11 april 2017 om 16:28
iBOOD
Header

Het is ons gelukt, we did it! We hebben een hele lading hoofdtelefoons voor jullie geregeld. En jij kunt er gratis één krijgen, voor nul euro dus. Het enige wat het je kost is een uitgebreide review op Tweakers.


Gratis hoofdtelefoon?

Yes. We gaan 30 hoofdtelefoons weggeven. Allemaal van het merk ROAM. We hebben van elk van de volgende modellen 6 stuks klaarliggen in verschillende kleuren (2x Earth, Black/Silver, Blue, Red en White):

 • Colours Wired On-Ear Headphone
 • Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone
 • Sport Bluetooth Hook Headphone
 • Sport Bluetooth In-Ear Headphone
 • Sport Wired In-Ear Headphone
 • Klik op een model om er alles over te lezen

  Ik wil er wel één. Wat moet ik daarvoor doen?

  Dat is eigenlijk heel simpel.

  Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze hoofdtelefoon, maar ook dat jij de aangewezen persoon bent om een zeer uitgebreide review te schrijven over deze pareltjes.

  Als je wordt uitgekozen sturen we de hoofdtelefoon geheel kosteloos naar je toe. Daarna mag je de hoofdtelefoon testen en verwachten we vervolgens een uitgebreide review van je op Tweakers. Uiteraard mag je de hoofdtelefoon houden nadat je jouw review geplaatst hebt.


  Kom maar op met die hoofdtelefoon!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van één van deze hoofdtelefoons bent. Laat daarnaast ook weten welk model hoofdtelefoon je wilt testen.

  Je mag ook een voorkeur geven voor een kleur, maar we kunnen uiteraard niet beloven dat je die kleur ook daadwerkelijk ontvangt als je gekozen wordt als tester.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  18-04-2017 16.00: Bekend maken winnaars.
  Vanaf 18-04-2017: De hoofdtelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
  07-05-2017: Jouw uitgebreide review staat online.

  11 april 2017 om 16:00
  Moderator Bas iBOOD Moderator

  Vergeet niet aan te geven welk specifiek model jij wilt testen.

  Een voorkeur geven voor een kleur kan en mag altijd :-)

  11 april 2017 om 18:04
  vedder1965 Gebruiker

  Deze 51 jarige kerel is weer begonnen met sporten. Hiervoor gebruik ik mijn iPod maarmijn oordopjes gaan er telkens uit. Vreselijk irritant ik zou daarom de sport wired in ear headphone willen uitproberen en reviewen oh ja kleur zwart/grijs

  11 april 2017 om 19:16
  A3V Gebruiker

  Als beveiliger wil ik niet teveel poespas aan mijn oor qua draadjes en zo dus mijn voorkeur zou uitgaan naar de Bluetooth sport blauwe versie… Toch makkelijk en ook nog sportief.. Dus laat maar komen dat ding…

  11 april 2017 om 20:52
  stevenV77 Gebruiker

  Hallo,

  Zou het eens willen weten wat het geeft om in de tuin te genieten van een goed muziekje op de oortjes.

  Genieten in de zon met een drankje en een goede koptelefoon met daarbij een zalig nummertje !

  Kleur vind ik niet zo belangrijk wel de kwaliteit van een koptelefoon !

  groetjes steven

  11 april 2017 om 22:51
  Brrrrr Gebruiker

  Ik luister zeer veel muziek tijdens het reizen naar mijn werk en het werk zelf. Ook tijdens het spelen van games op mijn PS4 heb ik altijd mijn koptelefoon op om mijn pasgeboren dochter niet wakker te maken.

  Ik heb sinds mijn 12e (nu 30) al heel veel hoofdtelefoons gebruikt, dus wat betreft geluidskwaliteit en gebruikersgemak kan ik een zeer goed review schrijven!

  Voorkeur: Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone

  11 april 2017 om 22:57
  Mtl8240 Gebruiker

  Als 55 jarige muziek liefhebber wil ik best dit model COLOURS ON EAR – RED testen, ben momenteel ziek thuis en heb zodoende tijd zat…ik kijk er al naar uit.

  12 april 2017 om 00:07
  chrisdelsoir Gebruiker

  zal maar eens een poging wagen, win toch nooit iets, laat staan dat ik deze keer geluk zou hebben. Naar muziek luisteren doen we waarschijnlijk allemaal, anders doe je toch niet mee voor een hoofdtelefoon. O ja en mocht ik nu toch eens het geluk aan mijn zijde hebben neem dan maar de witte wired on ear, lijkt me de stoerste van allemaal.

  12 april 2017 om 00:24
  marco.vermeulen Gebruiker

  Mijn zoon heeft sinds kort een eigen ipad. Hij kijkt hier liever programma’s of netflixseries op dan via de tv.

  Het geluid staat echter altijd aan. Dat is niet zo handig. Daarom wil ik voor hem hem een koptelefoon aanschaffen.

  Mijn idee is een Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone deze is licht, draadloos en geeft een mooi geluid volgens de specs. Dat past goed bij een bewegelijke jongen.

  Niet alleen zijn oren zullen er hopelijk blij mee zijn, maar ook de rest van het gezin zal staan te juichen als dit model bevalt. :)

  12 april 2017 om 07:32
  mcpderijk Gebruiker

  Tijdens het hardlopen gebruik ik nu de Jabra Sport Wireless+ bluetooth oortjes. Deze willen nog wel eens uit vallen of ik verlies een earbud.

  Ik zou dus graag eens een ander merk en model willen testen.

  Ik ga dus voor de Sport Bluetooth In-Ear Headphone. Kleur is niet belangrijk. (zie ik toch niet tijdens het  lopen)

  12 april 2017 om 07:55
  RonEli Gebruiker

  Ik gebruik mijn huidige koptelefoon bijna 24 op 24, 7 op 7. Tijdens mijn werk, zowel om te bellen als om muziek te luisteren, tijdens het gamen en om films te kijken. Ik heb al verschillende hoofdtelefoons gehad en weet dus wat goede kwaliteit is. Hierdoor ben ik de perfecte persoon voor deze review. Graag had ik daarom de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone ontvangen.

  12 april 2017 om 08:17
  mariamarijke Gebruiker

  Ik test voor jullie gratis de sport wired in ear headphone die past bij mijn net bij Ibood gekochte refurbished I phone 6 64 gb!

  12 april 2017 om 08:52
  ronihd1 Gebruiker

  Ik zou heel graag de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone willen testen. Na mijn operatie in januari heb ik de smaak te pakken gekregen met sporten en zit ik gemiddeld 5 x aan de cardio fitness verslaving. Ik merk dat de in-ears mij op een gegeven moment gaan irriteren. Zou dan ook heel graag een on ear headphone willen testen zonder draad of dit beter is. Kleur maakt mij niet uit , zwart is wel leuk maar ik zou het al fijn vinden als ik mag testen!

