1 maart 2018 om 13:42
iBOOD
Header

Het is buiten ijskoud. Ideaal weer om te schaatsen, maar als je dan thuis komt, wil je natuurlijk dat de temperatuur binnen wat aangenamer is. En dat regelt de ThermoSmart V3 voor jou. Hij is niet alleen mooi, makkelijk én slim, maar bespaart ook nog eens tot wel 30% energie.


Wat is dit allemaal?

We bieden vijfmaal de ThermoSmart V3 aan voor de unieke lage prijs van € 00,00 (incl. verzendkosten), gratis dus! De ThermoSmart V3, een Nederlands product, is gemakkelijk te bedienen via Android, je iPhone of je iPad. Daarnaast is hij geschikt voor OpenTherm en aan/uit cv-ketels. Bovendien maakt hij gebruik van geofencing. Deze slimme thermostaat heeft een adviesprijs van € 229,00.

Als jij één van de gelukkigen bent die dit mooie product zal ontvangen, dan vragen wij daarvoor in ruil een uitgebreide review. Deze mag je uiteraard schrijven terwijl je lekker warm achter jouw pc zit.


Vertel eens wat meer over de ThermoSmart V3!

De nieuwe V3 van ThermoSmart schakelt jouw verwarming automatisch uit als er niemand thuis is. De geofencing is verwerkt in de nieuwe, gratis 'Auto Pauze' App. Dit werkt voor alle gezinsleden die in bezit zijn van een smartphone. Zo wordt iedere woning duurzaam en efficiënt verwarmd, zonder op comfort in te leveren.

ThermoSmart V3 heeft een fraai glazen touchscreen en een opgefriste vormgeving. Met de gratis ThermoArt kan je het design van de nieuwe ThermoSmart V3 zelf aanpassen. De stijlvolle ThermoSmart V3 past in ieder interieur!

Zoals alle ThermoSmarts maakt de V3 ook gebruik van jouw slimme meter. Daardoor kan ThermoSmart je precies laten zien wat een douche 's ochtends gekost heeft en hoeveel gas je verbruikt voor verwarmen en voor koken. Bovendien wordt tapwater alleen verwarmd als er daadwerkelijk warm water nodig is. Doordat ThermoSmart zelflerend is, past hij zich aan aan de verwarmingskarakteristiek van de woning.


Ik wil één van de gelukkigen worden. Wat moet ik daarvoor doen?

Dat is eigenlijk heel simpel.

Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze slimme thermostaat, maar ook dat jij dé aangewezen persoon bent om op zeer korte termijn een zeer uitgebreide review te schrijven over deze ThermoSmart V3. De ideale tester:

 • Heeft de komende weken veel tijd om de thermostaat te testen
 • Kan op korte termijn een uitgebreide review (inclusief afbeeldingen) schrijven
 • Heeft OpenTherm ketel en slimme meter om alle inzichten te hebben

 • Als je wordt uitgekozen ontvang je een mail met de vraag jouw adresgegevens naar ons op te sturen. Vervolgens sturen wij de ThermoSmart V3 zo snel mogelijk naar je toe!


  Kom maar op met die thermostaat!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van deze TheroSmart V3 bent.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  5 maart 2018 rond 15:00: De winnaars worden bekend gemaakt en krijgen een mail;
  6 maart 2018: We verzenden de ThermoSmart V3, mits de winnaars hun adresgegevens tijdig hebben opgestuurd;
  Vanaf 7 maart 2018: De gelukkige reviewers nemen de tijd om de ThermoSmart V3 uitgebreid te testen;
  12 maart 2018: De reviewers plaatsen een uitgebreide review (inclusief foto’s, filmpjes) met hun ervaring met de installatie en de eerste gebruikservaring;
  26 maart 2018: De gelukkige testers breiden hun review uit met alle ervaringen die zij hebben opgedaan!

  5 maart 2018 om 08:54
  rstolk Gebruiker

  Nu mijn Toon niet meer volledig werkt (abb. opgezegd) ben ik naarstig op zoek naar een waardig vervanger , om in te kunnen zetten om de stadsverwarming, zonnepanelen, hue, google home en andere domotica in “Toom” te houden !

  5 maart 2018 om 09:17
  elisabethvangent Gebruiker

  Ik wil me ook graag aanmelden! Vanaf deze maand heb ik mezelf het beste cadeau gegeven dat ik kon bedenken: een extra dag vrij in de week! Dit geeft me de ruimte om uitgebreid te genieten van de warmte thuis en tegelijkertijd deze slimme thermostaat te testen. Ik heb een achtergrond in communicatie en schrijf dus in mijn dagelijks leven geregeld verschillende soorten teksten. Een pakkende review schrijven gaat daarom ook geen probleem vormen.

