1 maart 2018 om 13:42
iBOOD
Header

Het is buiten ijskoud. Ideaal weer om te schaatsen, maar als je dan thuis komt, wil je natuurlijk dat de temperatuur binnen wat aangenamer is. En dat regelt de ThermoSmart V3 voor jou. Hij is niet alleen mooi, makkelijk én slim, maar bespaart ook nog eens tot wel 30% energie.


Wat is dit allemaal?

We bieden vijfmaal de ThermoSmart V3 aan voor de unieke lage prijs van € 00,00 (incl. verzendkosten), gratis dus! De ThermoSmart V3, een Nederlands product, is gemakkelijk te bedienen via Android, je iPhone of je iPad. Daarnaast is hij geschikt voor OpenTherm en aan/uit cv-ketels. Bovendien maakt hij gebruik van geofencing. Deze slimme thermostaat heeft een adviesprijs van € 229,00.

Als jij één van de gelukkigen bent die dit mooie product zal ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je lekker warm achter jouw pc zit.


Vertel eens wat meer over de ThermoSmart V3!

De nieuwe V3 van ThermoSmart schakelt jouw verwarming automatisch uit als er niemand thuis is. De geofencing is verwerkt in de nieuwe, gratis 'Auto Pauze' App. Dit werkt voor alle gezinsleden die in bezit zijn van een smartphone. Zo wordt iedere woning duurzaam en efficiënt verwarmd, zonder op comfort in te leveren.

ThermoSmart V3 heeft een fraai glazen touchscreen en een opgefriste vormgeving. Met de gratis ThermoArt kan je het design van de nieuwe ThermoSmart V3 zelf aanpassen. De stijlvolle ThermoSmart V3 past in ieder interieur!

Zoals alle ThermoSmarts maakt de V3 ook gebruik van jouw slimme meter. Daardoor kan ThermoSmart je precies laten zien wat een douche 's ochtends gekost heeft en hoeveel gas je verbruikt voor verwarmen en voor koken. Bovendien wordt tapwater alleen verwarmd als er daadwerkelijk warm water nodig is. Doordat ThermoSmart zelflerend is, past hij zich aan aan de verwarmingskarakteristiek van de woning.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze slimme thermostaat, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op zeer korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze ThermoSmart V3. De ideale tester:

 • Heeft de komende weken veel tijd om de thermostaat te testen
 • Kan op korte termijn een uitgebreide review (inclusief afbeeldingen) schrijven
 • Heeft OpenTherm ketel en slimme meter om alle inzichten te hebben

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de ThermoSmart V3 zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die thermostaat!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze TheroSmart V3 bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  5 maart 2018 rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  6 maart 2018: We verzenden de ThermoSmart V3, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  Vanaf 7 maart 2018: De gelukkige reviewers nemen de tijd om de ThermoSmart V3 uitgebreid te testen;
  12 maart 2018: De reviewers plaatsen een uitgebreide review (inclusief foto’s, filmpjes) met hun ervaring met de installatie en de eerste gebruikservaring;
  26 maart 2018: De gelukkige testers breiden hun review uit met alle ervaringen die zij hebben opgedaan!

  1 maart 2018 om 18:35
  PassieTFSI Gebruiker

  Kom maar op!! Ik test hem wel. mijn huidige slimme Essent thermostaat is een eigen leven gaan leiden, dus een andere wil ik wel testen omdat ik nu weer een aan/uit thermostaat heb en dat is toch minder comfortabel dan een slimme. Groet pascal

  1 maart 2018 om 20:54
  crazymister Gebruiker

  Ik wil hem graag testen voor jullie :)

  Ik heb op het moment een thermostaat waarbij ik ken een weekprogramma kan instellen, maar deze reageerd dus niet op mijn weg van huis gedrag.

  Ik heb de tijd om te testen en heb ook al eerdere reviews geschreven, als laatst te bv voor Philips voor een espresso apparaat.

   

  Groet

  Lex

  1 maart 2018 om 20:56
  crazymister Gebruiker

  Ohja, en natuurlijk heb ik ook een opentherm ketel en een slimme thermostaat.