  12 april 2017 om 09:26
  typhoon69 Gebruiker

  Graag zou ik de Bleutooth sport hook testen..lijkt me zeer ideaal om het sporten leuker te maken. Want nu zonder muziek geef ik toe is het saai :( Na 38kg gewichtsverlies ben ik erin gevlogen en sporten is nu heel belangrijk voor mij..ik ben gek op nieuwe snufjes en deel altijd mijn mening onder mijn vele collega’s die het natuurlijk tof vinden :)

  12 april 2017 om 09:51
  dneirynck Gebruiker

  Ik werk in een kantoor waar continu gepraat en getelefoneerd wordt, daardoor zonder ik me regelmatig af met een goeie koptelefoon en rustige muziek. Ik stel dus nogal hoge eisen aan de koptelefoon dat ie een mooie zuivere klank weergeeft en zeker het geluid goed isoleert van de omgeving. Daarnaast moet ie uiteraard heel comfortabel zijn, zodat mijn oren na een uurtje nog niet pijn doen.

  Ik ben zeker geen specialist ter zake, maar weet wel wat ik mooi en zeker goed vind. Daarom wil ik de Colours Wired On-Ear Headphone wel eens testen of die me kan bekoren. Van kleur vind ik de witte wel prachtig, dus dat is zeker al een goei begin :-)

  12 april 2017 om 10:13
  robvm Gebruiker

  Hallo, ik heb drie schatten van jongens, maar soms wil deze pappa ook wel eventjes rustig genieten van een stukje muziek door alle hectiek heen. Soms is het lekker om even niet te hoeven luisteren naar tientallen vragen die vaak beginnen met: ” papppaaaaaaaaa………..”! Dat kan natuurlijk niet beter dan met een top on-ear headphone. Met bluetooth is altijd makkelijk als er weer iemand van de trampoline valt en pappa snel in actie moet komen. Bedraad is ook goed omdat misschien paps dan even rustig op de bank kan blijven zitten. Nu maar hopen dat ik zelf de tijd krijg om er eentje te testen, voordat een van de jongens ermee aan de haal gaat om even muziek te luisteren: ‘waar is mijn heaphone? Hier pap, hij werkt perfect.’

  12 april 2017 om 10:54
  HansHeeren Gebruiker

  Hallo Bas, ik ben zeer benieuwd naar een goede wireless on ear koptelefoon. Ik kan vergelijken met een Bose wired koptelefoon, een wireless in ear Sports headset van een andere merk en ook de ervaring met de standaard Apple oordopjes. De laatste gebruik ik niet meer maar die andere twee regelmatig en de test zou dus tegen die twee zijn. Als de kwaliteit echt goed is zou de Bose met draad regelmatig vervangen worden. De sports head set is en blijft waarschijnlijk onvervangbaar omdat die onder mijn helm te gebruiken is en voor dagelijkse gebruik gaat de kwaliteit (die je flink inlevert op de in ear sets) boven maar op de mountain bike met helm op zijn de grote koptelefoons weer totaal niet praktisch….. of wel: laat mij maar eens testen dan heb je tenminste een tester die niet mee doet omdat het een gratis koptelefoon oplevert :-)

  12 april 2017 om 11:56
  Pienda Gebruiker

  Als fanatiek sporter (Hardlopen en Fitness) zou ik graag de sport Bluetooth In-Ear Headphone willen testen. Ik ben in het bezit van een iPhone 7 en moet dus gebruik maken van de 3.5mm converter waar ik er inmiddels al 6 van versleten heb vanwege het intensieve gebruik bij het sporten. Met name de bluetooth functie zou ik graag willen testen. Qua kleur heb ik geen specifieke voorkeur, maar zwart zou mooi zijn.

  12 april 2017 om 12:11
  Kerberos84 Gebruiker

  Na een lange periode waar ik geen sport kon doen wegens kniepijnen, een knieoperatie en een lange revalidatie zou deze 32-jarige man zijn overbodige kilootjes willen kwijtraken. De toestellen heb ik al, alsook de muziek, maar ook 2 kleine kinderen die ik niet mag wakker houden met mijn (overigens excellente) muziek. Oplossing? Een hoofdtelefoon, maar diegene die ik nu heb zijn bedraad, waardoor de helft van de keren de hoofdtelefoon een grondtelefoon wordt. De ultieme oplossing? De Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone. Die kan ik gebruiken bij het sporten, op het werk, tijdens het werken in de tuin, zelfs gedurende de verbouwingen die geplanned staan deze zomer.

  Kleur maakt me niet uit, zwart, wit, roze… ik zie het zelf toch niet als hij op mn hoofd staat :D

  Aan de anderen. Succes!

  12 april 2017 om 14:45
  pieti147 Gebruiker

  Ik ben een echte audiophile en ben elk moment van de dag bezig met muziek. Ik heb al een groot stuk hoofdtelefoons getest en gebruikt. Zowel open- als closedback, muziek hoofdtelefoons als monitor/studio hoofdtelefoons.

  Ik neem ook mijn eigen muziek op en mix deze, dus een goede koptelefoon is onmisbaar.

  Mijn muziekbibliotheek bestaat uit een 15.000-tal HQ nummers.

  Als muzikant heb ik een grote kennis van muziek en klank en heb zeker genoeg ervaring om een uitgebreide review te schrijven. Ik ben zeker niet bang om mijn eigen mening te geven, ookal is die niet positief.

  Ik zou gaan voor de Colours on ear. Kleur vind ik zeker niet belangrijk

  12 april 2017 om 15:09
  JeroenD88 Gebruiker

  Dag iBood!

  Deze sportieve muziekliefhebber heeft reeds verschillende hoofdtelefoons verslonden doorheen de jaren en weet daarmee zeer goed waar hij voor moet opletten bij de aankoop van een nieuwe set. Alle soorten hoofdtelefoon heb ik reeds gebruikt: in-ear vs on-ear, wired vs wireless, … Sommigen daarvan heb ik als dankbare klant bij iBood aangekocht.

  Binnen mijn beroep ben ik ook actief in het testen van nieuwe software en is het schrijven van uitgebreide reviews mij dan ook niet vreemd.

  Daarom denk ik dat ik de uitgelezen persoon ben om eender welke hoofdtelefoon te testen. Als ik dan toch een voorkeur dien uit te spreken, dan zou ik voor de Sports Wireless Bluetoot On-Ear Headphone willen gaan. Kleur vind ik in ieder geval niet belangrijk.

  Alvast bedankt!

  Met vriendelijke groeten,

  Jeroen

  12 april 2017 om 15:21
  timcleymans Gebruiker

  Hoi Ibood,

  Ik zou heel graag een on-ear model testen en reviewen. Bij voorkeur de rode, die ziet er echt vet uit. De vorige headphone die ik getest heb was te klein voor mij, dus daar heb ik iemand anders blij mee gemaakt :) vandaar hopelijk beterschap bij deze :)

  Als extra effort, en tevens bewijs dat ik een formidabele reviewer ben, heb ik een aantal haiku’s (5 lettergrepen, 7 lettergrepen – 5 lettergrepen) gemaakt.

