2 juni 2017 om 13:47
iBOOD
Header

Heb jij er elk jaar weer moeite mee om een tof Vaderdagscadeau te vinden? Wat denk je van een Vaderdag Surprisepakket van iBOOD...


Surprisepakket? Wat is dat?

Dit pakket bestaat uit allerlei toffe producten voor even toffe papa's. Deze vette producten zijn samen ruim meer dan € 100 waard! Wauw, als dat geen leuk cadeau is!


Hoe maak ik kans?

Laat ons hieronder weten waarom jouw vader of de vader van jouw kinderen dit pakket moet winnen. Onder de vaders, die wij dit verrassingspakket het meeste gunnen, verloten wij er twee. De winnaars worden op 10 juni 2017 bekendgemaakt en natuurlijk zal het Vaderdag Suprisepakket vóór 18 juni bij de winnaars arriveren (ja, Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni, mocht je het nog niet weten ;)), zodat jij die fijne pa eens extra blij kan maken.


Maak er een mooi verhaal van, met of zonder foto

Wil je een foto toevoegen? Ga hiervoor eerst naar https://www.mupload.nl/ om je foto te uploaden. Kopieer de URL van je foto en kom dan terug naar dit forum. Klik op het afbeeldings-icoontje dat in de balk boven het reactieveld staat en plak de URL in het venster dat verschijnt, klik vervolgens op “invoeren”.

Doe het voor je vader! Succes!


6 juni 2017 om 20:43
Dreamcatcher Gebruiker

Wil graag mijn vader ermee verrassen, dit jaar begonnen met een tumor die vast zit aan ze rug en longen, en daarmee erg vaak in het ziekenhuis zit.

Dus dit zou een mooi kado voor hem zijn.

6 juni 2017 om 21:52
Yamaha_ERG121 Gebruiker

Mijn vader is 61 en met elk jaar wat daarbij komt wordt het moeilijker om een cadeau te vinden wat origineel is. Maar vooral om een cadeau te geven wat hij nog niet heeft, graag wil hebben én niet geheel onbelangrijk: nog niet eerder gekregen heeft, want niemand vind het leuk om in herhaling te vallen. Geen sokken dus, of weer een horloge wat uiteindelijk sneuvelt tijdens het klussen. Niet weer spullen om de auto te wassen, want dat is zo’n vervelend werk voor vaders.  En ook niet dat ene ding wat hij volgens moeders “wel heel erg goed zou kunnen gebruiken” maar waar hij zelf nou juist niet om staat te springen; Nee, een echt cadeau, een echte verrassing dat zou fijn zijn! Misschien is het dan nog wel het allerleukst als het een verrassing voor iedereen is, maar die alleen voor vader is.

7 juni 2017 om 06:43
ries.bode Gebruiker

7 juni 2017 om 08:42
GeertvDrunen Gebruiker

Ik zou mijn vader willen nomineren. Ik en mijn vriendin hebben een klushuis gekocht, en elke zaterdag sinds 31 december 2015 heeft hij mij geholpen met het huis. Hij heeft ervoor gezorgd dat het huis nu bijna af is (ja, we zijn al anderhalf jaar bezig!). Een paar maanden geleden is hij in de ziektewet beland in verband met een burnout, maar zelfs met die burnout komt hij elke zaterdag een half dagje werken aan het huis. Dat is niet niks, zeker omdat het een uur rijden is naar het huis wat we gekocht hebben.

Een lieve en keihard werkende vader die altijd voor zijn kinderen klaarstaat, ik gun hem van harte een box.

Groeten,
Geert

7 juni 2017 om 11:21
Frikke Gebruiker

Dag,

Mijn man gaat door het vuur voor zijn 3 zonen. Staat altijd klaar, dag & nacht. Nu er ondertussen 2 van de 3 reeds uit huis zijn, is dit niet verandert. Integendeel, de band is enkel maar sterker geworden. Zelf is hij een man van weinig woorden, maar met een gouden hartje. De zonen bestellen geregeld een pakje dat dan aan huis geleverd wordt. Hij kent de postbode ondertussen al redelijk goed. Groot zal zijn verrassing zijn als het pakketje eens voor hem zal zijn. Koosnamen zonen : grote (oudste zoon), grootste(middelste zoon) en kleinste(jongste zoon). En nu duimen maar.

