11 april 2017 om 16:28
iBOOD
Header

Het is ons gelukt, we did it! We hebben een hele lading hoofdtelefoons voor jullie geregeld. En jij kunt er gratis één krijgen, voor nul euro dus. Het enige wat het je kost is een uitgebreide review op Tweakers.


Gratis hoofdtelefoon?

Yes. We gaan 30 hoofdtelefoons weggeven. Allemaal van het merk ROAM. We hebben van elk van de volgende modellen 6 stuks klaarliggen in verschillende kleuren (2x Earth, Black/Silver, Blue, Red en White):

 • Colours Wired On-Ear Headphone
 • Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone
 • Sport Bluetooth Hook Headphone
 • Sport Bluetooth In-Ear Headphone
 • Sport Wired In-Ear Headphone
 • Klik op een model om er alles over te lezen

  Ik wil er wel één. Wat moet ik daarvoor doen?

  Dat is eigenlijk heel simpel.

  Allereerst moet je ons overtuigen dat jij niet alleen heel goed bent in het testen van deze hoofdtelefoon, maar ook dat jij de aangewezen persoon bent om een zeer uitgebreide review te schrijven over deze pareltjes.

  Als je wordt uitgekozen sturen we de hoofdtelefoon geheel kosteloos naar je toe. Daarna mag je de hoofdtelefoon testen en verwachten we vervolgens een uitgebreide review van je op Tweakers. Uiteraard mag je de hoofdtelefoon houden nadat je jouw review geplaatst hebt.


  Kom maar op met die hoofdtelefoon!

  That’s the spirit! Plaats hieronder snel een berichtje waarin je ons overtuigt dat jij de ideale reviewer van één van deze hoofdtelefoons bent. Laat daarnaast ook weten welk model hoofdtelefoon je wilt testen.

  Je mag ook een voorkeur geven voor een kleur, maar we kunnen uiteraard niet beloven dat je die kleur ook daadwerkelijk ontvangt als je gekozen wordt als tester.


  Ik ben al onderweg, wat is mijn deadline?

  We hebben het volgende tijdschema voor deze actie:

  18-04-2017 16.00: Bekend maken winnaars.
  Vanaf 18-04-2017: De hoofdtelefoons worden verstuurd naar de gelukkige reviewers.
  07-05-2017: Jouw uitgebreide review staat online.

  11 april 2017 om 19:51
  tijlhillewaere Gebruiker

  De wireless on-ear lijkt me wel leuk!

  Ik schrijf bijna maandelijks reviews voor oa insiders en trnd. Ik ben ook een ware audiofiel. Telkens opzoek naar de beste weergave van muziek. Ik kijk er dus sterk naar uit deze te mogen testen!

  11 april 2017 om 19:57
  Dpants Gebruiker

  Colours wired on ear of de sports wireless bluetooth on ear.

  Ik ben een kritische audiofiel en heb al meerdere goede koptelefoons mogen gebruiken. Daarbij komt nog eens dat ik in 1 week mijn koptelefoon van 5 jaar oud doormidden heb gebroken, en mijn reserve oordjes in de wasmachine heb uitgewassen!

  Ik zou het leuk vinden om voor jullie een review te schrijven!

  11 april 2017 om 19:59
  icalex Gebruiker

  Het lijkt me heel leuk om een headset te testen voor jullie en voor Tweakers. Heb zelf door de jaren heen al aardig wat bekende merken gehad zoals Bose, Sony, JBL, Sennheiser en Philips.

  Ben erg benieuwd of dit voor mij onbekende merk beter is dan de eerder genoemde merken. Ben toevallig op dit moment ook op zoek naar een andere headset, omdat mijn huidige Philips blauwetand headset niet erg denderende kwaliteit is. Het liefste zou ik dan ook de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone testen, omdat die erg dicht in de buurt komt van de specificaties van de headsets die ik nu zelf heb (zodat ik goed kan vergelijken). Ook de Colours Wired On-Ear Headphone zou ik wel leuk vinden om te testen.

  11 april 2017 om 20:06
  Dagelijksetech Gebruiker

  Kom maar op met de Sport Bluetooth Hook Headphone!