   

  Muziek luisteren

  Hobby, passie, levenswerk

  Rust in luide tijd

   

  Testen en review

  Voor en nadeel opsommen

  Een negen op tien

   

  Hoofdtelefoon graag

  Isolatie van drukte

  Zuivere klanken

   

  Dagelijks ibood

  Telkens weer de hunt volgen

  Wanneer eens die box?

   

  Hopelijk zijn jullie hiermee overtuigd ;)

  Groetjes,

  Tim

  12 april 2017 om 15:48
  Croes24 Gebruiker

  Als fervent sporter, zowel lopen, fietsen als fitnessen ben ik wekelijks zo’n 12 uur bezig met sporten. Af en toe gebeurt dit in teamverband, toch ben ik het merendeel van de tijd individueel bezig. Daarbij maak ik steeds gebruik van muziek en sport headphones om mezelf te motiveren en ritme aan te houden. Over de afgelopen jaren heen heb ik reeds verschillende headphones, earplugs (zowel hooked als plug-in) versleten van verschillende merken, waardoor het mij reeds duidelijk is wat een goede sport-headphone nodig heeft. Stijl is daarbij zeker niet onbelangrijk! Daarom: kleur zwart!

  12 april 2017 om 16:04
  Martijn0907 Gebruiker

  Beste Bas en iBood,

  Ik ben een 25 jarige actieve student en ben in de bloei van mijn (sportieve) leven, ik doe onder andere aan wielrennen en hardlopen ( https://www.strava.com/athletes/8415438 ) en heb recentelijk een TomTom runner 2 GPS + Music gekocht via iBood (tijdens de Hunt). Ik ben zeer tevreden over dit horloge maar heb nog geen bluetooth oortjes die ik kan verbinden met het horloge. Ik zou daarom graag de Sport Bluetooth In-Ear willen testen, indien mogelijk zwart of rood, ik moet natuurlijk netjes gesoigneerd zijn op de wielren fiets. Deze versie lijkt mij ook praktisch om naast het sporten te gebruiken vanwege de microfoon functie.

  Ik hoor graag van jullie.

  Met Vriendelijke Groet

  Martijn

  12 april 2017 om 16:12
  ThomasVanThillo Gebruiker

  Jeugdige 20′er die altijd wel veel in beweging is, wat heb je dan juist nodig?? Juist, een goede hoofdtelefoon.

  Momenteel behelp ik me afwisselend met on-Ear hoofdtelefoon afwisselend met een niet spor model in ear hoofdtelefoon, dus zo een sport in ear hoofdtelefoon lijkt me de max om eens uit te testen op een van met vele escapades en looptoeren.

  Waar hecht ik belang aan bij de keuze van een nieuwe hoofdtelefoon: eerst en vooral prijs/kwaliteit verhouding en de duurzaamheid, ook heel belangrijk is de kwaliteit die je eruit kan halen. Heeft deze ruis of teveel boven- of ondertonen zal je je nooit zo op je gemak voelen als je dan al eens op weg bent en naar je favoriete tunes aan het luisteren bent en ga je ze ook gewoon automatisch minder gebruiken.

  Persoonlijk zou ik de  ”Sport Bluetooth In-Ear Headphone“ in het groen/wit voor het ook eens een extreme sport workout met kwalitatieve muziek uit te proberen.

  12 april 2017 om 19:51
  afr1979 Gebruiker

  Hallo ik ben Angelo en als ICT’er vaak in een datacenter aan het werk.

  Nu is zo’n Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone voor een telefoongesprek of goede muziek zeer welkom als je aan het werk ben in zo’n “herrie” ruimte.

  Rood, zwart, grijs, wit en blauw zijn mijn favoriete kleuren, dus eigenlijk maakt het mij niet zoveel uit welke kleur het wordt.

  12 april 2017 om 21:46
  al-samariee Gebruiker

  good day

  i am a man with 51 years old(sitting at home because my medical situation) from my childhood i love listen to the music but with a high quality of sound that is the mixture of the equalizer and amplifier  should take some time from me to adjust it according my ear and it should be clear and the bass not high but everything should be controlled  to the ear at the moment of hearing,,, so honestly i don’t know which type should fit my ears and that give me the great mixture for sound quality it will be a great if you help me with it ,,,

  best regards,

  al-samariee

  12 april 2017 om 22:55
  JosEnde Gebruiker

  Ik ben muzikant en daarnaast ook privé natuurlijk muziekliefhebber heb dus altijd behoefte aan een goede headphone om muziek uit te zoeken en opnames te beoordelen. Daarom denk ik dat ik zonder meer geschikt ben als tester van deze koptelefoon. Ik heb een voorkeur voor de Sport Bluetooth on ear, kleur vind ik niet zo van belang, heeft geen invloed op het geluid namelijk! Kan haast  niet wachten met testen ;-)

  13 april 2017 om 00:17
  pestievenartclemente Gebruiker

  Beste iBood,

  Hierbij mijn request om kans te maken op zo’n leuke headphone of earphones.. .

  Eerst en vooral wil ik zeggen dat ik echt gek ben op muziek, alle genres zouden door die headphones heen gaan, van hiphop tot jazz, lounge,.. .

  Door mijn werk ik ben ik steeds onderweg met het vliegtuig en daar genoeg kansen om ze uitgebreid te kunnen testen, in de luchthaven, onderweg, ter plaatse.. .

  Ook ben ik erg sportief, zou ze goed kunnen gebruiken en testen onder verschillende weersomstandigheden tijdens de fietsroute naar de Crossfit.

  Of, ik zou ze ook gewoon kunnen testen als mijn 11-maanden oude dochtertje ons wakker maakt in het midden van nacht en checken of ze noise cancelling hebben :)

  Zoals u ziet, genoeg environments en opties om ze lekker te kunnen uitchecken.

  Thanks en hopelijk tot snel!

  P. S. : kleur black of earth lijkt me wel wat :)

  13 april 2017 om 00:44
  Thymooo Gebruiker

  Stop maar met zoeken, ik ben dé perfecte persoon voor deze reviewronde. Ik heb zowel ervaring met koptelefoons (bedraad en draadloos) in alle prijsklasse. Ik weet ondertussen wat een koptelefoon moet hebben en kunnen om een goede koptelefoon te kunnen zijn. Het model dat ik graag zou willen reviewen is de Colours Wired On-Ear Headphone met de kleuren zwart en wit als voorkeur.

  Reken maar dat ik mijn mail-box om 16:00 in de gaten ga houden!

  Thymo

  13 april 2017 om 07:53
  Jordi Tan Gebruiker

  Door mijn drukke en hectisch baan probeer ik zo veel mogelijk aan ontspanning te doen, muziek en sport helpen mij hier goed bij. Het enige wat bij mij nog ontbreekt is een goede combinatie van deze twee. Ik verwacht dat ik met de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone hier de juiste combinatie in ga vinden. Zal het super gaaf vinden om voor ROAM deze headphone door en door te testen en mijn ervaring op Tweakers te delen.

