29 september 2015 om 13:51
iBOOD

Veho Z8 360⁰ Designer Aluminium Headphones

Wil jij de Veho Z8 hebben? Test hem voor ons en schrijf een review!
Audiofielen opgelet! We hebben 5 spiksplinternieuwe Veho Z8 360⁰ Designer Aluminium Headphones binnengekregen en zoeken nu 5 muziekliefhebbers die hem willen testen!

Een greep uit de bijzonderheden: hij heeft een modern, aluminium design, zachte lederen oorkussens, is voorzien van noise-isolation technologie, een 130 centimeter lang, flexibel antiklitsnoer en handig reistasje. Hij is volledig compatibel met alle MP3-spelers, telefoons, laptops of welk muziekapparaat dan ook met een 3.5 mm output. Daarnaast kun je hem connecten met de SAEM S4, om er een draadloze Bluetooth koptelefoon van te maken. Hoe bevallen al deze eigenschappen? En wat vind je van de geluidskwaliteit? We horen het graag van jou!</P

Hoe werkt deze actie?

Overtuig ons op dit forum, in ongeveer 200-250 woorden, waarom jij en alléén jij goed genoeg bent om deze supervette headphone te testen en reviewen. Wanneer we jou uitkiezen, sturen we jou de Veho Z8 toe en zorg jij dat er  uiterlijk 18 oktober 2015 een uitgebreide review online staat op Kieskeurig.nl. Als dat lukt, mag je de koptelefoon houden! Post hier wel even de link van je review als bewijs.

Wat moet er in de review staan?

Wij verwachten dat jij de Veho Z8 uitgebreid aan jouw tests onderwerpt, op diverse locaties met verschillende muziekspelers. Let op draagcomfort, geluidsisolatie, geluidskwaliteit, duurzaamheid en alles wat je verder nog belangrijk vindt bij de keuze voor een koptelefoon. Maar eerst geselecteerd worden! Dus vertel ons NU waarom wij jou moeten hebben!

Wanneer wordt bekend wie er mag testen?

Op 5 oktober worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.

Let op: aan deze actie kun je alleen meedoen als je in Nederland woont. Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Veho Z8 van alle kanten
29 september 2015 om 15:07
janger12 Gebruiker

Beste iBood,

Ik zou heel graag deze koptelefoon willen testen, omdat ik op heel veel momenten per dag muziek luister. Vooral op mijn werk, waar ik veel achter de computer zit, heb ik vrijwel dagelijks een koptelefoon op om muziek te luisteren. Mijn huidige koptelefoon (een Sony) heeft goed geluid, maar het draagcomfort is minder: na enige tijd krijg ik hoofdpijn van de hoofdband. Het lijkt wel alsof deze de bovenkant van mijn hoofd afknelt… Draagcomfort zal dus een belangrijk onderdeel zijn van mijn review. Natuurlijk is het geluid ook erg belangrijk! Ik ben vooral benieuwd of deze koptelefoon een goed gebalanceerde hoeveelheid bass weet te produceren, zonder dat het overheersend wordt. Ik hou absoluut niet van harde ‘technodreun’, maar een goed geluid is voor mij erg belangrijk. Mijn collega’s in de kamer waar ik werk, zal ik vragen om te beoordelen hoeveel last ze van mij hebben en of de geluidsisolatie effectief is.

Kortom, ik ga graag aan de slag met deze Veho koptelefoon en ik zal er zeker een uitgebreide review van schrijven op Kieskeurig!

Groeten,

Jan

29 september 2015 om 15:19
RJezus Gebruiker

Audiofielen en kenners genoeg blijkbaar, maar op kieskeurig.nl komt juist de gemiddelde persoon kijken hoe goed of slecht een product is. Geluidskwaliteit is daarin wel belangrijk maar ook de bouwkwaliteit en gebruik is even belangrijk. Mijn AKG (toen ook op basis van reviews gekocht) heeft supergeluid maar na een plastic-breuk niet meer te gebruiken of te maken. Daarom is een totaalplaatje handig; tas in/uit, op bank ploffen, lengte van de kabels, manier van opvouwen, laat mij daar anders naar kijken? :)

29 september 2015 om 15:25
RJezus Gebruiker

Verder gaan er verschillende hoofden gebruik van maken want binnen mijn gezin bestaat er geen ‘van mij’, dus een mooi moment om de pasvorm ook te testen. Daarbij gaan er verschillende soorten muziek de revue passeren; klassiek op werk, jazz thuis en dance tijdens het hardlopen, als hij tenminste daarvoor geschikt is. Maar goed daar kom ik maar op 1 manier achter!