  Als net gestarte YouTuber en audiofiel ben ik behoorlijk thuis op gebied van audio en ik heb nog nooit sportoortjes gehad met zo’n haak. Zeker nieuwsgierig naar deze headphones.

  Benieuwd of ik een beetje kan reviewen, bekijk het hier: http://www.youtube.com/dagelijksetech

  11 april 2017 om 20:09
  waz Gebruiker

  Zeevissen gamen honden uitlaten …..overal gebruik ik een headphone voor……ik heb altijd issues met die dopjes en gebruik ook veel liever met een kap…..helaas zijn vaak de goede kwaliteit headphones erg duur……graag wil ik er 1 voor jullie testen !! Zo krijgen jullie een eerlijke review en heb ik eindelijk de gewenste normale headphone!…..win win!! Ps kleur vind ik niet belangrijk!

  11 april 2017 om 20:11
  Stoutski Gebruiker

  Kan wel wat beweging gebruiken dus zou graag deze Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone willen testen.

  11 april 2017 om 20:23
  DauchoT Gebruiker

  Dan kan ik mijn baas eindelijk aantonen dat een bluetooth headset veel praktischer is om onze dagelijkse calls en meetings mee te doen dan die kleine goedkope wired headsets die wij krijgen!

  Voor mij graag de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone, kleur maakt niet uit. Of doe maar de opvallendste kleur zodat mijn baas het goed ziet! :D

  11 april 2017 om 20:27
  Chillko Gebruiker

  Het lijkt me te gek om de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone te testen en te reviewen op Tweakers.
  Ik ben eigenlijk wat sceptisch over Bluetooth headphones dus dit is een uitgesproken kans op de proef op de som te nemen.
  Uiteraard zal ik uitgebreid de geluidskwaliteit reviewen, echter zijn zaken als noise canceling, draagcomfort en de voor en (mogelijk) nadelen van een Bluetooth headphone zaken die zeker aan bod moeten komen.

  Ik zeg kom maar op!

  11 april 2017 om 20:32
  thomasmoors Gebruiker

  Ik heb al vaker reviews op tweakers geschreven: https://tweakers.net/productreview/user/317066/

  11 april 2017 om 20:33
  johnmcdoo Gebruiker

  Ik (hard)loop vier keer in de week en fiets daarnaast ook nog zo’n 100 á 150 km per week. Muziek tijdens het sporten is voor mij onmisbaar. Ik test daarom graag de sport bluetooth in ear.

  11 april 2017 om 20:36
  thesource Gebruiker

  Ik test met plezier uit of één van deze headsets mijn vervelende collega’s kan buiten sluiten. Geen voorkeur, zolang ie maar werkt!

  11 april 2017 om 20:37
  Amphitrite Gebruiker

  Sinds kort ben ik weer aan het sporten (lopen) om mijn conditie op pijl te houden en om eventueel aan enkele wedstrijden deel te nemen. Tijdens het lopen luister ik uiteraard naar muziek, daarvoor gebruik ik oortjes – wat zeer lastig is door de draad. Deze vallen de hele tijd uit mijn oren, wat voor veel energie en frustratie zorgt. Daarom zou ik graag het volgende product voor jullie willen testen: Sport Bluetooth In-Ear Headphone. Tijdens mijn werk luister ik ook graag naar muziek, en daarbij zouden wireless headphones zeer handig zijn, daar ik steeds klungel om mij er mee te verplaatsen (blijft haken aan mijn bureaustoel -> oortjes vallen uit!).

  11 april 2017 om 20:47
  WouterDijkstra Gebruiker

  Ik zou heel graag de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone willen testen! Ik hou van goed geluid, en ik wil er langere tijd naar kunnen luisteren zonder dat de koptelefoon of oortjes naar beginnen te voelen in je oren, daarom de on ear versie voor mij. Dat hij bluetooth is lijkt mij een uitkomst zodat ik het hele huis door kan zonder de headset af te hoeven zetten!

  11 april 2017 om 20:48
  mister75 Gebruiker

  De sport Bluetooth hook headphone in de earth kleur.

