29 september 2015 om 13:51
iBOOD

Veho Z8 360⁰ Designer Aluminium Headphones

Wil jij de Veho Z8 hebben? Test hem voor ons en schrijf een review!
Audiofielen opgelet! We hebben 5 spiksplinternieuwe Veho Z8 360⁰ Designer Aluminium Headphones binnengekregen en zoeken nu 5 muziekliefhebbers die hem willen testen!

Een greep uit de bijzonderheden: hij heeft een modern, aluminium design, zachte lederen oorkussens, is voorzien van noise-isolation technologie, een 130 centimeter lang, flexibel antiklitsnoer en handig reistasje. Hij is volledig compatibel met alle MP3-spelers, telefoons, laptops of welk muziekapparaat dan ook met een 3.5 mm output. Daarnaast kun je hem connecten met de SAEM S4, om er een draadloze Bluetooth koptelefoon van te maken. Hoe bevallen al deze eigenschappen? En wat vind je van de geluidskwaliteit? We horen het graag van jou!</P

Hoe werkt deze actie?

Overtuig ons op dit forum, in ongeveer 200-250 woorden, waarom jij en alléén jij goed genoeg bent om deze supervette headphone te testen en reviewen. Wanneer we jou uitkiezen, sturen we jou de Veho Z8 toe en zorg jij dat er  uiterlijk 18 oktober 2015 een uitgebreide review online staat op Kieskeurig.nl. Als dat lukt, mag je de koptelefoon houden! Post hier wel even de link van je review als bewijs.

Wat moet er in de review staan?

Wij verwachten dat jij de Veho Z8 uitgebreid aan jouw tests onderwerpt, op diverse locaties met verschillende muziekspelers. Let op draagcomfort, geluidsisolatie, geluidskwaliteit, duurzaamheid en alles wat je verder nog belangrijk vindt bij de keuze voor een koptelefoon. Maar eerst geselecteerd worden! Dus vertel ons NU waarom wij jou moeten hebben!

Wanneer wordt bekend wie er mag testen?

Op 5 oktober worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.

Let op: aan deze actie kun je alleen meedoen als je in Nederland woont. Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Veho Z8 van alle kanten
29 september 2015 om 14:15
draganosis Gebruiker

Geen lange uitleg nodig waarom ik deze wel zou willen testen .Ben er namelijk van overtuigd dat deze niet beter kan zijn dan de headset die ik al heb . Ik zou zeggen overtuig me maar.

29 september 2015 om 14:19
yanonamie Gebruiker

Ik werk voor een elektronicawinkel op de afdeling ktv en hifi. Ik heb veel verschillende soorten Hifi systemen gehoord en koptelefoons getest. Ik weet daardoor hoe belangrijk het geluid Is in verschillende omstandigheden en met verschillende soorten muziek. De verschillende geluidsbronnen zijn ook belangrijk om mee te nemen. Omvorming van het geluid vind ik heel kwalijk. Dit zal ik eventueel ook op de Website zetten als dit mij opvalt.

Kortom: Ik ben ervaren en ervaren met audio.

29 september 2015 om 14:19
zero-cool87 Gebruiker

Ik vindt geluid ontzettend belangrijk. Ik luister ontzettend veel muziek, en het geluid van crappy boxen of oordopjes vindt ik verschrikkelijk. Persoonlijk ben ik dan ook heel blij dat er de afgelopen jaren door veel bedrijven flink is geïnvesteerd in betaalbare hoofdtelefoons met een goed geluid. Ik bezit zelf een aantal hoofdtelefoons. Of ik nu op mijn werk ben, tijdens het sporten, of tijdens uurtjes thuis waar ik een film kijk via de laptop omdat de vrouw GTST wilt zien, hoofdtelefoons, en vooral een goede sound heeft ontzettend veel waarde voor mij.

Ik zal de Veho Z8 dan ook testen met alle soorten geluiden. Muziek, films, tijdens het fitnissen, hardlopen, in de trein, thuis op de bank en wie weet waar nog meer.

29 september 2015 om 14:19
ab1976 Gebruiker

Ik als muziek liefhebber zou deze koptelefoon graag willen testen en een mooie review willen schrijven voor kieskeurig.nl , ik heb niet direct een voorkeur voor een bepaalde muziek genre dus kan allerlei muziek testen op geluids kwaliteit van hard tot soft muziek.

