2 juni 2017 om 13:47
iBOOD
Header

Heb jij er elk jaar weer moeite mee om een tof Vaderdagscadeau te vinden? Wat denk je van een Vaderdag Surprisepakket van iBOOD...


Surprisepakket? Wat is dat?

Dit pakket bestaat uit allerlei toffe producten voor even toffe papa's. Deze vette producten zijn samen ruim meer dan € 100 waard! Wauw, als dat geen leuk cadeau is!


Hoe maak ik kans?

Laat ons hieronder weten waarom jouw vader of de vader van jouw kinderen dit pakket moet winnen. Onder de vaders, die wij dit verrassingspakket het meeste gunnen, verloten wij er twee. De winnaars worden op 10 juni 2017 bekendgemaakt en natuurlijk zal het Vaderdag Suprisepakket vóór 18 juni bij de winnaars arriveren (ja, Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni, mocht je het nog niet weten ;)), zodat jij die fijne pa eens extra blij kan maken.


Maak er een mooi verhaal van, met of zonder foto

Wil je een foto toevoegen? Ga hiervoor eerst naar https://www.mupload.nl/ om je foto te uploaden. Kopieer de URL van je foto en kom dan terug naar dit forum. Klik op het afbeeldings-icoontje dat in de balk boven het reactieveld staat en plak de URL in het venster dat verschijnt, klik vervolgens op “invoeren”.

Doe het voor je vader! Succes!


2 juni 2017 om 18:36
D_101 Gebruiker

Hoi, ik zou graag mijn vader, Noël, iets speciaal geven omdat hij het wel kan gebruiken. Sinds hij 3 jaar geleden een nieuwe knie gekregen heeft, sukkelt hij met z’n bloedwaarden. Hij is zelfstandig en kan niet elke dag meer werken. Hij loopt vaak moe, kan geen stress aan, … Hij probeert er zo veel mogelijk tussenuit te knijpen om te rusten, zijn voorkeur gaat uit naar zuid-Frankrijk. Ik zou hem dit als geschenk willen geven maar het is ver rijden (zijn vriendin durft niet vliegen) maar dan zag ik jullie actie. Ik heb geen idee wat er in het pakket zit maar hij heeft wel wat dezelfde interesses als ik en ikzelf zie geregeld leuke dingen bij jullie. Ik heb een foto geüpload van enkele jaren geleden, toen we met ons 2 gaan skiën zijn.

Nu, genoeg medelijden. Ik wil hem gewoon een leuke afleiding geven.

Hopelijk maakt hij kans.

groetjes

Dominik Bonny

2 juni 2017 om 22:54
mamie1980 Gebruiker

Ik wil graag oizopower nomineren hiervoor. Zodra hij uit zijn werk komt staan zijn kinderen op nummer 1 ! Hoe moe hij ook is, toch staat hij dan weer bij de finish te wachten met een bloemetje voor zijn dochter omdat ze de vierdaagse heeft uit gelopen. Of als zijn zoon met droevige ogen hem aankijkt, en het verhaal verteld dat ze hem in de winkel niet serieus hebben genomen, en hij dan gelijk met hem terug naar die winkel gaat.  Of gewoon zomaar een knuffel een dolletje alles kan. In het weekend tussen alles door maken we dan ook nog even tijd om de computer weer eens virus vrij te maken. Hij doet alles voor zijn gezin en vergeet zichzelf daar te vaak bij. Al met al een pappa die het waard is om eens verwend te worden

3 juni 2017 om 00:15
alber003 Gebruiker

Ik zou mijn vader willen nomineren omdat hij altijd voor mijn zus, broer en mijzelf klaar staat ook al Is hij op leeftijd.

Ook staat hij 24/7 klaar voor mijn moeder die door en vreselijke voorval hulpbehoevend Is. Nooit zet hij zichzelf op de voorgrond en vind zichzelf niet belangrijk. Wij weten wel beter oh wat zouden zouden wij hem graag in ‘t zonnetje willen zeten met een mooi vaderdagkado van Ibood.