   

  13 april 2017 om 09:43
  breaker007 Gebruiker

  Goeiemorgen Ibood !

  Wat maakt mij nu de ideale reviewer? Ik ben in de eerste plaats iemand die verslaafd is aan muziek en films. Hierbij is geluidskwaliteit uiteraard heel belangrijk. Heb al verschillende hoofdtelefoons gehad, maar met de ene kan je hem geen hele film op u hoofd houden zonder geïrriteerde oren te krijgen en met de andere krijg je dan weer slechte geluidskwaliteit. Hiervoor zou ik graag de “Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone“ uittesten. Een koptelefoon met bluetooth moet volgens mij ideaal zijn om rustig in je zetel een film mee te zien of een LP te beluisteren waar je ongehinderd mee kan dansen op de muziek. Langs de andere kant ben ik iemand die 3 keer per week gaat lopen. De meeste oortjes vallen uiten of doen pijn na een tijdje sport, zeker als je lange afstanden doet. Deze sport headphone wilt zich bewijzen dat het elke sport aankan. “Let’s put it to the test!” zeg ik dan. Het laatste argument dat ik nog wil meegeven is dat ik geregeld een paper of analyserapport moet schrijven voor applicaties die wij bij ons op het bureau ontwikkelen. Hierdoor zal ik niet teleurstellen in het schrijven van een geweldige review.

  Vriendelijke groeten

  Radu

  13 april 2017 om 09:49
  Ruudals Gebruiker

  Ik ben 4 weken geleden begonnen met een 12 weken challenge van een droog trainen programma. Hierdoor zit ik de komende 8 weken minimaal 4x per week in de sportschool en luister tijdens het trainen altijd naar muziek.

  Ik zou graag de sports bluetooth wireless on ear testen omdat die het beste aansluit bij mijn activiteiten. Natuurlijk zal ik de koptelefoon ook binnen veel gebruiken omdat ik hem ga gebruiken achter de computer voor het werken aan mijn scriptie.

  Maar voornamelijk het sporten zal uitbundig getest worden. Zelf vind ik het altijd erg van belang hoe de koptelefoon zit en of hij lekker blijft zitten ook als je hem al een tijd op hebt.

  Uiteraard mag de geluidskwaliteit hier niet onder lijden en ben ik ook benieuwd naar de noice cancelling en diepe klanken van de koptelefoon.

  13 april 2017 om 10:18
  dirkdenijn Gebruiker

  Graag zou ik het Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone model (liefst wit) testen om verschillende redenen: ik reis met de trein van en naar het werk, waar ik me graag afzonder in een muzikale bubbel, thuis worden er op verschillende media gekeken en geluisterd en dan vooral voor de kinderen zou ik graag draadloze hoodtelefoons testen.

  13 april 2017 om 13:45
  tanteblanche Gebruiker

  please please laat me de zwarte Roam winnen.

  Mijn zoon heeft ongetwijfeld een fantastische muzieksmaak, maar mijn oren weten deze niet altijd te appreciëren :-)

  13 april 2017 om 15:49
  André Vanhout Gebruiker

  Tijdens het wandelen en reizen luister ik veel naar mijn favoriete muziek op mijn smartphone. Ook tijdens het bijwonen van een voetbalwedstrijd luiser ik naar de radio om andere wedstrijden te volgen. Een degelijke comfortabele koptelefoon maakt het luisteren aangenaam. Graag de bluetooth on ear zwart/groen. Hopelijk ben ik bij de winnaars en kan ik een goede review schrijven.

  13 april 2017 om 16:07
  Epicity Gebruiker

  Als audiofiel en hardloper zou ik graag de:

  “ Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone

  willen testen.

   

  De reden hiertoe is dat ik voorheen oordopjes heb gebruikt maar me mateloos irriteerde aan de inferieure audiokwaliteit ten opzichte van een echte hoofdtelefoon. Daarna heb ik geprobeerd “sport” oordopjes te gebruiken die ironisch genoeg nog vaker uit mijn oren vielen tijdens het hardlopen dan mijn standaard oordopjes daarvoor! Uit waanzin loop ik nu dan maar te rennen met een kabel in mijn hand, omdat een hoofdtelefoon tenminste niet van je hoofd valt. Nee, dat doet hij niet, want hij zit zo strak dat ik er hoofdpijn van krijg! Graag zou ik willen reviewen hoe het is om de switch te maken naar draadloos ( Bluetooth ) en hoe het is om een comofrtabel dragende, lichtgewicht hoofdtelefoon te gebruiken tijdens het lopen. Omdat ik zoals beschreven eerder al andere producten heb gebruikt kan ik uit mijn ervaring dan delen of dit naar mijn mening ” One product to rule them all ” is :)

  13 april 2017 om 21:38
  tripbullet Gebruiker

  Heb al meerdere hooftelefoons thuis maar geen enkel in klein formaat.

  Beste geluid maar heel warm.

  Zelf worden deze meestal gebruikt om te voor play station en pc.

  Soms om te wandelen met hondjes.

  Gelieve geen felle kleuren

  Sport Bluetooth In-Ear Headphone

  Of

  Sport Bluetooth In-Ear Headphone

  14 april 2017 om 00:34
  AlainKetel1 Gebruiker

  Beste Bas,

  Deze ROAM test-aktie kan me eigenlijk wel bekoren,

  met zo’n Sport BT In Ear Headphone voor op mijn oren.

  Earth, rood, wit of blauw,

  eerlijk gezegd komt dat niet zo nauw,

  Ik wil ‘m graag snel testen die Roam,

  veelal onderweg maar zeker ook at home.

  Stuur ‘m dus maar op, maak die winnaars maar bekend,

  een retourtje uitgebreide review is dan een fluitje van een cent !

  groet

  Alain

  14 april 2017 om 00:41
  fikkie180 Gebruiker

  Ik sport graag en ben een fervent loper. Nu loop ik steeds met oortjes in combinatie met een draad. Zo’n sport bluetooth hook headphone lijkt mij fantastisch om in combinatie met mijn Deezer app de lekkerste loopnummers af te spelen. Zo zal mijn tijd en trainingsritme serieus de hoogte in gaan. Hopelijk ben ik bij de gelukkigen en bij voorkeur een zwarte… In ruil stuur ik jullie een eerlijke review… Bedankt alvast IBood !

  14 april 2017 om 08:39
  ugly46 Gebruiker

  Tja, een leuke mogelijkheid om de bluetooth wireless earphone terdege te  testen. Ben een actief baasje en ben in mijn nopjes als ik kan luisteren naar mijn favoriete muziek onderweg. Kleur van minder belang. Ook zal ik een pittige eerlijke revieuw achterlaten, so “Make My Day ‘ (c.e.). Bye4now.