7 juni 2017 om 11:25
prono Gebruiker

Ik zou graag mijn man willen nomineren voor deze mooie papa box. Afgelopen maand zijn onze 2 dochters geboren, na een kort ziekenhuisverblijf mochten ze met ons mee naar huis.

Een paar uur nadat we thuis waren (en de kraamzorg alweer naar huis was) merkte mijn man op dat er iets mis was met 1 van onze dochters. Hij vertrouwde het niet en is gelijk naar het ziekenhuis gereden, eenmaal aangekomen ging het al heel snel heel slecht met haar. De doctoren hebben haar nagekeken en constateerden dat ze een hele erge bacteriële (GBS) infectie had wat al snel overging in een zeer ernstige hersenvliesontsteking. De artsen wisten niet zeker of ze de volgende ochtend wel zou halen. Gelukkig heeft ze dat wel gedaan en volgens de artsen was dit echt te danken aan het snelle optreden van mijn man! Ze zeiden dat als we een paar uur later geweest waren ze het waarschijnlijk niet had gered. Een paar dagen later werd ook onze andere dochter ziek, helaas met hetzelfde ziektebeeld. Weer snel naar het ziekenhuis, de artsen waren op de hoogte van de ziekte van haar zusje en konden haar dan ook snel behandelen (GBS). Na 2 weken herstellen in het ziekenhuis mochten ze dan afgelopen week mee naar huis, gezond en wel dankzij papa. Daarom vinden wij dat onze papa deze box verdient!

7 juni 2017 om 11:43
pat__ Gebruiker

Hoe maak ik kans?

Laat ons hieronder weten waarom jouw vader of de vader van jouw kinderen dit pakket moet winnen. Onder de vaders, die wij dit verrassingspakket het meeste gunnen, verloten wij er twee.

Ahum, kan je me uitleggen wat dit betekent? De vader van mijn kinderen ben ik toch zelf (hoop ik) Mijn kinderen zeggen nu door dit op te merken dat ik zeker zo een prijs verdien. LOL.

8 juni 2017 om 00:43
Moderator Paul Moderator

Ahum, dat betekent dat ook de moeder van jouw kinderen mag meedoen met een inzending om jou te verrassen. :)

7 juni 2017 om 11:52
Kerkveld Gebruiker

Beste iBOOD , ik zou de papabox aan mijn schoonzoon en zoon willen schenken omdat zij zo hun best doen om een goede papa te zijn .

7 juni 2017 om 17:24
Jesse_Vandenbussche Gebruiker

Ik zou mijn papa Bart (46 jaar en ook papa van 3) graag deze mooie prijs cadeau willen geven,

Hij heeft een heel moeilijk jaar achter de rug, mijn moeder was vorig jaar geconstateerd met borstkanker en moest een hele boel chemo’s doen en bestralingen. Tijdens al dat vergif dat in mijn mama’s lichaam werd gespoten was er wel altijd die ene die naast haar zat om haar te steunen want ze was namelijk haar broer ook verloren hieraan.Diegene die er was in de donkere periode van haar leven, iemand die een hart onder de riem stak. En dat was mijn papa. Kort na het verklaart worden van “genezen” aan die vuile ziekte werd jammer genoeg haar moeder ook getroffen door kanker. Het ging heel snel achteruit en ze haalde het niet… Maar dag en nacht waakten mijn mama en papa naast haar. Dag in en uit hoopten ze op de goede afloop. In deze moeilijke en donkere periodes is het heel moeilijk om nog dat sprankeltje hoop te vinden, maar daar is mijn papa wel een krak in.

Ikzelf ben nu 19 en mijn tijd dat ik thuis zal wonen verkort ook… Als ik hierover nadenk doet het me zo’n hartzeer. Hoewel ik altijd genoten had van de momenten dat ik samen met mijn papa meemaakte hoopte ik toch dat het er zoveel meer waren. Ik wenste dat ik nooit was uitgevlogen tegen mijn vader of nooit boos was geweest op hem. Wantja waarvoor was dit nodig? Ik hoopte dat ik meer vader-zoon momenten had want dat zijn de momenten waar ik nu naar terugkijk en dat is de reden waarom het pijn doet om te denken over het huis te verlaten…

Mijn papa is mijn voorbeeld voor mijn verdere leven. Zoals mijn papa een goede papa was over zijn 3 kinderen zo wil ik er ook een zijn. zoals mijn papa er altijd was voor zijn gezin zo wil ik dat ook. Zoals mijn papa mensen graag blijft zien zo wil ik dat ook. Hoewel ik hem zo dankbaar ben dat hij er voor mij is en mijn papa is heb ik hem nog nooit echt oprecht bedankt. Ik ben namelijk niet zo goed in woorden als het op spreken neerkomt.