Ik heb zelf 3 kinderen en wil me hiervoor wel eens kunnen afsluiten door gebruik te maken van een koptelefoon dus weet wat ik moet verwachten van een goede koptelefoon. Reis ook met de fiets en ook met het openbaar vervoer, dus ook hier kan ik deze mooie koptelefoon testen.

Zou deze graag willen reviewen voor jullie allemaal, hoor graag van jullie.

Groeten Alwin

29 september 2015 om 14:22
KJ vd Ven Gebruiker

Sinds mijn AKG is gesneuveld, ben ik een gebruiker van een simple in-ear headphone van Apple. De vraag die ik af en toe heb, is het voor een gemiddelde gebruiker zoals ik wel de moeite om een nieuwe headset te kopen, is het een meer waarde om je geld uit te geven aan beter geluid?

Een andere vraag die beantwoord moet worden, hoe is de portability van de headphone, hoe weerstaat hij het leven in een tas? Mijn AKG die leed daar wel onder, het bijgeleverde hoesje was niet altijd even handig.

29 september 2015 om 14:24
DaveMolenaar Gebruiker

Aangezien ik nu op de laptop kan gamen via de XboxOne en ik nog de standaard dopjes gebruik ben ik de juiste persoon om te gaan testen. Dan heeft de omgeving in ieder geval geen last van me.

Mijn kinderen kunnen zo ook de mp3 testen

29 september 2015 om 14:25
thomasderoo Gebruiker

Dagelijks zit ik 3 uur lang in de trein en bus. Om dat een beetje dragelijk te maken is muziek natuurlijk een must! Ook ben ik DJ, wat betekend dat je vaak een goed onderscheid moet kunnen maken tussen wat er uit de koptelefoon, en uit de speakers komt. Hierbij zou de geluidsisolatie goed van pas komen. Ook wordt er bij het opzetten van feestjes een hoop apparatuur heen en weer gesmeten, en ik ben dus benieuwd of hij dat aankan! Ik kan niet wachten om deze koptelefoon te testen!

29 september 2015 om 14:26
Klaas__bijlsma Gebruiker

Muziek luisteren, waar je ook bent, doe je met een koptelefoon die een aanvulling is op de muziek die je graag luistert. Je luistert naar de beste muziek en daarbij wil je de beste apparatuur gebruiken. Met deze visie zal ik de koptelefoon ook beoordelen. Ik luister graag muziek en vindt het heerlijk om mij zo nu en dan eens af te sluiten van alles om me heen. Naar mijn mening kan dit alleen als de headphones comfortabel zitten, een goede geluidskwaliteit heeft, een goede bas heeft en je verder niet tot last is gedurende de dingen die je doet tijdens het luisteren van de muziek. Kom maar op met die headphones, ik heb er nu al zin in om ze te testen en mijn bevindingen te delen!

29 september 2015 om 14:27
Fikkie Gebruiker

Momenteel ben ik aan het afstuderen op de universiteit en zit ik samen met vele andere studenten samen op in kamer. Je kan het al raden wat het probleem is, er is ontzettend veel lawaai. Niets is vervelender wanneer je aan het programmeren bent of aan het typen aan een verslag en je hoort je buurman een speech houden over zijn mislukte date avond. Met normale inears die je bij je mobieltje of old skool mp3 speler krijgt hoor je natuurlijk de speech en muziek (in slechte kwaliteit). Mij lijkt het daarom erg fijn om goede koptelefoon te hebben met noise-isolation technologie, dan kom ik tenminste ooit nog aan afstuderen toe. Thuis gebruik ik in combinatie met mijn DAC en laptop een Sennheiser koptelefoon die naar mijn weten ook prima presteert. Helaas heeft deze open-type speakers, en lekt het geluid gewoon naar buiten. Iets wat je natuurlijk niet wilt hebben in een al rumoerige kamer. Verder is de Veho inklapbaar met reistas, dus dan kan ik hem tijdens het fietsen gewoon goed opbergen van mijn huis naar de universiteit toe. Een ideale oplossing dus om op de TU toch nog te kunnen genieten van mijn muziek (en afstuderen :P). Hopelijk heb ik jullie hiermee voldoende kunnen overtuigen om deze nieuwe koptelefoon te mogen testen!

