26 december 2018 om 00:01
iBOOD

Solis Koffie Extra's

Solis Koffie Extra's
Net dat beetje meer

Heb jij net een nieuwe espressomachine aangeschaft? Gefeliciteerd met je aankoop! Wees er zuinig op en scoor ook nog even de nodige reinigingsmiddelen. En nu je toch bezig bent, maak het je zelf gemakkelijk met enkele zeer handige barista essentials.

26 december 2018 om 00:03
MrBenVL Gebruiker

Is er nog iemand die niet tegen de driedubbele dt-fout kan?

Beantwoorden

26 december 2018 om 00:10
wkwakernaak Gebruiker

Het doet gewoon pijn.

Beantwoorden

26 december 2018 om 00:11
oinkoink12 Gebruiker

Waar waar

Beantwoorden

26 december 2018 om 00:54
mathieuroelandt Gebruiker

Hier, hier en hier ;-)

8 x 1 liter Solis ontkalker – Regelmatig ontkalken is essentieel en verlengd de levensduur van je machine aanzienlijk
100 Cleaning tabs – Helpt je bij het schoonhouden van de zetgroep. Het verwijderd oude vette koffieresten zodat je koffie altijd optimaal smaakt.
3x 35 gram grindz tabs – helpen je om de koffie molen in topconditie te houden. Het verwijderd oude koffie resten zodat je koffiemaling optimaal is.

Beantwoorden

18 januari 2019 om 12:27
MarX Gebruiker

Zojuist een mail ontvangen:

Onlangs heb je bij iBOOD de Solis Cleaning Kit besteld. Bedankt hiervoor!Je bent er waarschijnlijk al achter gekomen dat je in plaats van 8 flessen ontkalker, maar eentje hebt ontvangen. Onze excuses voor deze fout.Wat we tot nu toe te weten zijn gekomen is dat 8 liter ontkalker voldoende is voor maar liefst 16 jaar ontkalken. Het boekje zal anders aangeven, maar dat komt omdat de verhoudingen daar worden genomen voor Oostenrijk en daar is de waterhardheid vele male hoger dan in Nederland.We zijn op dit moment met de leverancier in contact over een gepaste oplossing en zodra we daar meer informatie over hebben, zullen we je natuurlijk zo snel mogelijk informeren.We komen in de loop van volgende week bij je terug met meer informatie en we wensen je voor nu alvast een fijn weekend! Vriendelijke groeten, iBOOD Customer Service

Beantwoorden

Log in om berichten op het forum te kunnen plaatsen. iBOOD is benieuwd naar jouw mening!

Om een bericht te plaatsen in ons forum heb je een forumnaam nodig. Klik op de knop hieronder om een forumnaam te kiezen.