1 maart 2018 om 13:42
iBOOD
Header

Het is buiten ijskoud. Ideaal weer om te schaatsen, maar als je dan thuis komt, wil je natuurlijk dat de temperatuur binnen wat aangenamer is. En dat regelt de ThermoSmart V3 voor jou. Hij is niet alleen mooi, makkelijk én slim, maar bespaart ook nog eens tot wel 30% energie.


Wat is dit allemaal?

We bieden vijfmaal de ThermoSmart V3 aan voor de unieke lage prijs van € 00,00 (incl. verzendkosten), gratis dus! De ThermoSmart V3, een Nederlands product, is gemakkelijk te bedienen via Android, je iPhone of je iPad. Daarnaast is hij geschikt voor OpenTherm en aan/uit cv-ketels. Bovendien maakt hij gebruik van geofencing. Deze slimme thermostaat heeft een adviesprijs van € 229,00.

Als jij één van de gelukkigen bent die dit mooie product zal ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je lekker warm achter jouw pc zit.


Vertel eens wat meer over de ThermoSmart V3!

De nieuwe V3 van ThermoSmart schakelt jouw verwarming automatisch uit als er niemand thuis is. De geofencing is verwerkt in de nieuwe, gratis 'Auto Pauze' App. Dit werkt voor alle gezinsleden die in bezit zijn van een smartphone. Zo wordt iedere woning duurzaam en efficiënt verwarmd, zonder op comfort in te leveren.

ThermoSmart V3 heeft een fraai glazen touchscreen en een opgefriste vormgeving. Met de gratis ThermoArt kan je het design van de nieuwe ThermoSmart V3 zelf aanpassen. De stijlvolle ThermoSmart V3 past in ieder interieur!

Zoals alle ThermoSmarts maakt de V3 ook gebruik van jouw slimme meter. Daardoor kan ThermoSmart je precies laten zien wat een douche 's ochtends gekost heeft en hoeveel gas je verbruikt voor verwarmen en voor koken. Bovendien wordt tapwater alleen verwarmd als er daadwerkelijk warm water nodig is. Doordat ThermoSmart zelflerend is, past hij zich aan aan de verwarmingskarakteristiek van de woning.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze slimme thermostaat, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op zeer korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze ThermoSmart V3. De ideale tester:

 • Heeft de komende weken veel tijd om de thermostaat te testen
 • Kan op korte termijn een uitgebreide review (inclusief afbeeldingen) schrijven
 • Heeft OpenTherm ketel en slimme meter om alle inzichten te hebben

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de ThermoSmart V3 zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die thermostaat!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze TheroSmart V3 bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  5 maart 2018 rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  6 maart 2018: We verzenden de ThermoSmart V3, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  Vanaf 7 maart 2018: De gelukkige reviewers nemen de tijd om de ThermoSmart V3 uitgebreid te testen;
  12 maart 2018: De reviewers plaatsen een uitgebreide review (inclusief foto’s, filmpjes) met hun ervaring met de installatie en de eerste gebruikservaring;
  26 maart 2018: De gelukkige testers breiden hun review uit met alle ervaringen die zij hebben opgedaan!

  3 maart 2018 om 22:20
  bastian433 Gebruiker

  Geen slimme meter nog… wel een Intergas Kompakt HRE combiketel die opentherm zou moeten doen.

  Gezien ik geen slimme meter heb kan ik een heel mooi stuk gaan schrijven over waarom ik het zou moeten worden, maar ik voldoe niet aan de voorwaarden helaas, al ben ik wel op zoek naar iets om mijn honeywell ronde thermostaat te vervangen op termijn. Een Espressif ESP32 met een oled scherm eraan is ook nog een idee…

  3 maart 2018 om 22:24
  jeroen.van.dommelen Gebruiker

  Momenteel een “slimme thermostaat” welke in mijn ogen niet slim genoeg is. Saai design, onnauwkeurige temperatuur meting, alleen uit-aan en geen modulerende OpenTherm regeling. Mijn ketel ondersteund dit wel maar de huidige thermostaat dus niet

  Ik zou graag deze thermostaat testen omdat ik benieuwd ben of deze te koppelen is met mijn domotica systeem, om te zien of de temperatuur meting wel accuraat is en of ik inderdaad ga besparen op mijn energie rekening.