  14 april 2017 om 14:06
  PatrickVerboom Gebruiker

  Hallo, voor mij graag de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone om te testen. Ik reis dagelijks met de tram en trein en vind het vervelend om telkens die draden te laten hangen… en de smartphone zit in de broek, of de jas, … en heb veel randgeluiden (geluiden van de trein en van het volk rondom mij). Dus een goede draadloze hoofdtelefoon zou welkom zijn. Voordeel van een draadloze hoofdtelefoon: eventuele pickpochets zien niet tot waar de draad gaan, en weten ook niet onmiddellijk de smartphone zitten… maakt het stelen van de smartphone weer iets moelijker ;-)

  14 april 2017 om 20:15
  Burnsie1975 Gebruiker

  Voorkeur voor de Sport Bluetooth In-Ear Headphone (Red and White) daar ik benieuwd ben of ik tijdens het wielrennen ook nog andere verkeersgeluiden kan onderscheiden. Aan de ene kant werkt goede muziek zeer motiverend maar aan de andere kant wil je ook veilig fietsen. Daarnaast ben ik muziekliefhebber van House tot HipHop tot Klassiek. Daarnaast ben ik ook benieuwd of deze headphones na 4 – 6 uur trainen nog comfortabel zitten. Andere headphones zitten in beginsel wel lekker maar na een paar uur moet ik ze echt uit doen. Al met al kan ik een goede review schrijven over kwaliteit en gebruikersgemak tijdens langdurig sporten op de fiets.

  14 april 2017 om 21:04
  WesMoon Gebruiker

  Hey iBood. Leuke actie!

  Ik ben gepassioneerd door muziek en hoe ik die het beste kan beluisteren. Ik heb al menig headphones versleten en ben het gewoon om te grasduinen in reviews en previews voor ik iets aankoop.

  Ik zou heel graag de on-ear bluetooth of de wired on-ear versie willen testen.

  Alvast bedankt om te overwegen en ik kan voor een mooie review zorgen.

  Groetjes Wesley

  15 april 2017 om 05:07
  Robby_paint7 Gebruiker

  Goeie dag zou willen weten dat het bruikbaar is om men vrouw haar gezaag niet meer te moeten aanhoren en eindelijk mijn muziek te horen in plaats van zet het stiller of slaag het kapot: ) zou een leuk speeltje zijn en als muziek in de oren klinken

  Groetjes robby

  15 april 2017 om 10:35
  HI-Tek Gebruiker

  Hallo “iBOOD” Crew, Geachte leden van de jury

  We zijn 20/08/16, de klok vertelt ons dat het 19.25H is , de thermometer verraadt dat het buiten een zwoele 27°C is , de setting voor de avond die mijn leven drastisch zal veranderen is zonder enig vermoeden in de maak.

  Na bijna 14 jaar op non-actief te staan qua sportiviteit trekken mijn toen nog niets vermoedende benen op dat moment, een op het eerste gezicht vreemd object aan.

  Het bleken na uitvoerig en deskundig onderzoek “sportschoenen” te zijn.

  Wat onwennig trokken mijn benen en ikzelf de trap af naar beneden om onze nieuwe toekomst tegemoet te gaan.

  Mijn lieftallige echtgenote vreesde bij mijn verschijning in de woonkamer “volledig getooid in sportoutfit” dan ook dat we die zwoele zomeravond nog een dik pak sneeuw konden verwachten.

  Toen ze me vroeg wat ik van plan was kon ik in feite niet meteen het antwoord geven, toch kreeg ik er met enige verbazing de gevleugelde woorden “ik ga gaan lopen” uit.

  Een dikke 22 minuten en een povere 2,5K later kwam ik stikkapot weer thuis.

  Ik weet tot op vandaag nog steeds niet wat er mij toe gedreven heeft om verder te zetten, ik heb het echter wel gedaan.

  238 dagen later, ben ik terwijl ik dit aan het schrijven ben, nog een 5-tal uur verwijderd van mijn 2e loopwedstrijd van 10,8K.

  Met 15KG lichter en heel wat kilometers op de teller sinds aanvang, zou een “Lichtere” draadloze Hoofdtelefoon dan ook een zeer mooie beloning zijn, de  Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone zou dan ook mijn voorkeur uitdragen. Blauw, Earth of zwart zouden denk ik de perfecte metgezel zijn voor het verderzetten van mijn tochten, met mijn ambitie voor het “ooit” kunnen uitlopen van een halve marathon kan ik immers alle extra motivatie gebruiken.

  Uiteraard kan je er op rekenen dat ik dit pronkstuk ook uitgebreid aan een review zou onderwerpen.

  Sportieve groeten.

  Steve

  15 april 2017 om 16:59
  Redbonewarrior Gebruiker

  Deze 57 jarige sporter wil graag bewegen met muziek en graag zonder draad, ben 5 keer per week in de sportschool, dus kom maar op met

  de

  Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone  zwart/grijs ,uiteraard zal ik hem graag reviewen en mijn ipod zal ook blij zijn zonder de stekker in zijn onderkant!!

  15 april 2017 om 19:28
  PaulaCohen Gebruiker

  Nee, sporten zal ik niet met deze Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone.

  Wel ben ik verlamd en daarom is de verbinding en pasvorm heel belangrijk.

  Hij MOET functioneren met mijn telefoon, tablet, autoradio, computer, en dat allemaal op de elektrische rolstoel.

  Goede Pasvorm is een pree want ik ben niet instaat de koptelefoon steeds goed op mijn hoofd te zetten.

  Ik ben kritisch en slim genoeg een goede review te schrijven voor Tweakers.

  Mvg Paula Cohen pc@casema.nl

  15 april 2017 om 23:13
  kobevt Gebruiker

  Na jaren verscheidene merken te testen op vlak van audio, zou ik dit merk een kans willen geven. Ik geef de voorkeur aan de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone. Dit zou voor mij de ultieme kans zijn om eindelijk die saaie kabel achter te laten en te kunnen genieten van Bluetooth audio. Na wat zoekwerk blijkt het merk ROAM trouwens ook perfect te voldoen aan mijn eisen van geluid, hierbij verkies ik natuurlijk geluid met een redelijke punch bass. Dus toen ik dit vond, werd ik al onmiddellijk verliefd op deze koptelefoon. En als laatste is het ook nog eens On-ear en niet Over-ear, wat de dag van vandaag redelijk moeilijk is om te vinden voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

  Jullie mogen mij verrassen met de kleur, ik stel niet al te hoge eisen ;-)

  Groetjes
  Kobe van Treek

  16 april 2017 om 06:21
  alleenireen Gebruiker

  GGoedemorgen, ik zou me graag opgeven om te  testen. En dan vooral de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone. Als ik dit mag doen, heb je 2 reviews te pakken. Ik ga nml. samen met mijn 16jarige dochter naar New York. Geen betere plek om zoiets te testen dan het vliegtuig en een drukke stad. Groetjes Irene

  16 april 2017 om 11:17
  skatekees Gebruiker

  Tja ik sport nu ook met een hier gekochte hoofdtelefoon maar die draadjes zitten me toch altijd nog in de weg, dus maak ik graag kans op een nieuwe. Als vaste en grote Ibood spender zou ik graag kans maken op de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone. Het lijkt me een genot om zonder snoertjes die altijd in de war raken te kunnen gaan sporten.

