1 maart 2018 om 13:42
iBOOD
Header

Het is buiten ijskoud. Ideaal weer om te schaatsen, maar als je dan thuis komt, wil je natuurlijk dat de temperatuur binnen wat aangenamer is. En dat regelt de ThermoSmart V3 voor jou. Hij is niet alleen mooi, makkelijk én slim, maar bespaart ook nog eens tot wel 30% energie.


Wat is dit allemaal?

We bieden vijfmaal de ThermoSmart V3 aan voor de unieke lage prijs van € 00,00 (incl. verzendkosten), gratis dus! De ThermoSmart V3, een Nederlands product, is gemakkelijk te bedienen via Android, je iPhone of je iPad. Daarnaast is hij geschikt voor OpenTherm en aan/uit cv-ketels. Bovendien maakt hij gebruik van geofencing. Deze slimme thermostaat heeft een adviesprijs van € 229,00.

Als jij één van de gelukkigen bent die dit mooie product zal ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je lekker warm achter jouw pc zit.


Vertel eens wat meer over de ThermoSmart V3!

De nieuwe V3 van ThermoSmart schakelt jouw verwarming automatisch uit als er niemand thuis is. De geofencing is verwerkt in de nieuwe, gratis 'Auto Pauze' App. Dit werkt voor alle gezinsleden die in bezit zijn van een smartphone. Zo wordt iedere woning duurzaam en efficiënt verwarmd, zonder op comfort in te leveren.

ThermoSmart V3 heeft een fraai glazen touchscreen en een opgefriste vormgeving. Met de gratis ThermoArt kan je het design van de nieuwe ThermoSmart V3 zelf aanpassen. De stijlvolle ThermoSmart V3 past in ieder interieur!

Zoals alle ThermoSmarts maakt de V3 ook gebruik van jouw slimme meter. Daardoor kan ThermoSmart je precies laten zien wat een douche 's ochtends gekost heeft en hoeveel gas je verbruikt voor verwarmen en voor koken. Bovendien wordt tapwater alleen verwarmd als er daadwerkelijk warm water nodig is. Doordat ThermoSmart zelflerend is, past hij zich aan aan de verwarmingskarakteristiek van de woning.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze slimme thermostaat, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op zeer korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze ThermoSmart V3. De ideale tester:

 • Heeft de komende weken veel tijd om de thermostaat te testen
 • Kan op korte termijn een uitgebreide review (inclusief afbeeldingen) schrijven
 • Heeft OpenTherm ketel en slimme meter om alle inzichten te hebben

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de ThermoSmart V3 zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die thermostaat!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze TheroSmart V3 bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  5 maart 2018 rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  6 maart 2018: We verzenden de ThermoSmart V3, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  Vanaf 7 maart 2018: De gelukkige reviewers nemen de tijd om de ThermoSmart V3 uitgebreid te testen;
  12 maart 2018: De reviewers plaatsen een uitgebreide review (inclusief foto’s, filmpjes) met hun ervaring met de installatie en de eerste gebruikservaring;
  26 maart 2018: De gelukkige testers breiden hun review uit met alle ervaringen die zij hebben opgedaan!

  3 maart 2018 om 11:42
  sdd Gebruiker

  Ik zou de ’slimme’ thermostaat eens willen testen… om te zien of het toestel even intelligent is als mezelf.
  Mijn huidige apparaat kan niet voldoende met mij communiceren, waardoor het veelal te koud of te warm is.

  3 maart 2018 om 13:20
  Wimmiez Gebruiker

  Ik heb net een Nest aangeschaft en ben niet echt tevreden. Om deze thermostaat te testen heb ik dus goed vergelijkingsmateriaal. Ik ga ervoor!!!