  Vanwege de live uitlezing op mijn slimme gas- en elektrameter zou ik erg snel resultaat moeten gaan zien.

  De handige klusser in mij zal een duidelijke video van de installatie en gebruik van deze thermostaat maken!

   

  Ik ben benieuwd of ik aan jullie strenge selectie-eisen voldaan heb!

  4 maart 2018 om 00:12
  basnauts Gebruiker

  Ik ben Milieutechnoloog.

  En vrij veel tijd over de komende weken. Heb momenteel een nest V2 bevalt prima. Maar deze thermosmart lijkt me een veel geavanceerdere moderne smart thermostaat.

  Mijn huis is voorzien van een slimme meter dus testen moet lukken. Ben erg benieuwd.

  Een review schrijven moet wel lukken. Zonder spelfouten ook iBood ???? (in jullie post staat Therosmart)

  4 maart 2018 om 01:19
  dlenstra Gebruiker

  Lekker thuiskomen in een huis dat alvast lekker warm is omdat de thermostaat met geofencing doorheeft dat je er bijna bent. Op dit moment een handmatige thermostaat aan de opentherm ketel hangen.

  4 maart 2018 om 06:16
  dmeerpa Gebruiker

  Nu, ik doe het andersom, en geef nu al een review zonder het toestel ook maar te hebben gezien.
  Waarom hoef ik hem niet testen, om nu al te weten dat dit hem niet wordt.
  Deze Thermosmart heeft net zoals de NEST één groot nadeel.
  En dat is dat je maar temperatuurmeting kan doen in 1 ruimte.

  De thermosmart hangt meestal in de woonkamer. En daar vraag je lekker 22°. Zodra het in de woonkamer 22° is, heeft de thermosmart signaal aan de ketel dat hij niet verder hoeft op te warmen. Dan is het tijd voor je douche. Je gaat naar de badkamer, en draait de verwarming open, oeps valt dit tegen. Omdat het in de woonkamer 22° is, zal de ketel niet aanslaan. En zal het amper verwarmen in de badkamer.
  Of je bent aan het poetsen en hebt de ramen open in de woonkamer, en de ramen staan open om te verluchten. Omdat het geen 22° is in de woonkamer blijft de ketel aan, of je moet de thermostaat verlagen, maar dat vindt dochterlief niet leuk terwijl ze staat te douchen. 

  Oplossingen zoals Honeywell Evohome en de Netatmo Energy kunnen dit wel. Ja het is duurder want je het nieuwe thermostatische kranen nodig die draadloos verbinden met de thermostaat. De ketel zal actief blijven of worden tot de gevraagde temperatuur in elke kamer gehaald is.

  4 maart 2018 om 08:22
  Oranjetipje Gebruiker

  Dat is helemaal top! Ik probeer mijn huis een beetje bij beetje smart te maken. Een fibaro homecenter met een paar schakelaars zijn al geinstalleerd. De tuin en de woonkamer kunnen volledig met mijn iPhone geschakeld worden danwel volgens mijn programma volledig automatisch aan en uit schakelen. Voordat ik de rest van het huis ga automatiseren moet ik nog een onderdeel doen in de woonkamer. En dat is de thermostaat!

  Ook ben ik ervaren tester. Voor hettestpanel heb ik al een paat testen mogen doen, waarbij ik mijn recenties op kieskeurig.nl en op hen site plaatste. Naast mijn ervaring vind ik het ook gewoon heel leuk om produkten uit te testen.

  Kortom ik ben een vrouw met technisch aanleg, ervaring met testen en bekend met het fenomeen huis smart maken. Kom maar op met die thermostaat. Ik test het wel voor jullie.