Ik hoop dat ik die doos win om 2 redenen 1: zodat hij een mooi vaderdag cadeau krijgt van zijn zoon maar ten 2de en misschien de betere reden is dat als hij vraagt hoe het komt dat ik deze doos kon geven ik hem deze tekst kan voorlezen en hem zo eindelijk eens bedanken. Want ik weet dat hij het niet tof vind dat ik hier nu mijn tijd aan verspil tijdens mijn blokperiode net hetzelfde dat hij inzat toen ik de hunt volgde ;) dus sorry papa haha.

Bedankt papa voor mijn papa te zijn <3

7 juni 2017 om 19:48
CamielK Gebruiker

Ik nomineer mijn vader Eduard (61), omdat hij altijd voor me klaar staat en zeker nu hij opa is van onze mooie zoon Casper (16 maanden) altijd tijd wil vrijmaken voor de baby en er alles aan doet om een geweldige opa te zijn!

Ik hoop dat hij de doos wint omdat ik dan een mooi vaderdagcadeau voor hem heb en om hem te laten zien hoeveel ik van hem hou!

7 juni 2017 om 20:02
Elisebies Gebruiker


Hierboven een foto van mijn vader en ik lang geleden in Tsjechië, ik wil mijn vader graag verrassen met dit pakket hij verwent mij altijd en nu wil ik hem een keer verrassen hij mag wel wat vaker aan zichzelf denken en ik hou ontzettend veel van hem! ❤️

7 juni 2017 om 20:44
urvo Gebruiker

Zonder mijn vader waren mijn broer, mijn zusjes en ik er nooit geweest…

7 juni 2017 om 23:14
marijke1980 Gebruiker


Ik zou graag de box willen winnen voor mijn man, en papa van mijn twee lieve dochters. Mijn man is voor werk erg veel in het buitenland geweest, en heeft nu veel tijd in te halen met zijn meisjes.

Zoals je ziet op de foto, is hij hier met de oudste aan het “boxen”. Hij zou zo graag een box willen unboxen! Iedere hunt zit hij er weer helemaal klaar voor.

Ik weet zeker dat zijn vaderdag de beste in jaren wordt, als onze dochters hem deze verrassing geven bij het ontbijt op bed.

8 juni 2017 om 00:59
jarloon Gebruiker

Ik wil graag mijn lieve vader, Martin van 64 (soon to be 65) nomineren.

Mijn papa heeft het afgelopen jaar een onwijs zware tijd meegemaakt en gelukkig overleefd. 18 juni zal voor hem (en ons gezin) een emotionele dag worden. Afgelopen jaar heeft hij met de verschikkelijke ziekte, nierkanker, te maken gehad. Hij heeft een zeer onzekere tijd meegemaakt, in een diep dal gezeten, maar is mentaal altijd onwijs sterk en hoopvol gebleven. Ik herinner me de heftige discussies tijdens onzekerheid, de second opinions, maar zeker ook het gelach met de zusters toen hij zijn eerste stapjes weer kon zetten. Na een zware operatie en een lang revalidatieproces is hij gelukkig weer op de been en gaat het goed met hem! Reden voor een feestje dus. Daasnaast is dit naast vaderdag toevallig ook zijn verjaardag en zal hij de mooie leeftijd van 65 bereiken, tijd voor een welverdiend pensioen. Dubbel feest dus, met een speciaal, emotioneel randje. Er zijn namelijk dagen geweest waarop we gevreesd hebben dat hij deze dag niet zou halen…