  3 maart 2018 om 13:25
  dangermind Gebruiker

  Bijna alles is slim in mijn huis, behalve mijn thermostaat, dit is nog zo’n standaard Nefit aan/uit ding, dus ik kan alle functies van mijn Nefit Trendline aquapower plis II (HRC25/CW6) niet eens benutten

  Ik zit al een aantal weken te zoeken op het internet wat de beste thermostaat voor mij zal zijn, dit hele merk/type heb ik niet eens voorbij zien komen, en het is wel heel toevallig dat ik nu dit ineens zie voorbij komen op mijn Facebook tijdlijn! En dan heeft deze ook nog ene belangrijke functie die ik zoek, automatisch uit gaan als iedereen van huis is.

  Ik zou hem graag uitgebreid willen testen en mijn bevindingen delen. Wat mij nu gelijk al opvalt is het design, dit zal zeker niet misstaan in mijn huis! :-)

  3 maart 2018 om 13:27
  dangermind Gebruiker

  p.s. de slimme meter word deze maand geplaatst, leuke timing!

  3 maart 2018 om 13:25
  wattoo2 Gebruiker

  Tja, Waarom wil ik de ThermoMart V3 testen?

  Dat weten jullie zelf toch ook wel?

  Omdat de HUNT voorbij is natuurlijk… Bijna alle gescoorde items zijn toegekomen, de dagen worden langer…

  Wat moet een mens dan met zijn vrije tijd? Inderdaad: Een prachtig nieuw IBOOD-item testen.

  To Bood or not to Bood, iBood ;-)

  3 maart 2018 om 13:26
  MartijnBalster Gebruiker

  Na bijna 2 jaar in mijn nieuwe woning, en al veel meer jaar getwijfeld te hebben over een slimme thermostaat, lijkt nijdig een mooie gelegenheid te ervaren of het wat voor mij is.

  Mijn woning heeft vloerverwarming en radiatoren aangesloten op een opentherm geschikte cv-ketel, en heeft tevens een belabberde internetverbinding (trage adsl, net voldoende voor KPN on demand of YouTube video’s) dus uitdagingen genoeg. Met parttime werken en 2 kids op de middelbare school (wisselende tijden) klinkt geocaching ideaal!

  Kortom; ik denk een geschikte kandidaat te zijn om deze slimme thermostaat uitgebreid te testen en ben graag bereid hier een mooie review van te schrijven.

  3 maart 2018 om 13:26
  wattoo2 Gebruiker

  Tja, Waarom wil ik de ThermoSmart V3 testen?

  Dat weten jullie zelf toch ook wel?

  Omdat de HUNT voorbij is natuurlijk… Bijna alle gescoorde items zijn toegekomen, de dagen worden langer…

  Wat moet een mens dan met zijn vrije tijd? Inderdaad: Een prachtig nieuw IBOOD-item testen.

  To Bood or not to Bood, iBood ;-)

  3 maart 2018 om 13:28
  Manusje Gebruiker

  WoW die ziet er goed uit. Heb er al paar gehad maar die voldeden niet wat er belooft werd. Zou deze graag willen testen of dit product waar maakt wat er belooft word. Het filmpje ziet er andersgelovigen gelikt uit.

  3 maart 2018 om 13:35
  victorj Gebruiker

  Ik heb nu een Toon en vind dat zo een onding. Totaal geen toegevoegde waarde op een simpele thermostaat waarmee je weekdagen kan programmeren. Ik ben techgeek masr wel erg kritisch naar onnodige technische snufjes. Kom op een stofzuiger met Bluetooth, arg. Wil je een eerlijke review? Stuur maar op. Ik test hem graag en doe er een fb live over

  3 maart 2018 om 13:48
  Roob82 Gebruiker

  Ik ben een echte gadget man. Mijn huis hangt vol met Home automation en ik kan zelfs mijn gordijnen met een druk op de knop bedienen. Alleen brengen alle gadgets hetzelfde probleem met zich mee, moeders de vrouw moet namelijk ook overtuigd worden van de nut en noodzaak. Met deze deal sla ik twee vliegen in een klap, het testen van deze prachtige thermostaat en het overtuigen van mijn vrouw. IBood ik zou heel graag deze thermostaat willen testen voor jullie en zal ervoor zorgen dat het review uitblinkt in tests, foto’s en tips waarom dit de gadget is die iedereen moet hebben.

