11 april 2017 om 16:28
iBOOD
Header

Het is ons gelukt, we did it! We hebben een hele lading hoofdtelefoons voor jullie geregeld. En jij kunt er gratis één krijgen, voor nul euro dus. Het enige wat het je kost is een uitgebreide review op Tweakers.


Gratis hoofdtelefoon?

Yes. We gaan 30 hoofdtelefoons weggeven. Allemaal van het merk ROAM. We hebben van elk van de volgende modellen 6 stuks klaarliggen in verschillende kleuren (2x Earth, Black/Silver, Blue, Red en White):

 • Colours Wired On-Ear Headphone
 • Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone
 • Sport Bluetooth Hook Headphone
 • Sport Bluetooth In-Ear Headphone
 • Sport Wired In-Ear Headphone
 • Klik op een model om er alles over te lezen

  Ik wil er wel één. Wat moet ik daarvoor doen?

  Dat is eigenlijk heel simpel.

  Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze hoofdtelefoon, maar ook dat jij de aangewezen persoon bent om een zeer uitgebreide review te schrijven over deze pareltjes.

  Als je wordt uitgekozen sturen we de hoofdtelefoon geheel kosteloos naar je toe. Daarna mag je de hoofdtelefoon testen en verwachten we vervolgens een uitgebreide review van je op Tweakers. Uiteraard mag je de hoofdtelefoon houden nadat je jouw review geplaatst hebt.


  Kom maar op met die hoofdtelefoon!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van één van deze hoofdtelefoons bent. Laat daarnaast ook weten welk model hoofdtelefoon je wilt testen.

  Je mag ook een voorkeur geven voor een kleur, maar we kunnen uiteraard niet beloven dat je die kleur ook daadwerkelijk ontvangt als je gekozen wordt als tester.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  18-04-2017 16.00: Bekend maken winnaars.
  Vanaf 18-04-2017: De hoofdtelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
  07-05-2017: Jouw uitgebreide review staat online.

  11 april 2017 om 17:44
  MoNo_eGo Gebruiker

  Met 4 herders en een poedel ben ik veel onderweg, draadjes zijn uitgesloten want daar gebeurt altijd wel iets mee en kan in het ergste geval ook schade veroorzaken.

  Daarom lijkt mij de sport Bluetooth in ear de perfecte oplossing om toch zonder problemen naar mijn favoriete muziek te luisteren terwijl ik met de 4voeters onderweg ben.

  Uiteraard is dit buitenleven een goede test voor deze test :)

  Dus stuur maar op en wij (de honden en ik) laten in een uitgebreide review weten of we ze kunnen aanraden bij de duizenden mensen die regelmatig met hun 4voeter in de knoop zitten met draadjes.

  11 april 2017 om 17:45
  Ria Buis Gebruiker

  Ik zou er heel graag een willen testen !! Een rode lijkt me geweldig.

  Kom ik eindelijk van die meewarrige blikken af als ik met mn oortjes muziek zit te luisteren en ik betrapt word door door mn zoon…met zn laatse model koptelefoon !!

  11 april 2017 om 17:54
  Ria Buis Gebruiker

  En als ik dan toch zou mogen kiesen dan de Colours Wired ….De rode ????

  11 april 2017 om 17:51
  Tommydomino Gebruiker

  Ik wil graag deze koptelefoon testen: Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone.

  Waarom? Nou, omdat ik een ’soort van’ expert ben in muziek. Ik moet altijd muziek hebben, tijdens mijn schoolwerk of als ik me verveel.

  Nu gebruik ik Apple EarPods. Deze zijn al goed voor muziek maar een koptelefoon is een betere optie. Beter geluid en comfortabeler.

  Nice winactie en good luck naar de andere deelnemers.

  11 april 2017 om 17:55
  kristofstulens Gebruiker

  Ikzelf heb reeds een hook bluetooth in ear oortjes van een onbekend merk dewelke ik gebruik tijdens het sporten. Goedkoop gekocht voor het geval dat dit niet fijn zit. Verrassend goed meegevallen want gebruik ze (bijna) dagelijks om mijn verplaatsingen met de fiets te doen. Heb ook een noise canceling over ear koptelefoon van Sony(ook draadloos) voor mijn gebruik in huis. Had gedacht deze ook te gebruiken voor de fiets maar is onmogelijk daar er veel te veel ruis tussenkomt(erg voor een koptelefoon boven de 300€. Daarom ben ik wel benieuwd naar de draadloze koptelefoon.