  Ook heb ik vloerverwarming als Hoofdverwarming en is het dus interessant om te zien hoe dit reageerd met een slimme thermostaat

  2 maart 2018 om 14:22
  AdjePatatje1984 Gebruiker

  Ik heb momenteel de NEST V2 en ik wil graag iets anders vanwege dat de NEST V2 niet modulerend werkt.

  Deze had ik al op het oog, en zou blij zijn als ik hem mocht testen.

  2 maart 2018 om 14:25
  AdjePatatje1984 Gebruiker

  Ik woon trouwens sinds kort op mijn eigen. Nadat ik me huis helemaal smart heb gemaakt en zeer zuinig met me energie om ga kocht ik dus die NEST V2.

  Ik kocht hem eigenlijk omdat NEST kan communiceren met mijn Samsung Smartthings HUB (UK), en dat is geweldig.

  Ben heel erg bezig met IFTT en ik hoop dat ik deze thermostaat dan ook kan koppelen met mijn Smartthings. Desnoods maak ik het werkend met een device handler.

  Ik hou maandelijk mijn gas en electra verbruik bij. Zo weet ik precies wat ik aan verlichting verbruik, wat per ruimte de stroom kosten zijn.

  2 maart 2018 om 14:27
  NEEDI01 Gebruiker

  Het zou mij een eer zijn dit toestel te testen en er een uitgebreide review over te schrijven!

  Momenteel heb ik een thermostaat waar ik niet veel instellingen aan kan veranderen maar ik ben al heel lang op zoek naar een “slim” toestel.

  Ik ben een redelijke gadgetfreak en wil wel eens testen welke features dit toestel in huis heeft. Kan hij bijvoorbeeld zien wanneer ik wel of niet thuis ben? En hierbij zorgen dat het appartement lekker opgewarmt voordat ik thuis ben.

  Hoe kunnen er verschillende soorten programma’s geconfigureerd worden zodat mijn vriendin die een koukleum is, niet klaagt over de temperatuur?

  Over de achtergrondafbeelding van de thermostaat mag zij de beslissing nemen; of dit naar onze wens is, zal ik indien ik als testpersoon gekozen word ook mededelen.

  Kan ik instellen dat de slaapkamer perfect opgewarmt is voordat ik ga slapen?

  Hoeveel verbruik ik tijdens de verschillende momenten van de dag en hoe kan ik mijn instellingen zo aanpassen dat ik bespaar op mijn energie rekening.

  Dit en vele andere mogelijkheden zou ik tijdens mijn testperiode onder de loep nemen.

  Dus ik kijk volop uit naar de testing!

  Groetjes,

  Dimitri

  2 maart 2018 om 14:28
  stinoo Gebruiker

  Heeft de komende weken veel tijd om de thermostaat te testen
  Check!

  Kan op korte termijn een uitgebreide review (inclusief afbeeldingen) schrijven
  Check!
  Uitgebreide review op: Tweakers.net & Hardware.info (wel even de V3 toevoegen aan hun productdatabases, daar kan ik eventueel ook voor zorgen!)
  Korte beoordeling op: https://www.thermosmart.nl/product/thermosmart-v3/#reviews

  Heeft OpenTherm ketel en slimme meter om alle inzichten te hebben
  Ik heb een OpenTherm ketel, maar nog geen slimme meter. Het kan interessant zijn om 1 tester te nemen die géén slimme meter heeft aangezien lang niet alle huishoudens dit al hebben, maar dat laat ik aan iBOOD over. Ik kan me namelijk voorstellen dat dit bepaalde beperkingen met zich mee brengt voor de review / testresultaten. Maar met 5 verschillende reviewers is diversiteit misschien juist wel prettig voor het totaalplaatje.

  Momenteel heb ik een modulerende, maar simpele, standaard Honeywell thermostaat aan de muur hangen waarop alleen de temperatuur is in te stellen. Het lijkt me erg interessant om de overstap van ‘domme’ thermostaat naar ’slimme’ thermostaat te maken om te kijken wat de voor- en nadelen zijn. In mijn reviews probeer ik zoveel mogelijk kritisch te behandelen zodat zowel de voor- als nadelen duidelijk zijn; m’n mening is verder niet te beïnvloeden of te koop, je krijgt dus altijd een eerlijke beoordeling. Verder zal ik naar de thermostaat kijken vanuit een gebruikersoogpunt omdat juist dat interessant is voor andere lezers.

