2 juni 2017 om 13:47
iBOOD
Header

Heb jij er elk jaar weer moeite mee om een tof Vaderdagscadeau te vinden? Wat denk je van een Vaderdag Surprisepakket van iBOOD...


Surprisepakket? Wat is dat?

Dit pakket bestaat uit allerlei toffe producten voor even toffe papa's. Deze vette producten zijn samen ruim meer dan € 100 waard! Wauw, als dat geen leuk cadeau is!


Hoe maak ik kans?

Laat ons hieronder weten waarom jouw vader of de vader van jouw kinderen dit pakket moet winnen. Onder de vaders, die wij dit verrassingspakket het meeste gunnen, verloten wij er twee. De winnaars worden op 10 juni 2017 bekendgemaakt en natuurlijk zal het Vaderdag Suprisepakket vóór 18 juni bij de winnaars arriveren (ja, Vaderdag valt dit jaar op zondag 18 juni, mocht je het nog niet weten ;)), zodat jij die fijne pa eens extra blij kan maken.


Maak er een mooi verhaal van, met of zonder foto

Wil je een foto toevoegen? Ga hiervoor eerst naar https://www.mupload.nl/ om je foto te uploaden. Kopieer de URL van je foto en kom dan terug naar dit forum. Klik op het afbeeldings-icoontje dat in de balk boven het reactieveld staat en plak de URL in het venster dat verschijnt, klik vervolgens op “invoeren”.

Doe het voor je vader! Succes!


10 juni 2017 om 16:04
harmony22 Gebruiker

“Hoewel ik denk dat ieders papa speciaal is , heb ik volgens mij toch net dat tikkeltje meer aanzien en respect voor hem”,  “Hij is vader van 3 dochters, is nog steeds getrouwd met zijn eerste grote liefde (mijn moeder), heeft net een nieuwe job, we wonen in een mooi huis, etc…
Toch gaat niet alles hem voor de wind, hij leeft al meer dan 15 jaar samen met een vrouw die MS heeft. Een vreselijke slopende ziekte, die heel veel vraagt van mijn moeder, maar in dat verhaal wordt mijn vader altijd vergeten. Onterecht, want hij is er altijd voor haar, zonder zeuren, zonder morrelen. Wordt niet boos als ze weer eens vit op hem, hij heeft een eindeloos geduld en een groot hart vol liefde.
We noemen hem wel eens de sphynx omdat je nooit veel ziet aan hem. Hoewel ik zeker weet dat dit niet het leven is waarvoor hij gekozen heeft. En toch heeft hij het omarmt.
Steunt zijn gezin, is een rots in de branding, ook al luisteren we nooit naar hem (om dan achteraf met hangende pootjes terug te komen…) is de enige die gaat (kan gaan) werken,…
Het is eens tijd dat hij in de bloemetjes gezet wordt voor alles wat hij voor ons doet. En dat ook eens de andere kant bekeken wordt. Hij is echt van goud!”

12 juni 2017 om 14:58
mamie1980 Gebruiker

Wie heeft er nu eigenlijk gewonnen ? Ben best nieuwschierig

12 juni 2017 om 15:20
Moderator Bas iBOOD Moderator

De winnaars zijn inmiddels terug te vinden op de vorige pagina :-)

12 juni 2017 om 15:48
Koroo Gebruiker

Ahh super leuk! Thanks!

Kan ik ons pap komende zondag eens mooi verrassen. Zal hij zeker blij mee zijn!

30 augustus 2017 om 15:20
Idkjensofzo Gebruiker

Hallo, mijn vader aldwin is de allerbeste we maken altijd grapjes tijdens het lopen en kijken altijd op de ibood hunt voor de box. Ik ben er zelfs bijna een keer de les door uitgestuurd. Nou heb ik hem al een paar keer bijna gehad maar elke keer mis. Ik wil dit jaar echt een speciaal cadeau halen voor hem omdat het heeeeel erg verdient heeft, en er is niks mooiers dan een ibood box. Ik hoop dat ik cadeau voor hem kan krijgen maakt niet uit hoe al koop ik hem( als het lukt) of al win ik hem. Alvast bedankt????

 

Gr, jens

30 augustus 2017 om 15:21
Idkjensofzo Gebruiker

Lm ik ben zie ik al te laat????‍♂️

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.