29 september 2015 om 15:21
Mathijs392 Gebruiker

Ik gebruik al jaren verschillende soorten in ear headphones en ik ben blij met deze resultaten maar ik ben altijd opzoek naar een headphone die deze verwachtingen zal over treffen. Ik lister naar hoge bitrate muziek en in uiteenlopende genres. Ik luister dubstep tot singersongwriter tot jazz. Ik maak zelf ook muziek namelijk Samba de Rio. Hierbij is het erg belangrijk dat de hoge en lage tonen afzonderlijk van elkaar goed worden weergeven. Ik zou heel blij zijn met het mogen testen van deze mooie koptelefoon.

Audiale Groet,

Mathijs Verboven

29 september 2015 om 15:21
m_verstraeten Gebruiker

Beste Ibood-testpanel,

Binnenkort moet ik voor mijn werk richting Vancouver en niet veel later naar Singapore. Dit lijkt me een goede mogelijkheid om eens te testen hoe “noise-onderdrukkend” deze koptelefoons zijn in het vliegtuig. Een collega heeft een Bose koptelefoon en beweerd hoog bij laag dat dit de enige juiste koptelefoon is voor in het vliegtuig. Graag zou ik heb (en de rest van Nederland) willen overtuigen van zijn ongelijk.

Met vriendelijke groet,

Maarten

29 september 2015 om 15:22
sanderwakker Gebruiker

Ik houd heel erg van muziek, luister de hele dag door. Van hardrock tot trance. Zowel met als zonder koptelefoon. Ik ben erg van de kwaliteit van het geluid. Thuis ook alles perfect afgesteld. Het lijkt mij geweldig om deze headset te kunnen / mogen testen.

Ik reis veel waardoor ik in staat ben om met verschillende spelers de headset te kunnen testen. Ook vind ik het erg belangrijk wat mijn omgeving mee krijgt van de muziek die ik beluister. En niet te vergeten het draagcomfort, erg belangrijk. Daar komt dan ook nog eens bij dat deze koptelefoon via de SAEM S4 als draadloze Bluetooth koptelefoon gebruikt kan worden, hoe geweldig is dat?

Mijn zoontje luistert ook veel met een koptelefoon, omdat hij het vervelend vindt als wij er door heen zitten te beppen, ook hij kan natuurlijk meeschrijven met een leuke en goede review. Hij loopt de hele dag met de koptelefoon door het huis, de draad zit ook altijd in de knoop. Dat zou met deze koptelefoon dan ook verleden tijd zijn. Ook hij luistert naar verschillende soorten muziek en films.

Samengevat:

 

Aan mij zal het niet liggen, ook mijn zoontje wil meewerken. Wat zal het huis rustig zijn als ik al mijn favoriete muziek op zo’n mooie headset zou kunnen / mogen testen.

29 september 2015 om 15:22
Source90 Gebruiker

Ik gebruik al jaren naar alle tevredenheid Shure oortjes (SE425) en ben benieuwd hoe een kwalitatief goede headset zich hier tegenover zet.

Indien ik hem kan testen ga ik hem gebruiken met o.a. een Cowon J3 (uncompressed FLAC bestanden) en een iPhone (MP3) als ook een HTC (Spotify).

 

 

29 september 2015 om 15:26
MADDMV Gebruiker

Al een hele lange tijd ben ik op zoek naar een koptelfoon die net zo goed het geluid weergeeft zoals het bedoeld is. De populaire koptelefoons komen niet in de buurt. Doordat muziek en games hobby’s van mij zijn, is dit de uitgelezen kans om een goede koptelefoon te testen.