  Ketel
  Remeha Avanta C28 (1 jaar oud, OpenTherm supported).

  Referentie reviews:
  https://tweakers.net/productreview/181697/roberts-s1.html
  https://tweakers.net/productreview/176381/zolo-liberty+-(zwart).html
  https://tweakers.net/productreview/140119/cooler-master-mastergel-pro.html
  https://tweakers.net/productreview/106291/corsair-graphite-graphite-730t.html

  3 maart 2018 om 14:14
  stinoo Gebruiker

  Kloppen trouwens de deadlines van 7 maart ontvangen en 12 maart review online? Dat is vrij rap!

  2 maart 2018 om 14:32
  Harmpie21 Gebruiker

  Kom maar op!!!

  Deze kunnen wij dan mooi vergelijken met onze Eneco Toon abbo, die vorige week vrijdag is afgelopen.

  2 maart 2018 om 14:34
  Ahlaloum Gebruiker

  Waar kan ik me inschrijven,Ik wil hem graag testen.

  Ik heb op het moment een thermostaat waarbij ik alleen de temperatuur regel, ik heb wel een Remeha ketel 4 jaar oud maar was wel op zoek naar zo’n Smart thermostaat.

  Ik heb de tijd om te testen en was ook op zoek naar zo thermostaat. als deze aan de eis  voldoet dan mag die blijven….:)

  Groeten

  Mustapha

  2 maart 2018 om 14:45
  KoNijn16 Gebruiker

  Ik wil de thermostaat graag testen voor jullie. Ik heb al een slimme thermostaat die in combinatie met een modulerende ketel goed werkt. Via de smartphone kan ik de thermostaat op afstand instellen maar dat vergeet ik vaak, net als uitzetten als ik ongepland weg ga. Het zou mooi zijn als het systeem werkt op de aan en afwezigheid van personen in huis. Ook de verlichting in huis is al slim geprogrammeerd, de woonkamer op zonnekalender en op plekken waar we vaak langs lopen op aanwezigheidsmelder zodat op die plekken geen lichtknopjes meer nodig zijn; in de keuken kleurt een Hue lampje blauw zodra het dreigt te gaan regenen en in de woonkamer knippert de schemerlamp bij weersverandering. Als de temperatuur onder nul graden zakt doorlopen de hue-spots in de keuken de kleuren van de regenboog. Ieder gezinslid heeft zijn eigen lamp met geofence zodat we weten wie er allemaal (bijna) thuis komt.

  Ik vind dergelijke gadgets leuk maar ze moeten eenvoudig te bedienen zijn en zorgen voor comfort. Ik ben eigenlijk helemaal niet geintresseerd in de kosten van een douchbeurt.

  2 maart 2018 om 16:14
  ericpasma Gebruiker

  Hoi,

  Ik zou wel graag een test willen doen met deze Thermostaat. Mijn woning wordt verwarmt middels een Brink luchtverwarming type Alure-B16. Op dit moment gestuurd door een brink klokthermostaat. Een slimme thermostaat zou een uitkomst zijn als je onregelmatig werkt en niet leeft in een vast patroon.

  2 maart 2018 om 16:30
  Rudibob Gebruiker

  Ik was net aan het rondkijken voor een smart thermostaat vanwege tikkende verwarmingsbuizen in ons huis! Wat zou het heerlijk zijn om snachts vanuit bed de verwarming harder of zachter te zetten zonder eruit te hoeven gaan!! Kom maar op met die Smart thermostaat! Ik beloof trouw een eerlijke beoordeling te geven!