29 september 2015 om 14:27
mathijsb Gebruiker

Kippenvel tot op het bot!! Dat krijg ik van waanzinnige muziek kwaliteit, helaas gebeurd vaker het tegenovergestelde bij het gebruik van headphones! Heb een broertje dood aan schelle tonen zonder diepgang en een bas die zich profileert door zijn afwezigheid. Door mijn brede muzieksmaak en het feit dat ik als muziek en film freak altijd en overal muziek luister kan ik deze headphone uitgebreid testen. Zal hem gebruiken met mijn Xperia Z3+, Iphone 5S, Laptop, PC, Ipad, TV en onkyo receiver!

Kijk er naar uit om te ervaren of de noise-isolation technologie op kan tegen de drumlessen van de buurjongen!

29 september 2015 om 14:32
thijshurkmans Gebruiker

Hoi iBOOD,

Mijn naam is Thijs Hurkmans, ik ben 21 jaar en bezig met een opleiding Business IT & Management. Hiervoor heb ik een 4-jarige technische MBO opleiding gedaan. Het bijhouden van nieuwe producten en technieken vindt ik erg interessant en ik ben hier dan ook veel mee bezig.

Elke dag reis ik 3,5 uur met het openbaar vervoer, werk ik op school en thuis met bijna altijd muziek aan, flink wat uren per dag dus. In al deze situaties heb ik verschillende soorten omgevingsgeluid en is geluidsisolatie vaak een onmisbaar punt.

Ik luister erg veel soorten muziek, van Nederlandstalig tot Rock en House. Geluidskwaliteit is voor mij belangrijk maar ook een warm geluid of een goed bass-niveau kan ik zeer waarderen.

Mij lijkt een bluetooth koptelefoon erg handig, zeker omdat ik dan ook geen last meer heb van het gedoe met kabels die in de knoop zitten.

Ik maak gebruik van een Xiaomi Mi3 telefoon, een iPod Touch 5, een iPad 2 en een Dell laptop, deze kan ik zowel bekabeld als draadloos testen.

Ik hoop dat jullie mij kiezen als reviewer voor zodat ik voor jullie een mooie review kan schrijven en ik veel plezier kan hebben van deze mooie koptelefoon.

Alvast bedankt.

 

Met vriendelijke groet,
Thijs Hurkmans

29 september 2015 om 14:33
twouda Gebruiker

Bij een hoofdtelefoon is het belangrijk dat jezelf het perfecte geluid hebt, vanaf je audiosysteem, iPod, telefoon, of zelfs vanaf een PC van iemand anders. Het omgevingsgeluid moet nauwelijks of niet hoorbaar zijn, daarnaast moet de omgeving geen last van jou geluid hebben. Zit je in een stilte-coupe, dan moet je buurman er geen last van hebben. Maar zit je in een ruimte waar veel ander geluid is, moet jij ook kunnen genieten van je eigen muziek. In het vliegtuig moet hij niet al te veel ruimte innemen en geld hetzelfde voor je medereizigers als hierboven voor de trein geldt. Maar natuurlijk moet de geluidskwaliteit wel uitstekend zijn. Een koptelefoon die blikkerig of hol geluid geeft, kun je overal wel kopen. Je wilt genieten van je muziek en je niet ergeren. Lijkt mij reuze leuk om deze koptelefoon te testen en te reviewen.

29 september 2015 om 14:36
onnow83 Gebruiker

Hallo! Ik zou dit item graag eens testen. Ik heb zelf een turtlebeach headset voir mijn playstation maar die is dan ook echt alleen te gebruiken op de playstation want hang ik hem aan mijn telefoon bijv dan is de audio niet mooi en zuiver. Verder ben ik begonnen met sporten en zou ik hem daar graag erns mee willen testen. Als beloning zal ik jullie een review geven

29 september 2015 om 14:36
Stekel Gebruiker

iPhone, ipad, tv, laptop.. noem het maar op, overal waar ik ga of waar ik sta wil ik genieten van de beste kwaliteit in geluid zonder dat ik er andere mensen mee tot last ben. Dus een goede koptelefoon is echt een pré. Muziek die ik luister is zo divers dat ik geen genoegen neem met de standaard oordopjes. Daarom zou ik dit pracht exemplaar zeker willen testen.