3 juni 2017 om 00:15
Jovanni Gebruiker

Ik zou men pa heel graag willen verrassen omdat hij toen we klein waren tot nu egt voor ons zorgt en alles voor ons doet als we iets vragen daarmee wou ik hem eens gelukkig maken met jullie box ik wil hem terug een gebaar geven en hem bedanken dat hij toch voor ons gezorgd heeft en daarmee zou je me heel blij maken met zo een box dat zou egt een leuke verrassing zijn grtn

3 juni 2017 om 08:39
kitanatje Gebruiker

Beste Ibood,

Wij zouden graag onze papa deze super doos willen geven. Hij is zelfstandige en sinds 2 jaar is hij ons nieuwe huisje aan het bouwen. Hij doet alles alleen en toch maakt hij nog elke dag tijd voor ons. Hij helpt ons met raad en daad, een luisterend oor, ons huiswerk, schoolprojectjes, fiets maken, speelgoed maken, hij probeert ons goede raad te geven en ons op de juiste weg te zetten, noem het maar op, niets is teveel gevraagd. Als hij niet in zijn zaak staat dan is hij bezig aan ons nieuwe huisje en hij is er voor aan het zorgen dat mijn zus en ik beide een super slaapkamer gaan krijgen. Ook dankzij Ibood want mama heeft de laatste maanden al heel wat spullen op Ibood gekocht die papa allemaal mag installeren :-) Soms als we thuis komen heeft hij zelfs een verrassing voor ons gemaakt. Hij staat ook altijd klaar voor iedereen. Wij vinden dat onze papa zeker een extratje verdiend en hopen dat jullie onze allerliefste, super coole, mega toffe, hele lieve, Ibood-papa kiezen.

Vanwege Sascha en Kitana

Edited by: Paul afbeelding hersteld

3 juni 2017 om 13:14
Binnenmars Gebruiker

Mijn vader is 9 jaar geleden overleden, toch heb ik hem een brief geschreven. Ik hoop dat er in het pakket een vlieger zit, maar het mag ook een drone zijn.

Mijn eigen kinderen hebben nog nooit gehoord van vaderdag, of ze weten niet hoe het werkt.

3 juni 2017 om 15:06
Sandram1990 Gebruiker

Jazeker! Hier moet ik aan meedoen voor mijn alleliefste, gekste, soms wat onhandige, zorgzame papa. Oftewel: de leukste papa van de wereld! ;) En waarom moet mijn papa dit winnen? Nou…. omdat mijn papa altijd het internet (en winkels) afstruint voor koopjes. Soms heeft hij een leuke gadget binnen gehaald, maar (sorry pap) soms ook écht prulgerei (vb: hij vindt mijn JBL speaker van Ibood altijd ideaal, dus hij wil er zelf ook een. Maar hij koopt een goedkope bluetooth speaker met onder andere zéér slecht geluid. Dat is nog niet eens het ergste, hij moest er zelf nog de ‘bluetooth’ sticker opplakken die erbij geleverd was). Opmerkingen van mijn moeder over mijn vader zijn “koopjes”-gekte: *”Jan, heb je nu alweer een zaklamp gekocht?” (die heeft hij écht veel gekocht), “Koop nu eens wat fatsoenlijks in plaats van al dat prulgerei”, “Jan, we hebben al genoeg rommel in huis”, enz. enz. Het lijkt me leuk om mijn vader nu eens te verrassen met een verrassingspakket met fatsoenlijke gadgets! Hij zal er in ieder geval super blij mee zijn (en mijn moeder mag er niets van zeggen, want een gegeven paard mag je niet in de bek kijken).

Ik ga duimen dat mijn lieve papa dit pakket wint, dan kan ik hem verrassen na alles wat hij afgelopen jaar voor mij heeft gedaan!

Groetjes,

Sandra

Edited by: Paul merged posts

3 juni 2017 om 16:00
Inekemiss Gebruiker

Ik zou graag de vader van mijn lieve zoontje willen opgeven.
Ik vind dat hij een fantastische vader is voor ons zoontje die inmiddels 9 weken is.
Zoals jullie misschien weten ben ik een echte ibood hunter en zit ik de hele hunt achter mijn pc en het forum. ( en ja daar is hij dag en nacht de dupe van) Ook als ik even naar de wc moet of ga douchen zet ik tablet aan zodat ik kan kijken als de deal veranderd. Snachts loop ik actief gratis verzendcodes te hamsteren om luiers te bestellen en maak ik hem wakker als er wat leuks voorbij komt.