  11 april 2017 om 17:59
  barcam Gebruiker

  Ben totaal niet sportief en daardoor uitstekend geschikt om de Bluetooth Sport Hook White te testen.
  Alle gekheid op een stokje waarom zou men ook sportief moeten zijn om dit te gebruiken?
  Kijk op de dagelijkse treinreis naar het werk tv of films op mijn tablet en doe dit nu met Philips haakjes en dit werkt prima.
  Het is soms wel lastig dat er een draad aan die koptelefoon zit en om verdere verwarring te voorkomen lijkt mij een Bluetooth model ideaal.
  Ben benieuwd of ze even luid gaan dan met draad en hoelang de batterijduur is en daarom wil ik die handel testen.
  Dank bij voorbaat.

  11 april 2017 om 17:59
  rsnel Gebruiker

  Sport wireless on ear zou ik graag willen testen. Heb al menig koptelefoon versleten en heb ervaring met verschillende modellen en merken.

  Aangezien ik 5/6 x per week sport kan ik de koptelefoon uitermate goed testen  revieuw schrijven is geen probleem om de toekomstige gebruikers te overtuigen van een aankoop of uiteraard niet ????

  11 april 2017 om 18:04
  jeanve Gebruiker

  Ik heb in mijn leven al heel wat koptelefoons gehad, meestal van de middenklasse, Koss, Sennheiser, Philips, enz.. Voor mij mag de weergave iets “warm gekleurd” zijn, omdat ik niet overdrijf met hoog volume en van vele, veelal rustige muziekgenres hou. Mij lijkt de Colours Wired on-ear headphone meest interessant, kleur heeft geen belang. Ik hoop dan ook te kunnen ervaren wat deze koptelefoon presteert, ik kijk er naar uit!

  11 april 2017 om 18:09
  marjolein1310 Gebruiker

  Ja, ik wil wel testen! :-)

  Als fanatiek sportster, kan ik niet zonder mijn gereedschap: de muziek. Van de 7 dagen, sport ik er 5 a 6, variërend van voetbal tot spinning, van mountainbiken tot hardlopen. Oh, en krachttraining, als ik nog niet moe genoeg ben. Ik ben begonnen met een eenvoudige koptelefoon voor het sporten van Philips (met draad!) maar dit ervaar ik als onhandig. Op dit moment gebruik ik de JBL reflect mini (compact, niet ontevreden) maar nog steeds die draad. Ik hoop dat jullie begrijpen dat ik de draad wil kwijtraken, dus ik zou het gaaf vinden om de Sport Bluetooth Hook te testen. Kleur maakt me niet uit, het gaat om de muziek en hoe het geluid klinkt. En of ie praktisch is met hardlopen en mountainenbiken.

  Wat kunnen jullie van mij verwachten? Een kritische review, door een eerlijke en fanatieke sportster die niet kan wachten om te testen. Mooi op tijd volgens jullie schema. En vol enthousiasme natuurlijk.

  11 april 2017 om 18:11
  kingpong Gebruiker

  Ik gebruik dagelijks op verschillende momenten van de dag, door (verschillende) hoofdtelefoons. Gaande van de Bose QC 15 voor het afspelen van muziek op de trein, tot de Logitech G430.

  De sport bluetooth in-ears zou ik graag een keer testen. Ik gebruik momenteel non-inears hiervoor, omdat diegene die ik aanschafte Sennheiser  CX300 II, slechte ondertonen gaven tijdens het joggen.

  11 april 2017 om 18:14
  Lnovani Gebruiker

  Ik zou wel de BT Sport Hook willen testen (Wit of Zwart?). Ben al 15 jaar gebruiker van verschillende earphones voor sport en forens/trein en gellukig merk ik dat de prijs kwaliteit steeds beter wordt. Bij mijn Ibood bestellingen staan earphones op nummer 1 in de afgelopen jaren. Heb laats een Jabra via jullie aangeschaft die ook voor sport is en deze kan ik dan ook vergelijken met de test-phone! Ook bekend met Fisher Audio/Philips en andere merken.