Hoe leuk zou het dan ook zijn als ik (en Ibood) hem kunnen verrassen met een extra cadeautje. Iets dat hij na dit zware jaar wel verdiend heeft! Mijn vader heeft in het verleden altijd voor mij klaargestaan, was mijn voorbeeld, mijn rots in de branding waar ik tegen opkeek. Om hem het afgelopen jaar zo kwetsbaar en zwakjes gezien te hebben was soms erg moeilijk, maar ik vind het mooi dat ik het afgelopen jaar als geneeskundestudent voor hem heb kunnen zijn, hetgeen hij 21 jaar lang gedurende mijn opvoeding is geweest. Als hulp tijdens zijn doktersbezoeken, in de tijden dat hij het even niet meer wist en tijdens zijn revalidatie. Ik heb mijn papa in deze tijd op een andere manier leren kennen en een nog sterkere band met hem opgebouwd; iets dat we nooit meer kwijt zullen raken. Ik zou het leuk vinden om hem dit cadeau te kunnen doen, om onze ongewone, maar voor mij onwijs dierbare nieuwe band extra te kunnen bezegelen!

8 juni 2017 om 01:47
marcodeheer Gebruiker

Ik zou graag de box willen voor mijn schoonvader,

beste man verdient het gewoon.

Met vriendelijke groet,

Marco

8 juni 2017 om 08:37
megs Gebruiker

Ik zou graag een box winnen voor ons pleegkind van 14 om aan haar biologische vader te geven. Hij is heel lief voor haar, doet heel vaak samen leuke dingen met haar en verwent haar. Hij houdt echt veel van haar en laat dat blijken. Met moederdag merkte ik dat dit soort ‘feestdagen’ bij haar een dubbel gevoel geven. Als ze zo een superkado heeft voor hem dan zal ze er op een positieve manier naartoe kunnen leven.   Groetjes, Meggie

8 juni 2017 om 09:26
DJRestyle Gebruiker

Deze box zou ideaal zijn voor m’n vader.

P -robeert zelfs nu nog , ook al woon ik niet meer thuis, toch voor me te zorgen

A -ltijd staat hij klaar om me te helpen, rondom m’n appartement of met problemen die ik tegen kom

P -akt altijd de kans om samen leuke dingen te doen, uitstapjes, concerten, …

A -an mij om nu iets terug te kunnen doen, hem te kunnen verrassen met een mooie box!

8 juni 2017 om 10:24
xMoshii Gebruiker

Ik denk dat ik mijn vake zeer blij zou kunnen maken met zo’n box! Heb via ibood eigenlijk al iets gekocht voor hem, maar 23 juni is het zijn verjaardag dus kan ik het ene houden voor zijn verjaardag en dan dit geven voor zijn Vaderdag. :)
Mijn vake is een geweldige vader. Ik was vroeger altijd “papa’s kleine meid”, als ik iets niet kreeg van mijn moeke dan ging ik het gaan vragen bij mijn vake en eens lief kijken en dat was bijna altijd met succes. Mijn vake heeft ons ook enorm geholpen met de bouw van ons nieuw huis. Alle elektriciteit heeft hij daar gelegd! En ‘t is in orde hoor, genoeg stopcontacten in elke kamer en mooie spots in het plafond overal. Een echte stielman!

Toen ik jong was repareerde mijn vake vaak computers van vrienden en familie. Ik zat dan als kind aandachtig mee te kijken en dan stelde ik vragen zoals “vake, waarom zijn uw voeten bloot?”, en dan zei hij “dat is om geen statische elektriciteit te hebben”. En dan keek ik met bewondering toe hoe hij heel die computer weer in elkaar stak. Nu na al die jaren zit ik zelf in de IT-sector (als programmeur), en ik denk dat mijn vake daar wel een invloed op geweest is. :)

8 juni 2017 om 12:37
-luze- Gebruiker

Ik ben een van zijn vier kinderen, waarom verdien hij dit?

Aan het eind van de zomer wordt ik zelf voor de eerste keer vader, hopelijk kijkt mijn zoon later met zoveel respect op naar mij.

Hij, een hard werkend man, die in het verste van al materialistisch is. Samen met mijn moeder hebben ze alles gegeven voor hun kinderen.

Moest dit nog niet voldoende zijn is mijn vader al enkele jaren sturende en stevig ondersteunde lid van Cross to Romania, goederenhulp die zich inzetten voor minderbedeelden uit Roemenië.

Boven al meen ik niet dat mijn vader dit meer verdient dan iemand anders, maar eens een verdienste voor iemand die eigenlijk zelf nooit om een spotlicht vraagt, dat mag misschien wel eens.