Overdag ben ik natuurlijk ook ermee bezig en dan neemt hij deels de zorg voor onze lieve zoon over en heb ik helemaal geen aandacht voor mijn vriend. :P

Omdat hij dit zo goed doet en omdat ik mij lichtelijk schuldig voel door mijn hysterische ibood hunt gedrag, zouden ik en mijn zoontje het fantastisch leuk vinden om met vaderdag dit kado aan hem te geven!

Edited by: Paul foto hersteld

4 juni 2017 om 15:16
Binnenmars Gebruiker

Wat een heerlijk dotje, en een hele stoer papa.

3 juni 2017 om 16:00
HHaan Gebruiker

Hallo IBOOD,

Dit zou het perfecte vaderdag cadeau zijn voor mijn vader. Met hem kan je altijd lachen, hij komt vaak met de domste dingen en dan liggen we weer in een deuk, maar de laatste paar jaar heeft hij het zo druk met werk en andere zaken dat hij maar weinig ontspanning krijgt. En helaas is dit te merken aan de sfeer in huis :(. Dus het word tijd voor een verrassing voor mijn vader, een verrassing waarvan hij weer een beetje vrolijker wordt.

Een Ibood box als surprise cadeau is zo’n verrassing voor mijn vader, daar zal hij een flink stuk van opfleuren en komen die domme dingen waar we zo om kunnen lachen ook weer terug! =D

Ik hoop dat mijn vader een kans maakt op de surprise box. :)

In ieder geval, nog een fijne dag en alvast een leuke vaderdag gewenst aan iedereen!

4 juni 2017 om 09:05
tadeksas Gebruiker

Wij hebben 2 zonen en 1 dochter, ze zijn inmiddels allemaal het huis uit.

Onlangs zijn we, omwille van de spierziekte van mijn man, moeten verhuizen naar een appartement.

Bijna al ons gereedschap hebben we overgelaten aan onze 3 kinderen, maar nu stellen wij vast dat we toch praktische zaken missen!

Het zou een mooi iets zijn, moest ik hem dat met Vaderkensdag kunnen schenken, in naam van IBood.

Oprechte dank voor al de dagelijkse goede aanbiedingen, w maken er egelmatig gebruik van.

Rina

4 juni 2017 om 09:19
herrtsee Gebruiker

Mijn vader is een echte superman:

1) Als er iets op de kast ligt waar ik niet aan kan, neemt hij een trapje en helpt met op de kast kruipen. Daar kan bvb. een banaan op liggen (als ik honger heeft en wil sneukelen), maar soms ook eens een zure snoep. Dan staat mijn mond natuurlijk in brand. Papa haalt dan snel een glas melk uit de koelkast en blust het brandje in mijn mond met de koude, alkalische melk. Soms geeft hij me eens chocomelk ook. Als m’n mama dat evenwel te weten komt is er heibel. “Choco is niet goed voor jonge botjes”, legt ze me dan uit. “Maar moeder, ik ben wel al 15 ondertussen”, jammer ik dan. “Toet toet”, zegt moeke dan, en ze geeft me een aai over m’n bol. Meestal val ik daarna in slaap.

2) In de auto mag ik soms de versnellingsbak bedienen van papa. Vaak verleg ik voor de grap eens in de omgekeerde richting, van 3 naar 2 bvb. De auto maakt dan heel gekke geluiden. We lachen dan luid en eten meestal een pannenkoek daarna. Met suiker of confituur. Bananenconfituur eet mijn papa het liefst, maar die kan je niet overal kopen. Eergisteren is de auto echter beginnen geluid maken. Vliegwiel kapot en nieuwe versnellingsbak. Een serieuze kost. Ik heb m’n spaarpot aan diggelen geslagen, maar daar zaten alleen nog roste centjes in. “Niet erg”, zei papa zacht. Gelukkig maar!

3) Als het voetbal op televisie is, supportert papa hevig. Soms is hij voor de blauwe en soms voor de witte. Als zijn ploeg wint gaan we ook pannenkoeken eten. Papa eet graag pannenkoeken. Ik ook vroeger, maar nu beginnen ze al een beetje tegen te steken. Papa merkt dat wel, maar dan zegt hij “pannenkoeken zijn goed voor je”, en bestelt er nog een stuk of drie.

Q.E.D.

Christophe

4 juni 2017 om 09:55
SSTMF Gebruiker

Hoi,

na de dood van onze 16 jarige poes Tobi (links op de foto) waren we allemaal zeer verdrietig.