  3 maart 2018 om 13:49
  m_verstraeten Gebruiker

  Heel graag wil ik als tester uitgekozen worden. reden hiervoor ik dat ik een baan als service engineer heb en eigenlijk nooit echt vooraf kan voorspellen hoe laat ik thuis ben.

  De afgelopen week al een paar keer te laat thuis gekomen dat de verwarming was afgeslagen en dan moet je dus met een extra trui en een hoop dekens op de bank gaan zitten want het duurt toch wel even eer een huis met deze kou opgewarmd is….
  Met deze thermostaat zou ik in staat zijn om de verwarming alvast lekker aan te zetten zodat het warm is als ik thuis kom. Dat scheelt me bibberend staan te koken en rillend zitten te eten….

  3 maart 2018 om 13:52
  wirehub Gebruiker

  Graag zelfs dit om mijn toon de deur uit kunnen doen , deze moderne thermostaat ziet nog eens goed uit ook

  3 maart 2018 om 14:02
  Gionatan Gebruiker

  Hallo,

  Ik heb een redelijke nieuwe woning maar heb deze jaar tamelijk veel betaald aan stroom en gas ( verwarming ).

  Met een nieuwe thermostaat zal ik alles kunnen zien waarom er zoveel verlies heb en wanneer mijn verwarming aanspringt.

  Ik ben al effe aan het zoeken naar zo een slim thermostaat en kan dit echt gebruiken.

  Ik heb een technische diploma en kan helpen met feedback te geven en samen te werken met jullie producten.

  Alvast bedankt.

  Mvg Gionatan

  3 maart 2018 om 14:23
  Monique.J.D. Gebruiker

  Prachtig, super graag zou ik in aanmerking willen komen om deze geweldige uitvinding te testen. Met onze variabele werktijden zou dit een positieve uitwerking hebben op ons energie gebruik. Met ons huidige systeem, is de enige garantie, dat hij op tijd uitgaat ’s Avonds. Spannend, succes met het kiezen van de uitkomst. Fijn weekend! Groetjes Monique Jasperse

  3 maart 2018 om 14:25
  rinses Gebruiker

  Ik ben zeer geïnteresseerd om een Thermosmart V3 te testen. Momenteel hangt de eerste versie hier aan de muur en ik wachtte eerlijk gezegd al eens op nieuwe features of updates die nooit uit leken te komen. Nu ik zie dat er een nieuwe versie zie is er echter hoop. Ik test graag te V3 om te zien om een kritische test uit te voeren en ook een vergelijking te maken met de huidige thermostaat. Verslaglegging is geen probleem – ik ben werkzaam in de IT, genoemde vaktermen zijn voor mij geen onbekend gebied.

  3 maart 2018 om 14:41
  tijlhillewaere Gebruiker

  Komt als geroepen!

  Twijfelde de laatste tijd om mijn Anna buiten te gooien.

  Tijd op te testen..? Altijd!

  Slimme meter: check

  Opentherm ketel: check (van acv). Op poort 11 en 12.

  Kennis om deze aan te sluiten.. check! (Ook niet onbelangrijk)

  Ervaring als tester? Dubblecheck! Ik schrijf regelmatig reviews voor o.a. Insiders.

  Kunnen vergelijken met een andere slimme thermostaat? Check.. momenteel Anna. Ervoor een standaard thermostaat van ACV.

  3 maart 2018 om 14:44
  XieniX Gebruiker

  Hi,

  Wel vrij kort om een goede eerste review te schrijven.

  Lijkt mij een keer leuk om te doen.

  Ik zag ergens dat koppeling met Domoticz mogelijk moet zijn met eerdere versies, dat maakt mij erg nieuwsgierig.

  Geen echte ervaring met uitgebreide reviews schrijven.

  Maar wel genoeg ervaring in de techniek van datacenters oa. klimaat en bemetering.