  2 maart 2018 om 16:40
  Plien84 Gebruiker

  Heel graag wil ik deze thernosmart thermostaat testen. Sinds een paar jaar hebben wij een remeha calenta cv met een vrij simpele thermostaat die niet op afstand in te stellen is. wij merken de laatste tijd steeds meer dat wij dit missen. Wij werken in wisselende diensten en onregelmatig en sinds wij een zoon hebben, willen we het huis toch wat vaker lekker warm hebben. wat zou het handig zijn dat we dit via de smartphone wat beter kunnen reguleren!  De afgelopen jaren hebben we al geïnvesteerd in energiebesparing door een nieuwe ketel, dubbel glas en zonnepanelen (en dus ook een slimme meter). Deze thermostaat zou het helemaal afnaken! Wij zijn de komende tijd volop in de gelegenheid om te testen en leuke reviews te schrijven!

  2 maart 2018 om 16:58
  Kees030 Gebruiker

  Als ze een uitvoering voor stadsverwarming uitbrengen doe ik mee ;)

  2 maart 2018 om 17:04
  piieter Gebruiker

  Zoals velen zou ook ik graag deze thermostaat testen. Zelf werk ik vrij onregelmatig. Een slimme thermostaat zou geweldig zijn. Om lekker thuis te komen in een warm huis. Heb een Remeha CV met een bijbehorend thermostaat. Ik vind het ook geen enkel probleem om reviews te schrijven.

  2 maart 2018 om 17:30
  vuurvreter63 Gebruiker

  Ik zou deze wel wille testen en iBood belonen met een leuke review.

  Dus iBood, stuur maar op!

  2 maart 2018 om 18:25
  RiGHT Gebruiker

  Heel graag zou ik dit product willen testen en jullie van een mooie review willen voorzien. In een ver verleden ben ik een nieuwsredacteur geweest bij Tweakers.net en tegenwoordig ben ik als Mystery Shopper actief voor o.a. GFK en Store Support en daarnaast werk ik ook regelmatig mee aan The Insiders review campagnes, dus het schrijven van een professionele review is me bekend. Ik woon in een nieuwbouwwoning sinds december 2017 en op dit moment hangt er nog een ‘domme’ thermostaat aan de muur die enkel aan/uit kan en je kan er aan draaien. Doodzonde, want mijn huis is al wel voorzien van de Google Home smartspeaker/assistant, Philips Hue lampen, Logitech Harmony Elite met smarthub en een Synology NAS voorzien van Domoticz en enkele IFTTT scripts. De thermostaat staat al sinds de sleuteloverdracht op de nominatie om te worden vervangen voor een slimme thermostaat, maar omdat we gescheiden klimaatzones in huis hebben voor de vloerverwarming (boven en beneden), wilde ik dan eigenlijk wel gelijk 2 slimme thermostaten aanschaffen… dus dat had ik nog even uitgesteld. Maar met de ijzige kou buiten is nu een goed moment om de verwarming ook slim te bedienen.

  Ik zou dus heel graag deze prachtige, kleurige, slimme ThermoSmart V3 thermostaat willen uitproberen; ik denk dat mijn huis er perfect voor is geschikt met alle automation/domoticz toepassingen, waarbij ik ook de integratie met Alexa op mijn Echo en Google Home via IFTTT kan beoordelen.

  In mijn nieuwbouwwoning is de ketel met OpenTherm en vloerverwarming natuurlijk hier ook voor geschikt; mijn vriendin en ik hebben beiden een smartphone (Samsung A5 2017 en Samsung J7 uit 2017), dus GeoFencing gaat voor ons ook perfect werken; omdat we onregelmatig thuis zijn zou dit zelfs een ideale oplossing zijn voor ons.

  2 maart 2018 om 18:28
  RiGHT Gebruiker

  Ik zie ook iets in jullie informatie verzoeken over slimme meter, via een P1 kabel hangt de slimme meter aan mijn Synology zodat ik die via Domoticz kan uitlezen. Dus: check!.