  11 april 2017 om 18:20
  Kwinteeen Gebruiker

  Ik had graag de colours wired on ear headphone getest, kleur maakt niet echt uit.

  Eerst en vooral ben ik als DJ opzoek naar een nieuwe koptelefoon omdat mijn oude Beats by Dré aan vervanging toe is. Aangezien ik DJ ben gebruik ik de koptelefoon veel en kan ik beoordelen welke tonen er goed klinken en welke minder goed. Ik gebruik natuurlijk ook de koptelefoon voor verscheidene soorten muziek te mixen dus kan ik daar zeker en vast over reviewen! Tot slot schrijf ik al graag eens een review over een product omdat wanneer ik zelf op zoek ben naar een product ik eerst grondig reviews lees alvorens te kopen! Ze geven een eerlijk beeld over het product en helpen je bij de keuze van het juiste product. Ik hoop dat ik met mijn review over de colours wired on ear headphone mensen Ian helpen bij het maken van de juiste keuzen Naar een koptelefoon !

  11 april 2017 om 18:20
  McHayes Gebruiker

  Mijn interesse gaat vooral uit naar de Sports Buetooth Wirless on-ear headphone.

   

  Ik sport zowat 5 à 6 dagen per week. Fietsen, hardlopen en fitness. Ik doe dat zowat altijd met muziek. Maar omdat heel wat in ear headphones snel kapot gaan, koop ik nooit dure in ears. Het geluid is dan ook meestal nogal bagger.

  Ik luister heel veel muziek. Ik heb enkele goeie over-ear headphones, een drietal goeie (lees helaas “dure”) bluetooth speakers thuis naast m’n vaste installatie.

  Wat zou het heerlijk zijn om m’n beide passies te kunnen combineren. En heerlijk sporten en toch kwaliteitsvolle muziek in m’n oren.

  Ik ben bovendien heel erg benieuwd of zo’n grote on-ear headphones wat zijn tijdens het sporten.

   

  Als reviewer ben ik best actief. Ik heb enkele jaren gelden via Ibood de Philips Fidelio headphones getest. Die gebruik ik nog altijd met heel veel plezier. Wat een klank! Ik was toen bovendien bij de tien actiefste wommers/reviewers, du sik ben zeker bereid om er tijd en moeite in te steken. Zekers als het over een item gaat die m’n twee grootste hobby’s combineert!

  11 april 2017 om 18:28
  Tamara5551 Gebruiker

  Ik wil heel graag de colours wired on-ear Headphone testen. Niet alleen ik maar mijn buren doe je een heel groot plezier ermee. Nu horen ze nog slayer, nirvana en de rest van mijn herrie. Het zonnetje schijnt weer dan gaat de deur ook open. Ik denk dat mijn hele buurt blij zal zijn als ik eindelijk een koptelefoon op hebt. Niet ik ben blij de rest ook!???? En ik kan overal muziek luisteren ????

  11 april 2017 om 18:28
  steven.evi Gebruiker

  Ik zou graag de colours wired on ears hoofdtelefoon testen, en als het effe kan de rode!

  Wij zijn met 5 in huis, elk zijn eigen iphone / ipad met muziek waren 2 pubers zn ene tiener dus testers genoeg!

  En ikzelf… ik zou ze opzetten met ene rustgevend geluidje zodat ik mijn piep in mijn oor nite hoor op rustige momenten. Ziet er leuk uit. ????????

  11 april 2017 om 18:32
  StijnDerveaux Gebruiker

  Juist begonnen met fitnessen!

  Dan is niks ambetanter dan dat je jou oortjes per ongeluk via de kabels uitslaat tijdens het sporten.
  Daarom zou ik heel graag een van de Bluetooth oortjes willen testen.
  Zodat ik zeker geen excuus meer heb om een trainingsdag over te slaan!