29 september 2015 om 14:37
robinsligman Gebruiker

Wauw, dit is iets voor mij. Net als andere gegadigden een groot muziek liefhebber maar daarnaast slechthorend. ik draag gehoortoestellen en kan eigenlijk geen in-ear geluidsapparatuur hebben. Ik weet als geen ander wat geluidskwaliteit is aangezien ik er dagelijks situaties meemaak met veel verschillende auditieve landschappen. Niet alleen de hoge en lage tonen zijn belangrijk maar ook ruis en interferentieonderdrukking. Ik ben zelf in het bezit van een Razor “turtle beach” headset van 180,- met een reden, de kwaliteit… Ik heb deze eigenlijk al heel lang te leen van mijn broertje en wil hem eindelijk eens teruggeven. Laat me die Veho testen en ik bezorg jullie een eerlijk, objectief en heldere review. (tenzij ik verliefd word op het apparaat) dan word het toch een roos gekleurde review.

29 september 2015 om 14:39
Marco Voois Gebruiker

Als videograaf is geluid misschien wel net zo belangrijk als beeld. Om optimaal te presteren is een koptelefoon cruciaal. In de montage werk ik altijd met een koptelefoon om beeld en geluid zo zuiver mogelijk op elkaar af te laten stemmen, knippen op de juiste beat zorgt voor een beeld dat klopt.Buiten het monteren luister ik vaak muziek, dit om een beeld in gedachten te brengen wat ik ga filmen wanneer ik bijvoorbeeld een bruidsreportage ga doen. Welke muziek past het best en geeft de juiste sfeer. Tijdens het filmen loop ik de hele dag met de koptelefoon op, zodat iedereen kan zien met welke kwaliteit ik werk. Ik zou heel graag de Veho Z8 willen uitproberen en mijn ervaring hierover willen delen. Wat ik tot nu toe heb gekocht bij iBOOD voldoet nog steeds aan al mijn verwachtingen, ik ben dan ook zeer benieuwd naar dit juweeltje.

29 september 2015 om 14:40
arjandemik Gebruiker

Ik, als echte muziekfanaat, ben altijd op zoek naar de ideale manier waarop ik mijn favoriete muziek op een zo kwalitatief mogelijke manier onderweg kan beluisteren. Dan heb ik het over gebruiksgemak en draagcomfort maar met name de geluidskwaliteit. Daarom heb ik inmiddels al aardig wat vergelijkingsmateriaal voor de Veho Z8 360⁰ aangeschaft, zoals de AKG K550 en de Teufel Aureol Real. Het lijkt me dan ook erg interessant om in mijn review op Kieskeurig de vergelijking te maken met deze hoofdtelefoons en hoe de Veho Z8 360⁰ zich tot deze namen verhoudt. Om de hoofdtelefoon te testen lijk het me leuk om gebruik te maken van een  de gebruikelijke telefoon of mp3-speler als bron, maar vind ik het zelf ook erg belangrijk om de hoofdtelefoon aan te sluiten op een versterker met platenspeler. Zelf ben ik een fervent LP-verzamelaar en ik ben dan ook erg benieuwd hoe de de natuurlijke klanken van het vinyl zullen klinken op deze Veho Z8 360⁰ . Ik zou dan ook heel graag de Veho Z8 360⁰ testen om een goed beeld te scheppen voor uiteenlopende toekomstige consumenten die geïnteresseerd zullen zijn in deze hoofdtelefoon. Het is leuk om te lezen hoe de hoofdtelefoon zou klinken voor een “casual” luisteraar maar je kunt ‘m pas echt goed op waarde schatten wanneer je de hoofdtelefoon aan zoveel mogelijk bronnen en kwalitatief vergelijkingsmateriaal blootstelt.

29 september 2015 om 14:42
lennardprent Gebruiker

Het testen van een headset gaan niet alleen over de hoeveelheid muziek die je luistert maar ook of je weet wanneer het goed klinkt. 
Beide mijn ouders werken in de muziek wereld, en ik mag met genoegen al van jongs af aan meegenieten hoe dit allemaal in elkaar zit.
Hier hoort natuurlijk ook bij dat ik uren achter elkaar in de studio naast mijn vader zat terwijl hij het nieuwe album voor een artiest was aan het mixen. 
Hiermee heb ik leren luisteren naar de fijne details in muziek en apparatuur. Dit lijkt mij dus eindelijk een kans om aan mijn ouders te bewijzen
dat ik hier ook wat van kan door deze nieuwe headset te gaan beoordelen en hopelijk een geweldige recensie kan neerzetten

Ik kijk er al naar uit om hem in mijn brievenbus te vinden en te beginnen.