  3 maart 2018 om 15:42
  Gijsdegraaf Gebruiker

  Kom maar op. Ik heb namelijk veel verstand van een thermostaat. Omdat het me werk is ben namelijk een installateur dus het testen van z’n thermostaat is voor mij een eitje.

  3 maart 2018 om 16:15
  dmeuwissen Gebruiker

  Ik heb nu een TOON thermostaat, een rampzalig ding met slechte Support en wil graag eens op een fatsoenlijke manier mijn verwarming regelen. Ik heb normale verwarming, vloerverwarming een open haard (gas ) en zonnepanelen. Dit in. Combinatie met wisselende aanwezigheid van de bewoners zou ik graag eens zien war dit apparaat allemaal kan . Daarnaast heb ik ervaring met het schrijven van reviews en manuals.

  3 maart 2018 om 16:27
  jildouvanderbles Gebruiker

  WoW heel graag!

  Vorig jaar een nieuw huis gekocht en we zijn druk bezig met uitvogelen waar we nou het beste energie op kunnen besparen! We hebben in iedergeval een gloednieuwe ketel waar we zo’n slimme thermostaat op kunnen aansluiten :)

  Op dit moment hangt er een nest aan maar die voldoet niet meer en we kunnen er eigenlijk maar weinig wijzer van worden.

  Tijd heb ik ook om te testen! Door mijn zwangerschap zit ik op dit moment thuis. Een nieuwe thermostaat testen gaat zeker lukken en houdt je van de straat ;)… ik ben overigens nog belang niet uitgerekend hoor, dus jullie hoeven niet bang te zijn dat ik ineens geen tijd meer heb voor het schrijven en maken van een review (incl afbeeldingen en foto’s).

  Dus zoeken jullie een iets nerdy vrouw die het leuk vind om dit soort nieuwe en handige dingen te testen, tijd heeft en het ook nog eens goed kan gebruiken :) dan bied ik mij met alle liefde aan als tester *knippertnuliefmethaarogen

  3 maart 2018 om 17:00
  delfra19 Gebruiker

  Als gepensioneerde heb ik alle tijd om hem te testen en ben benieuwd naar de resultaten .

  3 maart 2018 om 17:17
  ibrahimibrahim Gebruiker

  Ik zou het zeer op prijs stellen om te testen en te ervaren hoe een smart thermostaat werkt. En heb zo wie zo tijd om alles goed te bekijken en te ervaren

  3 maart 2018 om 17:31
  Hbfreak Gebruiker

  Ik zou de Thermosmart V3 met alle plezier aan een test onderwerpen!

  Wij beschikken thuis over een ketel die compatible is met OpenTherm (Intergas Kompakt HRE 36/30) én we hebben een slimme meter.
  Als thermostaat hebben we nu nog een simpele aan/uit thermostaat waar verder niets aan in te stellen is. Wel zou de thermostaat schijnbaar zelflerend zijn, maar vanwege de onregelmatige werktijden en dus ook onregelmatige tijden wanneer er iemand thuis is hebben we er niet veel aan. Een slimme thermostaat zou voor ons de ideale manier zijn om ons verbruik terug te brengen.

  Waar ik vooral erg benieuwd naar ben is de geofencing mogelijkheid met de AutoPause app. Door het onregelmatige werken zou dit voor ons de ideal manier zijn om ervoor te zorgen dat de kachel nooit staat te branden terwijl er niemand thuis is. Ook zouden we op basis van ons werkrooster vooraf al per dag in kunnen stellen hoe warm het op welk moment moet zijn thuis.

  Elk gezinslid beschikt bij ons over een smartphone (zowel Android als iOS beschikbaar) dus aansturen via de beschikbare app zal uitvoerig getest kunnen worden. Vanwege mijn beroep als app ontwikkelaar zal ik uiteraard kritisch naar het gebruiksgemak van de app kijken!

  3 maart 2018 om 18:08
  Swetsenegger Gebruiker

  Als smart home freak wil ik gráág deze thermostaat testen.