29 september 2015 om 15:28
josnl Gebruiker

Meerdere setjes oordoppen heb ik reeds versleten. Niet alleen in-ears, maar ook on-ears. Wat ik erg belangrijk vind is dat de koptelefoon niet goed is voor één specifieke muzieksoort, maar voor meerdere. In het dagelijks leven is het ook niet meer denkbaar dat je slechts één enkel genre luistert. Vanwege de ervaring en brede muzieksmaak vind ik mijzelf de meest geschikte kandidaat. Daarnaast schrijf ik graag reviews en kom ik op vele verschillende locaties, waardoor ik de koptelefoon zeer uitgebreid kan testen! Dikke hiphop met een lage bass, of klassieke muziek met hoge tonen? Laat mij jullie vertellen of dit de koptelefoon is die je aan moet schaffen!

29 september 2015 om 15:44
jeroenpieterm Gebruiker

Testen gaat om vergelijken…. ik werk, fiets en sport dag-in-dag-uit met muziek op mijn hoofd. Van oortjes tijdens het rennen, tot een Sony noise cancelling headset tijdens werk (collega’s werken liever in stilte….. zucht). OOk al een setje JBL en AKG gehad, ik denk dat ik wel een aardige review kan schrijven. Nog los van het feit dat ik wel toe ben aan een nieuw setje, ik hoop dat de Veho lekkerder zit en een betere “battery life” heeft. Ik kom er graag achter en overtuig daarna de Keiskeurig lezers.

 

Jeroen

29 september 2015 om 15:57
ksborg Gebruiker

Sinds jaar en dag ben ik in het bezit van een M-Audio Q40 en er zijn al diverse pogingen geweest om deze te vervangen. De laatste poging was met een Beats Studio 2 hoofdtelefoon. Deze liet veel ruis horen en ondanks de geluidskwaliteit die best goed was, zat de ruis me dwars. Omdat ik toch wel veeleisend ben en praktisch overal m’n koptelefoon gebruik (werk, onderweg, thuis op de Yamaha versterker) ben ik op zoek naar een echt goede hoofdtelefoon. Daarnaast is ook draagcomfort ook erg belangrijk. Als brildrager is een koptelefoon al snel te strak. Ik ben benieuwd hoe de Veho klinkt en hoe het comfort is en zou het graag willen proberen.

29 september 2015 om 16:02
Robertschmidt Gebruiker

Kan een lang verhaal kort houden en dat ik een audiofiel zou zijn, maar kort maar krachtig: ik ga op vakantie van 9-16 oktober en kan hem dus prima testen.

Dat wil zeggen: in het vliegtuig, op het strand (onderdrukken van geluiden aan het strand), hoe reageert hij op felle zon etc etc. Gewoon een uitgebreide test in het veld. Kort samengevat: waarom zou dit de ideale vakantie-koptelefoon zijn? Daarnaast heb ik een vrije diverse muzieksmaak en zal dus ook allerlei verschillende muziektonen kunnen testen. Wederom, zowel in het vliegtuig als aan het strand. Ook het reistasje en de antiklitkabel zullen direct een goede test krijgen. Ik zal daarnaast nog 2 andere headsets meenemen en deze tegenover de Veho Z8 testen zodat er direct een vergelijkend warenonderzoek bij zit. Daarnaast zal ik hem testen op een Iphone, Ipod, Dell Laptop, Sumsung laptop en merkloze MP3 speler.

29 september 2015 om 16:03
Rudibob Gebruiker

Ik als Audio-fiel test graag mee!  Ik heb eerder dit jaar al de Veho-360-m3 bij jullie gekocht en ben hier erg tevreden over! Dit boxje gaat dan ook overal mee naar toe!  Ik reis veel en vind mezelf dan ook een uitermate geschikt testpersoon! Ik reis veel per vliegtuig, trein en auto!  Uiteraard zou ik hem in de auto alleen testen als passagier ivm de veiligheid!