Met vriendelijke groet,

Lennard Prent

29 september 2015 om 14:43
Lieps Gebruiker

Ik zou deze graag willen testen, want ik luister vaak naar muziek achter de computer, via een MP3. via een laptop, via een tablet en via de telefoon. Dan kan ik de headphone dus uitgebreid testen in verschillende omgevingen!!!! Zo zal ik hem testen op de fiets, in het OV, thuis en overal waar ik nog heen ga!! Wat ik nu vaak merk ik dat de meeste headphones niet werken met de telefoon die ik heb en dat ik daardoor geen goede kwaliteit heb. En dat is het belangrijkste van de headphones de KWALITEIT van de muziek waarborgen. Daar zal ik heb dan ook uitgebreid op testen en reviewen.

29 september 2015 om 14:49
alexgreven Gebruiker

Interessant! Ik speur namelijk de afgelopen dagen de aanbiedingssites af voor een nieuwe 3.5mm-koptelefoon daar mijn Audio-Technica ws55i het heeft begeven.

Ik ben een muziekliefhebber pur sang en maak minimaal 5u per dag (achter pc, forenzend) gebruik van een koptelefoon dan wel oordopjes die me aan een breed scala van muziek voorzien (van jazz tot techno; nagenoeg alle stijlen passeren de revue).

In het verleden heb ik al een verscheidenheid aan (on- en over-ear) hoofdtelefoons gehad voor zowel recreatief als DJ-gebruik. Met die kennis in het achterhoofd kan ik een redelijke vergelijking maken met andere producten, zoals (maar niet uitsluitend) de toonweergave, het draagcomfort, de degelijkheid, geluidsisolatie en natuurlijk het uiterlijk.

Een recente review (LED-TV) kan ik per PM opsturen om jullie wellicht nog meer te overtuigen naast bovenstaande tekst. In deze (overigens positieve) review beschrijf ik de pro’s en cons van het geteste product per hoofdcategorie. Dit zou dan ook de aanpak zijn voor deze review.

Ik klim graag in de pen, beheers de Nederlandse taal zeer goed en help andere potentiële kopers met alle plezier een weloverwogen keuze te maken. En mocht het niet lukken, dan blijf ik the interwebs gewoon afstruinen naar een leuke aanbieding ;-)

Allen veel succes gewenst!

29 september 2015 om 14:49
Digitalwater Gebruiker

Luister redelijk wat muziek. Onderweg op de iPhone, thuis op de pc.
Daarnaast ook vaak een koptelefoon een de tv op de slaapkamer, ivm volume, om de buren niet te storen met schietpartijen en ontploffingen.

Zou hem graag willen testen.

29 september 2015 om 14:50
darkvisje Gebruiker

Ik zou deze headset graag willen testen! Aangezien ik 12 oktober vertrek naar Amerika, kan ik deze headset dus ideaal testen in een drukke stad! Daarnaast kan ik in het vliegtuig testen of deze headset het gehuil van babies en zeurende mensen isoleerd! Daarnaast ben ik al maanden opzoek naar een headset die me ook kan helpen bij het game. Hier kan ik deze headset dus ook perfect op testen door middel van het aansluiten op mijn PS4 en PC!

Bij mij is de headset aan het juiste adres om goed getest te worden!

29 september 2015 om 14:52
aukejan Gebruiker

Ich liebe ananas 24/7 op deze head phones lijkt me een uitdaging. Nu even serieus, ik zou graag voor jullie een uitgebreide review schrijven. Maar waarom ik? Ik als trein reiziger heb altijd een koptelefoon op en spit dan graag spotify door op zoek naar nieuwe muziek. De meest uit een lopende genres komen voorbij en zo word de koptelefoon goed op de proef gesteld. Als ik thuis kom van het reizen kijk ik graag series of game ik op de pc, hier komt de koptelefoon natuurlijk weer uit de tas en krijgt dan weer een nieuw avontuur te verduren. Mijn huidige koptelefoon valt bijna uit elkaar want het geslinger in de tas vind hij niet zo fijn. Ibood im your man die uitgebreide review is een eitje

29 september 2015 om 14:53
lualua1 Gebruiker

Interessant voor mijn hobby zoek ik altijd naar de nieuwe muziek! Die deel ik met de wereld op mijn website http://www.nieuwstehits.nl! Voor mijn radioprogramma ben ik veel aan het testen geweest met verschillende koptelefoons dus ik kan aardig het verschil horen. Ik test hem daarom ook in verschillende omgevingen en ben gewend om te schrijven voor websites.