  2 maart 2018 om 18:30
  stevence Gebruiker

  Wij willen hem gaan testen in de productieomgeving van de Theatergarage (www.theatergarage.be), een buurtcentrum gerund door vrijwilligers. De zaal heeft een wisselende bezetting, met de komende weken veel workshops en voorstellingen, naast occasioneel verhuur. Sowieso zijn we in de markt voor een slimme thermostaat om onze gasketel te bedienen. We willen extensief gebruik gaan maken van de koppeling met de cloud om zo onze zaal op afstand te kunnen voorverwarmen voor gebruikers. Voorlopig gebeurt dit manueel, met alle gevolgen van dien. Idealiter gebeurt dit volautomatisch aan de hand van onze google agenda. Daarnaast willen we ten behoeve van onze begroting de kosten in kaart brengen. We beschikken daarvoor over een flukso (https://www.flukso.net/). Momenteel wordt onze ketel (weliswaar klassiek aan/uit) bediend door een eenvoudige Honeywell.

  Uiteraard willen we meewerken aan reviews en kunnen we deze inclusief foto’s tegen de gewenste timing leveren. Ik werk al sinds mijn 8 met computers (ben er ondertussen 40), ben leerkracht Nederlands (schrijven is dus geen probleem) en heb een verleden met reviews.

  2 maart 2018 om 19:06
  teunnes1 Gebruiker

  Ik zou deze graag willen testen. En dan met name de geofencing, de mensen hier werken allemaal onregelmatig dus een automatische thermostaat zou fantastisch moeten werken. Ook zal dat veel kosten schelen. En dan kan mijn broer,die een echte koukleum is, de kachel op tijd laten aangaan zodat hij lekker warm thuis komt! :)

  2 maart 2018 om 19:42
  investopia Gebruiker

  Hoi,

  Smarttoestellen in het algemeen schrikken nog heel dikwijls mensen af die niet volledig mee zijn met de nieuwste technologietrends. Daardoor wordt de consumentenmarkt voor dergelijke toestellen sterk verengd.  Ik wil via mijn reviews over de werking en de mogelijkheden van de Thermosmart V3 én een stap-voor-stap installatiefilmpje duidelijk maken dat zo’n hightech-toestel echt geen moeite kost om zelf aan te sluiten en heel gemakkelijk bedienbaar is. Bovendien kan je er een pak energie mee besparen en helpt het je even stil te staan bij een aantal belangrijke energieverbruikers zoals douche of bad. Professioneel ben ik bijna dagelijks bezig met het schrijven van handleidingen en werkmethode’s voor allerlei toestellen. U zal in mijn reviews dus geen hoogdravende teksten of woordkeuze’s vinden maar duidelijke en praktijkgerichte informatie op maat van iedere consument. Ik heb in maart 2018 ruim de tijd om de Thermosmart V3 uitgebreid te testen, de nodige reviews te schrijven en informatie- en documentatiefilmpjes op te nemen. Ik zou dan ook heel graag deel uitmaken van het Thermosmart V3 testteam.

  Danny

  “Technologie bereikbaar voor iedereen”

  2 maart 2018 om 20:28
  N.Heremans Gebruiker

  Hoi,

  Ik zou deze ook graag testen. Ik ben net verhuisd en onze verwarming staat nu nog niet helemaal afgesteld.
  Ik ben zelf werkzaam en geïnteresseerd in ICT en technologie dus ben eens benieuwd wat dit toestel allemaal kan.

  Met vriendelijke groeten,

  Niels Heremans

  2 maart 2018 om 21:02
  Yvonne1968 Gebruiker

  Vorige week net de Thermosmart Advanced via iBood gekocht. Heel jammer want het glazen front van de Thermosmart V3 zou mooier staan bij de touch lichtschakelaars die ik heb, want die hebben ook een glazen front. Met een gasverbruik van minder dan 80m3 per jaar is het een sport om nog zuiniger te kunnen worden. Vandaar dat ik wil kijken of dit te bewerkstelligen is door een slimme thermostaat aan het werk te zetten. Ik ben veel thuis, omdat ik hoofdzakelijk vanuit huis werk (Duitse werkgever). Voor mijn werk moet ik zo nu en dan eens naar Duitsland (gemiddeld 1-2 keer per maand 1 of 2 dagen), en dan zou het een hele mooie uitkomst zijn als de verwarming al aan gaat terwijl ik nog onderweg ben naar huis, zeker met de temperaturen van afgelopen week, of dat ik de verwarming uit kan zetten omdat ik te snel de deur uit ben gegaan! Uiteraard heb ik een CV met opentherm (Intergas Kombi Kompact HR22).