  4 maart 2018 om 09:03
  Silverbird Gebruiker

  Pen, papier en fototoestel liggen klaar, nu deze gadget nog installeren om dan een review te schrijven voor iBood.

   

  Ik heb nu nog een ouderwetse thermostaat en in een huis dat steeds slimmer wordt ingericht past dat eigenlijk niet meer. Tijd voor een update dus en mijn ervaringen deel ik dan graag met jullie.

  4 maart 2018 om 09:20
  Benny1965 Gebruiker

  Ik ben altijd al heel nieuwsgierig geweest naar zo n toestel.

  Je ziet vaak op TV reclame voor toestellen. Het gaat van keukenpieten over fitnessteostellen naar alles wat mensen aanzet om een aankoop te doen. Maar vaak moet een mens dan vaststellen dat de aankoop weeral eens een kat in een zak is. Een mens wordt op de duur wantrouwig tegenover alles wat wordt aangeboden.

  Al lang denk ik dat ik zo n thermostaat wel eens wil proberen in de hoop dat het ook werkelijk doet wat me er over schrijft, namelijk geld opbrengen.

  Bovendien help je hiermee het milieu vooruit.

  Dus graag wil ik me kandidaat stellen om dit toestel uit te proberen.

  4 maart 2018 om 10:12
  rightdevil Gebruiker

  wil graag deze versie van Thermosmart testen aangezien ik een van de eerste thermosmart thermostaat heb wil ik wel zien wat de nieuwe mogelijkheden zijn van deze thermosmaat dus ja graag!!!

  4 maart 2018 om 10:13
  penkie42 Gebruiker

  Lijkt me echt een uitdaging om iets nieuws te testen .

  Al een jaar aan het rondkijken voor een slimme thermostaat die ook me andere gebruikers in de gaten kan houden .

  In combinatie met een remaha calenta c40 cv ketel en nuon als energie leverancier moet dit lukken met het aanbod wat hier beschreven word.

  als 55 jarige ben je nooit te oud om te leren en nieuwe technieken uit te proberen .

  4 maart 2018 om 10:16
  ab1976 Gebruiker

  Check check check

  Op dit moment toon thermostaat hangen maar zonder abonnement, dan lijkt mij deze een perfecte vervanger aangezien ik geen extra abonnement wil voor alleen statistieken, maar zou deze wel willen zien.

  Dus heb op dit moment al Domoticz draaien op mijn Nas.

  Hue Simulator voor mijn klik aan klik uit te kunnen bedienen met Alexa van Amazon.

  Ben dus al aardig op weg om mijn huis te automatiseren en hier zou deze nieuwe thermostaat niet in mis staan.

   

  Kom maar op, ben er helemaal klaar voor

  4 maart 2018 om 10:42
  beekvierel Gebruiker

  Ik ben zeer geïnteresseerd in een slimme thermostaat en wil er best mooie, maar correcte review over te schrijven. Ik voldoe aan de voorwaarden die jullie stellen, zoals veel thuis maar niet constant, open therm thermostaat, en in staat een review te schrijven met foto’s.

  We hebben een tussenwoning, en de samenstelling van ons gezin is 2 volwassenen en 2 kleine kinderen. We zijn nog niet in het bezit van een slimme thermostaat.

  4 maart 2018 om 11:05
  Jannie85 Gebruiker

  Hi Ibood,

  Ik zou graag jullie slimme thermostaat winnen.

  Mijn huidige is nog voor de prehistorie ;), dus erg fris met dit weer.

  Een slimme thermostaat lijk mij echt super handig voor mij en mijn twee kleine kindjes. Het me super makkelijk en erg prettig als het aangenaam warm is als ik na een dag werken thuis kan ik een lekker warm huis. Nu is de keuze de hele dag de verwarming laten gloeien of in een koud huis thuis komen. Niet echt fijn ;) Nu zet ik de temperatuur laag, tenslotte moeten we toch aan het energieverbruik letten.

  Maar als ik hem kan installeren met mijn matige kennis van elektronisch apparaten… Dan kan iedereen hem installeren.