  11 april 2017 om 18:43
  mikeislive Gebruiker

  Onze groep sport zelf best veel. De sport is Parkour & freerunning misschien dat sommige mensen het kennen. De sport wordt steeds bekender. Maar we zoeken eigenlijk een in-ear of een headphone die op je hoofd blijft zitten als je aan het rond springen ben of zelfs een salto doe. Vaak is dan het probleem dat deze dan of van je hoofd afvliegt of uit je oren.

  Wij wensen iedereen succes met deze wedstrijd.

  Sport Bluetooth In-Ear White & Sport Bluetooth On-Ear White. Dit zijn de producten die het ons het meest aanspreken.

  met vriendelijke groet.

  Parkour Disciplines.

  Op youtube kan je ons vinden als je interesse heb: Parkour Disciplines.

  11 april 2017 om 18:44
  Koosvoos Gebruiker

  Niet alleen muziek luisteren om een koptelefoon te testen, maar ook podcasts en luisterboeken beluisteren is dan belangrijk. Ik heb spotivy, storytel en een berg aan abonnementen op podcasts. Bij al deze geluidservaringen kan ik breed testen hoe een koptelefoon zn werk doet. Het enige waar ik altijd mee loop te klooien is die draad, dus draadloos en on ear zou door mij een goed test kunnen krijgen.

  11 april 2017 om 18:51
  beekkie Gebruiker

  Mijn oude Bluetooth set heeft het onlangs begeven, nu loop ik hard met oortjes met een draadje en dat irriteerd me mateloos. Ook vallen ze regelmatig uit.  Graag wil ik de sport Bluetooth hook headphone testen, kleur maakt me niet vind ze allemaal mooi. Hoop dat deze goed blijven zitten en een voordeel dat ze tegen zweet/water kunnen. Ben benieuwd of deze mij weer met plezier laten hardlopen

  11 april 2017 om 19:04
  ikke360 Gebruiker

  Hallo,

  Ik ben een jonge gebruiker die erg fan is van experimentele electronic muziek, waarin het volledige geluidsspectrum aan bod komt. Tot nu toe heb ik echter nog niet de perfecte oortjes gevonden. Ik ben namelijk erg kritisch, en wil echt het beste halen uit mijn muziek, waar ik toch alle dagen enkele uren naar luister. Ik zou dus heel blij zijn als ik een paar sport wired in-ears zou mogen testen, en ik zou hier met veel plezier een uitgebreide review over schrijven.

  Mvg

  Gilles

  11 april 2017 om 19:06
  KevinWaelkens Gebruiker

  Ik zou graag de Sport Bluetooth In-Ear Headphones testen.

  ’s Ochtends wanneer ik opsta gaat Spotify meteen aan en luister ik door mijn speakers. Van zodra ik naar de metro vertrek zet ik mijn Steelseries Siberia V2 op en deze gaat zo goed als de hele dag niet meer af (ook niet op het werk). Na het werk ga ik lopen in de gym en zet ik mijn Sony MDR-V55 headphones op omdat deze al wat meer tegen een stootje kunnen. Omdat ik mijn GSM in het vakje van de loopband steek hangt de kabel dus constant te bengelen. Dit heeft er dus ook al voor gezorgd dat ik per ongeluk mij telefoon op de grond gooi door aan de kabel per ongeluk te rukken, met alle gêne van dien. De kick om te kijken of mijn telefoon nog heel is is dan weer wel zalig wanneer er niks aan is. Ik twijfel er al langer over om een Bluetooth headphone in huis te halen, maar als ik er één zou kunnen testen zou dit een win-win situatie zijn.

  Ik luister naar zo ongelofelijk veel muziekgenres dat ik bijna voor elk genre een Spotify-list heb. Ik ben constant op zoek naar nieuwe tracks, artiesten en volg er vele op de voet voor nieuwe releases. Ik ben letterlijk verslaafd aan muziek dus zal het door mij uitgebreid getest worden.