  Mocht ik tot de gelukkigen behoren die deze Thermosmart V3 mag testen, dan ben ik bereid mijn Thermosmart Advanced te verloten onder de andere geïnteresseerden die zich aangemeld hebben voor deze test van de Thermosmart V3. Wel zou ik graag de Thermosmart Advanced en de Thermosmart V3 beiden willen gebruiken/testen zodat ik ook de verschillen tussen beide Thermosmart uitvoeringen kan zien en die wellicht in de review kan verwerken.

  Groetjes,

  Yvonne van Paassen

  6 maart 2018 om 11:38
  Plien84 Gebruiker

  nou verloten maar!:) gefeliciteerd trouwens!

  3 maart 2018 om 00:20
  a212437 Gebruiker

  Ik kijk al een tijdje rond naar een slimme thermostaat maar ben nog niet echt overtuigd door wat er momenteel aangeboden wordt. Ik hoor heel diverse verhalen.

  Ik ben erg benieuwd naar hoe een slimme thermostaat zou omgaan met de wel erg wisselende omstandigheden in onze woning. Afgelopen week heb ik de thermostaat lager moeten zetten ondanks dat het buiten zeer koud was. De constante zon onze grote glaspartij liet de temperatuur oplopen tot 24 graden omdat de verwarming niet afsloeg. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe zo’n slimme thermostaat hier mee omgaat.

  Vooral de zelflerende functie intrigeert me

  3 maart 2018 om 00:57
  oinkoink12 Gebruiker

  Ik wil teston.

  Duurt lang.

  3 maart 2018 om 02:19
  smirnoff181 Gebruiker

  Ja, ik wil die ThermoSmart V3 wel testen en een fatsoenlijke review schrijven!

  Als ik naar de vereiste kijk, kan ik het volgende mededelen:

  1. 1.   Heeft de komende weken veel tijd om de thermostaat te testen

  Toevallig zit ik de komende paar weken afwisselend thuis, of op een locatie aan de andere kant van Nederland voor een cursus. Ook is mijn vrouw bezig met een stage en is ook op zeer afwisselende tijden thuis. Er is dus genoeg tijd om de ThermoSmart V3 te reviewen en ook genoeg momenten waarbij de thermostaat getest wordt. Die wordt bijvoorbeeld op afstand via 2 verschillende smartphones bestuurd, zodat wij altijd warm thuis komen en er wordt vaak genoeg kritisch naar omgekeken als mijn vrouw het opeens fris heeft ????. Ook ben ik er altijd attent op dat ik niet onnodig stook, dus kan ik de ThermoSmart V3 controleren of die wel op tijd uitgaat en niet voor extra uitgavens zorgt.

  2. 2.  Kan op korte termijn een uitgebreide review (inclusief afbeeldingen) schrijven

  Ik werk zelf in de It, bestel en review vaak zaken online via verschillende sites, heb een behoorlijke reputatie opgebouwd op tweakers.net, wat jullie hier kunnen zien, schrijf zonder fouten en zoals jullie kunnen zien, heb ik de komma’s op de juiste plaats staan ????

  3. 3. Heeft OpenTherm ketel en slimme meter om alle inzichten te hebben

  Hier kan ik kort over zijn, mijn ketel is één van de nieuwste ketels van Atag en heeft de optie. Zie ook hier.

  Met vriendelijke groet,

  André

  3 maart 2018 om 07:17
  jenniferxp Gebruiker

  Ik wil deze best testen,

  Ik heb thuis stadsverwarming in Combinatie met vloerverwarming beneden. Leuk om te kijken of hij deze uitdaging aan kan.Ook heb ik zonnepanelen op het dak.

  3 maart 2018 om 08:26
  cfphilo Gebruiker

  Ik vind het leuk om dengen te testen. Ja ik ben een ICT’er niet alleen gebruikers test maar ook monteurs test process.  Cyril

  3 maart 2018 om 08:30
  hdewinter Gebruiker

  Hi ibood

  Na het zelf maken van een op arduino gebaseerd systeem. Ben ik op aliexpress en anders sites bezig geweest om te vinden wat ik wil. Nest komt in de buurt. Maar komt te kort voor al mijn wensen.