  Ik zie dat de Thermosmart ook te koppelen is aan de Amazon Echo, en dat komt even goed uit aangezien we deze kleine krachtpatser sinds een paar maanden in huis hebben. Ik kijk er nu al naar uit om Alexa te vragen de temperature (Sean da Paul!) wat hoger te zetten ;)

  okdoei!

  5 maart 2018 om 09:58
  robinst Gebruiker

  Graag zou ik in aanmerking komen om de TermoSmart te testen.

  Op dit moment ben ik in het bezit van een zeer tegenvallende Nest thermostaat die totaal de mogelijkheden van Opentherm van mijn Remeha ketel niet gebruikt .  Hierdoor kan ik met het testen van ThermoSmart exact aangeven waar deze beter presteert dan Nest.

  5 maart 2018 om 10:11
  dgoshwal Gebruiker

  Dear ibood,

  I just came across your article on testing of a new thermostat and i would like the opportunity to test the same. Being in the testing profession for the last 15 years, i have immense experience testing both applications and devices. Hence this project would perfectly fit my bill as i can test the thermostat well and come out with a wonderful review of all its pros / cons thus ensuring that the product is one of the best in the market.

  Regarding the pre-requisites, i currently have a aristocrat OpenTherm boiler synced up with a RBM themostat. Hence ThermoSmart V3 installation will be a ideal playground to test the benefits of a smart thermostat over a conventional one. Also since this can be integrated with the smart phones, it will be all the more challenging to ensure complete coverage of all the functionalities.

  Thanks & Regards,

  Deepak.J.G

  5 maart 2018 om 12:29
  hansdobermann Gebruiker

  Bij deze wilde ik me graag opgeven om de slimme thermostaat te testen en waarom??? Nu krijg ik eindelijk eens rust in huis zonder verhitte discussies omdat de ouderwedste draai thermostaat steeds weigerd aan te slaan moeders vind het veels te koud draai 3 graden omhoog na een uur staat die te loeien op 22 en dan nog zeggen ja hoor hij werkt  PFFF de mussen vallen uit de goot en daarom wou ik bewijzen met dit mooi stuk elektronika dat het wel goed en eenvoudig te regelen is door iedereen zelfs een kind kan de was dan doen en geef ik me op om rust in de tent te krijgen!

  5 maart 2018 om 12:51
  talaaal Gebruiker

  Beste,

  Ik de thermostaat wel testen, ik ben een gespecialiseerde technieker in Home Automation.

  met vriendelijke groeten

  5 maart 2018 om 15:08
  jeroen.van.dommelen Gebruiker

  Zijn de gelukkigen al geselecteerd?

  5 maart 2018 om 15:10
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Bedankt voor jullie massale inzendingen! We mogen de volgende 5 users blij maken met de ThermoSmart V3, in ruil voor een uitgebreide review:

  RiGHT
  Hbfreak
  jeroen.van.dommelen
  Rwinio
  Yvonne1968

  We nemen per mail contact met jullie op!

  8 maart 2018 om 17:47
  jeroen.van.dommelen Gebruiker

  Bas,

   

  Hartelijk dank voor deze kans.

  ThermoSmart V3 ontvangen.

  De fysieke installatie en aansluiten stelt niets voor. Handleiding is hier zeer duidelijk in.

  Het koppelen met mijn Wifi netwerk wil echter maar niet lukken. De support van ThermoSmart heeft tot dusver alleen een standaard mailtje gestuurd en begrijpt nog niet dat ik de hulp van support niet had ingeschakeld als ik de handleiding niet gevolgd had.

   

  Tot dusver een valse start. Op deze manier volgt er geen recensie. Ik begrijp dat iBood dit niet kan oplossen voor mij, maar wilde dit wel vast delen met jullie.

  9 maart 2018 om 01:43
  Rwinio Gebruiker

  Werkt het handmatig invoeren ook niet? Het lijkt erop dat hij niet meer dan 5 netwerken kan tonen in de lijst die je te zien krijgt, mijn netwerk stond hier ook nog niet tussen. Besloten om hem handmatig in te voeren en dat werkte wel.

  Overigens wel via mijn telefoon moeten doen omdat mijn pc geen WiFi heeft.

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.