  11 april 2017 om 20:49
  RobbertdeNiro Gebruiker

  Ben een student ingenieur elektrotechniek en weet van daaruit ook heel wat over technologie. M’n pioneer headphones zijn net stuk dus ben wel benieuwd naar deze. Zal ze voornamelijk gebruiken voor sporten en studeren. Ik schrijf ook af en toe een reviewtje en maak soms zelfs review video’s. Model maakt niet echt uit, of als ik er echt een moet kiezen, de bluetooth on ears :)

  11 april 2017 om 21:02
  m_verstraeten Gebruiker

  Onlangs een nieuwe telefoon gekocht –> eindelijk ruimte om er ook muziek op te zetten… Een nieuwe koptelefoon is dat uiteraard super handig erbij!!
  En met deze combi moet ik zeker slagen met mijn trainingen voor de 10km van de Disney Marathon in Disney Parijs!!

  11 april 2017 om 21:12
  MrsDragon Gebruiker

  Er zijn een aantal dingen waar ik absoluut niet tegen kan. Zo heb ik een ontzettende hekel aan piepende remmen, mensen die appels eten en het nare gevoel wanneer ik – zonder dat ik het door heb – mijn oortjes uit mijn oren trek (doordat ik ergens achter blijf haken of doordat ik simpelweg vergeet dat mijn oortjes ook ergens mee verbonden zijn).

  Ik zou daarom graag de sports bluetooth wireless on-ear headphone willen uitproberen (voorkeur voor donkere kleur, blauw, zwart of grijs). Dan kan ik overal lekker naar muziek luisteren – school, thuis, onderweg, wc – zonder dat ik bang hoef te zijn dat ik ergens achter blijf haken.

  Bijkomend voordeel: een headphone stop je niet zo gauw per ongeluk in de wasmachine. Helaas zijn mijn oortjes (en afstandsbediening) daaraan overleden.

  Tot slot ben ik heel kritisch, dus als je een goudeerlijke beoordeling wilt, dan ben je aan het goede adres! :)

  11 april 2017 om 21:33
  Halozeg Gebruiker

  Vermits ik absoluut niets in mijn oren kan verdragen, laat staan dat het blijft zitten, zou ik graag voor jullie de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone willen testen.
  Ideaal om tijdens mijn “start to run” te testen.  Dit zou voor mij dus nog eens een extra boost geven om te gaan lopen want dan werk ik aan mijn conditie en kan ik jullie een uitgebreid verslag bezorgen over deze hoofdtelefoon.  De kleur doet er niet toe, het is de kwaliteit die telt !

  11 april 2017 om 21:40
  Boytje21 Gebruiker

  Ik zou graag de sport wireless Bluetooth on ear headphone testen. Ik zou deze koptelefoon graag willen testen bij het gebruik op het werk (kas tuinbouw), sporten  (boksen, fitnessen en hardlopen) en het gebruik op school. Daarbij ben ik beniewd of de koptelefoon gebruiks vriendelijk en multifunctioneel is. Ik zou de headphone op veel gebieden kunnen testen, zodat ik een goede revieuw kan schrijven!

  11 april 2017 om 21:51
  Kjelldd Gebruiker

  Ik sta op met muziek, ik fiets naar de universiteit met muziek, ik studeer met muziek, ik ga sporten met muziek, ik kook met muziek en ga slapen met muziek!

  Zoals je hierboven duidelijk kan merken bestaat mijn leven voor een groot deel uit muziek. Heel belangrijk hiervoor is dat de kwaliteit van de muziek ten volle wordt weergeven door de hoofdtelefoons waardoor ik deze muziek beluister. Of het nu gaat van snorrende gitaren in stevige rock tot diepe bass in hip-hop en trap tot sublieme violen in klassieke muziek, goed luistermateriaal is essentieel! Zelf heb ik nu al een lekkere jabra revo hoofdtelefoon via Ibood aangeschaft, waar ik overigens enorm tevreden van ben, maar toch ben ik steeds opzoek naar ander en beter! Ook tijdens hardlopen is muziek essentieel voor me, hiervoor gebruik ik SMS audio in ear wired hoofdtelefoons, maar deze laten enorm te wensen over, een alternatief is dus zeker welkom!