Ik hoor het graag!

29 september 2015 om 14:54
buddyjoe67 Gebruiker

Ik zou deze graag willen testen, ik luister diverse soorten muziek, waaronder veel progrock/metal, waarbij de details zeer belangrijk zijn.
Ik kan geen dag zonder muziek en waar ik kan luister ik dan ook.

Daarnaast weet ik hoe belangrijk een goed gehoororgaan is, als ik naar concerten ga doe ik altijd oordopjes in om de muziek om de beste manier te kunnen ervaren.
Ik hoop dan ook dat ik live muziek via deze koptelefoon in een en dezelfde kwaliteit ervaren.

29 september 2015 om 14:58
wildgroover Gebruiker

De vraag waarom ik de Veho Z8 koptelefoon wil testen, beoordelen en reviewen laat zich gemakkelijk beantwoorden: omdat ik dat kan. Ik ben een kritische, muziekminnende consument én DJ en neem niet iets zomaar voor waar aan. Ik zal de Veho onderwerpen aan -voor gebruikers- herkenbare testen en er SMART bevindingen over opschrijven. Zaken als duurzaamheid, uiterlijk, comfort en sexy-ness van de koptelefoon zijn naast de geluidskwaliteit, frequentiebereik en klankbeeld in verschillende muziekstijlen zaken waaraan ik in mijn review aandacht aan zal besteden. Ik heb zin om met de Veho Z8 aan de slag te gaan!

29 september 2015 om 15:00
kevion Gebruiker

Als hobby muziekant heb ik een prima gehoor ontwikkeld. het is voor mij belangrijk dat een koptelefoon de juiste geluiden op juiste wijze doorgeeft. ik vraag me af of deze koptelefoon aan de juiste eisen kan voldoen.

29 september 2015 om 15:00
kipkorncharlotte Gebruiker

Yay, dat zou mooi uitkomen,

Muziek is alles voor mij, het geeft mij rust, maar kan ook een enorme boost geven! Daarnaast is het tijdens het fietsen een ideale oorwarmer met muziek, of een afzondering om mijn schoolboeken te kunnen beluisteren. Mijn koptelefoon is na 5 jaar helemaal doorleeft en op en ben toe aan een nieuwe on/over ear koptelefoon die mijn behoefte naar afzondering met muziek of lesboeken aankan.

Maar nu eerst, lekker muziek luisteren op mijn “ik-moet-de-kabel-op-de-juiste-manier-houden” koptelefoon.

 

 

 

29 september 2015 om 15:03
Shootingjosh Gebruiker

je zou kunnen zeggen dat ik een audiofiel ben. Ik gebruik zelf altijd een koptelefoon van een naar school en van en naar werk. Ik luister ook naar verschillende muziek stijlen en verschillende bit rates. Thuis probeer ik (bijna) alle muziek via Flac te beluisteren en als ik een koptelefoon aanschaf kijk en luister ik eerst zeer kritisch naar de kwaliteit. Ik ben fervent festival bezoeker en wil dit festival “gevoel” ook hebben met een koptelefoon op. Ik ben verder een zeer kritisch persoon en weet dit ook goed te verwoorden. Met 22 jaar en student zijnde kan ik een deel van de doelgroep goed vertegenwoordigen. Mocht het zover komen dat ik de koptelefoon mag testen zal ik deze overigens ook vergelijken met bekende merken en kijken naar de prijs propositie binnen de markt. ik zie er naar uit om de koptelefoon te mogen testen!

 

met vriendelijke groet,

 

Joshua Matthews

29 september 2015 om 15:04
Hosie Gebruiker

Ik werk in de media en dus heel veel met audio. Of het nu gaat om filmpjes die gemaakt zijn met een smartphone, tablet(ja ook een tablet) camera and go on.. Het geluid moet fantastisch klinken voor-tijdens-en na opname. Er komt hier veel bij kijken en een koptelefoon van goede kwaliteit is van levensbelang. Anders kan je net zo goed alle geluid opnemen. Je moet alles goed kunnen horen. Daarnaast kan ik niet zonder muziek en wil ik er op een optimale manier van genieten! Ook hierbij geldt dus dat een kwalitatief goede koptelefoon noodzakelijk is ;)

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.