  Ik kijk er erg naar uit om de thermostaat uit te proberen en te reviewen :)

  4 maart 2018 om 11:46
  jocstone Gebruiker

  Hallo, ook wij zouden graag deze thermostaat testen.

  We hebben een Bulex Thermomaster F29, die, als als ik me niet vergis, opentherm ondersteund.

  De huidige afstandsbediening in niet heel erg eenvoudig en te beperkt te bedienen en/of te programmeren.

  Onze woon-werk situatie is heel erg uitdagend en net daar schiet ons huidig systeem te kort.

  Ik zelf werk “normaal” van 8 tot 17 uur, maar m’n echtgenote werkt ’s nachts in het ziekenhuis waarbij de dienstregeling zich om de 8 weken herhaald, zonder dat er uiteraard de nodige vervangingen en onderlinge wissels tussen collega’s zijn gebeurd.

  Tijd en vooral zin om te testen is er ook voldoende en laat mij nu net lichtjes geobsedeerd te zijn door automatiseringen en zoveel mogelijk dingen via de telefoon of tablet te laten gebeuren.

  4 maart 2018 om 11:49
  bolkm00d Gebruiker

  Nieuwbouwwoning, geheel voorzien van vloerverwarming. Huiverig om dit met een smart- thermostaat aan te sturen, dus geef mij een kans om mijzelf ( en anderen ) te overtuigen van deze combinatie.

  Voldoende tijd om te testen, onregelmatige bezetting van het huis, veel smart-techniek in huis, ervaring met een nest ( dus een referentiekader)

  Daarnaast een meterkast met p1 poort…

  Kortom; stuur maar op????

  4 maart 2018 om 12:24
  Emil1978 Gebruiker

  Het lijkt mij helemaal niks. Nog meer apparatuur die bijhoudt wanneer ik wel en niet thuis ben en allerlei informatie deelt  met “derden” waarschijnlijk omdat dit in de kleine lettertjes van de algemene voorwaarden staat.

  Niet bang voor een objectieve review….?

  Stuur er maar een en overtuig mij maar dat ik af moet stappen van mijn vertrouwde honeywell!

  4 maart 2018 om 13:41
  Wuppy1956 Gebruiker

  Ik wil de thermostaat graag testen voor jullie. Ik ben al lang opzoek naar een slimme thermostaat die in combinatie met een Intergas kombi kompakt hoog rendement gaswandketel die dan goed werkt. Via mijn smartphone kan ik dan de thermostaat op afstand bedienen, dat is voor mij super handig omdat ik nog wel eens vergeet om de thermostaat laag te zetten. En als je morgens dan wakker word in een heerlijk verwarmde woning dat is super. En het zal voor mij ook veel in mijn stook kosten schelen. Dus doe mij dit plezier en laat mij meedoen in het testen van zo`n schitterend apparaat. Groetjes Ella

  4 maart 2018 om 16:15
  berbatov Gebruiker

  Houten 2 onder 1 kap woning, mijn partner en ik werken beide onregelmatige werktijden, het zal voor deze slimme thermostaat dus een hele uitdaging worden om ons huisje op de juiste momenten warm te houden!!

  4 maart 2018 om 16:32
  veerlejurca Gebruiker

  Beste iBOOD

  eerst en vooral een erg leuke wedstrijd. Voor mij de ideale kans om jullie te overtuigen om mij dit als leek te laten testen.
  Zopas hebben wij een huisje gekocht in het verre Belgische Limburg. Samen met mijn vriend proberen we er het beste uit te halen. Een beetje verven hier en daar en natuurlijk leuk inrichten.

  Als we in onze kelder gaan kijken (zie foto’s hieronder), komen we een erg leuke gasketel van Daalderop Combifort tegen. Ik had geen enkel idee als deze wel effectief met het OpenTherm-protocol werkte en ben dus als leek op onderzoek uitgegaan. Het boekje , vol stof, opengegooid en gezocht naar het woord OpenTherm alsof het een woordenboek was en nog beter gevonden! Eén van de drie voorwaarden om mee te doen waren al ingevuld.