  Wellicht is dit de het juiste product.

  3 maart 2018 om 09:23
  Jeroen Wijker Gebruiker

  Wauw dat ding ziet er gaaf uit!

  Wij zijn net verhuisd en hebben een flinke verbouwing achter de rug, nu zijn we druk bezig met het instellen van de vloerverwarming.

  Hier zijn we al even mee bezig en heb de indruk dat de ThermSmart V3 ons hierbij super kan helpen. Hoe mooi zou het zijn om met deze nieuwe technologie ons huis perfect af te maken.

  3 maart 2018 om 10:10
  Daverveld Gebruiker

  Ja natuurlijk aast iedereen op zo’n thermostaat (wij zijn allen Nederlanders en als iets gratis is…….) 
  Zo ook ik. Maar waarom zou ik de geschikte persoon zijn. Nou …..

  OM DE VOLGENDE REDENEN:

  - Ik ben sinds februari 2017 gepensioneerd (dus heel veel tijd)

  - Tijdens mijn loopbaan was ik docent techniek op een beroepsopleiding; verzorgde les aan de opleiding Green Engeneering/ Biobased Technieken(weet dus te verwoorden)

  - Lessen in o.a. Meet en Regeltechniek en automatiseren (Heb kennis en ervaring met deze processen)

  - Ben heel mijn leven al bezig met efficiëntie en besparen tbv. ons milieu en stiekem ook met kostenbesparing (kritische blik…..in het verleden alle aanbiedingen van energieleveranciers voor slimme thermostaten afgeslagen omdat deze mijn manier van energiebesparingen niet echt konden verbeteren, gaven wel sneller inzicht maar boden mij geen efficiëntere inzicht op besparingen)

  Samen met de leverancier ben ik heel benieuwd of deze thermostaat daadwerkelijk wel iets voor mij te bieden heeft.

  3 maart 2018 om 10:27
  _AdjeDomotica Gebruiker

  Yes, dat ben ik

  Ik heb meerdere (Slimme)Thermostaten uitgeprobeerd en heb nu nog de eerste Thermosmart, heb hem toen gekozen voor zijn eenvoud/NL kwaliteit en mogelijkheden, nog steeds  dolgelukkig.

  Doe ALLES mbt Domotica en Energiebeheer en wil dan ook graag deze Super Thermosmart V3 volledig testen en integreren met mijn Slimme Domotica en Vaillant OT HR ketel.

  dus stuur maar op :-)

  Groet,

  Ad

  3 maart 2018 om 10:31
  Daverveld Gebruiker

  Ja natuurlijk aast iedereen op zo’n thermostaat (wij zijn allen Nederlanders en als iets gratis is…….) 
  Zo ook ik. Maar waarom zou ik de geschikte persoon zijn. Nou …..

  OM DE VOLGENDE REDENEN:

  - Ik ben sinds februari 2017 gepensioneerd (dus heel veel tijd)

  - Tijdens mijn loopbaan was ik docent techniek op een beroepsopleiding; verzorgde les aan de opleiding Green Engeneering/ Biobased Technieken(weet dus te verwoorden)

  - Lessen in o.a. Meet en Regeltechniek en automatiseren (Heb kennis en ervaring met deze processen)

  - Ben heel mijn leven al bezig met efficiëntie en besparen tbv. ons milieu en stiekem ook met kostenbesparing (kritische blik…..in het verleden alle aanbiedingen van energieleveranciers voor slimme thermostaten afgeslagen omdat deze mijn manier van energiebesparingen niet echt konden verbeteren, gaven wel sneller inzicht maar boden mij geen efficiëntere inzicht op besparingen)

  Samen met de leverancier ben ik heel benieuwd of deze thermostaat daadwerkelijk wel iets voor mij te bieden heeft.

  Mijn Ketel: Nefit Ecomline HRC22V/CW4

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.