  16 april 2017 om 16:02
  Dyango Gebruiker

  Ik ben 28 jaar en actief in de horeca, meer specifiek een café. Elke werkdag zet ik mijn eigen muzieklijsten op via spotify. Ik ben elke dag wel een uurtje op zoek naar nieuwe muziek. Ik fitness +-5 dagen/week een uur tot twee uur, tijdens mijn sport ben ik continu muziek aan het luisteren via mijn Iphone. Ik heb reeds 2 in-ear koptelefoons van Sennheiser. Deze zijn alle 2 bekabeld.

  Graag zou ik een bluetooth In-Ear Headphone willen testen (kleur is niet van belang). Ik zou deze vooral testen tijdens de fitness in combinatie met mijn Iphone en ’s avonds thuis met de laptop (deze heeft ook bluetooth).

  Indien ik dit krijg schrijf ik met alle plezier een duidelijke review!

  16 april 2017 om 21:12
  loekarogge Gebruiker

  Beste Bas,

  Ik luister dagelijks veel muziek en game ook wel wat, waardoor ik goed de klank en delay kan bekritiseren. Ik kan de geluidsdemping ook goed testen met luidruchtige zusjes. Ik heb al 7 koptelefoons gehad en ik weet wat belangrijk is. Ik ben momenteel in het bezit van reloop airphones sinds mijn sennheiser HD 569 niet meer werkt. Ik zou de blauwe of de rode Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone om eens zonder kabel te kunnen rondlopen.

  Mvg,

  Loeka Rogge

  17 april 2017 om 03:27
  Damaya Gebruiker

  Hallo, eerst even een correctie op mijn geboortedatum, jaar is 1963.De reden waarom ik een koptelefoon zou willen testen is dat ik een ernstige vorm van PTSS heb en muziek mij helpt om daar beter mee om te gaan en disaciosaties (tijd kwijtraken) te vermijden. Draadloos zou daarvoor het meest praktisch zijn maar verder maakt het model me niet veel uit. Ben een grote Queen fan maar hou ook van veel andere soorten muziek en vooral omdat het mij helpt te dealen met mijn ziekte

  17 april 2017 om 08:10
  grafixbyorder Gebruiker

  Beste ibood ik mix een heleboel muziek af dus voor mij is een goede hooftelefoon essentieel.

  Voor jullie kan ik vrijwel alles testen dat met audio te maken heeft in een proffesionele omgeving.

  in dit geval zou ik de on ears kunnen testen, kleur enzovoort maakt mij niet uit, ook maak ik de filmpjes voor een review channel op youtube mocht dit in jullie straatje passen word ik graag product tester met vriendelijke groet Grafix.

  17 april 2017 om 14:23
  rcorthou Gebruiker

  Ik ben constant bezig en luister ook constant naar muziek. Ik hou ervan om mobiel te zijn, ook met mijn muziek. Ik zou daarom dus graag de Sport Bluetooth Hook Headphone uittesten omdat ik regelmatig ga lopen. Ik verkies deze boven de on-ear headphone omdat ik reeds tijdens het sporten ervaren heb dat zo een on-ear headphone irritant kan zijn, vooral tijdens het zweten.

  De kleur maakt op zich niet zo veel uit, het is de kwaliteit van het geluid, het draagcomfort en de gebruiksvriendelijkheid die het belangrijkste zijn in een review.
  Door mijn ervaring met geluid als DJ zou ik zeker de gepaste persoon zijn om dit te testen.

  11 april 2017 om 16:52
  Jarivv Gebruiker

  Ik ben digitale muziek-producer en luister praktisch heel de dag naar de meeste exotische geluiden door mijn koptelefoon. Ik wil dan ook graag mijn standaard studio-headphones even inwisselen met die van Roam om te horen wat goed is en wat beter kan!

  11 april 2017 om 16:57
  casyves1979 Gebruiker

  Ik wil jullie graag uit de nood helpen om een hoofdtelefoon te testen… ????????

  11 april 2017 om 16:57
  Dennjos Gebruiker

  Lijkt me leuk er een te testen. Naast op geluid zal die ook vooral fysiek getest worden met een tweeling van 7 jaar en een zoontje van 3 jaar. Als dat geen goede vuurdoop is weet ik het ook niet meer hahaha!

  11 april 2017 om 17:01
  iamborg Gebruiker

  Ik luister naar muziek, ik luister véél naar muziek. Jammer genoeg botst mijn stijl soms (vaak) met de spreekwoordelijke ‘andere helft’ en word ik verbannen naar een kleine ruimte waar ik m’n muzikale driften moet botvieren.

  Ik ben al lang op zoek naar een goede headset om zonder angst weerom een banneling te worden m’n geliefkoosde hobby te kunnen beleven. Daarom zou ik graag deze leuke set testen.

  Colours Wired on-ear Headphone lijkt me een leuk hebbeding :)

  Patrick

  11 april 2017 om 17:04
  ricardo89 Gebruiker

  Ik heb zelf al meerdere in-ear koptelefoons gehad waardoor ik een goed beeld kan schetsen van het product. Omdat ik veel sport zou ik dan ook graag sport bluetooth in-ear headphone of de sport wired in-ear headphone willen testen! Tot slot ben ik goed in het verzinnen van creatieve teksten die bij mensen blijven hangen. Niet onbelangrijk wanneer je een review schrijft.

  11 april 2017 om 17:06
  harleyscottie Gebruiker

  Als ik met zo’n ‘Sports Bluetooth Wireless Headphone’ rondstruin’ langs de Vlaamse wegen ben ik dan toch ’sportief’ bezig?! Tot op heden heb ik enkel een draadloze koptelefoon opgezet om niet gestoord te worden door mijn kinderen wanneer ik een poging doe om naar een film te kijken. Mijn fiets staat alvast klaar, nu nog de bijhorende ‘witte’ HEADphone. Go go go!!

  11 april 2017 om 17:07
  Marijntijhuis Gebruiker

  Ik luister zeer veel naar muziek, op school, tijdens het sporten, tijdens huiswerk maken en thuis zelf. Zelf ben ik ook nog steeds opzoek naar een zeer goede draadloze in ear bluetooth oordopjes en dan lijkt mij de Sports Bluetooth Wireless Headphone in het blauw een zeer goed idee om te testen. Uiteraad wil ik hier voor graag een goede revieuw schrijven op Tweakers.

  Met vriendelijke groet,

  Marijn

  11 april 2017 om 17:07
  devistator Gebruiker

  Als sales rep. ben ik veel op de baan, werk ik in luidruchtige ruimtes of nog erger… Het Kantoor …

  Ik ben al een tijdje op zoek naar een degelijke (BT) hoofdtelefoon om comfortabel uren op mijn hoofd te hebben. Dit in combinatie met spotify en het nodige telefoonverkeer via skype for business lijkt mij dit de ideale test case. Ik slaag er maar niet in om een betaalbaar, duurzaam en kwalitatief exemplaar te bemachtigen.