Tobi was een deel van de familie geworden en konden we zeer moeilijk loslaten. Traantjes hebben gevloeid.
Al rap was de beslissing gemaakt om te kijken voor een nieuw poesje.
Na een beetje rond te kijken was ons oog gevallen op een ros katertje.
We moesten helaas nog een hele maand wachten vooraleer we het konden halen.
En uiteraard wilden we het als verrassing houden voor de kids.
Het lange wachten, stilzwijgen en verlangen was harder en moeilijker dan ooit.
Deze vrijdag geweest was het eindelijk de moment, de kids zijn op schoolreis geweest en zouden thuiskomen waar een superleuke verrassing op hen stond te wachten.
Traantjes (van geluk deze keer) waren aan de orde.
Hier is ie dan, onze nieuwe vriend Mason :

Tesamen met heel wat nieuwe spulletjes voor de poes is de familie weer compleet.
De kids hebben de papa en mama al superveel bedankt, maar als ik deze actie zag, wel, dan verdient de papa mss ook wel iets :-)

En wie weet zit er wel iets bij voor mijn papa, die sedert een tweetal weken nu zijn intrek heeft genomen in een bejaardentehuis.

Mvg,
Stefaan

4 juni 2017 om 13:27
Nicole Lievrouw Gebruiker

Ik vind dat mijn man een verrassingspakket verdient omdat hij dag en nacht voor mij klaar staat. Ik ben een invalide vrouw met vele lichamelijke problemen en kan zelf niets meer, mijn man gaat nog fulltime werken en doet daarbij nog voor mij zorgen en wassen en koken en de rest ook nog allemaal. Echt een superman vind ik hem! Hij heeft twee jaar geleden zelf een zware rug operatie gehad en heeft een jaar moeten revalideren , wel dat waren de moeilijkste maanden van zijn leven! Want nu moest hij zijn werk uit handen geven! Vandaar vind ik echt dat hij het verassingakket dubbel en dik verdiend , hij is ook nog opa en voor zijn kleinkinderen een hartendief zo geweldig lief. Dat is nu echt nog een een schat van een man! Groetjes Nicole

4 juni 2017 om 15:26
Binnenmars Gebruiker

Wat een prachtige verhalen, tranen schieten soms in mij ogen, gelukkige momenten, trieste momenten, maar altijd doorzetten en klaar staan voor een ieder.
Op zo’n moment besef je dat een deukje in de Porsche niet het einde van de wereld is.

4 juni 2017 om 20:03
Matjasdebadjas Gebruiker

Mijn vader Christian is 54 jaar, getrouwd en vader van drie zonen. Altijd, maar ook altijd staat hij er. Niet alleen voor zijn gezin, maar voor iedereen rond hem. Ik kan nooit genoeg doen voor mijn vader om hem ooit waardig te kunnen bedanken voor alles wat hij betekent, op alle vlakken. Wel kan ik één iets doen… En dat is deze tekst schrijven, in de hoop iets te winnen wat mijn vader al altijd wilde: een verrassingsdoos!

Mijn vader is een fantastisch man en heeft al heel veel mensen gelukkig gemaakt. Hij denkt aan anderen en zoekt altijd de beste oplossing voor iedereen. Dag in, dag uit werkte hij als human resources manager en wilde hij het beste voor zowel de vakbonden als de werkgeversorganisaties. Overal bracht hij bemiddeling, al was het ten koste van zichzelf. Toen hij de functie verliet, kreeg hij niks dan lof mee van mensen met wie hij had samengewerkt. Maar jammer genoeg geen verrassingsdoos.

Hij is altijd rustig, zal nooit conflicten opzoeken en doet er alles aan om mensen kansen te geven en hen positieve raad mee te geven. Hij is het soort man van wie er te weinig zijn op onze aardbol. Mensen zijn zo vaak jaloers, maken ruzie om de onbenulligste zaken of schelden elkaar uit. Maar dat is niet hoe we willen leven. Elke mens wil kunnen lachen en gelukkig zijn en dat is vooral te vinden in onze naasten. Of in een verrassingsdoos.

Deze verrassingsdoos zou dan ook een prachtig geschenk zijn, waarbij het uitpakken van het cadeautje weer het kind in hem naar boven zou brengen. Fonkelende ogen, blijdschap of teleurstelling, maar op het einde gaat het om het gebaar: het gaat om appreciatie en om de mooie momenten met elkaar te delen, om achteraf er eens goed mee te lachen of blij terug te blikken.