8 juni 2017 om 12:49
denniskbk Gebruiker

Omdat de afgelopen jaren er weinig van terecht is gekomen mijn vader te verwennen op vaderdag. Met dit pakket kan ik dit meer dan goedmaken!

8 juni 2017 om 14:42
patje1703 Gebruiker

Papa, ik gun het hem, want hij is de man die hier bijna alles doet voor mij, hij staat me bij als er iets is, hij is er als  ik in nood zit. Tijd om hem eens onverwacht terug te bedanken.

9 juni 2017 om 07:25
horsefriends Gebruiker

Hallo, ik zou graag de stiefvader van mijn zoon extra willen verrassen. Hij heeft mijn zoon vanaf zijn achtste opgevoed en het zelfvertrouwen gegeven dat hij miste. Het was een hele opgave na dat de vader van mijn zoon zelfmoord had gepleegd. Toch heeft hij met het nodige geduld en totaal onbaatzuchtig zich ingezet om ons te vormen tot het gelukkige gezin dat we nu 13 jaar later zijn. Een prachtige man die wat extra’s verdiend ( zoals zovele natuurlijk).

Mvg, Brigitte

9 juni 2017 om 10:37
lioneleke Gebruiker

beste,

Mijn vader verdient dit pakket, AL 27 jaar staat hij klaar voor mij. Als ik in de problemen zit is hij de eerste om mij te helpen. Hij zal me altijd beschermen waar hij kan. toen ik nog klein was en dreigde te valklen bij het schaatsen heeft hij zich rond mij gesmete nzodat ik geen letsels zou hebben, en hierdoor zelf zijn arm gebroken. 80% va nzijn vrije tijd helpt hij mij bij het renoveren van mijn eigen huis. En zelf heeft hij een stuk van zijn huis opgeoferd zodat ik en mijn vriendin tijdens de renovaties toch kwaliteitsvol kunnen leven. Hierom verdient mijn  vader zeker eens extra in de bloemetjes geze tte worden. Mijn vader is ook mijn grote voorbeeld, met hoeveel liefde hij zijn gezin verzorgd daar kan men enkel maar respect voor hebben.

9 juni 2017 om 10:58
Ikkes07 Gebruiker

Hoi,

Hierbij doe ik graag mee op papa aan te melden voor de vaderdag surpice.

Ik heb besloten om het kort te doen want iedereen heeft, denk ik wel, de beste motivatie voor zijn/haar vader/papa. :)

Wij vinden persoonlijk dat hij wel voor deze vaderdag surprice in aanmerking mag komen omdat hij het om meerdere redenen gewoon verdiend, eens een keertje, in het ☀️ gezet te mogen worden. Misschien heeft hij door deze actie van IBOOD.com een keertje ????!

Wij wensen iedereen een fijne vaderdag en heel veel SUC6!!>

Duimen maar!!????????????

9 juni 2017 om 11:00
Ikkes07 Gebruiker

Ps. De ??? Waren als emoi gegeven als klavertje duim en een smile

9 juni 2017 om 13:24
channiej Gebruiker

Hoi!
Ik zou het heel tof vinden als ik dit pakket aan mijn vader zou kunnen geven. Omdat ik krap bij kas zit weigert hij cadeaus aan te nemen terwijl ik graag iemand blij maak met een cadeau. Hij laat nooit weten wat hij wil hebben maar staat altijd voor je klaar als je hem nodig hebt. Hij doet ontzettend veel voor mij en ik zou echt heel graag een keer iets terug doen. Komende periode gaan mijn ouders flink verbouwen en willen ze verschillende dingen vernieuwen. Het zou super zijn als er in de box dingen zouden zitten die ze kunnen gebruiken. Zo kan ik mijn vader extra verrassen en blij maken. Ik geef niks uit maar kan hem toch iets moois/leuks geven en ik word er ook helemaal blij van want ik kan hem eindelijk (na jaren) weer eens een keer een cadeau geven.

9 juni 2017 om 13:44
acprins Gebruiker

Voor mijn dochtertje bestaat er geen échte vaderdag, maar dat geeft nu ook niet, want van moederdag maken we Omadag en de vaderdag is Opadag.