  Hopelijk kunnen jullie mij ontlasten met de zoekstress en rust geven met kwalitatieve muziek in mijn oren. Dan help ik jullie verder met een uitgebreide review. Voor wat, hoort wat uiteraard.

  Ik kijk er naar uit!

  Tom

  11 april 2017 om 17:08
  thomstaal Gebruiker

  Voor mijn werk reis ik dagelijks met het openbaar vervoer door heel Nederland. Door mijn passie voor rapmuziek luister ik dan ook de hele dag muziek. Momenteel heb ik een paar beats by dre oortjes welke de lage tonen in de rapnummers goed naar voren laat komen. Toch kan de kwaliteit van oortjes niet tippen aan een koptelefoon door de geluidsisolerende werking van koptelefoons en de grotere speakers. Daarom zit ik ook al een tijdje te wachten op een goede koptelefoon deal op iBood. Deze review actie klinkt mij daarom als muziek in de oren ;)

  11 april 2017 om 17:09
  emeryf Gebruiker

  Eerst en vooral: ik ben geen kenner

  Ik wil me dus niet voordoen als een specialist allerhande die alles van geluid kent.

  Wat ik wel kan, is het waarderen van kwaliteit en het bekijken van een product vanop afstand: heeft het een mooi design, spreekt het mensen aan, en vooral: zou ik zelf vallen voor de kwaliteit van het geluid (want dat blijft natuurlijk het belangrijkste!)

  Zelf heb ik al vele jaren een LG headset, die ik soms afwissel met een Jabra en met een Jam: allemaal headsets voor verschillende doeleinden: sporten in fitness, op fiets, voor pc. Ik kan mijn inziens dus ook goed duiden waarvoor een bepaalde headset wel of niet geschikt is. Ook het inschatten van prijs-kwaliteit lijkt me wel goed af te gaan: daarom koop ik ook regelmatig iets bij iBood ;)

  Ik hoor het wel of bovenstaande overtuigend genoeg is om mij een hoofdtelefoon te laten testen!

  11 april 2017 om 17:11
  CHIWON Gebruiker

  Ik wil graag een koptelefoon testen, omdat mijn huidige zojuist kapot is gegaan. Ben dus dringend op zoek naar een nieuwe????. Ik hoop dat ik op mijn verjaardag (17april) goed nieuw te horen krijg.

  *Sports Bluetooth Wireless Headphone EARTH

  #ikwordtester

  11 april 2017 om 17:11
  meesvincent Gebruiker

  Op mijn werk gebruik ik meestal muziek om me te concentreren en uiteraard is dat met een koptelefoon of oortjes. Tijdens het sporten gebruik ik ook een koptelefoon op bluetooth.

  Je kan dus wel stellen dat ik een goede koptelefoon kan apprecieren.

  Nu ben ik eens benieuwd naar de geluidskwaliteit en draagcomfort van deze Roam!

  Natuurlijk wordt er nadien de eerlijke review geplaatst! (Ik hecht zelf ook altijd belang aan de objectieve reviews van producten eer ik deze zou kopen)

  PS. De blauwe en rode on ear sport headphone zijn wel mooi ;-)

  11 april 2017 om 17:13
  jellez1 Gebruiker

  Als iemand die veel onderweg is en niet zonder zijn muziek kan, ook al is het in de trein, in de sportschool of op werk. Moet er muziek geluisters worden, bij elk humeur past eeer een andere style. Aan het werk staat er energieke hardstyle aan, bij het sporten nig iets hardere muziek en onderweg in de trein is het HipHop. Verschillende muzieksmaken waar elke koptelefoon aan moet voldoen, daarnaast moeten het ook nog comfortabel zijn voor tijdens het sporten. Daarom wil ik de wired in-ears proberen, om die kunnen testen tijdens de rust op werk, de geluiden van de trein weg te filteren, en net optimaal gemak kunnen sporten met mijn muziek.

  11 april 2017 om 17:13
  woutfavoreel69 Gebruiker

  Hallo, ik ben een actief persoon en gebruik reeds een klein jaar de shq7300 wireless oortjes van philips die ik op ibood (waar anders ;) kocht om o.a. te lopen. Deze zitten erg goed en komen niet los, ook het geluid is goed maar ik denk dat het wel wat beter kan. Mss zijn de oortjes van ROAM een waardige vervanger? Ik heb redelijk wat ervaring met geluid en draagcomfort van oortjes en hoofdtelefoons, heb er al enkele versleten. Ook reviews schrijven is mij niet onbekend. Het zou heel tof zijn om de Sport Bluetooth in ear Headphones te testen, liefst zwart/silver als dit kan.

  Groeten!

  11 april 2017 om 17:15
  xxxMonsterkexxx Gebruiker

  Ik weet niet of ik de juiste persoon ben om dit te testen, maar ik weet alvast dat mijn dochter die dagelijks met haar iPhone muziek zit te luisteren dit wel zou appreciëren. En van haar commentaar kan ik dan wel een prachtige review schrijven. En ik denk dat ze met de witte heel blij zou zijn. Ik ben alvast benieuwd.

  11 april 2017 om 17:17
  theodebot Gebruiker

  ik luister heel veel muziek en kijk ’s avonds veel films. gevarieerde luisteraar dus en ideaal om te reviewen.

  in ear heeft mijn voorkeur

  11 april 2017 om 17:17
  Delphine71 Gebruiker

  Het testen van een hoofdtelefoon lijkt me echt iets voor mij. Ten eerste ben ik erg muzikaal, en ik hou van vele muziekstijlen. En ten tweede luister ik ook veel naar gesproken verhalen, wat weer het andere uiteinde van het spectrum is. Gecombineerd met een goed gevoel voor taal, denk ik dat ik een goede review ook nog wel op de rails zal krijgen. De kleur van de hoofdtelefoon doet me persoonlijk niet zo veel. De geluidskwaliteit des te meer…

  Succes verder met jullie leuke actie en alvast mijn felicitaties aan de “uitverkorenen” die deze opdracht in de wacht zullen gaan slepen!

  11 april 2017 om 17:21
  rutgerl Gebruiker

  Mijn voorkeur zou uitgaan naar een rode Colours Wired on-ear Headphone. Ik ben video producent en gebruik een hoofdtelefoon bij opnames om het geluid te kunnen checken en bij het editten om geluid en muziek mooi te combineren. Een review schrijven is ook iets waar ik graag aan meewerk.

  11 april 2017 om 17:24
  johnkriele Gebruiker

  Mijn muzieksmaak is erg breed, van rock ‘n roll tot jazz, van hiphop tot klassiek. Ik ben dus erg benieuwd of de Sports Bluetooth wireless headphone dit scala aankan. Daarnaast wordt mijn eigen gehoor steeds minder (zal de leeftijd wel zijn). Daarom is een goede koptelefoon van groot belang. daarom wil ik deze graag testen zodat ik mijn oordeel kan geven en wellicht positief verrast word. De juiste koptelefoon heb ik nog niet gevonden…….zou deze het dan zijn?