29 september 2015 om 16:03
Zvd Gebruiker

Een audiofiel, zo zou ik mijzelf zeker beschrijven. Muziek luisteren en maken is wat ik het liefst doe, zowel thuis als onderweg. Het spreekt dus voor zich dat goed geluid voor mij ontzettend belangrijk is. Daarnaast ben ik gek op films en series en mag ik graag een stevig potje gamen. Shooters, racegames of een potje voetbal, kom maar op! Ik heb meer dan genoeg situaties waarin ik de Veho Z8 graag op de proef wil stellen.

Thuis beschik ik over een redelijke koptelefoon, onderweg gebruik ik meestal in-ears vanwege het omgevingsgeluid. Toevallig zat ik laatst na te denken over de aanschaf van een noise-cancelling headphone en heb ik ter oriëntatie al een aantal (andere) merken en modellen aan een korte proef onderworpen. Deze Veho Z8 ziet er enorm goed uit en de specificaties liegen er niet om! Enthousiast word ik bovendien van de mogelijkheid om er een Bluetooth koptelefoon van te maken. Wel zo handig, zeker als ik onderweg ben en via mijn smartphone naar Spotify luister of Netflix kijk. Naast de kwaliteit en isolatie van het geluid ben ik ook erg benieuwd naar het draagcomfort. Iedereen zal het ermee eens zijn dat een koptelefoon prettig moet zitten, toch weet ik uit ervaring dat dit vooral bij langer gebruik zeker niet vanzelfsprekend is.

Kortom, ik ben er helemaal klaar voor! Bij deze beloof ik jullie een uitgebreide review waarbij ik de Veho Z8 onder diverse omstandigheden en in verschillende omgevingen eens goed tot het uiterste zal drijven.

29 september 2015 om 16:04
warnerbrossie Gebruiker

Beste,

Ik bewaar die 200 – 250 woorden liever voor de review.

Daar wikde ik het eigenlijk bij laten.

!! Let op !!  De review zal meer dan 250 woorden bevatten !! Let op !!

29 september 2015 om 16:10
GlennVansp Gebruiker

Dag beste

Ik heb misschien niet de meest ervaring, die sommige hier hebben, maar ik zou dit graag bekijken vanuit de “normale consument” zijn standpunt. Versta me niet verkeerd ik heb wel ervaring met koptelefoons. Ik heb er iedere dag wel eentje op! Maar ik zou graag kijken naar wat deze koptelefoon te bieden heeft voor mij en of het een vooruitgang is op degene die ik nu elke dag gebruik. De bouwkwaliteit, geluidskwaliteit, afwerking, kwaliteit van geluid en ga zo maar verder! Ik ben benieuwd!

 

Aan iedereen die meedoet : Succes!

29 september 2015 om 16:25
Royalcowboy Gebruiker

In onze industrie is geluid juist het belangrijkste dat wij hebben: Radio. En zeker tijdens de iBOOD Hunt maken wij continue gebruik van onze koptelefoons. Ik zou graag, met Yes Radio, deze koptelefoon testen tijdens verschillende situaties waaronder ook een live uitzending vanuit de studio én live op straat. Kwaliteit van geluid, comfort, isolatie, storingsgevoeligheid en zelfs een groot aantal privé en studio apparatuur comptabiliteit zullen worden getest. En hoe houden het toestel en ik het vol tijdens 48 uur nonstop radio?

29 september 2015 om 16:26
syntesia Gebruiker

Ik werk niet met audio producten of ik werk niet met muziek. Maar ik ben wel iemand die erg graag naar muziek luistert.

Gewoon eigenlijk een doorsnee consument die van muziek houd maar dan wel van goede kwaliteit.

Een goede headset is dan natuurlijk onmisbaar, en omdat ik altijd naar muziek luister in de trein en bus lijkt mij dit ook gewoon een hele goede omgeving om het geluid te testen in de praktijk. en niet alleen in een stil kamertje waar je heel geconcentreerd naar de tonen moet luisteren

Graag zou ik dan daarom de veho Z8 willen uittesten, en ze vergelijken met mijn huidige headsets ( Bowers & Wilkins p5 & Dr Dre beats solo2 wireless)

 

 

29 september 2015 om 16:41
ralf1989 Gebruiker

Omdat redenen.