  Als tweede was het belangrijk om de thermostaat goed en grondig te kunnen testen.
  Dit gaat zeker en vast het geval kunnen zijn, daar wij allebei andere uren hebben en dus benieuwd zijn als de ketel zich gaat aanpassen aan onze Positie of SmartPhone. We zijn daarbij ook benieuwd als goed gaat werken en dat we dus direct lekker warm hebben als we binnenkomen. Tweede voorwaarde : CHECK!

  Als derde voorwaarde moeten we een uitgebreide review kunnen schrijven inclusief afbeeldingen.
  Deze kan ik zelf niet afchecken en het is aan jullie om hierover mij te beoordelen.
  Het grote voordeel dat ik kan aanhalen, is dat ik een leek ben. Ik zal dit toestel dus moeten installeren , samen met mijn vriend, en jullie daarna perfect kunnen zeggen als dit haalbaar is voor mensen die er geen ervaring mee hebben of dat dit moeilijk is. Soms is het handig om mensen met veel expertise zaken zoals dit te laten testen, maar volgens mij heeft het ook vaak het voordeel om het tegenovergestelde te laten doen en dus de gewone mens zonder te veel praat te proberen te overtuigen.

  Bovendien, en dat is misschien vrouwachtig, zal deze thermostaat mooi staan in onze woning. 
  Pas geverfd met verschillende kleuren en zo een doorzichtig glas zou het echt af maken! Die foto’s krijgen jullie natuurlijk ook gewoon te zien :).

  Om aan te tonen dat ik met afbeeldingen overweg kan, hieronder de afbeeldingen van onze ketel , het leuk afgestoft boekje met het woord OpenTherm en onze lelijke cremewitte thermostaat :) :)!

  Bedankt om te luisteren naar mijn berichtje & ik hoop jullie volgende keer te mogen storen met onze uitgebreide review!

  Met vriendelijke groeten

  Veerle

  4 maart 2018 om 16:33
  CarinenFrans Gebruiker

  Beste ThermoSmart,

  ik wil je graag uittesten helemaal door en door, zowel bij warme temperaturen maar ook als het vroor.
  Je zet er mooi en aantrekkelijk uit, maar bent ook intelligent en denkt met me mee vooruit
  Kom maar snel naar mijn huis, dan installeer ik je direct op de muur en voel je direct thuis
  Samen gaan we veel besparen op onze energie, en wie wilt dat nu nie?
  ThermoSmart, kom snel en wacht niet te lang, ik hou een plaatsje voor je vrij in de gang.

  Lieve groet.

  4 maart 2018 om 17:00
  HRenaux Gebruiker

  Omdat ik net bevallen ben, ben ik nog enkele weken thuis om hem te testen.

  Wij bedienen ook ons alarmsysteem via onze smartphone dus het zou leuk zijn als we dat met onze thermostaat ook kunnen, dan kunnen we ervoor zorgen dat het thuis warm is als we met onze dochter onderweg zijn naar huis!

  Ook handig dat we ins verbruik in het oog kunnen houden met een nieuw gezinslid erbij!

  4 maart 2018 om 19:17
  bobvandevijver Gebruiker

  Ook ik wil graag de ThermoSmart V3 testen! Mijn woning is opgeleverd met een enorm simpele thermostaat, waarmee ik niet eens op tijd kan schakelen… Alleen maar handmatig. ben dus al een tijdje op zoek naar de juiste thermostaat, en dit zou hem wel eens kunnen zijn!

  Heeft de komende weken veel tijd om te testen: Tijd genoeg om een fatsoenlijke review te schrijven. Ook omdat ik nogal eens van huis ben, kan ik de niet-thuis regeling goed testen, inclusief de ‘Auto Pauze’ app!

  Kan op korte termijn een uitgebreide review (inclusief afbeeldingen) schrijven: Uiteraard!