 

Eenmaal Vaderdag per jaar: het is eigenlijk veel te weinig. De meeste vaders verdienen veel vaker een schouderklopje, maar krijgen dat zelden. Het is nochtans niet moeilijk: met enkele woorden uit het hart is het gebeurd. Als ik denk aan alles wat mijn vader al gedaan heeft voor mij, dan besef ik al snel: “mijn vader houdt echt van mij. Hij verdient echt een verrassingsdoos.”

5 juni 2017 om 00:19
delot2011 Gebruiker

Ik hoop dat ik de box win voor mijn vader, die het altijd te belachelijk voor woorden vindt, wat mensen allemaal voor prive ellende vermelden, om toch alstublieft in aanmerking te komen voor een doos met daarin voor Euro 100,00 aan onbestemde, onverkoopbare troep.

Tsja, niet alle vaders zijn een rolmodel!

5 juni 2017 om 06:48
Dirk54 Gebruiker

Hello. Mijn vader is 93j jong en verblijft in een home, in België. Hij heeft steeds hard gewerkt, 5 kids op deze wereld gezet, en gezorgd dat iedereen nu een toekomst heeft en gezond is. Hij is steeds blij met een bezoekje. Klaagt niet/nooit en lust nog graag een Jupilerke…

Graag kijk hij uit naar de box en wie weet zitten er nog wat spulletjes in die hij leuk kan vinden. De rest wordt verdeeld onder de 5 kids.

5 juni 2017 om 08:02
Roegiers Gebruiker

Ik doe mee voor mijn eigen, ben zelf ook vader, voor mijn vader kan ik helaas niet meedoen, die is helaas al 20 jaar overleden.

5 juni 2017 om 09:49
Arshana Gebruiker

Mijn vader 53 jaar jong, gezellig, twee rechterhanden en ook zeker de allerliefste vader die ik me wensen kan. Vadertje van vier kids en getrouwd met zijn jeugdliefde al meer dan 30jaar. Ondanks de nodige lichamelijk problemen laat hij niet dit blijken, altijd bezig met klussen in en om het huis, verzorgen van de groente- & fruittuin en alle andere planten. Als hij niet bezig is met zijn hobby’s dan weet hij altijd iets leuks te bedenken om fysiek bezig te zijn. Als het wat rustiger aan moet dan is hij dol op het kijken van films en series, bezig een plattegrond van zijn droomhuisje in Suriname te tekenen of iets in elkaar aan het knutselen voor onze twee papegaaien.

Al wint mijn Pappie niet, wens iedereen alsnog een fijne vaderdag <3!

5 juni 2017 om 09:59
M.V.P Gebruiker

Ik heb geen fantastisch of uniek verhaal. Ik ben een jongeman van 23, en om eerlijk te zijn heb ik het niet altijd even goed kunnen vinden met mijn vader. Zeker als ik een tiener was. Ik kan wel zeggen dat ik het soms wel verprutst heb. Hem met momenten het leven zuur gemaakt. En soms hem teleurgesteld omdat ik zijn interesses niet deel. Maar mijn ‘pa’ is wel een goede kerel en zonder hem zou ik nooit gestaan hebben waar ik nu sta. Ik studeer, heb alles wat ik nodig heb,.. 
Jah, die pa van mij… die verdient wel een cadeau.

5 juni 2017 om 10:13
Renske23 Gebruiker

Eigenlijk zou ik de Box willen verdelen tussen mijn vader en de vader van mijn kinderen. Beide betekenen heel veel voor mij. Mijn vader staat nog altijd voor mij klaar als ik hem nodig heb (ook als ik hem niet echt nodig heb komt hij vaak langs). Ondanks zijn lichamelijke beperkingen (een nieuwe knie en binnenkort moet zijn andere knie ook) leeftijd gaat toch wel een rol spelen, helpt hij altijd mee met klussen.

Mijn man doet alles voor zijn dochters (beide studenten) en moet vaak een klusje voor ze doen en doet dat dan met heel veel liefde. Al heeft hij soms nog maar een paar uurtjes geslapen na zijn nachtdienst, want ze wonen niet echt in de buurt, eentje in Leeuwarden en eentje in Groningen en wijzelf in Drenthe. We reizen wat af samen.