   

  Ik heb een homey, Philips HUE en een hele rij smart devices. Onder andere een Eneco Toon. Maar die is alleen ’smart’ als je er een maandelijks abonnement van 5 euro tegen aan gooit! Dus geef mij dat ding en ik zal ‘m koppelen met m’n smarthome en kan ook nog wat inzichten verschaffen tov de eneco toon.

  Ik heb uiteraard slimme meters en opentherm ketel.

  3 maart 2018 om 18:27
  joopdebie Gebruiker

  Ik ben vooral benieuwd hoe veilig deze Smart thermostaat is aangezien security bij IoT apparaten nogal eens te wensen overlaat.

  Kortom, ja ik wil hem wel testen en zien hoe goed deze oplossing is

  3 maart 2018 om 18:56
  Rubman86 Gebruiker

  Natuurlijk wil ik hem testen en dat kan ik ook.

  Wij zitten nu bijna een jaar in een nieuwbouw woning met beneden vloerverwarming en boven radiatoren. Beide verdiepingen voorzien van een simpele Honeywell Round modulerend.

  Nu heb ik al wat verbruiksstatistieken inzichtelijk genaakt door gebruik van Domoticz

  Ik zou graag de Thermosmart V3 willen testen als vervanger van mijn beneden thermostaat om te zien hoe deze omgaat met de vloerverwarming en de connectie met de thermostaat op de bovenverdieping.

  Deze kan direct voorzien van mooie grafieken en statistieken ten opzichte van de huidige situatie.

  Dus kom maar op met die thermostaat!!

  3 maart 2018 om 19:09
  Koosvoos Gebruiker

  Willen jullie een gedegen review zonder vooroordelen en dus objectief, stuur dan het apparaat maar op. Ik hem momenteel een Honeywell die nog goed bevalt. Ondertussen wel zonnepanelen. Win/win situatie gegarandeerd!

  3 maart 2018 om 19:52
  Dopie Gebruiker

  Ja ik wil. Mijn Nest is kapot. Kan ik hem mooi vergelijken. Ik zal zorgen dar er een perfecte review wordt gegeven.

  3 maart 2018 om 19:55
  Dopie Gebruiker

  En ik heb een open therm verwarmingsketel. En ook nog een slimme meter. Bijna net zo slim als ik.

  3 maart 2018 om 20:41
  Wiley02 Gebruiker

  Op dit moment is een slimme thermostaat het enige dat we hier missen!

  Kortgeleden verhuisd naar deze woning, we hebben een slimme meter laten  installeren, zonnepanelen laten installeren en zoveel mogelijk voorbereid op domoticasystemen. Binnenkort komt er ook een warmtepomp (we hebben al vloerverwarming dus dat is ideaal)!

  Alleen er hangt dus nog zo’n oude ‘domme’ thermostaat. Qua duurzaamheid is de Thermosmart ideaal, omdat we nu geen inzicht hebben op het verbruik. De slimme meter kunnen we elke dag nakijken uiteraard, maar dat is niet zo praktisch als de Thermosmart.

  3 maart 2018 om 20:45
  fortissimo Gebruiker

  Tja, net als iedereen hier wil ik hem wel testen.

  We hebben nu nog een ’standaard’ termostaat.

  Onze ketel is geschikt en sinds een paar maanden hebben we ook een slimme meter (nu nog wachten op de zonnepanelen).

  Wil wel eens weten of zo’n thermostaat een vooruitgang is of niet.

  3 maart 2018 om 21:14
  Valilys Gebruiker

  We hebben 1 maart de sleutels gekregen van onze eerste koophuis. De hele benedenverdieping wordt gesloopt, gestuct, en volledig opnieuw opgezet. Het enige wat mist is een nieuwe thermostaat. De huidige thermostaat is geel en oud. We zijn goede testers omdat we van technologie, gadgets en nieuwe snufjes houden! Mijn Nederlands is goed en hierom schrijf ik met liefde een uitgebreide review!

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.