  Heeft een OpenTherm ketel en slimme meter om alle inzichten te hebben: Jazeker, met de Intergas – Kombi Kompakt HRE 36 heb ik een nieuwe ketel met dat protocol, en omdat het een nieuwbouw huis is, is een slimme meter inbegrepen.

  4 maart 2018 om 19:43
  TineStock Gebruiker

  Wij zijn net verhuisd en zouden graag een slimme thermostaat kopen.
  De komende weken is er overdag iemand thuis om hem te testen en gaan we op skivakantie, zo kunnen we hem van op afstand eens testen en ons huisje lekker warm maken voor de terugkomst. Vooraleer we iets kopen, nemen we altijd uitgebreid de tijd om verschillende reviews te lezen. We zijn dus de ideale testers om een eerlijke test uit te voeren en review te schrijven.

  4 maart 2018 om 21:26
  tummeke Gebruiker

  Dag iBood,

  Hoe kun je nu beter een thermostaat testen dan met een kritische gebruiker? En dan ook nog eens om een state of the art CV Pelletkachel (aan/uit) en een Remeha CV (Opentherm, modulerend, nu als backup gebruikt) ermee aan te sturen. Na de ombouw naar de Pellethaard als hoofdverwarming kan ik me trouwens bijna wel CV expert noemen, dus dat zal aardig van pas komen in de beoordelingsperiode… Nou zitten we hier nu nog met een klassieke, niet modulerende, Honeywell Round. Dat kan natuurlijk echt niet meer. Ik heb even terug wel een Tado overwogen, maar dat bleek na contact met de helpdesk toch niet ideaal voor onze situatie. Ook vergelijkbare thermostaten van Nest, Honeywell en Nefit hebben me nog niet kunnen overtuigen.

  Kortom, ook al heb ik een technische achtergrond en ben ik best fan van gadgets, als jullie een kritische reviewer zoeken dan zal ik met liefde de Thermosmart nog dezelfde dag installeren na ontvangst ;-) En dan stop ik vervolgens ook niet meer totdat de onderste steen boven is en het helemaal naar wens werkt! Ik ben benieuwd hoe dat gaat met 2 onregelmatige werkritmes in huis, verschillende werklocaties, een flink volume om te verwarmen en bij niet al te beste isolatie… Jullie ook?

  4 maart 2018 om 21:42
  Toeli Gebruiker

  @Moderator

  Dag iBOOD, ik ben er van overtuigd dat ik jullie uitgelezen kandidaat ben om deze thermostaat uitgebreid te testen. Ik ben momenteel bezig met mijn doctoraatsthesis thuis te schrijven, waardoor ik dus de volgende twee maanden, 24/7 de thermorstaat kan testen; door op verschillende plaatsen te gaan schrijven, op verschillende temperaturen bijvoorbeeld. Ik heb heel wat schrijfervaring (niet alleen van mijn doctoraat, maar veel reviews van online aankopen) & ben ook nog eens professioneel fotograaf, die niet vies is van photoshop, lightroom & illustrator, dus ik bezorg jullie niet alleen een uitgebreide review op korte termijn, maar ook nog eens vette afbeeldingen! En ik gooi er nog even een vette unboxing video bij GRATIS & VOOR NIETS als jullie dat wensen ;) .

  Gelukkig hebben wij sinds 3 jaar een Remeha Calenta 40CC, ja inderdaad, een OpenTherm ketel. Tot slot zit ik volop in verbouwingen, waarbij deze thermostaat dus ook nog eens in onze nieuwste ruimtes kan zorgen voor warmte.

  Stuur me nou maar snel die mail!

  4 maart 2018 om 21:56
  colinweenink Gebruiker

  Uiteraard zou ik graag uitgebreid de tijd willen nemen om deze thermosmart voor jullie te testen! Ik heb alle tijd om de kneepjes van het thermosmart vak te kunnen testen!

  Ik ben altijd actief bezig met besparing op het gebied van gas en elektra en zou graag eens willen uitproberen hoe deze thermosmart nog meer zou kunnen bijdragen aan het besparen van energie!

