29 september 2015 om 13:51
iBOOD

Veho Z8 360⁰ Designer Aluminium Headphones

Wil jij de Veho Z8 hebben? Test hem voor ons en schrijf een review!
Audiofielen opgelet! We hebben 5 spiksplinternieuwe Veho Z8 360⁰ Designer Aluminium Headphones binnengekregen en zoeken nu 5 muziekliefhebbers die hem willen testen!

Een greep uit de bijzonderheden: hij heeft een modern, aluminium design, zachte lederen oorkussens, is voorzien van noise-isolation technologie, een 130 centimeter lang, flexibel antiklitsnoer en handig reistasje. Hij is volledig compatibel met alle MP3-spelers, telefoons, laptops of welk muziekapparaat dan ook met een 3.5 mm output. Daarnaast kun je hem connecten met de SAEM S4, om er een draadloze Bluetooth koptelefoon van te maken. Hoe bevallen al deze eigenschappen? En wat vind je van de geluidskwaliteit? We horen het graag van jou!</P

Hoe werkt deze actie?

Overtuig ons op dit forum, in ongeveer 200-250 woorden, waarom jij en alléén jij goed genoeg bent om deze supervette headphone te testen en reviewen. Wanneer we jou uitkiezen, sturen we jou de Veho Z8 toe en zorg jij dat er  uiterlijk 18 oktober 2015 een uitgebreide review online staat op Kieskeurig.nl. Als dat lukt, mag je de koptelefoon houden! Post hier wel even de link van je review als bewijs.

Wat moet er in de review staan?

Wij verwachten dat jij de Veho Z8 uitgebreid aan jouw tests onderwerpt, op diverse locaties met verschillende muziekspelers. Let op draagcomfort, geluidsisolatie, geluidskwaliteit, duurzaamheid en alles wat je verder nog belangrijk vindt bij de keuze voor een koptelefoon. Maar eerst geselecteerd worden! Dus vertel ons NU waarom wij jou moeten hebben!

Wanneer wordt bekend wie er mag testen?

Op 5 oktober worden de gelukkige testers bekend gemaakt op dit forum.

Let op: aan deze actie kun je alleen meedoen als je in Nederland woont. Alleen complete aanvragen dingen mee. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Veho Z8 van alle kanten
2 oktober 2015 om 22:53
lescek Gebruiker

Uiteraard ben ik de aangewezen persoon om de Veho Z8 te testen :)

 

Niet alleen vanwege het feit dat ik een professioneel Youtube en Spotify luisteraar ben, maar ook omdat deze koptelefoon mij heel goed zal staan.

Een echte audiofiel wil ik mezelf niet noemen. Maar goed geluid kan ik zeker waarderen. Overal waar ik naar toe ga neem ik muziek mee: in het OV, in de auto, op het werk, op de sportvereniging, enz.

Qua muziekgenres ga ik steeds meer waarderen. De gebruikelijke top 40 muziek is prima, maar de Hardstyle en House Music kant is een heerlijke afwisseling. Tot mijn schrik merk ik dat ik klassiek soms, fijn vind om op te hebben staan. Zou ik dan eindelijk volwassen worden?

Het kopen van een kwalitatief/duur product is de laatste stap van veel reviews lezen, specificaties opzoeken en producten vergelijken. Je kan dat een onderzoeken een soort hobby noemen. Het werken naar de aankoop toe, geeft al bijna zoveel plezier als het uiteindelijke product in mijn handen hebben. Omdat reviews van andere mensen mij zoveel helpen, probeer ik dat ook te doen. Meestal door het schrijven van een review en soms ook door vragen te beantwoorden.

Mede doordat ik veel informatie opzoek, heb ik een goede kennis van audio. Wat ook goed van pas komt bij het reviewen. Ik weet wat ik zoek in een koptelefoon/installatie, maar laat me ook graag verrassen.

Daarom vind ik mijzelf zeer geschikt om de Veho Z8 te testen en te reviewen voor jullie!

 

4 oktober 2015 om 11:03
johnbenjamin Gebruiker

Review LUID.23 en ASO.45

 

Mijn collega met typenummer LUID23 heb ik al een aantal jaar in gebruik, er gaat geen dag voorbij zonder spijt omdat ik voor de aanschaf niet eerst wat reviews heb gelezen. Hij start heel langzaam op, alleen inloggen duurt de hele ochtend en de processor maakt erg veel kabaal. Eenmaal opgestart blijkt dat hij totaal niet compatibel is met Windows, Linux, Office of gewoonweg andere mensen. Dit probleem heb ik bij de importeur aangekaart, die zijn van mening dat dit niet binnen de garantie valt. Het kunnen lezen van een Excel bestand legt hij uit alsof hij atoomkernen heeft gesplitst en een Nobelprijs voor de wetenschap verdient. Gedurende de dag loopt hij vaak vast, zelfs resetten helpt niet om hem weer aan het werk te krijgen. Ik vond trouwens dat de reset-knop op een heel ongemakkelijke plek was geplaatst.