  Dus twijfel zeker niet, ik zal kritische maar correct zijn en zeker ten volle genieten van het product!

  Aangezien ik bij zowat elke activiteit naar muziek luister zijn zowel de colours wired on ear, sport wired/bluetooth in ear als de sport bluetooth on-ear welkom bij mij!

  11 april 2017 om 21:58
  JasperP97 Gebruiker

  Dagelijks luister ik naar muziek. Van en naar school, thuis, in de wagen… Maar nu heb ik onlangs mijn oortjes in mijn broek laten zitten en deze uitgewassen. Je kan het waarschijnlijk al raden, 1 van de oortjes werkt niet meer. Daarom zou 1 van deze in-ear headphones perfect uitkomen. Ik zou dus graag een in-ear headphone hebben omdat dit het gemakkelijkste is voor onderweg. Welk type (bluetooth of wired) maakt niet zoveel uit en de kleur ook niet.

  11 april 2017 om 22:02
  KorosuSam Gebruiker

  Ik ben een Audio-Video student en ben dus vaak bezig met audio en hoofdtelefoons in het algemeen. Daarom zou ik graag een colours wired on ear (Black/Silver) willen testen om te weten te komen of deze geschikt is voor dit. Natuurlijk zal er ook een geschikte review komen

  11 april 2017 om 22:26
  dntommer Gebruiker

  Hee hallo,

  Ik zou graag de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone headphone willen testen.

  Vooral voor muziek en films. Vanwege de afstand tot de TV/hifi (>4 mtr) zou ik graag het bluetooth model testen, waarbij de voorkeur uitgaat naar het over de oren model.

  Qua kleur liever geen wit…

  11 april 2017 om 22:31
  joey-dossche Gebruiker

  Hoofdtelefoons zijn de dag van vandaag niet enkel meer voor naar muziek te luisteren of om werk klaar te krijgen, maar deze zijn ook een stijlsymbool geworden. “Het oog mag ook wat”. Ik snap volledig dat dit de dag van vadaag vereist is, we worden allemaal graag gezien met een juweel op ons hoofd natuurlijk. Verder is de materiaalkeuze van de producent ook zeer belangrijk. Gaan ze voor PVC of voor duurzaam aluminium? Is het duurzaam of eerder goedkoop van bouw? Wat is het gevoel dat je krijgt als je er mee naar muziek luisterd? is het geluid “OK” of krijg je kippenvel als je je favoriet nummer hoort? Al deze zaken zijn belangrijk in een goede review, die ik zeer graag zal beschrijven als ik de kans krijg om de sport bluetooth in-air zou kunnen proberen, of een van zijn “concurenten.

  11 april 2017 om 22:33
  brechtvyncke Gebruiker

  Hallo Ibood

  Heel graag zou ik me opgeven voor deze actie.
  Ik fitness 4 keer per week en ga af en toe skeeleren en mis soms wel muziek in men trainingen, zo net dat ietsje meer motivatie :)
  Al een tijdje zit ik met het idee om er eentje aan te schaffen al weet ik niet of deze me kunnen voldoening geven in het gebruik omdat ik ze nog nooit heb kunnen gebruiken …
  en dan sta je niet te springen om daar enig budget voor vrij te maken.

  Ik heb wel een boontje voor alles wat draait rond techniek en zie het zeker zitten om hier een review voor te schrijven. Vroeger heb ik nog muziek gemaakt met fruity loops, dus naar het geluid toe sta ik erg kritisch dat kwaliteit een prioriteit is wanneer je zaken zoals deze koopt ook vraag ik me nu al af hoe handig deze zitten tijdens training. 

  Het zou leuk zijn mocht ik hier eentje kunnen testen, ikzelf ben nieuwsgierig naar de kwaliteit en ik vermoed dat velen dit ook zullen zijn naar een uitgebreide review. 

  Als voorkeur heb ik Colours Wired On-Ear Headphone of Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone. Voorkeur voor kleur is wit, blauw of zwart. Al is het vooral de geluidskwaliteit die het zal bepalen of ik hem goed of niet goed vind.