  11 april 2017 om 19:11
  streverken Gebruiker

  Beste, ik rij dagelijks naar het werk met de fiets. In ears kunnen me niet bekoren en nu lukt het met mijn huidige on ear. Enkel het kabeltje naar mijn telefoon stoort dus een draadloze zou ik heel graag testen. Ik ben fan van onder andere noise en doom waardoor de hoofdtelefoon heel wat basdrum en vervormd gitaarwerk mag verdragen. Ook een schreeuw af en toe met er doorkunnen. Voor mij graag een on ear bij voorkeur draadloos maar met kabel wil ik dit merk ook graag beproeven… Dank!

  11 april 2017 om 19:12
  Trekhond Gebruiker

  Ik vertoef redelijk wat tijd in het vliegtuig voor mijn job en ook tevens op kantoor ben ik op zoek naar een goede koptelefoon op bluetooth (die ergerlijke kabel gaat altijd kapot). Tijdens de testperiode van de headphone vlieg ik naar China en vertoef ik redelijk wat tijd onderweg naar leveranciers, dus hiervoor zou dit het perfecte moment zijn om deze uitbundig te kunnen testen.

  Mijn voorkeur gaat uit naar de Sport Bluetooth Wireless On-Ear Headphone in een neutrale kleur als zwart of wit.

  Dit ook door het feit dat ik deze kan gebruiken tijdens het sporten (Lopen/Fietsen) komt dit me ideaal uit, aangezien ik de headphone in verschillende omstandigheden kan testen en gebruiken.

  Bij deze hoop ik me te laten verrassen door de ROAM headphones en ook hoop ik met dezelfde eisen aan te zetten tot de aankoop van deze toestellen.

  11 april 2017 om 19:26
  unrealbe Gebruiker

  De sport in ear, ik zoek nog nieuwe oortjes die tijdens het lopen blijven zitten, comfortabel zijn en nog eens goed geluid doorgeven. Zit al vaak op het Tweakers forum dus een account heb ik al.

  11 april 2017 om 19:29
  turbobol Gebruiker

  Heeey Ibood,

  Wat een mooie mogelijkheid!

  Als ik ga hardlopen kan ik niet zonder muziek! Toch is het altijd een gedoe om mijn telefoon te koppelen door deze steeds in en uit z’n bumper te halen. Bluetooth zou dus ideaal zijn om eens te proberen. Tevens kan ik dan ook eens proberen hoe het werkt om een koppeling te maken met mijn TomTom smartwatch.

  Als ik een voorkeur mag geven, dan zou ik graag de sport bluetooth hook uitproberen. Qua kleur geen voorkeur.

  Ik hoop dat ik jullie van dienst mag zijn!

  11 april 2017 om 19:33
  MandyBemelmans Gebruiker

  Hallo

  Mijn Naam is Mandy en ik ben 25 jaar.

  Ik luister eigenlijk de hele dag naar muziek en ben het al een tijdje aan het overwegen om een Beats by Dre hoofdtelefoon te kopen meer specifiek de solo2.

  De keuze is echter moeilijk te maken omdat er veel pro en contra’s zijn qua reviews en ik me dan ook af vraag of het wel degelijk zoveel geld waard is, dit merk is betaalbaar en zeker de moeite om eens te proberen.

  ik heb al redelijk wat hoofdtelefoons en merken gehad in het verleden, en zou deze Roam Colours Wired On-Ear Headphone (white) zeker eens willen testen, en hier achteraf een uitgebreide review over schrijven.

  Alvast Bedankt

  11 april 2017 om 19:43
  tijn1982 Gebruiker

  Ik wil graag voor jullie de sport bluetooth on ear voor jullie testen. Deze koptelefoon zou ik prima kunnen gebruiken omdat met een kleuter van 4 jaar in huis de muziek beperkt blijft tot het volledige ouvre van k3. Met deze koptelefoon kan papa voor zichzelf een goed muziekje opzetten, zonder dat dochterlief roept dat K3 op moet. Verder komt deze koptelefoon ook goed van pas als vrouwlief de afstandsbediening bemachtigd heeft. Uiteraard draadloos voor de bewegingsruimte als dochter of vrouw achter mij aan komt……. dus laat maar komen en ik zal hem objectief reviewen voor jullie! ????????????

