27 maart 2017 om 00:00
iBOOD

Siemens Koelkasten

Product expert aanwezig

Siemens Koelkasten
Koelen en vriezen

De prehistorie: dat waren nog eens tijden. Kreeg je een sabeltandtijger te pakken, moest je hem diezelfde avond nog in zijn geheel verorberen. Conserveren ging toch wat lastiger in een grot. Nee, dan vandaag de dag. Die sabeltandtijger haal je gewoon op bij de supermarkt en bewaar je zo een week of wat in de koelkast. Toch wel zo fijn, niet?

Met deze Siemens koelvriescombinaties moet dat sowieso geen probleem zijn. Of je nu een model zoekt voor een klein of groot huishouden, in deze Flash Sale komt iedereen aan z'n trekken.

27 maart 2017 om 14:45
Electrum Gebruiker

Voor de prijs hoef je inderdaad niet te gaan rennen. Toch wel belangstelling in de Siemens KG58EBI40. Omdat ik nu geen tijd heb om qualifiers zoals invertor compressor uit zoeken, wat zijn de belangrijkste voor- en nadelen vergeleken met de tevens forse Haier B3FE-742CMJW ?

28 maart 2017 om 01:10
Electrum Gebruiker

Ondertussen uitgezocht. Deze Siemens heeft geen inverter, is wel A+++ klasse door LowFrost. Dat is een goedkope truuk: Je zult 1 ~ 2x per jaar moeten ontdooien wat voor een koel/vries combinatie eigenlijk niet meer van deze tijd is. Jammer omdat weinig merken een 70cm brede en ~2m hoge koelkast aanbieden. Door de dikkere isolatie zijn ze geeneens veel ruimer dan oude standaard 60cm modellen. De Haier 4-deurs is daarentegen wel aantrekkelijk met Chinees vernuft. Wordt geimporteerd door de Mediamarkt groep, dus tip voor iBood: Haier B3FE742CMJW

28 maart 2017 om 01:14
Moderator Paul Moderator

En ook een tip voor jou :)

28 maart 2017 om 12:51
Diablo70 Gebruiker

Klein jaartje de KG39NXI35 in huis staan,had eerst een samsung uit de zelfde prijsklasse maar omgeruild voor de siemens. Zeer tevreden over deze koelvries combinatie.

Voordelen: Ruimte genoeg, No Frost en de Hyper fresh lade werkt echt,groente blijft dagen langer vers, electronische temperatuur regeling, dimmende led verlichting.

Nadelen: Zomers iets meer geluid(hey er zit een pinguin achter in de koelkast geluid) komt door het nieuwe koelmiddel het oude mag niet meer. Het display blijft continu verlicht.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.