29 september 2015 om 16:43
Strikebowl Gebruiker

Ik zou de Veho Z8 goed kunnen testen aangezien ik veel onderweg ben en dus onder verschillende omstandigheden kan testen. Zoals in de trein, auto, vliegtuig of gewoon op de fiets! Daarbij maakt het mij geen ene donder uit welke muziek ik luister. Of ik nou luister naar Ludovico Einaudi, Justin Bieber of toch de nummer plaat van Tiësto, de verschillende lagen in de muziek moeten onder alle omstandigheden goed te definieren  zijn voor een perfecte kwaliteit koptelefoon!

29 september 2015 om 16:59
xatox Gebruiker

Al mijn kameraden komen steeds met de nieuwste hoofdtelefoons af en stoefen hoe goed deze wel niet zijn.
Nu is het mijn kans om eens te ’shinen’ met deze uber coole Veho Z8.
Hopelijk zijn de iBood goden mij wat gegund en kan ik binnenkort menig hoofdtelefoon gebruiker jaloers gaan maken!
#VehoZ8LoveIt

29 september 2015 om 17:05
Techservices Gebruiker

Opzij Dr Dre met de beats audio! Zelfs 360graden red je niet! Z8 is geland! ;-)

29 september 2015 om 17:10
AnsGraansma Gebruiker

Deze oma test hem graag voor jullie. Ik game veel online en luister graag naar muziek via onze audio installatie.

29 september 2015 om 17:10
vanderhaak Gebruiker

Eenvoudig.  Als muzikant muziekliefhebber EN cameraman/filmproducent kan ik als geen ander op een zeer uitgebreide schaal en in de meest verschillende omstandigheden testen.  Stuur maar op. Dan test ik binnen buiten met hightech apparatuur en lowtech stuf. Aan Instrumenten en audio tafels, you name it. Oh en de mijne is aan vervanging toe!

29 september 2015 om 17:16
idazel Gebruiker

Die wil ik wel voor jullie testen ,,zou echt gaaf zijn, zoals hier veel schrijven  die kennis van zaken over headfhones hebben, nou dat heb ik niet maar niet geschoten is altijd mis, dus als leek wil ik hem graag uitproberen.

29 september 2015 om 17:25
roeland2000 Gebruiker

Geluidskwaliteit, draagcomfort en vormgeving (mate van opvallen) zijn de drie pijlers waar ik deze koptelefoon op ga testen. Deze pijlers ga ik onder verschillende omstandigheden testen (buiten, binnen en in het OV) met wisselende audiobronnen. Deze heb ik reeds in mijn bezit. Een review, een kleine test als deze vind ik zelf belangrijk wanneer ik voor een keuze sta en mij wil laten adviseren aan de hand van een reviewsite.

Ik zal in deze review de diepte in gaan op de geluidskwaliteit. Als muziek liefhebber en vinyl verzamelaar wil ik vooral ingaan op de geluidskwaliteit van wisselende audiobronnen, muziekstijlen en audioformaten; Vinyl, CD, FLAC, ACC, MP3 (320Kb) en mijn DAC. Ook al zouden er nauwelijks of geen verschillen te horen zijn, dan is dat op zich zelf ook al een (positieve) bevinding.

Persoonlijk ben ik ook zeer benieuwd naar de vormgeving. Hoe ziet hij er uit, wat weegt het en knelt ie je hoofd niet af. Daarnaast behoor ik niet tot de Dr Dre-generatie en wil dit ook niet terugzien in een koptelefoon. Desondanks vind ik het wel fijn alsof het lijkt dat er moeite gedaan is iets moois er van te maken. Sennheiser bijvoorbeeld, maakt hele goede, maar foeilelijke spullen.

Kortom, ik ga een volledige en zo objectief mogelijke review schrijven in ruil voor dit goed uitziende koptelefoontje. Ik maak er een zaterdagje voor vrij, een geweldig excuus om de hele dag overal en nergens muziek te luisteren!

29 september 2015 om 17:29
DTAZ Gebruiker

De reden dat ik deze voor ibood wil testen is omdat ik sinds kort begonnen ben met product reviews en vastleggen in 4K video voor op youtube e.d.