Edited by: Paul
Je zult foto’s via bijv. mupload.nl moeten plaatsen, aangezien verwijzingen naar eigen bestanden niet werkt.

5 juni 2017 om 11:27
A&J Gebruiker

Omdat ik moeder en vader ben voor mijn kinderen.

5 juni 2017 om 11:46
Sjoerd015 Gebruiker

Mijn vader is de aller beste want hij staat altijd voor mij klaar. Ik zou graag willen dat hij het pakket zou winnen omdat hij mijn kampioen is. Ik wens geen betere vader. Hij is de beste ter wereld.

5 juni 2017 om 14:06
killwizzy Gebruiker

ik zou graag willen dat mijn vader een pakket ontvangt omdat hij altijd voor mij klaarstaat.
toen ik erg ziek werd heeft hij aangeboden om weer een slaapkamer bij hun thuis voor mij in te richten, en heeft me elke keer bij gestaan als ik naar het ziekenhuis moest
toen ik weer beter was en op mezelf wilde gaan wonen heeft hij alles aan mijn nieuwe woning verbouwd, ookal had hij last van zijn arm, en moest daarna van zijn arts verplicht 3 maand rust nemen en kon dus niet werken omdat hij zoveel voor mij had gedaan.
daarnaast, hoe moe hij ook is, hij heeft altijd tijd voor zijn kleinkinderen

5 juni 2017 om 15:04
Baziel11 Gebruiker

Altijd moeilijk iets origineels en verrassends te verzinnen voor vaderdag .dus dit lijkt me de oplossing !!!!  Zo is het zowel voor ons als voor ons vader een super spannende dag !!!!

Laat maar komen !!!!!!!!!!!

6 juni 2017 om 00:09
bert_vb92 Gebruiker

Sinds een jaar terug in contact met mijn vader, we hadden elkaar jaren lang niet gesproken na een ruzie over iets doms en belachelijk. We weten beiden zelf niet meer over wat het ging.

Mijn vader stuurde plots uit het niets een sms of ik wou komen barbecueën en of hij mijn pasgeboren zoon wou meenemen, die nog niet had ontmoet. Sindsdien zie ik hem minstens maandelijks en heeft mijne kleine er een grootvader bij. Vorig jaar heb ik niets gekocht, dit jaar wil ik mijn vader graag in de watten leggen, om de vele jaren terug goed te maken

6 juni 2017 om 00:59
Girosi Gebruiker

De rollen zijn omgedraait helaas voor ons…

Zo stond mijn vader (inmiddels 75) altijd voor mij klaar maar nu is dit andersom.

Helaas heeft hij een slechte gezondheid door, 3x hartstilstand maar daar redelijk bovenop is gekomen met behulp van een ICD en vele operaties, afgelopen december is hij getroffen door een hersenbloeding waardoor hij deels zijn zicht kwijt is en niet meer mag autorijden, wat zijn alles was.

Om het allemaal nog erger te maken heeft hij een zeer extreme vorm van jicht waardoor hij constante pijn heeft en met regelmaat aan de sterke pijnstillers moet, waardoor hij zich als een zombie gedraagt en dit is echt heel pijnlijk om te zien hoe je eigen vader zo moet lijden.

Hij is gelukkig redelijk positief onder alles en hij is dol op gadgets en technische snufjes én van een verrassings- iBoodbox wordt iedereen gelukkig.

Door alle narigheid voelt het bijna als een plicht om een poging te wagen om hem ook namens iBood te verrassen met een groots gevuld cadeau want wie wilt zijn vader nou niet zien stralen?!

6 juni 2017 om 02:24
nen.duvel Gebruiker

Ik nomineer mezelf!
Jazeker. Dat is ‘em!
Met twee afstuderende studenten was het hier afgelopen weken alle hens aan dek. Twee thesen… Dat betekent dan teksten nalezen, herlezen, corrigeren, redigeren, controleren, checken en dubbelchecken. De trukendoos in Excel opentrekken en de kinderen nog wat leren toveren in Word.
En nu draait die arme ik de nachtshift om de berg werk die zich inmiddels op z’n eigen bureau heeft opgestapeld weg te werken. Doe ik aan zelfbeklag? Neuuh! Ik zou het meteen weer doen: alles voor de kids! Maar als het dan Vaderdag is, dan wil ik mezelf wel eens in de watten leggen.
Dus laat maar komen, die doos.