  Alvast succes aan iedereen ! :)

  11 april 2017 om 23:01
  Mancunian10 Gebruiker

  Dag iBood,

  Graag zou ik mezelf kandidaat stellen om één van deze headpfones grondig onder de loep te nemen. Zelf ben ik uitgebreid met muziek bezig als muzikant, maar heb ik ook andere hobby’s waarin mijn kennis over audio toepasselijk bij is. Als beroep zit ik in het ICT gebeuren en ben ik bekend met de laatste nieuwtjes op gebied van technologie als computer technicus en netwerkbeheerder, en ook op het gebied van multimedia ben ik zeer goed mee met het meest recente.

  Hoewel dit misschien allemaal mooi klinkt, is het natuurlijk ook een vereiste om er een mooie review rond te maken natuurlijk, en daarvoor kan ik als referentie doorgeven dat ik een hele tijd lang reviews geschreven heb voor ciao.nl en hiervoor ook de nodige prijzen en positieve commentaren gekregen heb. Ik ben iemand met een grote woordenschat en weet het ook vaak zo te verwoorden dat ook de minder technische mensen alle aspecten van de review mooi weten te begrijpen.

  Ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen overtuigen, en in het geval dat zo zou zijn, hoor ik graag van jullie terug.

  Met vriendelijke groeten!

  12 april 2017 om 00:28
  Mancunian10 Gebruiker

  PS: Als ik MOET kiezen, zou ik gaan voor de colors wired on ear headphone, maar op zich wil ik eender welk model wel van een review voorzien dus model en kleur maakt mij niet per direct veel uit.

  11 april 2017 om 23:08
  sander.van.de.wiel Gebruiker

  Als audiofiel gebruik ik dagelijks een hoofdtelefoon. Dit is een bekabeld model van Sennheiser maar dat is eigenlijk best onhandig in een woonkamer. Daarom zou ik graag dSports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone testen. Ik ken het merk Roam nog niet maar de specs van deze headset spreken me wel aan. Ik zou deze ook kunnen gebruiken voor de dagelijkse conference calls voor het werk en ook de dagelijkse looptocht moet met deze headset lukken. Kort samengevat lijkt het dus een hoofdtelefoon met zeer veel mogelijkheden en in het verleden heeft een zoektocht naar dit type model weinig resultaat oplevert. Ik ben dan ook heel benieuwd hoe deze het ervan af brengt.

  11 april 2017 om 23:20
  Stevied86 Gebruiker

  Ik heb overal waar ik ben of kom, muziek opstaan. Of het nu op het werk is of thuis of onderweg….overal. Tevens heb ik ook verschillende muziekstijlen op staan, van rock tot trance en van r&b tot pop….. Er is altijd wel een reden om naar muziek te luisteren.

  11 april 2017 om 23:38
  trompetzeger Gebruiker

  Ik ben sinds enkele weken weer beginnen lopen, en vloek elke keer op mijn oortjes die constant uitvallen. Ik ben dan ook op zoek naar goede oortjes of hoofdtelefoon die wel blijft zitten. Ik heb er tot nu toe nog geen gevonden vermits ik vrij kritisch ben qua kwaliteit en prijs.

  Ik zou graag de Sport Bluetooth Hook Headphone testen, en liefst in het zwart of blauw.

  Wel hou ik helemaal nie van in-ears, maar op de detailpagina kon ik niet zien of het gewone of in-ears zijn. Indien het in-ears zijn zou ik liever de Sports Bluetooth Wireless On-Ear Headphone in zwart of blauw testen.

  11 april 2017 om 23:52
  Ryanmu Gebruiker

  Leuke actie! Altijd interessant een nieuwe merk die benieuwd is naar de mening van gebruikers. Zo ontstaat ook altijd een goed product. Ik zou heel graag de sport-bluetooth-in-ear-white willen testen. Dit lijkt mij een perfect model om lekker te gaan hardlopen, zonder gestoord te worden door een kabeltje. Ik ben benieuwd of ik deze mag testen. Bedankt alvast Tweakers, ibood en Roam!

  Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.