Het enige wat ik nog mis zijn sponsors om promotie/reviews te maken voor producten.

Ik heb al enigszins wat ervaring op het schrijven van reviews van producten gekocht uit china, maar wil nu overstappen op video reviews.

Volg zelf ook aardig wat reviewers op youtube en weet ongeveer nu wel waar je per soort product allemaal op kan letten en over kan vertellen .

 

Op het gebied van earphones, headphones en headsets ben ik zelf wel redelijk kieskeurig. Voor films maak ik dan ook zeker gebruik van een 7.1 speaker systeem. Ook voor gaming heb ik een true 7.1 gaming headset en ook voor muziek gebruik ik sinds kort de nieuwe Xiaomi Pistons 3 voor.

 

Mochten jullie eventueel voor andere producten ook reviewers nodig zijn zou ik graag eens in contact willen komen en het een en ander bespreken.

Wil dit prima vrijwillig doen, zolang het mij maar content geeft! ;)

 

Samenvattend, waarom ik en alleen ik?

Why settle for less than the best B-)

Binnen 10 dagen een review klaar voor kieskeurig.nl.. Geen probleem!

xD

 

 

Gegroet, Daniël

29 september 2015 om 17:40
Jeroendassen Gebruiker

Goedemiddag,

Ik ben een student sport en bewegen en ik zou heel graag deze koptelefoon willen testen voor jullie! Namelijk omdat ik veel sport en muziek mij verder en dieper in mn workout kan laten gaan. Nu denken jullie vast: “dan koop je toch oortjes? “. Maar als ik ergens niet tegen kan is goede muziek met een slechte kwaliteit luisteren. Dus willen jullie weten of de koptelefoon voor zowel gewoon gebruik en voor sportgebruik geschikt is? Kies mij!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Dassen

29 september 2015 om 17:41
Ninja0eend Gebruiker

Ik heb meerdere koptelefoons gehad, voornamelijk van Sennheiser, de pxc 450 en de momentum zijn wij koptelefoons die ik heel lang heb gebruikt. Ik ben een audiofiel, ik vond mijzelf vroeger altijd een beetje raar dat ik zo moeilijk kon doen om geluidskwaliteit maar het is dus gewoon heel belangrijk voor mij. Daarnaast merk ik niet alleen het verschil, ik kan het ook uitleggen. Dus… Kom maar met die koptelefoon.

29 september 2015 om 17:46
MtotheG Gebruiker

IIk wil graag testen, omdat: ik al jarenlang via ibood bestel en aanbeveel bij vrienden, ik al tijden opzoek ben naar een over ear of in ear headphones maar dan toch weer het verkeerde koop en omdat ik een super goede review voor jullie ga neerzetten. :)

29 september 2015 om 17:51
Finzy Gebruiker

Ik doe de opleiding mediadeveloper en zit in het 3e jaar, we zitten met een andere opleiding in de klas en we zijn dan in de klas met ongeveer 60 man..
Mijn opleiding is dan ook vooral programmeren en hoe kan je dat beter doen dan met een muziekje op en afgesloten te zijn van de mensen om je heen.
Ik heb nu normale oordopjes omdat deze degelijk zijn om mee te nemen. Mijn headset die ik momenteel op heb is een Logitech G35 (ik zit thuis) en die heeft een goede afsluiting en goed geluid, maar deze is niet degelijk om mee te nemen en veels te groot en zwaar om fijn mee te nemen naar school toe..
Naast dat ik naar school ga, reis ik in de weekenden door het centrum van amsterdam met de tram en bus. Ook dan luister ik muziek, omdat het anders een lange saaie reis is. Ook dan heb ik mijn oortjes weer in omdat mijn headset niet degelijk is voor over straat, en het dus ideaal zou zijn om een headset die goed geluidsdicht is.
Ik zou dus automatisch de headset op verschillende plekken en manier kunnen testen aangezien ik veel op weg ben op verschillende locaties.
Ik kijk er naar uit om een leuke review hierover te schrijven en de headset te mogen testen!

Groetjes,
Perry

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.