6 juni 2017 om 11:56
Lynn16 Gebruiker

Mijn papa verdient absoluut zo’n verrassingsdoos. Ik ben zelf 21 jaar en mijn papa is ondertussen 84 jaar. Inderdaad, hij is 4 keer zo oud en toch zou je dat absoluut niet zeggen. Hij is de meest jeugdige persoon die ik ken en ik hoop dat ik hem nog vele jaren bij mij kan hebben. Hij is dol op verrassingen en op gadgets en ik weet 100% zeker dat hij van deze doos een gat in de lucht zou springen. Hij is namelijk een echte uitvinder en verzamelaar. Er zou niets in die doos zitten waar hij niet blij mee zou zijn of waar hij niet iets mee zou kunnen maken waar hij blij van wordt. Ik weet niet hoelang ik mijn papa nog bij me zal hebben dus met deze doos wil ik hem een onvergetelijk vaderdag cadeau geven! Bedankt voor deze leuke kans iBood!

6 juni 2017 om 11:57
Lynn16 Gebruiker

Ik wil niet vergeten toevoegen dat hij ook altijd klaar staat voor mij en mijn zussen. Hij rijdt soms heel de wereld voor ons rond en er is niets dat hij niet wil doen!

6 juni 2017 om 13:07
Koroo Gebruiker

Ik vind dat mijn vader (52 jaar, paps van 3 zonen) deze box dubbel en dwars verdient! De afgelopen periode is namelijk heel zwaar geweest voor ons gezin, omdat er kanker was geconstateerd bij mijn moeder. Mijn vader is gedurende deze periode een heel belangrijke steunpilaar geweest voor het hele gezin, maar vooral voor mijn moeder. Bij elk ziekenhuisbezoek was hij aanwezig om mijn moeder te steunen. Mijn moeder is heel erg emotioneel en in zulke beladen gesprekken krijgt ze dan niet alles even duidelijk meer mee. Mijn vader daarentegen is altijd de rust zelve en hij kon iedereen tot in de details duidelijk vertellen hoe en wat er ging gebeuren. Dit hielp mijn moeder enorm om toch rustig te blijven en niet in paniek te raken. Soms denk ik bij mezelf van.. hoe doe je dat, hoe blijf je in vredesnaam zo rustig!?

Hij was er bij het verkrijgen van een second opinion wat de behandeling betreft, het uitzoeken van een pruik, alle chemo-behandelingen, alle informatiegesprekken, bij de operatie en ik vergeet vast nog wel dingen. Zelfs nu als mijn moeder op controle moet gaat hij nog elke keer mee (ze is inmiddels gelukkig volledig genezen!). Daarnaast steunde hij haar ook veel meer in het huishouden, waar moederlief dit normaal deed, pakte hij dit voor een groot deel op. Na het werk weer koken voor een gezin van 5 en ook boodschappen doen en noem maar op. Mocht mijn moeder na een chemo-behandeling toch nog wat energie hebben om iets te gaan doen in het weekend dan was het altijd wat zij wilde. Hij cijferde zich helemaal weg om het voor haar zo makkelijk mogelijk te maken. Echt een held voor mij. Een vakantie zat er afgelopen anderhalf jaar vanzelfsprekend niet in, want alle vakantiedagen gingen naar het steunen van zijn vrouw. Ik snap dan ook niet dat hij geen burn-out heeft gekregen of iets dergelijks..

Daarnaast staat hij altijd klaar voor zijn kinderen om te helpen bij van alles en nog wat, hij weet overal wel wat van af. Ook heeft hij altijd van die ontzettend slechte vader grappen, die zo slecht zijn dat ze toch weer grappig zijn. Zo een mooi rond buikje heeft hij ook. Wij noemen hem dan ook wel meer dan eens “dikke”, waar die gelukkig wel om kan lachen. Typische vader verder dus ;).

Dus ja, mocht hij deze box winnen dan verdient hij dat ook zeker. Zo niet, dan weten jullie in ieder geval dat mijn vader een topper is.

6 juni 2017 om 16:26
marlboro1971 Gebruiker

We willen onze liefste papa eens extra in de bloemetjes zetten, hij staat altijd voor ons klaar, dag en nacht. lopen, springen en vliegwerk is het soms om alles in goede banen te leiden.

Dus als papa deze box wint, gun ik het hem van harte.

Yasmine,Ilyas en mama

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.