Bij de komst van mijn dochtertje heb ik mijn vader meer zien opbloeien en ik zie dat hij ook echt meer geniet. Mijn dochtertje wordt vier en is zo gek op haar Opa. Voor mij is dit het allerbelangrijkste. Ondanks dit vaderdag is, is dit toch een extra’tje om te zien en te genieten dat mijn dochtertje ook een vaderfiguur heeft. Niet iedereen is gezegend met een fijne vader, maar een fijne Opa telt ook mee. Mijn vader is op de hoogte van iBood en de hunt is voor hem niet te doen en daarom is het een kers op de taart om naast de zeging van mijn lieve vader, mijn dochtertjes Opa, een glimlach op zijn gezicht te zien als hij de verrassingsdoos zou mogen ontvangen.

9 juni 2017 om 16:03
Muser Gebruiker

Ik neem deel aan deze wedstrijd omdat het eens tijd wordt dat ik mijn vader in de bloemetjes zet, en eens niet omgekeerd. Op Vaderdag verdiend hij dat meer dan ik het hem wensen kan. <3!

9 juni 2017 om 21:00
Nicostrato Gebruiker

Een dag waarop veel mensen hun vader in het zonnetje zetten, waarop cadeautjes gegeven worden en door kinderen vaak geknutseld wordt. Het is ook een dag waarop sommige mensen misschien terugdenken aan hun vader en momenten samen, omdat het om welke reden dan ook niet meer vanzelfsprekend is om samen te zijn. Mijn ouders zijn altijd heel belangrijk geweest. Ondanks dat het echt niet altijd even makkelijk is geweest, heb ik met mijn ouders altijd een goede band gehad. Hier ben ik heel dankbaar voor.

Mijn vader en ik lijken heel erg op elkaar. Soms zorgt dat voor een perfect match en op andere momenten botst het juist heel erg. Wat het meeste opvalt, is denk ik onze humor. We hebben allebei dezelfde grove humor en mede hierdoor hebben we vaak aan een aantal woorden of een blik genoeg om vervolgens niet meer te kunnen stoppen met lachen.

Vroeger leek het hebben van ouders voor mij vanzelfsprekend. Wat een heerlijk gevoel was dit. Ze waren er altijd en ik kon altijd met alles bij hen terecht. Ik hoefde niet bang te zijn voor de wereld en alles wat ik nog zou meemaken, want zij zouden er zijn en mij beschermen. Inmiddels weet ik dat ze er altijd zouden willen zijn, maar dat dit in de realiteit niet kan. Ik wist het altijd wel, ergens… maar het beseffen vond ik heel moeilijk. Het is een soort droomwereld die uit elkaar valt en je kan niet anders dan het accepteren. Dit maakt wel dat ik nu veel meer waarde kan hechten aan de aanwezigheid van mijn vader, de mogelijkheid om dingen te delen en samen leuke dingen te doen. Ik ben dankbaar en weet dat ik ontzettend blij mag zijn met de ouders die ik heb. Ik weet ook dat het lang niet bij iedereen zo goed loopt in de familie en dat lang niet iedereen een fijne band heeft met zijn/haar vader en/of moeder.

Veel mensen vinden Vaderdag maar een commerciële dag en ergens moet ik ze hier wel gelijk in geven. Toch wil ik wel als tip mee geven om er in ieder geval iets mee te doen. Al is het alleen maar dat je je vader even een extra knuffel geeft, een complimentje geeft of iets anders liefs zegt. Je kunt natuurlijk ook een kaartje sturen, een cadeautje geven, lekker voor hem koken of een dagje samen weg. Op die manier kun je je vader op die dag even extra laten weten wat hij betekent voor jou en daarom wil ik hem een verrassingdoos geven!

9 juni 2017 om 22:53
adidasfreak Gebruiker

Zonder veel poespas en melige woordjes vind ik mijn vader de allerbeste, hij is een vader uit de duizend maar hij vindt het zelf heel normaal en gewoon dat hij ons zo veel liefde geeft en veel voor ons doet. Juist DAT maakt hem heel bijzonder!

Mijn vader;  een zalig man met een hart van goud.

10 juni 2017 om 00:00
Moderator Bas iBOOD Moderator

Bedankt voor jullie mooie inzendingen, we hebben ze met plezier gelezen. De winnaars van de Vaderdag-pakketten zijn:

Koroo

Nicostrato

We nemen per mail z.s.m. contact met jullie op!

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.