  11 april 2017 om 19:44
  Madonion Gebruiker

  Hey Ibood,

  Ik ben Cedric en fervente sporter, vooral lopen doe ik veel. Het rare is dat ik niet in de ‘runnerszone’ geraak zonder muziek. Ik heb al heel wat headphones en in-ear headsets gekocht, maar tot nu toe niet echt mijn ding gevonden. Steeds problemen dat ze niet goed blijven zitten in de oren of geen kwalitatief geluid produceren, meestal teveel bass. (Tot grote tevredenheid van mijn kinderen die mijn headsets of headphones maar al te graag gebruiken eens ik er nieuwe eb gekocht.) Ik had op ‘Mashable’ gelezen dat de creator van Roam ook de co-creator van Beats was en had interesse in hun ‘Ropes’. Maar nu ik hier zie dat ze ook een wireless on-ear haedphone hebben ben ik verkocht.  Ik heb reeds de Urbanears Hellas gekocht en vond het concept van deze headphone interessant (wasbare headphone na het sporten), maar hier ook is het geluid niet top.  Daarom had ik mij graag kandidaat gesteld om de sports bluetooth wireless on-ear headphone te testen (ik hou wel van die retro look).  Alvast bedank en succes aan de andere kandidaten.

  11 april 2017 om 19:48
  patrick1105 Gebruiker

  Laatst een Tomtom sport horloge (Runner 2 music gps) gekocht op iBood. Lijkt me leuk om het product Sport Hook te testen. Heb niet een specifieke voorkeur voor een kleur, maar als ik mag kiezen dan zwart. Ik heb ervaring met het schrijven van review’s van consumentenproducten. Ervaring opgedaan (aantoonbaar) bij bekend Nederlands onderzoeksbureau. Hoop dat ik een van de testers mag worden. Groet Patrick

  11 april 2017 om 19:49
  pjdb Gebruiker

  Muziek is voor mij een belangrijk aspect in mijn leven. Het komt bij mij overal terug in het dagelijks leven: in de auto, tijdens het studeren, etc. Een bepaald genre heb ik niet waardoor alle aspecten van muziek aan bod komen. Het is echter cruciaal dat een headset alle spectrums over muziekgenres heen dekt. Ik heb al heel wat koptelefoons gehad van verscheidene merken en prijsklassen. Mijn recentste koptelefoon, uiteraard gekocht bij jullie, is helaas twee dagen geleden gestolen in de bib. Ik zou dus liegen als ik zei dat ik de recensie puur voor het plezier zou schrijven. Dit neemt echter niet weg dat ik met volle overtuiging een recensie voor jullie wil schrijven. In mijn ogen beschik over voldoende kennis en taalvaardigheid om deze recensie tot een goed einde te brengen. De headset is om het even voor mij, zolang ik maar terug met volle overgave en met muziek kan verder werken aan mijn thesis.

  11 april 2017 om 19:50
  Bennuke Gebruiker

  Mijjn naam is Jan-Willem, 38 jaar en ik fiets elke dinsdagmiddag door weer en wind met drie kids naar de sportschool in Breda (in een bakfiets). Het is een behoorlijk stuk fietsen en vaak is het nogal een luidruchtige bedoening in de bakfiets….. of de ruimte is te klein: dan is het ongezellig, of ze zijn vrolijk en zingen: dan is het gezellig.

  Je snapt dat dat een hoop herrie geeft maar ook dat ik behoorlijk bekijks trek met zo’n bakfiets. Het lijkt mij dus de uitgelezen mogelijk om deze koptelefoon te duurtesten. Ik kan de werking testen in veel weersomstandigheden, checken of omgevingsgeluid goed afgeschermd wordt, ik kan aan de reactie van mensen testen of de koptelefoon goed staat, en in de sportschool kan ik testen of de koptelefoon blijft zitten onder sportieve omstandigheden.

  Ik hoop dat ik jullie kan helpen met het testen ik zal een prachtige review geven.

  Vriendelijke groet Jan-Willem

  12 april 2017 om 09:37
  Bennuke Gebruiker

  Het liefste zou ik de Sport Bluetooth On-Ear testen!

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.