 

Graag zou ik daarom met deze koptelefoon willen testen of ik deze collega niet meer kan horen. Onderweg naar deze hemelse werkplek kom ik in de trein medemensen met type nummer ASO45 tegen. Deze hebben wegens een productiefout een slecht ruimtelijk inzicht waardoor ze niet in de gaten hebben dat ze naast elkaar zitten. Zodoende schreeuwen ze alsof ze anders niet hoorbaar zijn. Alhoewel het heel interessant lijkt om te horen hoe iemand brult dat haar (ongetwijfeld wereldverbeterende) bericht op facebook veel likes heeft gehaald, zou ik toch willen testen of ik dit ook niet kan horen.

 

Mijn vingers heb ik overigens al ruim een kwart eeuw in gebruik en ben er sinds de aanschaf zeer tevreden over. Ik sta daarom garant voor een goed getypte review.

4 oktober 2015 om 22:25
mariusjr Gebruiker

Ik wil graag deze headphone voor iBood testen. Ten eerste omdat ik gewoon een keigoede reviewer ben, en ten tweede wilde ik er namelijk net 1 aanschaffen! Nadat mijn oude geheel is overleden. Maar voordat ik een nieuwe aanschaf wil ik natuurlijk eerst weten of ik in aanmerking kom voor het revieuwen van deze headphone.

Ik maak me niet makkelijk af met enkele zinnen die als een review moet doorgaan, maar neem pas genoegen met een uitgebreid review van enkele pagina’s.

Verder woon ik al mijn hele leven in Nederland, dus ik kwalificeer me ook nog eens voor deze aktie ;-)

4 oktober 2015 om 23:12
JanneLangenberg Gebruiker

Ik wil deze koptelefoon testen zodat ik hem kan proberen op al mijn apparaten. Op mijn telefoon, mijn chromebook, mijn laptop, de televisie en tablet. Ik wil dan televisieprogramma’s proberen, spelletjes, muziek en flms..  en kijken of ik verschil hoor met mijn oude koptelefoon en natuurlijk of die beter of slechter klinkt.

5 oktober 2015 om 09:42
mlyczba Gebruiker

Ik ben zelf veel met muziek bezig. Ook maak tracks in de genre Trance / Psy-trance. Daarbij heb ik verschillende types van koptelefoons gebruikt. Lijkt me leuk om deze koptelefoon onder de loep te nemen.

5 oktober 2015 om 12:48
krugerrand Gebruiker

Ik ken niks van muziek,mijn gehoor is ook niet meer wat het is geweest en mijn oren staan te krom.Bovendien ben ik dan nog eens een Belg dus mij moeten jullie zeker niet kiezen.P

Succes aan de anderen!!

5 oktober 2015 om 13:07
JanneLangenberg Gebruiker

och, niemand is perfect  ;-)

5 oktober 2015 om 17:31
Lazrambo Gebruiker

Ik wil heel graag testen omdat ik van muziek hou en mijn functie is ook Test Engineering, als ik beiden kan combineren dan kan ik jullie de garantie geven dat ik een complete en uitgebreide review kan plaatsen waarbij ik de koptelefoon volledig kan uitproberen.

Gebruik momenteel een Beats Studio die ik op mijn werkplek, op de fiets en soms op de scooter gebruik. Zelfs tijdens het gamen kan ik het gebruiken. Ben een muziek liefhebber wat varieert van Pop, Dance en Techno.

Ik ga niet showen met technische termen om jullie te overhalen, ben een man van de praktijk ;)

5 oktober 2015 om 18:01
Moderator Eveline iBOOD Moderator

Beste iBOOD’ers, hoog tijd om de gelukkige winnaars bekend te maken…

johnbenjamin
yanonamie
arjandemik
Krullie 
sanderwakker

Gefeliciteerd! Jullie zijn bij dezen de gelukkige testers van deze headphone! iBOOD stuurt ze z.s.m. naar jullie toe. Veel luister- en reviewplezier!

 

 

5 oktober 2015 om 19:50
Krullie Gebruiker

Bedank iBOOD!

5 oktober 2015 om 21:27
sanderwakker Gebruiker

Wauw, super. Bedankt iBOOD!!!

5 oktober 2015 om 22:23
arjandemik Gebruiker

Heel erg bedankt! Jullie kunnen de Kieskeurig review spoedig verwachten :)

9 oktober 2015 om 21:55
Djeroentje Gebruiker

gefeliciteerd aa genoemde.. too bad 4 me ;-)

5 oktober 2015 om 19:50
mariusjr Gebruiker

gefeliciteerd  ;-)

Aan de inzendingen te zien zo te zien ook rasechte audiofielen inderdaad.

Dat worden pittige reviews! ;-)

11 oktober 2015 om 11:11
Krullie Gebruiker
12 oktober 2015 om 11:54
arjandemik Gebruiker
12 oktober 2015 om 15:20
sanderwakker Gebruiker
15 oktober 2015 om 14:02
johnbenjamin Gebruiker

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.