  Wat mij vooral aanspreekt zijn de zelflerende eigenschappen van deze smart thermostaat! Ik heb net een nieuwe CV ketel, de Intergas Xtreme 36 HR Combiketel. Ik denk dit een ideaal uitgangspunt is om mij dit nieuwe product te laten testen!

  Succes met kiezen!

  5 maart 2018 om 00:12
  mario.be Gebruiker

  Ik kijk al langer uit naar een slimme thermostaat dus wil graag deze nieuwe testen.

  5 maart 2018 om 00:43
  Christiaan_Gombert Gebruiker

  Ik zou het top vinden om dit product te testen. Zelf ben ik wel een computerfanaat, maar de rest hier in huis zijn digibeten. Het lijkt ons vooral leuk om te testen of Thermosmart zowel door de diginerd als digibeet te bedienen valt.

  5 maart 2018 om 01:37
  pieterb Gebruiker

  Laat mij de thermostaat maar testen.

  Omdat ik nl in ploegenwerk en dus verschillende tijden thuis ben, kan ik goed beoordelen of deze thermostaat doet wat hij beweert.

  Ook mijn interesse ligt in dit soort techniek en heb ook reviews geschreven voor navigatiesystemen.

  Ik heb nu een Vaillant thermostaat die net zo duur is, maar eigenlijk niet veel kan. Mijn 2 jaar oude Vaillant ketel is geschikt voor deze thermostaat en beschik ook over slimme meters.

  Laat maar komen.

  Alvast bedankt

  5 maart 2018 om 04:33
  Rwinio Gebruiker

  Mijn eengezinswoning  wordt met de dag slimmer, naast de standaard dingen als een smartphone en smart TV heb ik namelijk besloten om ook te investeren in smarthome apparatuur. Zo is de verlichting al lekker slim (Philips Hue), mijn voordeur opent automatisch wanneer ik aan kom lopen (Danalock V3) en momenteel ben ik aan het wachten op mijn IBOOD bestelling met 100% draadloze camera’s voor in en om het huis (Netgear Arlo). Alles in mijn huis is dus slim, op mijn thermostaat (en mijn kat) na.

  Dus beeld het je even in: wanneer ik thuis kom gaat mijn deur voor mij open, de verlichting gaat gezellig aan maar het is nog wel 17°C.. Niet echt een warm welkom. Dit regelen door een programma in te stellen op mijn huidige thermostaat (Honeywell) zit er niet in omdat ik onregelmatige tijden werk, de ene dag begin ik om 15:00 uur en de andere dag om 20:00 uur, geofencing zou voor mij enige goede oplossing zijn. Ik ben dan ook al opzoek geweest naar een slimme thermostaat die dit ondersteund maar ik loop er telkens weer tegenaan dat het design niet past bij mijn interieur, totdat ik deze thermostaat voorbij zag komen. Het zeer strakke en minimalistische design sprak mij direct aan, geen rvs-look of een scherm met een overvloed aan informatie/grafieken aan je muur, maar gewoon strak wit met de hoognodige informatie en wanneer je eens gek wilt doen je kan uitleven met de ThermoArt stickers. Klinkt in ieder geval ideaal!

  Tijd voor wat praktische informatie over mij. Ik woon als alleenstaande in een nieuwbouwwoning uit 2014 met vloerverwarming, Intergas Kompakt HRE ketel (Opentherm protocol) en slimme meter. Het maken van foto’s/video’s is voor mij geen probleem, ik ben afgestudeerd als cameraman. Tijd om hem uitgebreid te testen en een review te schrijven? Ik heb de 61 uur durende Hunt op de voet gevolgd en zelfs een dikke doos kunnen scoren, dus ik denk dat je wel kunt zeggen dat ik naast mijn werk wat tijd over houd.

  Nu we het er zo over hebben bedenk ik mij dat mijn huidige thermostaat nog staat te loeien. Ik ga dus weer eens uit bed om hem lager te zetten. Dan hebben jullie de tijd om na te gaan of ik de ideale kandidaat ben.

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.