  John

  11 april 2017 om 17:25
  geusensm Gebruiker

  JUST DO IT!

  11 april 2017 om 17:26
  Pevil Gebruiker

  Ik zou graag de on-ear willen testen.

  Jezelf gewoon even helemaal buitensluiten van de wereld. Alleen jij en je muziek. Beeld jezelf in op een mooie dag in de tuin, hangmatje hangt rustig.

  Een klein briesje maar met warme lucht. Je eigen muziek, genieten van de zon even afgesloten van de dagelijkse issues om je heen.. even niks.. alleen ik, me muziek, me on-ear die de zuiverste muziek speelt, het zachte briesje, en de zon op me huid!

  Enjoy life!

  11 april 2017 om 17:32
  ANNECLAIRETJE Gebruiker

  Hoi, ik zou graag de Colours Wired On-ear Headphone uit willen proberen aangezien ik een giga-nerd ben wat muziek betreft. Music is life!

  11 april 2017 om 17:33
  lescek Gebruiker

  Als fanatieke hardloper gebruik ik bluetooth oordopjes in combinatie met een TomTom watch met bluetooth. De oortjes die ik nu gebruik zijn van dusdanig lage kwaliteit dat het eerlijk gezegd geen pretje is om er naar te luisteren. Daarom zou ik graag de Sport Bluetooth Hook Headphone willen reviewen. Waarbij de earth kleur mijn voorkeur heeft.

   

  Geluid speelt een belangrijke rol in mijn leven. Op werk luister ik al gauw 8 uur per dag spotify, waarvan veel uren met een koptelefoon op. Ook thuis vind ik het fijn om te ontspannen met een heerlijk muziekje. Mijn voorkeur is heel breed, van Hardstyle naar Rap naar Nederlandstalig en zelfs een beetje klassiek.

  Een van mijn hobby’s is het maken van draagbare muzieksystemen. Deze systemen zijn qua geluid, inhoud/volume en ontwerp vanaf de grond af aan opgebouwd. Alhoewel draagbaar misschien niet meer van toepassing is op mijn laatste systeem van 40 kilo. Bij dit project heb ik mij verdiept in hoe geluid werkt. Het is een erg tijdrovende klus geweest, maar het werpt zijn vruchten af en ik heb er veel van geleerd. Het geluid is bijzonder goed.

  Bij veel van mijn grotere aankopen, maak ik ook gebruik van tweakers of andere review sites, waar ik veel goede en persoonlijke reviews en informatie kan opzoeken. Zodat ik een goede en wel overwogen keuze kan maken voor welk product ik ga. Daarom begrijp ik de waarde van een goede review en weet ik ook waaraan deze moet voldoen.

  De oortjes zal ik onder andere gaan testen in combinatie met;

  - TomTom runner 2

  - Samsung Edge 7

  - Televisie

  - Computer

  11 april 2017 om 17:34
  StoneT Gebruiker

  Wat een toffe actie! Hier doe ik graag aan mee! Het zou een standaard moeten zijn om te luisteren naar geluid in degelijke audio kwaliteit. Daarbij zijn goede speakers uitermate belangrijk, ook als je ‘on the go’ bent. Daarbij ben ik een communicatie student in mijn afstudeerjaar en hou ik van copywriting. Als ik een review ag schrijven doe ik dat graag voor de Bluetooth Wireless On-Ear Headphone. Alvast bedankt en jullie zien mij review tegemoet!

  11 april 2017 om 17:35
  StoneT Gebruiker

  Wat een toffe actie! Hier doe ik graag aan mee! Het zou een standaard moeten zijn om te luisteren naar geluid in degelijke audio kwaliteit. Daarbij zijn goede speakers uitermate belangrijk, ook als je ‘on the go’ bent. Daarbij ben ik een communicatie student in mijn afstudeerjaar en hou ik van copywriting. Als ik een review mag schrijven doe ik dat graag voor de Bluetooth Wireless On-Ear Headphone. Alvast bedankt en jullie zien mij review tegemoet!

  11 april 2017 om 17:36
  Daemyr Gebruiker

  Colours Wired On-Ear Headphone – zwart

  Ik HOU van muziek. Ik adem muziek, ik zweet muziek, ik proef muziek!
  Daarnaast ben ik een enorme nerd op het gebied van electronica en dan vooral audio.
  Ik ben vanuit school gewend en getraind om recensies te schrijven en heb in het verleden ook wel eens mijn best gedaan op sites als Tweakers.
  Ik vind het geweldig om dingen uit te pluizen op het gebied van specs en producten op dit gebied met elkaar te vergelijken.

  Groetjes,
  Koen

  11 april 2017 om 17:39
  Daemyr Gebruiker

  Oh, ik zie nu dat er ook een sport versie tussen zit. Ik zou dan nog liever de SPORT BLUETOOTH ON-EAR(zwart) testen.
  Dit omdat ik zelf veel aan hardlopen en sportklimmen(boulderen) doe en ik daarvoor nog een geschikte lichtgewicht koptelefoon zoek!

  11 april 2017 om 17:37
  Quadje Gebruiker

  Ik ben slechthorend, en voor het fatsoenlijk kunnen volgen van films, series en dergelijke heb ik wel een degelijke headset nodig.

  Wat mij betreft test ik of de headset slechthorend-proof is. ;)

  11 april 2017 om 17:41
  sfeenstra Gebruiker

  Als vrijwillig amateur toneeltechnicus is het belangrijk om de audio uit de draadloze microfoons goed geëqualized en storingsvrij de zaal in te sturen. Momenteel gebruik ik daar een goedkope Devine koptelefoon voor. De klanken hiervan zijn niet optimaal en de (pasieve) filtering van het omgevingsgeluid kan stukken beter. Het zou gaaf zijn om deze te kunnen vervangen door een ROAM headphone in ruil voor een professionele review op Tweakers.

  11 april 2017 om 17:41
  ShadezZz Gebruiker

  Ik zou graag de Colours wired on ear koptelefoon testen.

  Na jaren mee doen met de Hunt en het bemachtigen van verschillende boxen kwam er altijd 1 soort item vaak voor; de koptelefoons. Hiermee heb ik enorm veel verschillende soorten koptelefoons kunnen testen op mijn gevarieerde muzieksmaak. In mijn boxen zat namelijk een totaal van 12 koptelefoons, variërend van in ear tot on ear en sports. Ik stel hoge eisen aan mijn koptelefoon aangezien mijn muzieksmaak variëert van Indie, Klassiek, Hiphop tot Hardstyle/Hardcore. Uiteindelijk gebruik ik alleen nog maar mijn Jabra Revo vanwege het warme en volle geluid en het gemak van Bluetooth. Tot nu toe heeft nog geen koptelefoon hieraan kunnen tippen, maar ik laat me graag verrassen door een koptelefoon van ROAM.

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.