5 mei 2017 om 00:00
iBOOD

We keep it cool ❄

We keep it cool ❄
We ♥ Cool

Je kan het je nu nog bijna niet voorstellen, maar over een tijdje zitten we weer weg te zweten in ons huis of appartement op de bovenste verdieping met plat dak. Maar als je gaat wachten totdat het zover is, dan zijn de producten die een oplossing kunnen bieden inmiddels onbetaalbaar. Dus denk vooruit, houd je hoofd cool en scoor nu alvast een paar items voor een prikkie (o ja, en als je toch meer van warm houdt: er staat ook een kachel tussen, want daar moesten we ook nog vanaf ;)). Maar wees snel, want...

 LET OP

Dit is een opruiming en dus is de voorraad van de artikelen in deze Flash zéér beperkt. Het kan dus zijn dat sommige van de aangeboden artikelen de laatste stuks zijn en dat deze dus al binnen enkele minuten zijn weggekaapt door de wel-snelle-beslisser. Dus: WEG=WEG, OP=OP, en ben je te laat, dan ben je TE LAAT. 

5 mei 2017 om 07:45
eldeejee Gebruiker

Leuk detail is dat luchtbevochtigers juist in de winter nodig zijn en zeker niet in de zomer. In de zomer is de lucht in huis al veel vochtiger ;-)

5 mei 2017 om 09:18
ToonyBee Gebruiker

Jammer dat die dyson niet 100 euro goedkoper is. Hele mooie ibood prijs, maar voelt onvoldoende als een koopje. De nieuwe types die meer informatie kunnen geven via de app en die je vrijblijvend 30 mag proberen zijn niet gek veel duurder en hebben dan mijn voorkeur.

5 mei 2017 om 10:26
djembedjembe Gebruiker

Voor kwaliteit betaal je, dus zal niet zomaar 100E goedkoper kunnen.

5 mei 2017 om 21:55
ToonyBee Gebruiker

Ik heb voor 2 tientje meer een dyson besteld die ik op afstand kan bedienen met een app, die ruimtes kan reinigen tot 4 keer zo groot als deze en welke ik binnen 30 dagen kan terugsturen als hij niet bevalt. Moet helaas wel filters vervangen dat hoeft bij deze niet, maar de HEPA filters zijn het meest effectief bewezen voor het filteren van allegenen. Daarbij krijgen sommigen door het water een aanslag in huis, tevens kan ook kalkaanslag in hrt apparaat de levensduur verkleinen. Voor mij dus een betere koop, waarbij ik meer gevoel van “waar-voor-je-geld” krijg.

Ieder zijn keus natuurlijk. Zoals je zei dyson staat wel voor kwaliteit, maar je betaald ook flink voor design. Wat overigens ook erg belangrijk is…

6 mei 2017 om 07:40
eldeejee Gebruiker

Alleen de Dyson luchtreinigers hebben een App. Dit is geen luchtreiniger. Belangrijk verschil ;)

5 mei 2017 om 11:31
Pvdvenis Gebruiker

Voor degenen die de air conditioner hebben gekocht: het is geen airconditioner. Het is een air cooler… Google het verschil maar eens. Misleidende info ibood! Ook op jullie moederwebsite mediamarkt staat dit verkeerd vermeld.

6 mei 2017 om 08:25
tang Gebruiker

https://www.ts24.nl/product_info.php/info/138168/Eurom-Coolperfect-120-Mobiele-Airco-3.5-kW/

Hij ziet er toch echt uit als een airco en niet als een aircooler, kijk naar de dikke afvoerslag. Ook uit de specificaties blijkt dat (groot koelvermogen, aanwezigheid van koelmiddel etc)

6 mei 2017 om 19:29
Andree Gebruiker

Deze keer typt Ibood het correct, echter doe ik geen oog dicht met een lawaaibak die 65dB staat te produceren.

Laat staan het open raam met slang er door wat voor nog meer herrie zorgt.

Daarom heb ik een split-unit die met A+++ nog véél zuiniger is en voor stil met 20dB.

Ook voor verwarming btw met deze specs.

Dit topic is gesloten en daarom is het is niet meer mogelijk om te reageren.