vriendin

24 april 2017 om 06:28
Gunther11 Gebruiker

Wij hebben een wasmachine van 10 jaar oud, zijn een gezin van vier (2 tieners) en hebben bergen wasjes te doen. We zijn tevens sportief en hebben dus vaak heel bevuilde wasstukken. We zouden dus een goed overzicht kunnen bieden tussen een oude en recente wasmachine plus onze was ligt zeer uiteenlopend. Van bevuilde sportkleren tot de delicate stukken van mijn vrouw. Ook ben ikzelf een persoon die zijn aankopen zeer uitvoerig checkt alvorens aan te kopen. Ik zou dus alle punten uitvoerig aan de tand voelen en mijn ongezouten mening geven. Alsook schrijf ik wel graag een samenvattende tekst (en als het een goed product is, zal ik dit met plezier uitvoerig bewierroken). Ik hou van kwalitatieve producten die waar voor hun geld bieden en poch daar dan ook wel graag mee.

24 april 2017 om 08:14
Zyberbood Gebruiker

Heel graag! Tijd terug bij jullie een wasmachine besteld die maar niet geleverd werd, en toen hij na 2 maanden wel kwam bleek hij zo beschadigd door fikse deuken dat hij per direct weer retour kon. We wassen dus nog vrolijk verder met onze oude machine met maar 5kg inhoud, vrij weinig voor een gezin zijn dat heel wat wassen draait. Ons gezin is dan ook een ideale test voor zo’n wasmachine! Dus we zouden heel graag mee willen doen! Jullie hebben nog wat goed te maken ;-)

24 april 2017 om 10:40
adriaankelly Gebruiker

Zou leuk zijn om de wasmachine te testen in studentenhuis van mijn dochter! papa betaald dan en de 6 studenten wassen en reviewen. De huidige wasmachine is op en er wordt bijna dagelijks gewassen aldaar (wie zegt dat studenten viespeuken zijn? hooguit tijdelijk alcoholist). wij horen het graag of we in aanmerking komen!

24 april 2017 om 12:33
Moderator Bas iBOOD Moderator

Dank voor alle inzendingen!

De volgende 5 users krijgen zo snel mogelijk de exclusieve deal aangeboden, gefeliciteerd:

Gunther11

Ahja

Zyberbood

OVIE

michaelhomefield

 

Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

24 april 2017 om 15:23
koekroeck Gebruiker

Hoe belachelijk ibood!

De aanmeldingen werden afgesloten op 23 april, terwijl zyberbood pas op 24 april om 8u deze morgen zijn bericht schreef…

24 april 2017 om 15:23
koekroeck Gebruiker

Net als gunther11, die schreef zijn bericht ook pas deze morgen. Niet fair ibood!

24 april 2017 om 16:11
kevindg Gebruiker

Ben het net als koekroeck niet helemaal eens met deze beslissing. Er stond duidelijk een deadline vermeld voor de aanmeldingen. Not so fair

24 april 2017 om 16:14
karelhermans Gebruiker

haha dan kun je inderdaad beter geen reglement opstellen. fail

24 april 2017 om 16:30
Moderator Bas iBOOD Moderator

We hebben besloten de inschrijving iets te verlengen, omdat we vanochtend nog banners online hadden staan op onze website en niemand wilden buitensluiten die n.a.v. deze banners nog reageerde op deze actie.

We zullen hier de volgende keer extra scherp op zijn.

25 april 2017 om 00:20
EdwinPrins Gebruiker

Ja ik wil tot het einde ons scheid. Gezin 2 tieners met terugkerende was opdrachten.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.